Braun 3050cc

Cu laser

Există destulă concurență pe piața aparatelor electrice pentru fețele masculine. Companiile sunt în continuă îmbunătățire a tehnologiei de fabricare plase și cuțite pentru produsele lor, dar nu în ultimul loc, de regulă, există, de asemenea, confortul de serviciu. Acest material este destinat aparatelor de ras electrice din seria a treia Braun, în conformitate cu producătorul, utilizatorul acestui produs este promis o calitate de neegalat, ras de curățare și ușurință de întreținere. Este cu adevărat, încercați să înțelegeți mai jos.

Cutia este destul de voluminoasă, o imprimare foarte frumoasă arată munca bună a designerilor. Pe părți, așa cum ar trebui să fie, principalele avantaje și avantaje ale rasnitei Braun 3050cc sunt descrise și descrise. Există o buclă pentru o suspendare și un cod QR.


Designul de ras, conform producătorului, scutură un număr mare de fire de par datorită tehnologiei MicroComb.
Există doar 3 capete, dintre care 2 sunt independente, capul central este proiectat să direcționeze mai multe fire de păr, în funcție de poziția celorlalte.

Unul dintre avantajele acestui model îl reprezintă capacitatea de a se bărbieri umed și de a se curăța sub apă curentă, dar în plus kitul include o stație de încărcare propriu-zisă și o curățare / dezinfectare a aparatului de ras.

Opțiuni conform listei, nu prea bogate, în cutie după ce a deschis o mulțime de spațiu gol.

Opțiuni generale
Culoare principală: negru
Culoare suplimentară: roșu
Caracteristici cheie
Sistem de bărbierit: net
Metoda de bărbierire: uscată
Numărul de secțiuni de ras: 3
Câte plutitoare: da
Unitate de bărbierit mobilă: da
Reglarea mobilității unității de bărbierire: nr
Indicare: indicatorul necesității de a înlocui grila unității de bărbierit, indicatorul de baterie descărcată, indicatorul de curățare, indicatorul nivelului de încărcare
Caracteristici funcționale
Afișaj: da
Măcinare suplimentară: nu
Capacitatea de a curăța cu apă curentă: da
Curatare automata: da
Blocarea drumurilor: da
Compartiment pentru colectarea firelor de par: nr
Duze și capace
Trimmer: da
Cutter de păr: Nu
Curățarea periei: da
Capac de protecție: da
Sursă de alimentare
Sistem de alimentare: baterie, rețea
Tip baterie: NiMH
Durata de viață a bateriei: 45 min
Timp de încărcare a acumulatorului: 1 oră
Încărcare rapidă: da
Stativ de încărcare: da
Informații suplimentare
Caz de călătorie: nu
O inserție anti-alunecare pe mâner: nu există
Set complet: adaptor de alimentare, documentație, capac de protecție, suport pentru încărcare și curățare, perie pentru curățare
Opțional: mod rezistent la apă și precis pentru zonele greu accesibile
Dimensiuni și greutate
Lățime: 160 mm
Înălțime: 255 mm
Adâncime: 150 mm
Greutate: 460 g

Cazul este parțial cauciucat, o soluție foarte convenabilă, iar aparatul de ras nu alunecă din mână pentru nuanțe de utilizare.

Indicarea este intuitivă. Există diode care sunt responsabile pentru nivelul de încărcare a bateriei, indicarea cerințelor de curățare, precum și înlocuirea grilelor capului de ras.


Designul este echipat cu un dispozitiv de tundere retractabil.

În general, totul este foarte simplu și practic, cazul nu este absolut supraîncărcat cu întrerupătoare și indicatoare inutile. În mână, briciul este ca o mănușă, într-adevăr foarte confortabil de ținut.

Capul de ras este mobil și poate fi îndepărtat destul de ușor, ceea ce permite o întreținere fără probleme.

Stația de service este completată cu o unitate de curățare, înainte de instalare este necesară scoaterea capacului etanș. Pe lângă curățarea și dezinfecția, stația are funcția de încărcare a aparatului de ras.

Volumul lichidului este mic și se recomandă înlocuirea acestuia cel puțin o dată la 4 luni, indiferent de frecvența utilizării sau indicată de indicatorul de la stație.

Tendința ultimilor ani este că atunci când cumpără un dispozitiv, utilizatorul cumpără în primul rând tehnologiile stabilite de producător. Cu tehnologia la modelul 3050ss
totul este în ordine, aceasta nu este o brici simplu, ci un dispozitiv destul de inteligent, care, desigur, se conformează pe deplin cerințelor moderne.
Braun 3050cc în sine pe intensitatea utilizării determină gradul de contaminare a rețelei și necesitatea de a înlocui grila. Stația de benzinărie sa dovedit a fi un dispozitiv foarte util, este folosit periodic pentru a dezinfecta capul de bărbierit. Curățarea însăși are loc foarte repede (aproximativ două minute), deși uscarea este întârziată timp de 4 ore datorită compoziției lichidului din unitatea de curățare.
Lichidul pe bază de alcool conține lubrifianți care prelungesc durata de viață a capului de bărbierit. Având o experiență nereușită de a folosi mașina de ras Braun de la producător cu aproximativ zece ani în urmă, tehnologiile de întreținere din această perioadă, desigur, au făcut un salt mare. A fost o mașină de ras, făcută până în prezent, este în categoria celor mai mici prețuri și este reprezentativă pentru prima serie de mașină de ras. Având o plasă, ea a ras atât de rău și încet că, după o scurtă perioadă de timp, briciul a început să fie folosit numai
ca tundere (de vreme ce el este prezent si acolo), dar tunderea sa dovedit a fi de scurta durata. După aproximativ un an de funcționare, a rămas blocat în păr și a rămas blocat. Acest dezavantaj este valabil pentru aparatul de ras 3050ss, designul de tunsori nu a fost modificat prea mult, este lipsit de întreținere și nu poate fi pliabil, deci nu recomand să îl folosiți adesea. În ceea ce privește capul de ras, comparând prima și a treia serie, există o descoperire definită, mult mai bine, dar numărul de lame în design este crescut. Durata de ras, nu surprins. Este nevoie de aproximativ 10 minute pentru a curăța fața mai mult sau mai puțin. 10 minute, în timp ce un bărbierit curat și nu a reușit. Producătorul recomandă strângerea pielii în timpul bărbieritului și menținerea aparatului de ras sub
90 de grade, expresia "Shave Brown's" nu pare să se întâmple pe net în mod întâmplător, însă nici măcar astfel de manipulări nu ajută la obținerea rezultatului dorit, iar o mașină de ras ar trebui să se radă mai întâi dacă nu chiar rapid, dar să ofere o față curată și o piele netedă. Cum știe cu adevărat să se radă, îți sugerez să citesc în videoclipul de mai jos.

Cu siguranță, studenții de la Braun au încercat, o astfel de exaltare a tehnologiilor aplicate în modelul 3050ss pare să merite o mulțime, dar nu trebuie să uităm costul menținerii acestui dispozitiv, iar costurile, desigur, sunt încorporate în design-ul propriu-zis.
Stația de service necesită înlocuirea unității de curățare la fiecare 4 luni sau, conform instrucțiunilor indicatorului, costul este de aproximativ 30-40 $ pe set de două rezervoare. Înlocuirea grilelor și a cuțitului, conform recomandărilor producătorului, trebuie făcută cel puțin o dată la 18 luni. Pot folosi până la 1,5 ani fără întreținere? Bineînțeles că nu, cu utilizarea intensivă a aparatului de ras Bracon 3 3050cc - grilele și cuțitul devin plictisitoare după 3 luni de utilizare, recomandarea de a schimba la fiecare 18 luni este asemănătoare cu recomandările producătorilor de mașini de a schimba petrolul cel puțin o dată pe an sau la fiecare 10tkm. Costul unui set de grile și un cuțit costă în jur de 35-40 de dolari. Caracteristica principală prin care sunt alese astfel de produse este calitatea bărbieritului, tehnologiile aplicate, probabil, ar trebui să le permită să o facă calitativ, dar undeva la producător ceva a mers prost. Rasfoieste Braun 3050ss, ras...
Shaves lung și nu la fel de curat, așa cum este descris pe site-ul producătorului, în ciuda manipulărilor cu întinderea pielii feței. Aceasta este principala problemă a acestui dispozitiv, pielea netedă pe față nu a putut fi realizată în nici un fel și dacă țineți cont de calitatea bărbieritului în zona de sub bărbie, atunci aparatul de ras din seria a treia nu va rezista, probabil, la nici o critică. Dar nu totul este atât de rău, ea se rade mai bine decât prima serie de ras, acesta este un fapt și cel puțin o mângâiere. În ceea ce privește stația de curățare, aici producătorul a realizat un produs foarte bun, este convenabil de utilizat, curăță într-adevăr rapid și eficient capul de bărbierit și nu ocupă mult spațiu.

goodies
1. Stație de curățare convenabilă
2. Corp de razor cauciucat
3. Indicație de culoare intuitivă
4. Îngrijirea de lungă durată
5. Încărcare rapidă

contra
1. Shave rău
2. Shave lung
3. Prețul ridicat al consumabilelor

Braun Seria 3 Aparat de bărbierit electric 3050cc

Braun Series 3 3050cc este vândut în 20 de magazine. Alegeți magazinul online care vă convine și faceți clic pe linkul "Cumpărați".

Pe site-ul magazinului puteți plasa o comandă prin intermediul coșului sau puteți consulta managerul magazinului și puteți stabili termenii de livrare prin telefon.

Seria de produse Braun Seria 3 în secțiuni:

Cumpărați Braun Series 3 3050cc

Braun B0017841Grey Aparat electric de ras Braun Series 3 3050cc, Gri

Braun 3050cc Seria 3 Gri

Braun 3050cc

Braun 3050cc

Braun 3-3050cc roșu

Razorul de ras electric Braun 3050cc reprezintă linia Seria 3 ProSkin și este liderul pieței în vânzări. Modelul este disponibil în două culori - un singur întuneric și un contrast roșu și negru.

Două grile și dispozitiv de tundere integrat

Bracon 3050cc a primit o pereche de aparate de ras SensoFoil, a căror performanță mărește tunderea intermediară cu Microcomb. Toate cele trei elemente de ras sunt mobile și urmează contururile feței. Împreună, se confruntă cu firele de păr multidirecționale destul de lungi și foarte scurte, care radiază efectiv părul crescut în 2-3 zile. Timpul de bărbierit durează minim.

Este prevăzut, de asemenea, un dispozitiv de tundere separat retractabil, amplasat pe partea din spate a carcasei. Aceasta va ajuta la alinierea mușchilor, mustaților sau barbă.

Versatilitate maximă

Braun 3050cc poate fi utilizat atât offline, cât și din rețea. În acest din urmă caz, din motive de siguranță, rasul umed trebuie aruncat. Bateria de ras se incarca complet intr-o ora, dupa care va functiona timp de cel putin 45 de minute. Indicatorul LED vă anunță starea redusă a bateriei și a încărcării. Ca majoritatea analogilor moderni, există o tensiune de comutare automată între 100 și 220 V.

Puteți curăța rasul impermeabil nu numai manual: cu o perie sau direct sub robinet, dar și cu sistemul de autocurățare și reîncărcare CleanCharge. Procesul de încărcare a bateriei și tratarea igienică a unității de ras cu îndepărtarea murdăriei și germenilor se declanșează automat după instalarea Braun 3050cc în stație. Singura nuanță a unei astfel de automatizări este necesitatea înlocuirii cartușelor cu alcool aromatic după 30 de cicluri de curățare. Și aceste consumabile sunt scumpe. Un alt dezavantaj este lipsa unei capacități pentru transport.

În general, modelul Braun 3050cc este unul dintre cele mai bune mașini de ras net în ceea ce privește prețul și calitatea. Acesta poate fi recomandat tuturor persoanelor ocupate care nu doresc să-și petreacă o grămadă de timp pentru bărbierit și îngrijirea ulterioară a dispozitivului, precum și să aprecieze versatilitatea. Și dacă aveți nevoie pentru a economisi bani, vă puteți uita la modelul fără un sistem de autocurățare și posibilitatea alimentării cu energie din rețea - Braun 3010s.

Braun 3050cc Series 3 Electric Shaver

  • Braun 3050cc Seria 3 6 899 aparat de bărbierit electric

Condiții de furnizare a serviciului "Serviciul CSN"

Perioada de valabilitate a serviciului "Service DNS" începe din ziua următoare ultimei zile a garanției producătorului și poate fi de 1 an la discreția cumpărătorului.

Pe durata întregii perioade de valabilitate a serviciului CSN Service, în cazul producerii defecțiunilor la produs care nu sunt legate de încălcarea condițiilor de operare, de transport, de depozitare a bunurilor, de acțiuni ale terților sau de forță majoră, bunurile vor fi reparate gratuit. Dacă un produs defect este găsit nereparabil datorită: depășirii perioadei maxime de reparație de 45 de zile, costurilor disproporționate pentru depanare, produsul defect va fi înlocuit. Decizia de a înlocui mărfurile defecte este luată de către vânzător. Înlocuirea se face pe orice produs din gama vânzătorului cu același sau preț mai mare, iar diferența dintre costul bunurilor este plătită de cumpărător. La schimbul unui produs, obligațiile Serviciului "Serviciul CSN" sunt considerate îndeplinite și valabilitatea acestuia este reziliată.

Bunurile nu pot fi reparate și schimbate în cadrul acestui serviciu "Serviciul CSN" în următoarele cazuri: bunurile nu au fost utilizate pentru nevoi personale, familiale, de acasă și alte nevoi care nu au legătură cu afacerea; produsul a suferit pagube mecanice; proprietarul mărfurilor nu a respectat condițiile de operare, transport și depozitare recomandate de instrucțiunile producătorului; Defecțiunea rezultată din forța majoră: impactul unui dezastru natural sau al altor influențe asupra mediului (lichide, nisip, ingerarea insectelor, animalelor etc.), incendii, inundații etc., o modificare a aspectului produsului, inclusiv o modificare sau eliminarea numărului de serie, a numărului de produse alimentare, a datelor privind modelul produsului pe autocolante sau pe autocolant, reparații și upgrade-uri independente sau necalificate.

Serviciul "Service CSN" nu se aplică: componentelor, componentelor produsului, consumabilelor și accesoriilor (telecomenzi, căști, microfoane, baterii înlocuibile, lămpi electrice, lămpi pentru televizoare și videoproiectoare, medii de stocare etc. ).

Pentru a primi serviciul de servicii CSN, mărfurile trebuie livrate independent de către cumpărător către centrul de servicii CSN. În cazul în care repararea unui produs defect sau a unei părți a acestuia nu poate fi efectuată fără demontare la locul instalării, cumpărătorul nu are dreptul să solicite CSN să efectueze această dezmembrare. Cumpărătorul, pe propria cheltuială și pe cheltuiala proprie, dezmembrează echipamentul și îl furnizează centrului de service CSN pentru reparații ulterioare. "

Braun 3050cc seria 3 negru-gri

  • Țara de producție de la livrarea penultimă a fost: Germania
  • Garanție: oficial de la cardul de garanție Braun
  • Altele: www.braun.com/ru/
  • Contactați garanția

Bine ai venit! Vă rog să-mi spuneți de ce prețurile din magazin sunt mai mici decât în ​​restul și, uneori, mult mai mici?

Răspunsul de la forum: Bună ziua! Magazinul nostru funcționează pentru un client obișnuit, și nu pentru un sistem în care să câștigăm 50% din fiecare vânzare, dar să o vindem o dată pe lună. Vă mulțumim foarte mult că ne-ați scris! Vino la noi pentru cumpărături, ne vom bucura să vă vedem în magazinul nostru!

Curatator electric Braun 3050cc - recenzie

Pare să se rade

Mi-am cumpărat o mașină de ras electrică.

În general, cu alegerea de brand nu a suferit, dar cu modelul, da. Ei bine, am decis cu privire la acest model, încă nu am avut experiență cu rasitoarele electrice, așa că nu observ cu adevărat diferența dintre cel mediu și cel inteligent.

Bărbatul este normal, nu voi spune ce este super, dar probabil încă merită obișnuit. Îmi place că poate funcționa atât din baterie, cât și din rețea.

Există un bărbierit umed, dar mi sa părut că rasul este într-un fel mai bun pentru a fi uscat. Sistemul de curățare, bine, voi spune asta, nu aș spune că într-un fel îi ajută perfect. Ei bine, se radeaza in comparatie cu aceeasi gilletta care a fost ras inainte de aceasta brici, nu fara probleme, desi vesta, de asemenea, nu se rade bine, dar exista ganduri pentru a trece la masina din nou. Deși cred că nu sunt obișnuit cu asta, este o chestiune de obicei.

BRAUN 3050cc Seria 3

avantaje:
1. Shave perfect, nu provoacă iritarea pielii; 2. Bateriile durează mult; 3. Design pentru un om real; 5. Costul corespunde calității produsului. 4. Racire fără fir. 6. Stația de andocare. Excelentă sistem de curățare a saselor de curățare 7. Super viteză de încărcare rapidă;

comentariu:
Am decis să împărtășesc emoțiile mele de a folosi acest produs. Baietii sunt razorul zeilor. Impresii mega cool am de la ea, De aceea am decis să las revizuirea originală. Razor Braun 3050ss, esti interesul meu preferat. Te-am lăsat să se rade Și chiar aici am fost surprins. Ai un bărbierit wireless, Sistemul de curățenie, mi se pare că-mi place, am încercat o dată și am înțeles acea oră, Că ai fost creat să fii cu mine acum. Îndepărtați cu ușurință toate firele de păr, nu am probleme. Sistemul vă ajută să vă spălați, și apoi vă pot rada din nou. Complet de confort, totul pentru mine Așa cum am visat, toate rudele admira. La urma urmei, în mod constant, îmi laud razorul, sunt doar mândru. Băieți, sfătuiesc! - este mai bine să nu o găsiți, Chiar dacă totul merge în jur! Prețul cu calitatea este proporțional, avantajele sale sunt nenumărate. Ce am putut, ți-am spus ideea.

Familia mea iubește toate produsele lui Braun, pentru calitatea și dragostea clienților, în fiecare dispozitiv totul este gândit la cele mai mici detalii. Și aici am fost atras de noutatea de la Braun - mașina de ras 3050ss cu sistemul CleanSharge. A decis să testeze pe pielea sensibilă. Această mașină de ras și-a îndeplinit toate așteptările și nici nu pot să cred că poți să uiți de iritabilitate și disconfort după ras. Părul de diferite lungimi este îndepărtat uneori. Se rade foarte curat, cred ca un epilator, doar fara durere, datorita ochiului dublu de ras (incitant pentru toate firele de par) si a sistemului plutitor, care in mod ideal aluneca de-a lungul conturului fetei. Designul este grozav, există un afișaj care arată întotdeauna când se reîncarcă. Încărcarea durează 45 de minute - o baterie puternică. Se percepe o dată la trei săptămâni. Funcționează atât din rețea, cât și din baterie. Carcasă rezistentă la apă 100%. Protecția microbiană și curățarea igienică datorită stației de curățare care este deja inclusă în kit. Totul este gândit la cel mai mic detaliu, există chiar un tuns pentru părul lung și un capac de protecție. Și cel mai important, acum nu cumpăr geluri de bărbierit - rasul uscat este grozav. În orice călătorie voi lua cu siguranță cu mine - o utilizare foarte convenabilă. Aceasta este alegerea mea - alegerea unui om real.

avantaje:
Încărcare rapidă Încărcare îndelungată Curățare și netezire rasiere Stație de andocare

dezavantaje:
Este păcat că nu există nici o acoperire

comentariu:
Eu folosesc acest razor pentru aproximativ 2 săptămâni și am reușit deja să înțeleg că de asta am nevoie! Se potrivește confortabil în braț, are un corp cauciucat și nu alunecă. În general, design-ul ei este real-mascul! Se rade curate si dupa ea nu exista iritatii, ceea ce este o veste buna (a existat o experienta necorespunzatoare cu razorul anterior). Este inclusă o stație de andocare convenabilă care asigură dezinfectarea și curățarea lamelor - trebuie doar să puneți unitatea și asta este. În cazul în care există o scară de încărcare a bateriei, deci este întotdeauna clar cât de mult este încă încărcarea. Sunt încântat de achiziție, bineînțeles!

avantaje:
1. Radește curat și aproape tăcut, 2. Nu trage firele de păr, 3. Stația de încărcare și curățare convenabilă, 4. Există un dispozitiv de tundere cu arsuri laterale, 5. Razboiul fără fir

dezavantaje:
Preț, fără acoperire.

comentariu:
Prețul, deși destul de mare, dar destul de justificat pentru calitatea excelentă a Germaniei, împreună cu un design strict laconic, pe care îl iubesc foarte mult, mi-a plăcut în mod deosebit sistemul de curățare-curățare al aparatului de ras, care costă rapid și durează câteva zile. Să recunosc după ce am folosit alte mașini de ras, care au fost descărcate în timpul primului bărbierit, sa dovedit a fi o surpriză plăcută pentru mine, este în mod convenabil în mâna mea, o puteți lua cu dvs. în călătorii de afaceri, deoarece nu are nevoie de mult spațiu. Calitatea germană reală este simțită.

avantaje:
Se rade fara iritare, auto-curatare, baterie, construire de calitate, design.

dezavantaje:
Fără acoperire, nu s-au găsit mai multe minusuri.

comentariu:
Vreau sa-ti spun despre darul meu minunat pentru noul an! M-am ras doar cu brici de ras, bineinteles am avut toate dezavantajele unui astfel de ras: iritatie, iritare si din nou iritare, acest nou an totul sa schimbat, sotia mea ia dat Braun 3050cc ca un copil !! (curăță, dezinfectează, lubrifiază, încarcă), puteți spăla aparatul sub apă curgătoare, afișajul reflectă nivelul de încărcare și indică necesitatea curățării, se află în mod convenabil în mână, frumoasă, ține încărcătura rapidă, se încarcă rapid, nu este zgomotos Am bărbierește lin, fără iritații în toate disponibile și în locuri greu accesibile pentru mine acest aparat de ras un mare plus, fericit fericit, recomand;))

Razor braun 3050cc

de la 5949 la 9430

Model: 3050cc

Codul producatorului: 81480167

Tip produs: Razor

descriere

Slefuirea usoara, confort perfect. Mai repede decât oricând

* Cu o nouă tehnologie microcomb.

* Comparativ cu seria anterioară 3 pe fire de 3 zile

Noua mașină de ras din seria 3 a devenit cea mai bine vândută ultimă generație de produse Braun din lume. Noua tehnologie MicroComb vă permite să apucați și să direcționați chiar mai multe fire de păr în părțile de tăiere pentru a obține un bărbierit mai rapid. Datorită sistemului triplă de ras, a tamburului SensoFoil ™ și a modului precis al Seriei 3, nu numai că oferă rezultate excelente pe o miriște de trei zile, dar vă oferă și un bărbierit incredibil de lină. În plus, modelul 3050 este echipat cu un dispozitiv de curățare și reîncărcare CleanCharge cu 3 niveluri, cu un lichid special de curățare pentru reîncărcarea, curățarea și lubrifierea aparatului de ras prin atingerea unui buton

Recenzii video (3)

Braun Series 3 3050cc Testator electric de șters #BraunForMen

Braun razor suge

Braun 3 serie 3050ss

Specificații (22)

Prețurile pe Yandex.Market

Compară prețurile (8)

Cum să cumpărați sau unde suntem +

"DiscountGID" este un serviciu de comparare a prețurilor în magazine, un serviciu de recuperare de numerar și asistență în alegerea bunurilor, printr-o selecție de recenzii video, recenzii și compararea produselor. Majoritatea magazinelor reprezentate pe site livrează în Rusia, deci este benefic să utilizați comanda online pe site-ul acestui magazin (dacă trimiteți comenzi către regiunea dvs., puteți afla pe site-ul magazinului selectat). Pentru a cumpăra produsul selectat, trebuie să faceți clic pe butonul "cumpărați" în fața magazinului selectat și să continuați cumpărarea pe site-ul web al acestui magazin. Pentru a obține un cashback, urmați pașii de mai jos pentru a vă înregistra.

Preț de la 5949 de ruble la 9430 de ruble în 8 magazine

Serviciu cashback Reducere HYD

Cumpărați în orașe învecinate

Cumpărați pe credit

Fără dobândă până la 300 000 ₽ până la 12 luni pentru orice produs. KIWI Bank (SA), licență a Băncii Rusiei nr. 2241.

Perioadă fără dobândă - până la 100 de zile. Eliberarea cărții de credit - gratuită

Suma împrumutului este de până la 300.000 de ruble. Perioadă fără dobândă - până la 55 de zile!

Opinii (87)

Bakhteev Anton

Voi fi scurt și la punct. Principalele argumente pro și contra prezentate mai sus. În general, briciul cu funcția sa principală se confruntă cu demnitate, a crescut o periuță de patru zile, razorul sa confruntat cu un bang. Problema cu rasul gâtului, cred că este prezent în toate. Nu există iritații ale pielii, deși a suferit în mod constant acest lucru după mașină. Consumabilele sub formă de grătar cu cuțite și un cartuș pentru auto-curățare, după cum pretind producătorul, durează mult timp, dar prețul se înțepenește puțin.
Ei bine, respectiv, concluzia: Razorul merită cu siguranță atenție, mi-a plăcut și o folosesc cu plăcere. Sper că această revizuire îi va ajuta pe cei care vor să cumpere această mașină de ras.

avantaje:

1. Se rade perfect zonele chiar.
2. Aspect, construiți calitatea
3. Bun în mână
4. Indicatori care arată tot ceea ce aveți nevoie.
5. Zgomotul nu este critic.
6. Capetele plutitoare se descurcă cu un bang
7. Sistem automat de curățare + manual

dezavantaje:

1. Greu
2.Brasarea unui gât nu este rea, dar trebuie să vă petreceți mai mult timp
3. Nu se acopera, doar capacul de protectie din plastic

Perioada de utilizare:

Funair funair

Am această bricieră în schimbul celui vechi, ea a încetat să mai taie părul și a început să o rupă. După cum arată analiza de piață, cuțitele nu mai puteau fi înlocuite, deoarece briciul este vechi.
Acest aparat de ras rade curate, deși dispozitivul de tuns nu atinge senzația, nu este foarte convenabil să tăiați templele. Și ca o mașină de ras ca o mașină de ras, senzația unui bărbierit uscat mai bine decât cu spumă. Sistemul de curățare arată mai mult o mișcare de publicitate, necesită mult spațiu și, de fapt, se pare că același lucru se întâmplă dacă clătiți aparatul sub apă curentă, numai că nu miroase ca lamaia :)

avantaje:

dezavantaje:

Perioada de utilizare:

Alexey Lebedko

În general, avantajele depășesc dezavantajele, este convenabil de utilizat. Puteți curăța mașina de ras sub un curent de apă sau într-un dispozitiv special pentru curățare și reîncărcare.

avantaje:

- convenabil pentru a se rade, curăța și încărca briciul
- rade aproape curat
- încărcați suficient timp îndelungat
- un design atent
- design ergonomic
- indicatorul de încărcare și indicatorii de curățare

dezavantaje:

- irită pielea mai mult decât mașina
- pentru un bărbierit curat, trebuie să strângeți pielea și să vă bărbiți împotriva creșterii părului, ceea ce nu este întotdeauna convenabil, în special în zona gâtului
- prețul este oarecum prea ridicat

Perioada de utilizare:

Ahmetshin Zhavdat

avantaje:

Razor Braun mi-a dat o sotie Trebuie sa spun ca nu sunt doar multumit, sunt fericit In cele din urma, procesul de ras nu provoaca decat emotiile pozitive, nu rasul, ci si un cântec Si asta este si un ras uscat Rezultatul este uimitor: nici o iritare și tăieturi, și toate acestea în 3-5 minute, fără gel, balsam de piele liniștitor, creme Un acumulator puternic, a fost suficientă taxă pentru o săptămână pe o călătorie de afaceri (un lucru foarte necesar indicator de încărcare), lucrează din cordon., este confortabil să țineți în mână, lumină, designul este plăcut, nimic inutil. s bachki.Ochen ajută andocare: curăță, dezinfectează și lubrifiază aparatul de ras, astfel încât este ușor de întreținut, pot fi spălate cu apă caldă și lăsați.Koroche, Braun ca întotdeauna în partea de sus: cel mai bun echilibru de calitate și tseny.Rekomenduyu să cumpere.

dezavantaje:

Deficiențele nu au fost dezvăluite.

Perioada de utilizare:

Anikin Vladimir

Razor a ales în principal două puncte de caracteristici: durata de viață a bateriei și țara de origine. Braun se compară favorabil cu concurenții săi în valoare, motiv pentru care a decis cu privire la modelul de serie 3050cc 3.
De multe ori trebuie să mergeți în călătorii de afaceri. Uneori, adunându-mă în grabă, uit să arunc în sacul de încărcare, doar pentru caz. Dar astfel de cazuri nu s-au prezentat încă, așa cum germanii s-au gândit la tot. Bateria durează mai mult de 45 de minute. Plec / sosesc, nu a fost posibil să se perceapă direct prin cablu. De fapt, stația de curățare și de reîncărcare este într-adevăr un lucru unic.

În momentul plecării, capul meu de ras cu apă curgătoare. Deja acasă pun aparatul de ras în stația de andocare, unde trece prin toate etapele de procesare: curățare, dezinfecție, uscare, lubrifiere. În plus, acesta este reîncărcat, astfel că nu a fost posibilă descărcarea acestuia la zero.

Lipsa unuia: nici un caz. Eu conduc într-un caz de la o brici electrică veche, dar aș vrea ceva de marcă.

avantaje:

1. Marcă
2. Țara de origine
3. Asamblare de înaltă calitate
4. Reîncărcarea rapidă
5. Încărcarea bateriei durează mult timp.
6. Mâner cauciucat
7. 3 opțiuni de curățare a aparatului de ras (stație uscată, umedă)
8. Sistemul de auto-curățare este grozav.
9. Există un capac pe capul de ras
10. Racirea rapidă și netedă.

dezavantaje:

1. Absența unei acoperiri sau a unui caz
2. Costul ridicat al cartușelor de andocare

Perioada de utilizare:

Knyazev Maxim

Foarte convenabil călător de companie! De aceea el a preferat pe Braun. Fără probleme, am încărcat dispozitivul acasă și, ca urmare, am pus doar o mașină de ras în valiza mea. Știu că nu mă va lăsa pe drum, pentru că taxa va dura foarte mult timp. O voi spăla cu apă curentă și asta-i tot!

avantaje:

Braun ca întotdeauna îndeplinește toate așteptările! Am cumpărat o mașină de ras complet obișnuită și am primit-o ca rezultat al unui minunat mega-dispozitiv!
Despre toate avantajele:
1. Îmbunătățirea rasierii de înaltă calitate.
2. Nu există nici o iritare chiar și pe pielea cea mai sensibilă.
3. Convenabil și sigur în mână.
4. Nu vă temeți de apă.
5. Sistem de auto-curățare.
6. Trimmer încorporat
7. Se taxează rapid și păstrează încărcarea pentru o perioadă lungă de timp.

Puteți continua pe termen nelimitat! Sunt încântat!

dezavantaje:

Perioada de utilizare:

Rybin Alexey

Bricheta buna, usor de folosit. Excelent design și funcționalitate. Afișarea informațională a tuturor modurilor de operare, briciul însuși vă va spune ce să faceți. Mi-a placut foarte mult, o piele neteda poate fi realizata doar cu o masina cu spuma (sau gel). Nu are iritatii, rosii, nu se taie! Aparatul de ras se incarca repede (aproximativ 45 de minute), incarcarea dureaza o saptamana pentru siguranta si trebuie sa radeti in fiecare zi. Mi-a plăcut cu adevărat sistemul de autocurățire, nu am înțeles niciodată de ce este nevoie de el? Sistemul CleanCharg vă permite pur și simplu să uitați de îngrijirea și curățarea unei mașini de ras pentru totdeauna. Este suficient să puneți aparatul de ras pe stația de andocare, se va curăța, se va reîncărca, va lubrifia și va arăta mereu nou. În opinia mea, aceasta este valoarea perfectă pentru bani!

avantaje:

1. Design;
2. Durata de viață a bateriei;
3. viteza de încărcare;
4. Indicație indistinctă;
Un bărbierit perfect și curat;
6. Curățați docul&Charg;
7. Costul acceptabil.

dezavantaje:

Această mașină de ras nu are defecte și nu poate avea una, are numai avantaje și merite.

Perioada de utilizare:

Budaev Dmitry

Briza excelentă, marginea cauciucată, se află într-o manevră. Își face griji cu un bang - un bărbierit neted, fără nici un indiciu de iritare a pielii. Există o stație de andocare pentru încărcarea și curățarea aparatului de bărbierit. El a ras, a pus pe stație și totul, atunci totul se va face singur. Principalul lucru nu este să nu uitați cartușul pentru a cumpăra o nouă cumpărare din când în când. Bateria durează mult timp, așa că iau un aparat de ras pe călătorii de afaceri fără încărcare și fără stație, desigur. Pe teren, vă puteți curăța.

avantaje:

- de înaltă calitate de ras
- nici o iritare

dezavantaje:

- nu a fost încă descoperită

Perioada de utilizare:

ZALNIN VADIM

Astăzi vreau să vă spun despre acest model, am primit-o ca cadou de la soția mea pentru Anul Nou, înainte de asta am folosit doar o mașină de ras. Cred că pentru persoanele cu piele sensibilă este o achiziție foarte bună, pielea nu atinge, nu există roșeață. În primul rând, briciul în sine a fost lovit de funcționalitate, capetele plutitoare ale aparatului de ras să alunece bine peste față și să facă față cu ușurință părului de orice lungime, iar tunderea este pur și simplu uimitoare. În al doilea rând, acest sistem de curățare este o opțiune convenabilă, foarte bună pentru curățarea rapidă, desigur, în al treilea rând, vreau să vă spun despre indicatorul de pe mașină de ras, un lucru foarte util și, bineînțeles, încărcarea bricului în sine durează foarte mult. Cu un aparat de ras, obțin un bărbierit rapid și neted în duș și doar uscat, apoi încărcați rapid și curățați aparatul de ras și toate acestea în cel mai scurt timp posibil.

avantaje:

sistem de auto-curățare, tundere încorporată și ușurință în utilizare

dezavantaje:

Perioada de utilizare:

Klimov Eugene

Aparatele de ras Braun Series 3 3050cc mi-au adresat imediat. În primul rând, este calitatea și fiabilitatea germane. În al doilea rând, am citit recenzii despre el și cele mai multe au fost pozitive. Din experiența personală de utilizare, pot spune că în acest caz prețul corespunde în continuare calității. Prefer sa cheltui bani o data, dar obtineti un lucru decent pentru banii mei, care vor dura mult timp. Braun Series 3 3050cc are un corp cauciucat, puteți fi sigur că nu va aluneca din mână. Designul este destul de simplu, dar frumos. În cazul indicatorilor luminoși clari. Există un tundere. Aparatul electric este rezistent la apă, care îi permite să fie folosit în baie, pe piele umedă și spălată cu apă curgătoare. O altă caracteristică este faptul că aparatul de ras Bracon Series 3 3050cc vine cu o stație de curățare și de reîncărcare. Vă permite încărcarea simultană a dispozitivului, efectuarea curățării și lubrifierea acestuia. Pentru o persoană leneșă sau ocupată, doar un basm! Este important să nu uitați să înlocuiți cartușele de înlocuire în timp. În plus, briciul poate exista perfect fără această stație de andocare. Acesta poate fi clătit sub apă curentă și încărcat de la rețeaua de alimentare. O încărcare completă durează doar 45 de minute, iar această încărcare durează mult. Există o funcție de "încărcare rapidă". 5 minute de încărcare sunt suficiente pentru un bărbierit complet. Această capacitate de a ține o taxă pentru o lungă perioadă de timp vă permite să luați o mașină de ras pe o călătorie. Este păcat că kitul nu are o acoperire rutieră, ca și alte modele. Dar, există un capac care protejează lamele și butonul de alimentare. Shave-confortabil, fără tăieturi și iritare. Este necesar doar să vă ajustați pentru a ține aparatul în unghi drept față de piele și pentru bărbierit împotriva creșterii părului. Lamele sunt mobile, urmăriți bine conturul feței. În general, sunt mulțumit de mașina de ras Bracon Series 3 3050cc. Vă sfătuiesc.

avantaje:

Calitate excelentă. Se rade bine. Zgomot redus Tine o taxă pentru o lungă perioadă de timp. Sistem de auto-curățare.

dezavantaje:

Nu există suficientă acoperire pentru călătorie. Pret destul de ridicat al "consumabilelor".

Perioada de utilizare:

ST Valery

Se taxează foarte repede, pentru mine personal este foarte important. Rețeaua este spălată perfect cu apă curentă, deși fac acest lucru în cazuri excepționale, folosesc stația MLC. Trimmer-ul în sine nu provoacă iritare!

avantaje:

Probabil cel mai important lucru - foarte confortabil de ținut în mână! Apoi mi-a plăcut foarte mult bărbieritul curat.

dezavantaje:

Suprafața de vopsea de pe stația de andocare și de unitatea în sine. Lasă pete, degete.

Perioada de utilizare:

Vospropyatov Vadim

Aparatorul electric Braun 3050CC este demn de laudă. Îi sfătuiesc pe toți cei care își fac alegerea, uitați-vă la acest model! Designul modern, corpul cauciucat, sistemul de auto-curățare și rezistența la apă - acestea sunt caracteristicile care nu pot fi ignorate..... Se scaldă ușor și curat, fără a lăsa iritații și uscăciuni pe piele. Cu siguranță veți fi mulțumiți de rezultat!

avantaje:

Sistem de auto-curățare și rezistență la apă, MLC

dezavantaje:

Perioada de utilizare:

Skrynnik Dmitry

Dar, în ciuda contra, am sfatuit cu tărie că nu vei regreta.

avantaje:

Am un razor electric ca cadou! Anterior, am folosit un model simplu din prima serie. Razorul nou este super. Șlefuirea netedă și curată, fără iritare și nu există senzație de uscăciune după ras! Posibilitatea bărbieritului uscat și umed. Puteți spăla pur și simplu sub apă curentă + unitate de curățare pentru autocurățare. Ține acumulatorul o perioadă lungă de timp, iar indicatorul bateriei vă spune întotdeauna că este timpul să încărcați aparatul de bărbierit. Asamblare de înaltă calitate.

dezavantaje:

Singurul dezavantaj este prețul ridicat al agentului de curățare și al lamelor.

Perioada de utilizare:

Moskalev Serghei

Cât de sigur este posibil, deoarece ochiurile de protecție protejează fiabil pielea de contactul accidental cu cuțite ascuțite, eliminând tăieturile și rănile. Trimmer-ul încorporat este o combinație convenabilă cu o mașină de ras electrică convențională, cu care puteți tăia cu ușurință ornamentul tăiat.
Convenabil pentru utilizarea zilnică. Un rezultat perfect fără iritare. Razorul urmează contururile feței și oferă un bărbierit impecabil, iar briciul este, de asemenea, destul de ușor, ceea ce este convenabil atunci când călătoriți. Încărcare automată. Design foarte frumos și modern, auto-curățarea economisește timp. Soluție de curățare pentru curățarea igienică, garanție pentru pielea sănătoasă.

avantaje:

Cât de sigur este posibil, deoarece ochiurile de protecție protejează fiabil pielea de contactul accidental cu cuțite ascuțite, eliminând tăieturile și rănile. Trimmer-ul încorporat este o combinație convenabilă cu o mașină de ras electrică convențională, cu care puteți tăia cu ușurință ornamentul tăiat.
Convenabil pentru utilizarea zilnică. Un rezultat perfect fără iritare. Razorul urmează contururile feței și oferă un bărbierit impecabil, iar briciul este, de asemenea, destul de ușor, ceea ce este convenabil atunci când călătoriți. Încărcare automată. Design foarte frumos și modern, auto-curățarea economisește timp. Soluție de curățare pentru curățarea igienică, garanție pentru pielea sănătoasă.

dezavantaje:

Perioada de utilizare:

Nikitin Evgeny

Am folosit șlefuitoarele Braun de mult timp. O mașină de ras îndepărtează bine părul, se comportă mai bine cu aceasta decât o mașină de ras rotativă. Cap plutitor confortabil, aderență cauciucată. poate fi utilizat cu spumă. Bateria durează aproximativ 50 de minute. Foarte mulțumită de tundere, puteți tăia perii și face orice design. În plus, în configurația acestui model Brown este un suport confortabil, cu funcția de curățare a aparatului de ras și uscare. Foarte cool lucru! Puneți briciul după utilizare și uitați că, în principiu, trebuie să îl curățați, că va avea grijă de toate acestea, economisind timp! Acest model Brown Razor este 100% satisfăcut.

avantaje:

Design elegant, stand pentru curățarea și uscarea aparatului de ras

dezavantaje:

nu a identificat defecte

Perioada de utilizare:

Ryskin Andrey

Dacă doriți un bărbierit de calitate, ușor și rapid, fără iritare, vă sfătuiesc definitiv să cumpărați această mașină de ras.

avantaje:

În primul rând, este un bărbierit fără iritare (înainte, după un bărbierit electric, aparatul de ras a avut iritație).
În al doilea rând, când vă grăbiți să lucrați și trebuie să vă bărbiți, este, bineînțeles, o stație de curățare a brichetelor, a aruncat-o și a fugit și nu este nevoie de aburi.
În al treilea rând, se încarcă, în stația de curățare. Briciul este întotdeauna gata și nu te va dezamăge niciodată dimineața.
În al patrulea rând, este cu siguranță un avantaj, se află în mână ca o formă formată, în timp ce este destul de ușoară, foarte confortabilă la bărbierit.
În cea de-a cincea, fără probleme, își taie părul lung, în ciuda faptului că anterior am trebuit să trec printr-un streamer și apoi să-l rad.

dezavantaje:

Singurul negativ este faptul că recipientul din stație este curățat, care se termină în timp și trebuie schimbat. Dar, pe de altă parte, este pentru acest lucru și a cumpărat pentru a accelera și simplifica procesul de ras.

Perioada de utilizare:

hop Alexander

Razorul este super. Consider ca proprietatea impermeabila este folositoare si convenabila si ca briciul poate fi pur si simplu spalat sub apa curenta + exista un sistem de auto-curatare pentru toate acestea, este foarte convenabil Nu provoaca iritatiile pe piele chiar si pe acele sensibile ca mine (intotdeauna aveam probleme cu ea) totul.

avantaje:

100% impermeabil și ușor de curățat sub apă curgătoare, se încarcă foarte repede (5 minute de încărcare este suficientă pentru un bărbierit), un trimer foarte confortabil.

Braun Series 3 ProSkin 3050cc Aparat de bărbierit gri cu stație CleanCharge

DARUL DUMNEAVOASTRĂ

Braun S3 ProSkin. Eficiență și confort pentru piele.

Cu un cap triplu și tehnologia MicroComb pentru un bărbierit rapid și un confort deosebit pe piele.

Șlefuirea optimă, confortul absolut al pielii.

Captează mai multe fire de păr într-o singură mișcare.

Triple cap de ras cu tehnologie MicroComb

3 elemente ale sistemului de ras cu suspensie independenta si tehnologie MicroComb pentru un bărbierit mai eficient și confortabil.

1 oră de încărcare durează o săptămână pentru ras - 2 baterii Ni-MH puternice.

Încărcarea completă în 1 oră asigură 45 de minute de ras. O încărcare rapidă de 5 minute este suficientă pentru un singur bărbierit. Indicatorul LED indică o baterie redusă sau timpul de funcționare / încărcare. Funcționează pe baterie sau rețea, în funcție de model.

Triple Action System Free Float.

Cele 3 elemente ale sistemului de ras de suspensie independent se adaptează fiecărui contur și asigură o rasune netedă.

100% impermeabil

Clătiți cu apă curentă
Aparatele de ras Braun Series 3 sunt certificate în conformitate cu standardul IPX7 - pot fi scufundate fără probleme la o adâncime de 5 metri. Acest lucru înseamnă că poate fi clătit convenabil cu apă curgătoare, ceea ce garantează ușurința de curățare.

control

Suprafața cauciucată și texturată asigură o bună aderență în timpul utilizării, făcând confortabil la bărbierit.

Tocmai precis

pentru ajustarea mușchilor și musturilor.

Închideți bărbatul în loc de aglomerație

Tăietorul intermediar special, cu tehnologie MicroComb, captează părul în mod aleatoriu pentru un bărbierit rapid și curat.

Stația de curățare și reîncărcare CleanCharge

Stație cu acțiune triplă cu lichid de curățare special. Îndepărtează 99,9% din bacterii. Singura stație de curățare și reîncărcare din lume cu acțiune triplă CleanCharge cu lichid de curățare. Se curăță, încarcă și lubretează bine aparatul la atingerea unui buton. Lichidul de curățare elimină 99,9% din bacterii. Utilizarea unei unități CleanCharge este de 10 ori mai eficientă decât folosirea pur și simplu a apei curgătoare.

Instrucțiuni: Aparat de bărbierit electric Braun 3050cc Seria 3

Transport gratuit
în Krasnoyarsk

Magazin online de știri "Laukar":

Informații suplimentare în categoria mașinii de ras electrice:

În magazinul online de aparate de uz casnic "Laukar" Puteți descărca gratuit instrucțiunile pentru produsul Shaver Braun 3050cc Series 3.

Toate instructiunile prezentate pe site-ul magazinului online de aparate de uz casnic "Laukar" sunt furnizate de producatorul bunurilor. Înainte de a utiliza produsul, vă recomandăm să citiți instrucțiunile de utilizare.

Pentru a descărca instrucțiunile, trebuie să faceți clic pe link-ul "instrucțiuni de descărcare" de mai jos și dacă nu există niciun link, puteți încerca să accesați mai târziu această pagină, probabil că specialiștii magazinului online de aparate electrocasnice "Laukar" nu au avut timp să descarce pentru descărcarea de instrucțiuni de produs: Aparat de ras electrice Braun 3050cc Series 3.

Producătorul își rezervă dreptul de a efectua modificări în ceea ce privește proiectarea, proiectarea și echipamentul mărfurilor: Aparat de bărbierit electric Braun 3050cc Series 3. Verificați informațiile despre produs împreună cu informațiile de pe site-ul oficial al producătorului.

Magazinul online Laukar oferă o gamă largă de aparate de uz casnic de mici dimensiuni: Braun, Bosch, Delonghi, Rowenta, Siemens, Kenwood, Morphy Richards, Moulinex, Philips, Tefal, CATA, Electrolux, LG, Panasonic, AstraLux, frate, Thomas, Ariete, Janome. Storcatorul de fier, mașinile de măcinat cu fier, mașinile de tocat carne, mașinile de bărbierit pentru femei și barbati, mixerele și alte aparate de uz casnic mici pot fi cumpărate la un preț avantajos, fără a ieși acasă, cu livrare gratuită la un moment convenabil. Toate echipamentele achiziționate în magazinul online "Laukar" au certificate de conformitate cu calitatea și sunt supuse service-ului în garanție.

De fapt, în secțiunea "Razboaie electrice pentru bărbați în Krasnoyarsk"

Aparatele electrocasnice online "Laukar" oferă o gamă largă de aparate de bărbierit electrice la prețuri mici. În magazinul nostru de aparatură electrocasnică veți putea să ridicați o mașină de ras electrică în funcție de nevoile dvs. și de capacitățile materiale. Magazinul online "Laukar" oferă o garanție pentru toate aparatele, atât aparatele de uz casnic mici cât și cele mari, precum și toate aparatele electrice fără restricții. Cumpărați o mașină de ras electrică pentru bărbați în Krasnoyarsk - nu este nimic mai ușor. Curierul magazinului online de aparate de uz casnic "Laukar" îți va livra gratuit comanda în Krasnoyarsk.