Bărbierit electrice pentru bărbierit: ceea ce este vândut acum pe piață

Ceară

Pentru a menține parul facial în ordine, bărbații moderni preferă să folosească mașinile de bărbierit. O mașină bună vă permite să completați imaginea cu o piele perfect netedă sau cu peri decorați frumos (care este de asemenea foarte importantă).

Lumea modernă este concepută astfel încât apariția unei persoane să joace un rol important în societate. Și băieții rătăciți, îngroziți, se compară cu cei care nu știu cum să-și facă biserica sau cu bisericii. Fiecare reprezentant al sexului mai puternic respectator este obligat să monitorizeze părul facial de pe fața pentru care este obligat să aleagă briciul potrivit pentru cazul său.

Tipuri de aparate de ras

Pentru început, să vedem ce sunt mașinile de ras? Astăzi alegerea stilourilor, a mașinilor și a aparatelor de bărbierit electrice este imensă, ceea ce oferă motive să gândească. Pericolele și mașinile de curățat ras se curăță, tăie părul până la rădăcină și chiar elimină stratul superior al pielii moarte. Cu toate acestea, în procesul de ras cu prudență, un începător care nu a perfecționat tehnica de bărbierit poate fi tăiat, ceea ce este aproape imposibil când se utilizează o mașină sigură.

Există o opțiune intermediară de la mașină la aparatul de ras electric - aparatul de ras electric. În exterior, acest model nu se deosebește de o mașină convențională, dar o baterie este montată în carcasă, ceea ce face ca capul mașinii să vibreze ușor pentru a asigura cel mai apropiat bărbierit posibil.

A treia opțiune este o mașină de gătit electrică. Această opțiune are avantajele sale. Nu este nevoie să utilizați apă și gel de bărbierit. Se elimină posibilitatea tăirii și posibilitatea de iritare este minimizată. De asemenea, aparatul de bărbierit electric nu este pur și simplu înlocuitor pentru un bărbat aflat în călătorie.

Criterii de selecție

Totul este foarte simplu. Principalul lucru pentru a decide ce tip de ras este mai aproape de tine uscat sau umed, apoi treceti de la tipul de piele, rezultatul asteptat si politica de preturi a razelor. Pentru pielea sensibilă, este mai bine să alegeți o mașină de ras electrică, care este cea mai blândă, și să renunțați la utilizarea aparatelor de bărbierit electrice periculoase și rotative.

Bărbații a căror muncă este asociată cu călătorii frecvente este recomandată să acorde atenție rasitoarelor electrice cu baterii. Astfel de modele nu au nevoie de apă sau de o priză de perete.

Cât costă mașinile de ras?

Prețul mașinilor de ras depinde direct de funcționalitatea modelului. Opțiunile brute pot fi achiziționate până la 1000 de ruble, iar prețul mașinilor cu caracteristici suplimentare poate ajunge până la 15.000 de ruble.

Cele mai bune modele de brici electrice pentru bărbați

Recent, pe piața de bunuri electrice poate fi confundat atunci când alegeți un aparat de ras electric. Dat fiind faptul că prețurile ridicate nu înseamnă întotdeauna o calitate bună. Vă prezentăm în atenția dvs. evaluarea celor mai populare aparate de ras electrice, în funcție de cumpărători.

Philips AT 890

Acesta este unul dintre cele mai bune aparate de ras rotative. La un preț accesibil, acest model curăță părul și are o putere ridicată a bateriei. În acest fel, se percepe rapid. Pentru o funcționare continuă de peste o oră, este nevoie de același timp pentru a încărca complet bateria. Carcasa este rezistentă la umiditate ridicată, astfel încât acest model poate fi depozitat în siguranță în baie, marcând de asemenea un mâner confortabil cu acoperire antiderapantă.

Toți clienții susțin că bateria funcționează perfect, se încarcă rapid și, în același timp, aparatul de ras este ușor de curățat. Dar acest model are un dezavantaj semnificativ - lamele nu sunt de cea mai bună calitate, ceea ce face procesul de bărbierire mult timp.

Panasonic ES-GA21

Acest aparat este unul dintre cele mai bune dintre mașinile de bărbierit electrice ale aspectului rețelei. La un preț relativ scăzut, modelul este echipat cu toate funcțiile necesare pentru un bărbierit confortabil. Razorul este alimentat de la baterie. O singură încărcare este suficientă pentru 40 de minute de muncă continuă. Capul este proiectat astfel încât lamelele plutitoare asigură un bărbierit apropiat, iar viteza mare de rotație și motorul puternic oferă un rezultat bun într-o perioadă scurtă de timp. Panasonic ES-GA21 funcționează la fel de bine pe pielea uscată și umedă în timp ce utilizează gel de bărbierit.

Funcționalitatea largă și prețul rezonabil au făcut acest model unul dintre cele mai favorizate printre bărbați. Avantajele includ: ras de înaltă calitate, compactitate și o ușoară vibrație. De asemenea, dispozitivul este echipat cu un dispozitiv de tuns, care este un punct important pentru bărbații care se ocupă de forma de peri și mustăți. Singurul negativ - incapacitatea de a se conecta din rețea și un corp alunecos neted.

Philips HQ 6927

Datorită prețului scăzut, acest model din familia aparatelor de bărbierit rotative este foarte îndrăgit de bărbați. Este mic, confortabil și este utilizat numai pentru bărbierit uscat. Componentele mobile ale capului permit inelelor rotorului să alunece cu ușurință peste suprafața feței, cât mai aproape de piele. Din bateria în modul deconectat, aceste mașini de bărbierit electrice pot funcționa o jumătate de oră. Forma compactă vă permite să luați cu ușurință o mașină de ras pe șosea.

Cumpărătorii evidențiază următoarele avantaje ale acestui model: funcționare silențioasă, formă compactă, lucrare îngrijită. Dezavantajele includ lipsa indicatorului nivelului de încărcare a bateriei și a unui ansamblu de calitate medie. Dar cel mai mare plus este cel mai bun pret printre alte produse de ras, in ciuda faptului ca functionalitatea nu este mult diferita de ele.

Panasonic ES-6003 pentru pielea sensibilă

Acest model răspunde în mod ideal întrebării, care razor este cel mai bun pentru pielea sensibilă? Cu un preț mic, acesta are caracteristici de înaltă calitate nu este mai rău decât modelele din clasa VIP.

Un aparat de bărbierit electric este, de asemenea, opțional utilizat pentru bărbierit umed împreună cu produse de îngrijire a pielii care pot reduce la minim iritarea și reacția alergică.

Modelul este echipat cu trei capete de bărbierit cu cuțite din oțel inoxidabil, iar un motor puternic asigură o funcționare rapidă a aparatului de ras. Principalele sale avantaje: prețuri scăzute, greutate redusă și rasul umed de înaltă calitate. Principalele dezavantaje includ: tunderea de calitate slabă și puterea lentă a bateriei.

Aparatul de bărbierit electric este bine echipat cu toate accesoriile necesare pentru depozitarea și întreținerea sa. Dacă comparați toți indicatorii, atunci această mașină de ras poate fi numită una dintre opțiunile bugetare de cea mai bună calitate.

Seria Braun 760cc-4

Producătorul a creat un alt model calitativ de succes al vizualizării rețelei. Prețul său nu poate fi numit scăzut, dar o bună funcționalitate și un set mare de opțiuni compensează acest dezavantaj. Unitatea de bărbierit plutitoare vă permite să presați plasa cât mai strâns pe piele, datorită căreia se obține cel mai apropiat bărbierit. Aparatul de ras poate fi folosit atat la rasul umed cat si la uscat. Caracteristicile lucrării includ capacitatea de a lucra, atât din rețea, cât și din baterie.

Avantajele dispozitivului includ: o baterie puternică, un mâner convenabil și o lucrare de înaltă calitate, iar dezavantajele sunt prețurile ridicate.

Philips BG 2025 pentru piele sensibilă

Razele electrice din această serie sunt printre cele mai bune opțiuni bugetare. Acest model de rețea este notabil pentru performanțe fiabile și ușurință în utilizare. Ideal pentru rasul sensibil la piele, deoarece permite utilizarea lotiunii și reduce la minimum iritarea pielii. Acumulatorul se încarcă pentru o perioadă lungă de timp (8 ore), dar vă permite să lucrați autonom timp de 50 de minute. Despre indicatorul de avertizare pentru încărcare redusă încorporat în caroserie.

Fețe pozitive: carcasă ermetică etanșă la apă, baterie puternică, aspect scump, tundere de înaltă calitate. Fețele negative includ: grosimea minimă a ochiului de plasă și încărcarea bateriei pe termen lung. Pentru 2 500 de ruble acest model poate fi numit foarte atractiv.

BraunSeries - 9 9240 pentru rasul umed

Acest aparat de ras electric poate fi numit un model clasa premium. Capul plutitor 10 D permite elementelor de tăiere să se adapteze maxim la contururile feței și să asigure un bărbierit apropiat. Corpul este complet impermeabil, deci cel mai adesea este utilizat pentru rasul umed chiar si in timpul procesului de dus. Bitmapul de pe mâner împiedică alunecarea. Forma funcțională frumoasă face ca rasuirea să fie cât mai plăcută, iar forma comutatorului vă permite să vă poziționați degetul cel mai confortabil posibil.

Trimmerul exact este construit în corp, permițându-vă să modelați liniile perfecte ale barbă și bakanbard. Bateria este încărcată complet timp de o oră, după care asigură 50 de minute de funcționare a aparatului de ras fără conectarea la rețea. Se livrează cu: suport pentru reîncărcare, carcasă și perie pentru curățare.

Aparat de bărbierit Philips S7720 Shaver 7000

Razorul rotativ de clasă premium are un design special de capete flotante, lamele ale căror tăieturi sunt cât mai aproape posibil de piele și părul lung și scurt. Găurile special proiectate ghidează fiecare păr, tăindu-l cu atenție, fără a afecta pielea.

O baterie puternică de litiu-ion este încărcată pentru o oră, după care permite aparatului să funcționeze offline pentru o oră. Modelul nu funcționează din rețea, ci numai din baterie, ceea ce asigură un confort maxim și o siguranță maximă la bărbierirea umedă. O stație specială vă permite să curățați lamele cu doar o singură apăsare de buton și un tunsel mic detașabil tăiați ușor linia temelor și linia bărbii.

Remington r95

Pentru iubitorii de călătorie sau, dacă este necesar, călătorii de afaceri permanente, această mașină de ras va fi doar o linie de salvare. Fiecare călător se gândește la ce brici să aleagă, pentru a nu ocupa mult spațiu și, în același timp, să fie funcțional. Desigur, acest model nu poate fi numit ideal, deoarece are multe dezavantaje: nu există nici un dispozitiv de tundere, echipând capul de ras cu doar două lame și necesitatea unei încărcări lungi a bateriei.

Dar toate aceste deficiențe se estompează pur și simplu înainte de compactarea acestui aparat de ras electric și costul său scăzut. Motorul are o capacitate minimă, astfel încât procesul de bărbierire poate fi întârziat, de asemenea, este mai bine să refuzați utilizarea acestuia pentru bărbații cu piele sensibilă, altfel nu veți putea evita alergii și iritații. Având în vedere cât de mult costă R95, poți ierta gruparea slabă, absența unui capac și o perie pentru curățare.

Berdsk 3341

Această mașină de ras scobit domestică, cu capete obișnuite, care nu plutește, lovește cu un bărbierit apropiat. În timp ce materiale scumpe nu au fost folosite pentru a crea, și aspectul și culoarea nu este cel mai atractiv, aparatul de ras electric funcționează perfect. Este echipat cu un dispozitiv de tuns, care vă ajută să păstrați barba, mustața și linia de gât îngustă. Berdsk poate funcționa atât din rețea, cât și autonom, în timp ce este nevoie de trei ore pentru a încărca complet bateria.

Noua aparat de ras electric este echipat cu un capac moale, perie si instructiuni detaliate. Modelul nu are defecte evidente, dar este necesar să-l protejeze de umiditate ridicată, iar dacă luați în considerare prețul (1500 de ruble), le puteți omite.

concluzie

Toate informațiile nu fac deloc publicitate anumitor firme și mărci, dar au doar o funcție introductivă. Înainte de a cumpăra o mașină de ras electrică, ar trebui să știți care dintre ele sunt mai bune în rândul populației masculine și care sunt considerate prea scumpe sau nu cele mai de succes. Dar alegerea finală rămâne pentru cumpărător!

Cum sa alegi un aparat de ras electric pentru barbatii cu pielea sensibila sau cu perii rigizi?

Alo

Astăzi vom vorbi despre cum să alegeți o mașină de ras electrică pentru bărbați. Diferența modernității noastre este schimbarea rapidă a tehnologiei, nu numai în industrie, ci și în sfera internă. Cu o astfel de viteză de progres tehnic, este destul de dificil pentru o persoană obișnuită să înțeleagă varietatea de bunuri oferite de industrie.

Cum de a alege un bun aparat de ras electric și cumpăra în mod inconfundabil cea mai potrivită opțiune modernă? Să încercăm să înțelegem principalele criterii pentru alegerea unei mașini de ras electrice și a avantajelor lor prioritare față de mașinile de tuns iarbă vechi.

Principalele avantaje ale razorilor electrici

Principalele avantaje care diferențiază aparatul de ras electric de la o mașină de ras tradițională sunt:

 • izolarea capetelor;
  În timpul procesului de ras, lamele nu ating nici măcar pielea umană. Acest lucru garantează nu numai siguranța completă a taieturilor, ci și absența unui efect iritant după procedură.
 • etanșeitatea la apă;
  Această caracteristică a dispozitivelor moderne de bărbierit face posibilă producerea atât a bărbieritului uscat cât și a umezelii, precum și utilizarea unei mașini de ras în duș, fără nici o teamă de descărcarea electrică.
 • curățare automată;
  Sistemul de curățare al aparatelor moderne de ras este complet automatizat. Deseori, curățarea automată este situată în standuri pentru dispozitiv, ceea ce este, de asemenea, foarte convenabil.
 • încărcăturile bateriei;
  Utilizarea încărcătoarelor este foarte convenabilă pe drum sau în camping. Un om poate avea întotdeauna un aspect elegant.
 • rotative și opțiuni de plasă.
  Avantajele anumitor opțiuni trebuie să fie luate în considerare în corelație directă cu tipul de sensibilitate a pielii unui bărbat.

Particularitățile percepției masculine asupra procesului de bărbierire

Criteriile pentru alegerea unui instrument pentru bărbierire depind în mare măsură de atitudinea omului față de această procedură de igienă simplă.
Este bine cunoscut faptul că bărbații de diferite vârste și tipuri de temperament percep procesul de bărbierire diferit.

Proces obositor

Pentru unii, bărbierirea zilnică este iritantă și doresc să finalizeze rapid această procedură neplăcută. În acest caz, este recomandabil să cumpărați o mașină de ras cu un sistem de rotoare care își desfășoară activitatea destul de rapid și eficient.

Procedura igienică

Uneori pentru oameni acest "ritual" zilnic este pur și simplu o procedură de igienă necesară, la fel ca și periajul dinților. Pentru astfel de oameni, calitatea bărbieritului este importantă. Pentru ei, o opțiune acceptabilă ar fi modele scumpe de înaltă calitate de tip rotativ.

Noua imagine

Există oameni care încearcă să-și schimbe aspectul cu o barbă neobișnuită sau o formă de mustă, dând-i noi accente. Pentru ei, trebuie să alegeți modele cu prezența diferitelor duze și trimmere, oferind posibilitatea de a crea opțiuni exclusive.

Indescriptibil relaxa

Și există o categorie a jumătății masculine a populației care iubește literalmente procesul de bărbierit și primește plăcere indescriptibilă din aceasta. Pentru acești bărbați, este mai bine să cumpărați opțiuni de plasă impermeabilă cu posibilitatea de a fi bărbierit sau adăugați compuși de heliu.

Se pune întrebarea: "Cum să alegi cel mai bun aparat de bărbierit electric pentru un bărbat, având în vedere gusturile și preferințele lui?"

Instrucțiuni pentru alegerea unui aparat de ras electric

Pentru a alege și a cumpăra un aparat de ras electric de înaltă calitate, trebuie mai întâi să urmați câțiva pași:

 • Citiți recenziile utilizatorilor despre dispozitivele lansate în anul 2016-2017;
 • acordați atenție apariției dispozitivului;
 • comparați prețurile pentru acest tip de produs în diferite magazine;
 • vizualizați caracteristicile suplimentare ale aparatului de ras;
 • aflați mai multe despre varietatea funcțiilor dispozitivului;
 • să analizeze caracteristicile tehnice ale dispozitivului;
 • decideți tipul de aparat de ras electric: încărcare sau
  numai prin curent.

După efectuarea tuturor măsurilor necesare pentru a obține cele mai diverse informații despre dispozitivele de bărbierit, trebuie să țineți cont atunci când cumpărați alte nuanțe de selecție personală a aparatului de bărbierit electric pentru fiecare persoană.

Alegerea unui aparat de ras electric pentru tipul de piele

Modelele moderne de aparate de ras sunt destinate atât bărbieritului uscat, cât și umezelii. Acestea sunt complet etanșate, nu lăsați în umiditate și nu vă loviți cu curentul. Dispozitivul trebuie selectat în funcție de sensibilitatea pielii masculine și de rigiditatea părului.

Pentru bărbați cu piele sensibilă

Pentru persoanele cu tipuri de piele sensibile, va fi corect să cumpărați modele cu un sistem de grilă și un dispozitiv de tundere retractabil, deoarece dispozitivul de tundere este capabil să îndepărteze bine și încet, chiar și îndelungat, reglarea independentă a înclinării dorite a lamelor.

De asemenea, pielea sensibilă poate fi iritată prin încălzirea capului dispozitivului. Prin urmare, o alegere bună pentru acest tip de piele este o mașină de ras electrică cu dispozitive de răcire capabile să prevină încălzirea suprafeței.

consiliu

Bărbați cu peri rigizi

Acest tip de oameni este cel mai bine să aleagă tipuri rotative de razătoare electrice.
Versiunile rotative tradiționale astăzi au suferit schimbări semnificative în direcția îmbunătățirii funcționalității și adaptării la curburile corpului. Capetele rotative rotative ras aproape perfect. Există opțiuni cu furnizarea de umidificator de heliu, ceea ce face ca procesul de bărbierire pentru bărbați să fie cât se poate de confortabil și plăcut. De asemenea, nu uitați că gelul de bărbierit împiedică procesul de iritare a pielii, înmuierea pielea.

Deci, atunci

Alegerea tipului aparatului de ras electric pentru perii rigizi este cea mai bună
achiziționați un model modern de tip rotativ cu prezența diferitelor funcții.

Top 3 aparate de ras electrice electrice populare

O imagine de ansamblu a celor mai populare companii care reprezintă un accesoriu de bărbierit pentru bărbați pe piață reflectă următorul nostru rating.

Compania Philips

Aparatele de ras electrice ale acestui producător au un rating ridicat în rândul consumatorilor. Diferă în caracteristicile tehnice ridicate și la nivelul european de calitate.

Caracteristicile tehnice ale modelelor acestei companii:

 • sistem de lame cu auto-ascuțire;
 • mișcarea suprafețelor de ras în 4 direcții;
 • baterie de mare putere, timp de funcționare în interval de 30 de minute după încărcare;
 • există modele cu o conexiune la rețea fixă;
 • cost redus;
 • de înaltă calitate caz de email.

Compania Panasonic

Produce accesorii de ras destul de ieftine. Cel mai practic model al acestei companii pentru bărbierit umed, deoarece acestea au o carcasă impermeabilă.
Dispozitivele sunt de bună calitate, dar funcționalitate redusă și vibrații puternice.

 • să producă o muncă de înaltă calitate;
 • ridica bine locurile greu accesibile;
 • există un dispozitiv de tundere;
 • posibilitate de muncă îndelungată după reîncărcare;
 • caracterizat prin costuri reduse.

Compania Braun

Produce dispozitive de bărbierire ieftine și compacte.

Principalele caracteristici sunt:

 • curățarea zilnică de înaltă calitate;
 • etanșeitatea la apă;
 • funcția de răcire;
 • adaptarea automată la densitatea firelor;
 • compactitatea dispozitivului;
 • accesibilitate.

Printre deficiențe se poate numi un efect puternic asupra pielii, care poate cauza efectul de iritare și disconfort. Prin urmare, atunci când utilizați dispozitivele acestei companii, trebuie să aplicați o cremă sau loțiune pentru a înmuia pielea după bărbierit.

O caracteristică caracteristică a omului modern este aspectul bine îngrijit și curat. Chiar dacă stilul de îmbrăcăminte implică o anumită neglijență, sub ea se află în mod necesar o grijă grijuliu și meticuloasă a aspectului lor.

Datorită aparatului de bărbierit electric de înaltă calitate și bun, o persoană poate pune în mod independent aspectul său: modelează o barbă, își tunde mustața și îi oferă sprancenelor forma perfectă. Astăzi, modelul de bărbierire a capului este destul de relevant, care se realizează și cu ajutorul unui model modern de aparat electric, care are o funcționalitate largă și garantează un aspect elegant.

constatări

După o analiză atentă a aparatului de bărbierit electric, putem concluziona nu numai despre o varietate largă de opțiuni pentru soluțiile de proiectare moderne, ci și despre necesitatea selecției individuale a accesoriilor pentru fiecare client specific.

Top 20 aparate de ras electrice

În ultimii ani, alegerea unui aparat de ras foarte bun a devenit o provocare. În fiecare an, tot mai multe modele noi sunt aruncate pe piață. Este important să învățăm să deosebim inovațiile serioase de cele pur "marketing". Revizuirea noastră va încerca să vă ajute în alegerea dvs. Clasamentul include atât mașini de ras cu preț redus, cât și aparate de ras electrice premium. Există aparate de ras pentru bărbații experimentați cu peri rigizi, precum și modele care pot fi prezentate unui adolescent ca o primă bricieră.

Criteriile principale pentru alegerea unui aparat de ras electric bun

 • shaving calitatea
 • iritarea pielii
 • încredere
 • prețul
 • baterii sau baterii
 • ergonomie
 • funcții suplimentare

Tipuri de aparate de bărbierit electrice pentru bărbați

rotativ

Sistemul lor de ras este format din două sau trei capete, alcătuite din discuri externe cu tăieturi și cuțite care se rotesc sub ele. Avantajul modelelor rotative este cel mai curat și neted al bărbieritului, chiar și din părul neregulat, datorită tăierii părului cât mai aproape posibil de piele. Printre razătoarele rotative există mai multe modele potrivite pentru perii rigizi. Dezavantajul este că, dacă pielea este sensibilă, astfel de aparate de ras poate provoca iritații asupra acesteia (deși există modele care pot fi ușor atribuite excepțiilor). Una dintre cele mai bune companii care produc radiatoare electrice rotative este Philips.

plasă

Principiul de funcționare este similar, dar în acest caz cuțitele nu se rotesc, ci vibrează de la o parte la alta. De sus, ele sunt acoperite cu o plasă subțire de metal cu o mulțime de găuri prin care părul curge spre lame. Astfel de mașini de ras face bine chiar și cu o perie de trei zile, și chiar sistemele de rețea sunt percepute mai bine de pielea sensibilă. Apropo, primul aparat de ras pentru un adolescent ar trebui să fie, de asemenea, ales din modele de ochiuri bune. Defectele tipice - lucrul tare și rasul problematic la nivelul gâtului. Razboaie electrice de ras electrice produse de Braun si Panasonic.

Cele mai bune modele populare de ras de barbati si rotative din anul 2018 sunt prezentate in evaluarea noastra, compilate din recenziile clientilor si expertilor.

Ce aparat de bărbierit electric este mai bun pentru bărbați: rangul nostru al celor mai bune modele TOP-7


Pentru majoritatea covârșitoare a bărbaților, rasul este un proces obligatoriu, dar enervant și de rutină, deoarece rasul este necesar dacă nu în fiecare zi, apoi în fiecare zi cu siguranță. Ce poate optimiza și facilita acest proces? Numai o mașină de ras bun și aceasta nu este neapărat o mașină în formă de T sigură.

Aparatele de bărbierit electrice au fost și rămân populare în rândul bărbaților, iar dezvoltarea și îmbunătățirea structurilor (rotative sau cu ochiuri, cu unul sau mai multe cuțite, cu capete plutitoare sau fixe, cu tundere, durata de viață a bateriilor etc.) necesită doar creșterea lor.

O întrebare rămâne deschisă: ce razor este potrivit pentru dvs. - la urma urmei, fiecare om are propriul său tip de piele, propriile caracteristici de creștere a părului și preferințele sale estetice. Am spus deja cum să alegem cel mai bun aparat de ras electric. Dar acest lucru ne-a părut puțin și am decis să facem separat o listă cu cele mai bune modele. Asta am făcut...

Clasamentul nostru al celor mai bune 7 bărbați pentru bărbierit electric pentru anul 2019

Oferim o imagine de ansamblu a celor mai populare aparate de ras electrice electrice de diferite modele și cu un set diferit de funcționalități. Lista generală acoperă și rezolvă toate problemele cu care se confruntă bărbații în timpul bărbieritului, astfel că alegerea este a ta. Evaluarea curentă a celor mai bune aparate de bărbierit pentru bărbați este pentru dvs.:

Remington Wettech AQ7 - fiabil și dovedit

Primul și principalul avantaj al acestui model este o baterie litiu-ion încorporată, care permite dispozitivului să lucreze offline timp de 60 de minute. Bateria este încărcată timp de 90 de minute, dar există și un regim de încărcare rapidă pentru o sesiune de bărbierit - doar 5 minute. De călătorie, în călătoria de afaceri și chiar întârzierea unui eveniment este o funcție de neînlocuit, mai ales că în cazuri de urgență nu vă puteți hidrata pielea - dispozitivul îndepărtează perii perfect atât în ​​modul umed, cât și uscat - fără gel sau cremă ras.

Remington Wettech AQ7 este o mașină de ras din China de tip rotativ, adică se realizează cu cuțite rotunde sub formă de roți dințate (în modelul nostru - trei). Capetele de bărbierit sunt de tip plutitor, unitatea de ras SPR-AQ însăși este mobilă și urmărește contururile feței cu o mare precizie.

Cazul din plastic nu permite trecerea apei, prin urmare, blocul de capete după ras poate fi pur și simplu clătit sub apă curentă folosind peria inclusă în setul de dispozitive. Pentru a ține dispozitivul în mână, corpul aparatului de ras este cauciucat.

 • Rezistent la impact;
 • Tensiunea de operare comută automat (110-220 volți);
 • Când este deconectat de la baterie, puteți să vă ras de la priză și indicatorul de încărcare vă avertizează atunci când bateria este scăzută.
 • Fără tundere;
 • Uneori indicatorul de încărcare eșuează.

Fără restricții, potrivite pentru toate tipurile de piele, pentru grosimi diferite de păr și rigiditate a părului. Când transportați aparatul de ras se montează în carcasă, există accesorii suplimentare pentru ușurința de utilizare: un suport de ras cu încărcător în interior și o perie de cuțit. Aceste avantaje ale dispozitivului - pentru cei cărora le place să-și petreacă vacanța în călătorie sau adesea se întâmplă în călătorii de lucru.

Aparatul electric Braun 310s WetDry este un aparat de ras excelent pentru rasul uscat și umed.

Aparatele electrice Braun (Germania sau China sub licență) sunt alimentate de o baterie hidrură de nichel-metal, ceea ce face posibilă folosirea încărcătorului de până la o lună - bateria se menține perfect încărcată.

Razor de tip net, ceea ce înseamnă aproape un bărbierit perfect, în special în nas și urechi. Mesajul dublu retractabil cu celule foarte mici vă permite să urmăriți perfect conturul feței și acest lucru este important pentru bărbații cu vegetație densă.

Dispozitivul permite bărbierirea pielea uscată sau hidratarea acesteia cu geluri - alegerea depinde de sensibilitatea pielii dvs. și nu este limitată de capacitățile dispozitivului.

Se crede că radiatoarele rotative se rade mai curat, dar nu în cazul Braun 310s WetDry - trei capete retractabile (unitate de tăiere nr. 21B) cu o plasă dublă, o fac curat și cu atenție. Zona mică a grilei vă permite să ajungeți ușor la locurile greu accesibile și să le radeți la fel de curată ca și obrajii și pomeții.

Carcasa izolată și rezistentă la șocuri vă permite să vă radeți în duș fără teama de a vă răni pe dvs. sau pe dispozitiv. La sfârșitul procesului, este suficient să clătiți ecranul sub apă curgătoare. Pentru a face acest lucru, vine cu o perie special convenabilă.

 • Două baterii de înaltă capacitate;
 • Cauciucat plastic rezistent la șoc și caz hermetic;
 • Tundere intermediară pentru bărbierirea firelor de păr lung;
 • Rețeaua este ușor de încrețit, iar după aceea va trebui schimbată;
 • O mică zonă a rețelei vă face să faceți mai multe mișcări - puteți prinde unul sau două fire de păr separate cu găurile grila pentru o lungă perioadă de timp;
 • Datorită grosimii mici a ochiului de plasă, există șansa de a elimina pielea, astfel încât clema să nu fie foarte puternică;
 • Zgomot mai mare comparativ cu mecanismele de rotor.

Funcționalitatea aparatului de ras este destinată cumpărătorului care iubește să călătorească sau care trebuie să călătorească în țară în călătorii de afaceri: puteți pune dispozitivul într-un caz convenabil, iar briciul însuși cântărește doar 331 de grame și nu ocupă mult spațiu. Nu se observă efecte adverse asupra oricărui tip de piele.

Nivelul minim de iritare este o caracteristică distinctivă a tuturor mașinilor de ras net. Vă sfătuim să citiți articolul nostru despre cele mai bune aparate de ras pentru pielea sensibilă.

Remington XR1410 (Kit Groom Flex360) - formă ergonomică, bărbierit confortabil

Bricheta este fabricată în RPC (China), dar nu afectează absolut calitatea dispozitivului și a muncii sale, așa cum mulți dintre ei credeau. Perioada de garanție este de 24 de luni, în timp ce dispozitivul are multe funcții suplimentare, bine implementate, principalul care este un bărbierit apropiat și posibilitatea unei operații continue de la o baterie cu litiu de până la 45 de minute.

Selectarea automată a tensiunii înseamnă că dispozitivul poate fi conectat la orice rețea electrică (de exemplu, când călătoriți în străinătate, unde 220 V nu este întotdeauna alimentat în rețea, ca în Rusia - mai des este de 110 V).

Blocul cuțitelor cu rotor (trei bucăți) se dezasambla ușor și se curăță cu o perie specială în kit. Cuțitele sunt realizate cu un rând dublu de lame de ras, ceea ce mărește suprafața de bărbierit și îmbunătățește calitatea aparatului de ras.

Shaver cap SPR-XR - tip de rulare, urmează contururile feței.

Pentru transport, aparatul de ras se încadrează în carcasă, greutatea sa este de 400 grame, iar înainte de instalare, mașina de ras este dezasamblat cu ușurință pentru instalare compactă.

 • Vârfuri suplimentare pentru bărbierit;
 • Duză de perie pentru curățarea pielii feței și aplicarea gelului (cremă) înainte de bărbierit. Poate un ras uscat - la gustul tau;
 • Duză de masaj dresată pentru a pregăti pielea pentru ras;
 • Trimmerul are o ajustare a lungimii coafurii (de la 1 la 6 mm) și va fi utilă pentru îngrijirea arsurilor, barbă și mustață, precum și pentru tăierea părului pe gât;
 • Trimmer încorporat pentru a tăia miriște scurtă;
 • Carcasă cauciucată pe laturi pentru reținerea convenabilă și sigură a aparatului de ras în mână;
 • Indicarea încărcării bateriei și necesitatea încărcării acesteia.
 • Acumulatorul se încarcă timp de 4 ore;
 • Șlefuirea super curată poate provoca iritarea pielii deosebit de sensibile - acesta este un dezavantaj la marginea unui fault care se învecinează cu avantajul dacă utilizați creme corect.

Dacă vă place să călătoriți în confort - această brici este pentru tine! Fără iritație după niciun fel de bărbierit - cu o cremă sau pe pielea uscată a feței, fără rădăcini rămase, chiar și cu un ras neglijent sau urgent, ușurință în utilizare și transport, muncă perfectă în orice condiții!

Aparator electric Philips S5530 / 06 - perfect pentru perii rigizi

Philips (Olanda) este o marcă cunoscută de mult, această marcă este, de asemenea, justificată în fabricarea de mașini de ras electrice. Modelul Philips S5530 / 06 cu cap multifuncțional MultiPrecision și cu trei cuțite (găuri de diferite lungimi și diametre) asigură un bărbierit perfect atât pentru pielea uscată, cât și pentru hidratarea cu geluri sau creme.

La rândul său, un bărbierit îndeaproape este asigurat de faptul că cuțitele ridică perii în detrimentul diferitelor găuri ale ochiului de plasă, iar lamele se fixează bine pe piele.

Bateria litiu-ion permite aparatului să funcționeze până la 50 de minute fără întrerupere, chiar și în cazul conexiunii turbo (Turbo +), care crește puterea cu 20% și un afișaj digital. Acumulatorul se încarcă timp de aproximativ o oră, după care se poate rade de 15-17 ori fără reîncărcare. Tensiunea de încărcare (110-220 V) se comută automat.

Blocul plutitor se poate mișca în cinci direcții, ceea ce înseamnă că puteți să vă bărbiți cu ușurință toate curbele și zonele greu accesibile pe față (sub nas, în apropierea urechilor, în pliurile gâtului).

Pentru o curățare mai amănunțită, unitatea SH50 poate fi decuplată și curățată cu o perie de ras. Cu o greutate de 295 de grame, aparatul de ras se potrivește perfect în cutie, este convenabil să-l pui într-o pungă sau o valiză atunci când călătoriți.

 • Tăietor detașabil pentru tăierea piroane, mustață sau barbă cu adâncime reglabilă;
 • Afișajul digital indică timpul de încărcare și descărcare a bateriei, există o pictogramă pentru nevoia de a curăța unitatea de cap și o pictogramă pentru modul de funcționare;
 • Blocarea incluziunii casuale este stabilită.
 • Nu există inserții cauciucate pe carcasa din plastic, deci briciul poate să alunece în mână;
 • Atunci când se utilizează un dispozitiv de tăiere pentru a se rade părul la 3 și 5 mm, rămân aproape permeabile impermeabile, îndepărtarea care poate irita pielea sensibilă;
 • Poate să lase ochii invizibili, dar firul se simte la atingere.

O astfel de bricieră este preferată de bărbații cu păr facial gros și dur.

Aparat de bărbierit electric GA.MA GSH895 - aparat de bărbierit electric de calitate pentru bărbierit

Aparatul portabil GA.MA portabil produs de italian, fabricat de modelul GSH895, este echipat cu trei cuțite rotative fabricate în conformitate cu tehnologia DOUBLE TRACK (cuțite duble de tăiere dublă) și sunt destinate bărbieritului uscat și umed.

Strânsa corpului este o ocazie de a se rade în duș sau în baie și de a spăla lamele sub robinet sau pentru a le clăti într-un recipient cu apă.

Trei capete flotante urmează exact contururile feței și gâtului, astfel încât grinzile tradiționale din fața oglinzii nu vor fi necesare - briciul îndepărtează miriștea chiar și în zone greu accesibile.

Bateria litiu-ion trebuie încărcată timp de 60 de minute, timp în care durata de funcționare continuă a dispozitivului este de 45 de minute. Performanța bateriei este controlată de LED-uri.

Aparatul de ras poate lucra atât din rețea, cât și din modul autonom, comutarea tensiunii de rețea este automată. Cu o greutate de 154 de grame, aparatul de ras are dimensiunile corespunzătoare - se potrivește cu ușurință chiar și într-o geantă pentru bărbați.

 • Carcasa impermeabilă din material plastic de înaltă rezistență;
 • Încuietoare încorporată;
 • Fără încărcare rapidă a bateriei;
 • Nu este posibil să se colecteze firele rase într-un compartiment special;
 • Niciun indicator de încărcare a bateriei;
 • Mânerul mașinii de ras nu are inserții cauciucate, ceea ce vă obligă să fiți atenți la ras în duș sau în baie pentru a nu lăsa dispozitivul în apă.

Deși carcasa sigilată și materialul plastic rezistent nu lasă nicio șansă să rupă dispozitivul.

Aranjamentul cuțitelor pe capete flotante cu capete rotunjite nu irită nici pielea sensibilă, care este foarte apreciată de bărbați, în special în călătorii de afaceri sau de călătorie, deoarece nu este întotdeauna posibilă bărbierirea în condiții confortabile. Calitatea bărbieritului cu hidratanți și fără ele nu se deosebește nici vizual, nici tactil, astfel că briciul de sine stătător este perfect pentru orice tip de piele și pentru orice tip de păr. Îți plac lumina călătoriei? Apoi, această razor este pentru tine!

Aparat de bărbierit electric Philips S1100 / 04 - simplu, ieftin, dar sigur

Modelul rotor Philips S1100 / 04 (Olanda) este, mai presus de toate, un bărbierit curat și neiritant, și numai atunci - confortul funcțiilor suplimentare.

Trei capete de rotație plutitoare cu cuțite de auto-ascuțire a modelului CloseCut nu răstoarnă pielea, îndepărtând cu desăvârșire toate firele, repetând toate curburile feței și gâtului.

Principala diferență față de modelele anterioare, care ne-a forțat să punem aparatul de ras aproape la sfârșitul evaluării, este lipsa unei baterii. Asta înseamnă că vă puteți rade doar cu o priză de putere, care nu este întotdeauna convenabilă, mai ales în vacanță sau în călătorie de afaceri.

Garanția de 24 de luni este suficientă pentru funcționarea continuă a aparatului de ras - în această perioadă, cuțitele rămân aceleași, nu este nevoie să le schimbați.

Ansamblul cu cap flotant SH30 are patru direcții de mișcare, care este, de asemenea, important pentru un bărbierit curat al oricărei fire. Blocul capului nu este îndepărtat, dar se deschide. Dat fiind faptul că nu poate fi clătită cu apă curentă în starea "on", aceasta este o soluție bună. Pe de altă parte, această opțiune de montare poate fi atribuită și dezavantajelor, deoarece este imposibilă schimbarea întregului bloc - numai cuțitele pot fi schimbate individual.

Pentru curățarea uscată a cuțitelor din kit se găsește o perie, cuțitele sunt închise cu un capac special în timpul depozitării. Greutatea unei mașini de ras este de numai 270 de grame și este o mare comoditate pentru transportul unei mașini de ras când călătoriți. În plus, în timpul bărbieritului, mâna nu se obosește de severitatea dispozitivului. Sursa de alimentare are funcția de a determina automat tensiunea din rețea de 100-240 volți în domeniul 50-60 Hz.

Principala caracteristică distinctivă a acestui razor este prețul său scăzut. Dacă acest parametru este deosebit de important pentru dvs., asigurați-vă că ați citit articolul nostru, unde am colectat cele mai bune modele bugetare și am comparat caracteristicile acestora.

Razboaie electrica pentru barbati

bărbierit electric 0? hotKeyText.join (''): '' ">

Acceptăm folosirea cookie-urilor (consultați mai multe despre politica noastră de confidențialitate). Puteți să vă ajustați preferințele Cookie în meniul din stânga.

Nu știți azi!

Adresa dvs. primește un număr mare de solicitări. Treceți un control de securitate - este foarte rapid.

 • Cel mai bun meci
 • Preț (crescator)
 • Preț (descrescator)
 • Număr de comenzi
 • Evaluarea vânzătorului
 • Data adăugată (de la nou la vechi)

Nu găsiți produse

Nu există produse la cerere "bărbierit electric".

Nu găsiți produse

Nu există produse la cerere "bărbierit electric".

Contactați-ne

Aparate de ras electrice: echipamente fiabile și sigure

Mașini de ras electrice - echipamente care se găsesc în arsenalul multor bărbați moderni. Trecerea la utilizarea unui astfel de echipament este decizia corectă, totuși alegerea modelului dorit trebuie abordată cu o atenție deosebită.

Depinde mult de sistemul pe care se bazează echipamentul de bărbierit. Poate fi net, rotativ. Vorbim despre tipuri de ras fundamentale diferite, a căror alegere este determinată de tipul de piele, de caracteristicile și problemele sale. Modelele care funcționează pe sistemul de rețea sunt optime pentru bărbierirea zilnică a bărbaților care au adesea iritații ale pielii. În proiectarea unei astfel de lame de ras este închisă o rețea specială. Astfel, nu există contact între marginile ascuțite și pielea sensibilă.

În ceea ce privește sistemul rotor, părul de pe față este tăiat de lamele mici de tip compact. Aceste lame sunt amplasate în elemente speciale ale designului dispozitivului. Aparatele de ras rotative - cea mai bună opțiune pentru bărbierirea bărbaților cu pielea normală. Asemenea echipament vine adesea cu diferite duze de ras, mașini-unelte.

Depinde mult de tipul de bărbierit - poate fi umed, uscat. Bărbații care se deplasează adesea pot recomanda modelele pentru bărbierit uscat - spumă, apă, în acest caz, nu este necesară. Pentru îngrijirea zilnică cel mai comun mecanism de bărbierit umed.

Multe branduri de aparate de uz casnic au echipament cu mașini de tăiat încorporate, care este convenabil de folosit pentru tăiere, îngrijire pentru barbă, mustață, păr. Astfel de dispozitive taie părul în exces cu ușurință, fără durere.

Magazinul online Wildberries oferă achiziționarea de echipamente de bărbierit de înaltă calitate, moderne, fiabile și convenabile. Gama de modele este variată: dispozitive pentru ras uscat, umed, rotativ, plasă, alte opțiuni. Branding rasnite electrice de la cei mai importanti producatori de electrocasnice pot fi achizitionate ieftin.

Cum de a alege un aparat de ras electric? Top modele și sfaturi de experți

Oamenii se rade și își îngrijesc barba pentru mai mult de un secol. Cu toate acestea, metodele de ras în timpurile antice și Evul Mediu diferă semnificativ.

Cum sa alegi un aparat de ras electric pentru barbati? Vom încerca să răspundem la această întrebare, precum și să vă oferim evaluarea celor mai bune dispozitive. Cunoștințele acumulate vor contribui la alegerea cea mai bună, care se va baza pe cunoștințe exacte. Acest lucru este foarte important deoarece alegerea unui model dintr-o mare varietate este foarte dificilă.

Tipuri de aparate de ras electrice

Există două tipuri de mașini de ras electrice - ochiuri și rotative.

 • Aparatul electric de ras electric are lame vibratoare cu care se rade barba. Cuțitele ascuțite sunt sub grilă cu găuri mici, ceea ce permite ca mașina de bărbierit să fie cât mai sigură posibil. Tăieturile nu vor apărea, chiar dacă ați stoarce accidental pielea cu o mașină de ras. Dar nu permite întotdeauna obținerea rezultatului perfect. Plasa împiedică părțile ascuțite să se apropie de piele până la distanța dorită, astfel încât părul minim poate rămâne. De cele mai multe ori acest lucru se întâmplă cu modele mai ieftine, pentru dispozitive mai scumpe rezultatul va fi mai bun.
 • Razboaie rotativă. Acest dispozitiv are lame rotative. Ele vă permit să radeți maximum de fire de păr care se află pe această zonă a pielii. Astfel de modele funcționează mult mai bine decât netul. Dar există și dezavantaje. Proprietarii se plâng adesea de durere în timpul bărbieritului și apoi de piele iritată. Această caracteristică se regăsește atât în ​​modelele scumpe cât și în cele ieftine.

Prezentarea revărsătorului rotativ

Aparatele de ras rotative și-au luat numele datorită mișcării corespunzătoare a lamelor ascuțite. De obicei, un astfel de dispozitiv constă din două sau trei elemente de ras, deși acum există modele cu cinci cuțite.

Caracteristicile dispozitivului

În interiorul dispozitivului este motorul, care poartă o unelte. Acesta include uneltele de bărbierit. Toate acestea sunt adaptate exact unul cu celălalt și au o viteză mare de rotație.

Tăierea părului de barbă are loc la joncțiunea lamei și a ochiului. Când perii intră în gaura dintre aceste componente, ele sunt împărțite în două părți, de unde rezultă durerea.

Dacă lamele nu sunt suficient de ascuțite, acestea strâng firele interioare. Astfel, există o posibilitate suplimentară de a obține iritarea pielii. Utilizatorii experimentați știu că, pentru a evita senzațiile neplăcute, nu trebuie să vă agățați puternic de brici pe piele.

curățenie

Aparatele electrice de ras roșii trebuie întotdeauna lubrifiate și curățate de păr, care pot rămâne în interiorul capului cu cuțite. Cât de des pentru a curăța dispozitivul? Răspunsul depinde de frecvența utilizării, tipul și densitatea părului. Nu uitați că numai tu ar trebui să folosiți mașina de ras, este un dispozitiv individual de igienă personală.

Înainte de a cumpăra, adresați-vă vânzătorului dacă există un spray special de curățare. Dacă este cazul, manipulați cu ochiul și piesele ascuțite, apoi ștergeți-l cu o perie suplimentară.

Cum de a alege un aparat de ras rotativ?

Atunci când achiziționați o mașină de ras rotativă, acordați atenție capacităților motorului plasei. Este de dorit ca ele să fie presate în același mod, adică în mod sincronic, iar mișcarea fiecăruia se desfășoară de-a lungul unei traiectorii individuale.

Există mașini de găurit rotative și șlefuire umedă, dar din anumite motive acest lucru este tăcut pentru mulți producători. Vom oferi câteva sfaturi:

 • Marca Panasonic este lider printre producătorii de dispozitive rotative pentru bărbierit umed;
 • după procedură, partea de bărbierit este spălată sub presiunea apei;
 • întrebați despre posibilitatea de a fi bărbierit umed de la vânzător.

Acordați o preferință unui aparat de ras cu lame de titan și o stație de andocare care va curăța și dezinfecta dispozitivul. De asemenea, în unele cazuri, modelul are un tundere în trusă, aceasta cu siguranță nu este superfluă atunci când aliniați părul sau reglați modelul barbă. Și este mai bine să alegeți un aparat de bărbierit electric pentru bărbați cu o baterie.

Aparat de bărbierit net

Unul dintre principalele avantaje ale mașinii de ras net va fi compactitatea și dimensiunea miniaturală. Anterior, modelele de grilă s-au deosebit în capacitatea lor de a efectua bărbierirea umedă, dar în timp, rotația a dobândit, de asemenea, o funcție similară.

Fiarele de bărbierit rareori se adaptează la forma fețelor lor și au o suprafață permanentă a aparatului de ras. Dar în multe modele din kit există tăietori. De asemenea, modelele cu plasă sunt o opțiune mai convenabilă pentru îndepărtarea părului sub nas.

Cuțitele se mișcă de-a lungul grilajului, tăind toate firele din interior. Atunci când utilizați o mașină de ras, monitorizați integritatea rețelei. Dacă este îndoit, va trebui să cumpărați un nou set de cuțite, deoarece aparatul de ras nu va mai funcționa și este puțin probabil să puteți îndoi spatele net.

Există și un alt dezavantaj - zona zonei tratate a pielii este mică, astfel încât uneori există o problemă cu părul în creștere separat. Pentru a rezolva aceasta, producătorii încearcă să mărească numărul de grătare, ceea ce crește șansele unui bărbierit rapid și neted al pielii.

Treptat, rasnitele moderne utilizează deja plase flexibile pentru a spori confortul și confortul. În curând, toate avantajele aparatelor de frezat rotative deasupra celor din rețea sunt susceptibile de a fi uniformizate și va deveni mai greu să alegi unul potrivit de la diferite tipuri de dispozitive.

La întrebarea cum să alegi o mașină de ras electrică bună, a fost mai ușor să decidă, să ia în considerare pentru ce bărbați acest tip de aparat este potrivit.

În consecință, grila se va potrivi cu cei care nu folosesc o mașină de ras în fiecare zi. De asemenea, ia în considerare rigiditatea părului. Dacă este ridicată, o astfel de mașină de ras este puțin probabil să facă față vegetației excesive. Aparatul de bărbierit net trebuie ales dacă prezența unui dispozitiv de tundere este vitală pentru dvs., deși este prezentă și în unele modele rotative.

Principalele criterii de selecție

Având în vedere toate cele de mai sus, trebuie să vă ocupați de câteva dintre cele mai importante întrebări privind alegerea aparatului de ras.

După ce le-ați răspuns, veți putea decide cum să alegeți mașina de ras electrică potrivită. Este important să luați în considerare următoarele puncte.

 1. Decideți ce tip de dispozitiv de rasiere va fi utilizat: umed, uscat sau ambele.
 2. Care este tipul de păr: dur sau slab și slab? Acordați atenție lungimii firelor.
 3. Dacă pielea este excesiv de sensibilă la fier, alegeți o mașină de ras acoperită cu titan.
 4. În cazul în care prezența unui dispozitiv de tundere este importantă, trebuie luată în considerare și acest factor.
 5. Am nevoie de o suprafață de ras care urmează conturul feței? Nu pentru toate, această caracteristică este fundamentală.
 6. Am nevoie de o stație de andocare pentru curățarea automată? Acest lucru va duce la costuri suplimentare, poate că vă puteți descurca singuri.
 7. Dacă intenționați să folosiți mașina de bărbierit propriu, gândiți-vă dacă aveți nevoie de o baterie.

În special pentru cititorii portalului nostru, am făcut o selecție de magazine online de încredere în care puteți cumpăra o mașină de ras electrică fără risc și la prețuri rezonabile, cu livrare către orice oraș din Rusia:

 1. Magazin online popular, cu o selecție largă de mașini de găurit electrice și prețuri modeste.
 2. O platformă populară de tranzacționare online. Livrarea în Rusia și CSI.
 3. Un alt magazin online de încredere, cu o selecție largă și prețuri scăzute, unde puteți cumpăra un aparat de ras electric.

Top 10 aparate electrice de ras electrice

Am luat cele mai populare modele din ce în ce mai populare. Ce fel de mașină de ras electrică este mai bine să cumperi, depinde numai de dvs., vom oferi doar sfaturi și vom face o scurtă trecere în revistă a fiecărui dispozitiv tehnic.

Panasonic ES-8109

Aparat de ras electric de la rețea, utilizează trei capete mobile pentru a repeta curbele feței și o grilă cu un număr crescut de găuri.

Dispozitivul este potrivit atât pentru rasul umed cât și pentru uscat. Viteza de viraj - 13000 pe minut.

Kitul include un dispozitiv de tuns, capac, agent de curățare sub formă de spray special, încărcare și un capac de protecție.

Bateria se va încărca timp de 1 oră și va dura aproximativ 45 de minute în funcționare constantă.

Philips Power Touch 727

Acest aparat de bărbierit se distinge prin funcționarea practic silențioasă și vă permite să obțineți un bărbierit neted și rapid. Opțiunea selectată are lamele suplimentare disponibile, sistemul Flex Flotor pentru alunecare pe contururile feței, a bateriei și a bateriilor.

Principalele avantaje sunt disponibilitatea și durata operării de încărcare de până la 15 ore. Comentariile proprietarilor spun despre briciul excelent de luptă cu peri. Preț - aproximativ 4-5 mii de ruble.

Philips Power Touch 727

Este o mașină de ras rotativă, caracterizată de tehnologii inovatoare și de înaltă calitate. Această opțiune este excelentă pentru bărbații cu piele sensibilă.

Se spală pur și simplu sub presiunea apei. Pacienții observă confortul oferit de capul mobil, care vă permite să vă ocupați de cele mai complexe zone ale feței.

Dintre avantajele pe care le putem pune accentul pe durata mare a muncii fără a se conecta la rețea și prezența unor părți înlocuibile ale mașinii de ras de vânzare.

Preț - 14-15 mii de ruble.

Braun 5050 cc Seria 5

Un aparat de ras electric puternic, capabil să rezolve toate dificultățile întâmpinate în procesul de îndepărtare a vegetației de pe față. Aparatul este destinat exclusiv bărbieritului uscat. Are o pereche de capete în mișcare.

Include stația de andocare cu funcții de curățare. Diferă în aspectul elegant și munca silențioasă. Proprietarii sunt mulțumiți de calitatea rasului și de funcționarea rapidă a dispozitivului, ceea ce economisește timp. Prețul ajunge la 17.000 de ruble.

Philips S9151 / 31

Aceasta este o mașină de ras rotativă cu un design elegant. Toți clienții notează capacitatea ridicată a bateriilor și rasul moale.

Principalele avantaje sunt funcționarea silențioasă și fără iritare după utilizare. De asemenea, este inclus un dispozitiv de curățare și un dispozitiv de tăiere. Dezavantajele, cu excepția prețului ridicat, nu sunt dezvăluite.

Costul dispozitivului ajunge la 23.000 de ruble, dar recenziile utilizatorilor spun că merită banii cheltuiți.

Magazin online Oferte

Binecunoscutul magazin on-line (link către produs), oferind o gamă largă de mașini de găurit electrice de înaltă calitate și relativ ieftine.

Panasonic ES-RT 37-S 520

Principalul avantaj al acestui model îl constituie rasul de înaltă calitate cu utilizarea spumei. Față după ceasul de găurit de lucru la fel de neted ca și după aplicarea unei mașini de ras.

Costul este scăzut, dar beneficiile sunt foarte substanțiale. De exemplu, aparatul de ras nu provoacă iritații, permite posibilitatea rasului umed, are o baterie de înaltă calitate.

Preț - până la 5500 de ruble.

Magazin online Oferte

Magazin popular de aparate electrocasnice online (link către produs) cu livrare către toate regiunile din Rusia.

Panasonic ES-LT8N-S820

Acesta este un model inovativ de înaltă calitate, cu un sistem de rețea. Comentariile clienților au condus la concluzia că această mașină de ras este una dintre cele mai bune din segmentul său.

Combină aproape toate calitățile pozitive care sunt inerente în toate celelalte scule electrice electrice descrise mai sus. Prețul este de 13.500 de ruble.

Philips S7720 / 26

Acest model rotor tratează pielea sensibilă la fel de atent ca și cei mai buni reprezentanți ai dispozitivelor de rețea.

Inelele de bărbierire oferă un confort maxim și o alunecare netedă, care nu garantează iritarea. Proprietarii notează un bărbierit ușor chiar și pe gât.

Este inclus un sistem de curățare.

Preț - aproximativ 16.000 de ruble.

Panasonic ES-RF31

Razorul combină capacitatea de bărbierit atât la uscat cât și la umed. Cazul este rezistent la scurgeri de apă, astfel încât să puteți spăla dispozitivul direct sub robinet.

Caracteristici: un bărbierit rapid, un design la îndemână și un preț accesibil pentru toată lumea.

Costul ajunge la 6500 de ruble.

Magazin online Oferte

Binecunoscutul magazin on-line (link către produs), oferind o gamă largă de mașini de găurit electrice de înaltă calitate cu livrare în regiunile din Rusia. Costul aproximativ este de 5 690 ruble.

Seria Braun 9240s 9

Numărul de comentarii pozitive despre acest model este doar valabil. Rame super umede și uscate de înaltă calitate - ceea ce distinge această razor. Este echipat cu un motor puternic și are o carcasă rezistentă la apă.

Capul în mișcare ajută la obținerea unei îngrijiri perfecte a pielii fără posibilitatea de iritare. Kitul include mai multe trimmere pentru diverse scopuri, de exemplu, pentru a îndepărta părul care este îndreptat în direcții diferite, adiacent la piele și situat în locuri greu accesibile.