Instrucțiuni de utilizare a epilatorului Braun Silk Epil

Cu laser

Folosind epilatorul Braun Silk Epil vă permite să scăpați de vegetația nedorită pentru o perioadă lungă de timp. Producătorul asigură o înaltă calitate a procedurii, se actualizează constant și aduce ceva nou pe linia epilatoarelor sale.

Articolul va discuta principalele tipuri de dispozitive produse, diferențele, avantajele și dezavantajele acestora, caracteristicile aplicației.

Descrierea dispozitivelor de la Braun

Compania germană Braun oferă multe tipuri de epilatoare. Iată câteva dintre liniile prezentate:

Braun Silk-epil 1370. Vă permite să scăpați de părul în exces din orice parte a corpului, lăsând pielea netedă și catifelată pentru o perioadă lungă de timp. Duză restrictivă inclusă în model ajută la eliminarea vegetației chiar și pe zone delicate ale pielii, cum ar fi zona de bikini. Douăzeci de cuțite acoperite cu ceramică contribuie la îndepărtarea părului moale. Dispozitivul funcționează numai în modul cu o viteză. Acest model este fundamental într-o riglă și nu diferă într-o varietate specială de funcții.

7979 Silk-epil 7 SkinSpa. Modelul prezent elimină firele de păr nedorite nu numai rapid și ușor, dar și practic fără durere. Se poate aplica atât pe pielea uscată, cât și pe timpul dușului. Cazul dispozitivului este absolut strans si nu trece apa. Puteți îndepărta chiar și cele mai mici fire de păr, lungime de 0,5 mm, care se fixează bine pe piele. Epilatorul funcționează la două viteze. Pentru zona intimă există o duză specială și un limitator. Kitul include, de asemenea, un dispozitiv de tăiere cu duză și o duză pentru desprăfuire. Dispozitivul funcționează pe o baterie, pentru reîncărcare care vine cu un încărcător. Durata lucrărilor pe baterii este de aproximativ 40 de minute, ceea ce este suficient pentru a efectua toate procedurile cosmetice necesare.

9-538 Silk-epil 9. Epilatorul este conceput pentru a îndepărta chiar și cele mai mici fire de păr, cu o lungime de cel puțin 0,5 mm. Aparatul funcționează din acumulator, dispozitivul de încărcare intră într-un set. Durata lucrărilor pe baterie este de 40 de minute. Capul dispozitivului este cu 40% mai mare, ceea ce vă permite să captați zone mari de piele, reducând timpul necesar procedurii. Pensula de exfoliere ajută la îndepărtarea eficientă a celulelor moarte ale pielii, îmbunătățind aspectul acesteia.

9-549 Silk-epil 9. Vă permite să vă păstrați pielea netedă pentru cea mai lungă perioadă de timp posibilă, datorită îndepărtării firelor de păr chiar și mai puțin de 0,5 milimetri. Capul dispozitivului este mai mare cu 40%, contribuie la captarea unei zone mai largi. Dispozitivul prevede, de asemenea, posibilitatea de peeling. Epilatorul funcționează și pe baterii, oferind posibilitatea de a efectua procedura pe pielea uscată și umedă.

5180 Silk-epil Xelle. Promovează epilarea cea mai delicată. Masele de role au stimulat pielea în timpul procedurii și o mănușă specială se răcește înainte și se calmează după. Stimularea pielii prin intermediul unui sistem dublu de masaj reduce durerea. Prezența luminii ajută la scăderea chiar și a celor mai neînsemnați fire de păr.

Modelul de bază 1370 este cel mai potrivit pentru femeile care nu au nevoie de funcții de asistență și care doresc să le salveze. Cea mai extinsă funcționalitate este prezentată în modelul 9-549 Silk-epil 9. Persoanele cu hipersensibilitate sunt încurajate să prefere modelul 5180, echipat cu un sistem de masaj dublu și o mănușă de răcire.

În selectarea celui mai adecvat epilator Epilul de mătase Brown va ajuta la revizuirea femeilor care folosesc un anumit model.

Și apoi despre ce să facem dacă, după ce a zburat în zona de bikini, au apărut pustule.

Avantaje și dezavantaje în comparație cu analogii altor firme

Produsele Braun au mai multe avantaje în comparație cu partenerii lor din alte companii. Acestea includ:

 • toate modelele sunt aprobate de dermatologi;
 • în detrimentul duzele restrictive incluse în kit, utilizarea lor este potrivită atât pentru picioare, cât și pentru zona de bikini;
 • dispozitivele sunt echipate cu un cablu de alimentare de lungă durată sau cu baterii reîncărcabile;
 • designul este gândit pentru o posibilitate de a efectua o epilare mai confortabilă, repetă curburile naturale ale corpului;
 • efectul procedurii efectuate este menținut mult timp;
 • majoritatea mașinilor sunt echipate cu o cutie specială sau cu o pungă cosmetică;
 • toate modelele sunt ușor de utilizat;
 • Multe modele au atasamente suplimentare.

Principalele dezavantaje includ costul relativ ridicat al unor modele și nivelul scăzut de zgomot redus.

Caracteristici ale aplicației pentru picioarele de îndepărtare a părului și zona de bikini

Înainte de a efectua procedura, este important să vă familiarizați mai întâi cu modul de utilizare corect a epilatorului. Studiul tuturor nuanțelor vă va permite să efectuați îndepărtarea părului la cea mai înaltă calitate, evitând efectele adverse.

Când efectuați îndepărtarea părului, trebuie să urmăriți următorii pași:

 1. Verificați dacă toate elementele sunt curate, apoi puneți duza. Asigurați-vă că capul funcționează bine și alunecă ușor pe suprafața pielii.
 2. Unele modele sunt concepute pentru utilizarea în apă folosind geluri și alte produse cosmetice. Utilizarea lor facilitează procesul de îndepărtare a părului, reduce durerea.
 3. Atunci când îndepărtați părul, mișcările trebuie efectuate de jos în sus - aceasta va permite capturarea mai bună a părului, sporind astfel calitatea îndepărtării părului.
 4. Când utilizați fonduri suplimentare, îndepărtați periodic spuma și curățați duza.
 5. Atunci când efectuați îndepărtarea părului în zona intimă, ar trebui să folosiți o duză specială inclusă în set.
 6. După finalizarea procedurii, curățați cu atenție dispozitivul.

Când se utilizează modelul cu duza de răcire, acesta trebuie aplicat înainte și după procedură, ceea ce va ajuta la reducerea durerii, la reducerea iritării.

opinii

Recenzii de epilatori Brown cea mai mare parte pozitivă. În ceea ce scriu femeile, care au încercat acțiunea liniei de produse a acestui producător, asupra lor:

Marina: "Eu folosesc modelul cel mai simplu al epilatorului Brown Silk Epil 1370. Este foarte potrivit pentru mine și destul de simplu de utilizat. Epilatorul se descurcă bine cu sarcina principală - picioarele rămân netede timp de cel puțin 2 săptămâni.

Procedura de eliminare a vegetației nedorite nu provoacă iritare. După utilizare prelungită, durerea în timpul epilării nu este practic simțită.

Nu consider că este necesar să plătim în plus pentru caracteristici suplimentare. Singurul dezavantaj este problema ingerării părului, care este probabil caracteristică pentru cele mai multe tipuri de epilare. "

Irina: "Deoarece mi-e teamă de durere, am decis să încerc epilatorul Brown epilator 5180. Am fost atras de prezența în modelul de duze de masaj și de o mănușă de răcire în kit, contribuind la reducerea senzațiilor neplăcute. În timpul procedurii, durerea este cu siguranță simțită, dar nu este atât de insuportabilă ca atunci când se utilizează alte epilatoare. În general, dispozitivul este mulțumit. "

Ce crezi? Lăsați-vă feedback-ul în comentariile de sub articol.

concluzie

Epilatoarele Braun Silk-epil sunt reprezentate de o mare varietate de dispozitive, care diferă în funcție și sunt incluse în duzele kitului. Datorită acestui interval, puteți selecta în mod individual cel mai potrivit model.

Folosirea acestor epilatoare vă permite să obțineți un efect de durată din procedura efectuată - timp de cel puțin câteva săptămâni pielea va rămâne netedă și matasoasă.

Epilatoare Braun Silk-epil

Pentru a cumpăra un epilator Braun Silk-Epil pentru o femeie modernă, înseamnă mai mult decât să vă cumpărați un alt produs cosmetic sau un mod nou pentru a vă menține corpul într-o manieră ideală.

Epilatoarele maro au devenit prieteni loiali pentru sute de mii de clienti, datorita calitatilor lor cu adevarat remarcabile, cum ar fi simplitatea si fiabilitatea operatiei si, bineinteles, datorita rezultatelor excelente ale utilizarii in eliminarea parului nedorit pe corp.

Avantajele epilatorului Brown Silkapil

 • un sistem de zeci de pensete care elimină efectiv chiar și cele mai mici fire de păr din rădăcină;
 • sistem de selecție rapidă, care vă va ajuta să alegeți viteza optimă a dispozitivului pentru piele;
 • mașini de masaj cu role, care maschează delicat pielea în timpul procesului de epilare, aducând un plus de confort procesului și alte opțiuni diferite care ajută procesul de epilare mai confortabil.

Pachetul standard include mai multe duze interschimbabile, cu posibilitate de înlocuire rapidă, în funcție de operațiunile curente. Aparatul este ergonomic, confortabil în mână și elimină perfect părul nedorit din orice parte a corpului.

Astăzi la Moscova nu veți fi dificil să alegeți pentru dvs. cel mai potrivit asistent pentru o astfel de operație delicată, cum ar fi îndepărtarea părului, pe baza nevoilor dvs. individuale și concentrându-vă asupra capacităților dvs., de exemplu, la prețul optim pentru dvs. de acest dispozitiv cosmetic.

Revizuirea epilatorului maro Epilarea de mătase

Unul dintre epilatoarele cele mai scumpe și mai puțin dureroase din lume este considerat a fi depilatoarele de apă ale companiei germane Braun din seria Silk-epil 9: acestea oferă nu numai îndepărtarea părului din pielea uscată sau umedă, ci și utilizarea dispozitivelor în timpul procedurilor de apă. Femeile care au eliminat părul nedorit cu acest dispozitiv chiar în baie spun că durerea este redusă cu optzeci la sută comparativ cu metoda uscată de îndepărtare a părului.

Unii oameni nu simt deloc dureri când îndepărtează părul de la nivelul piciorului, iar depilarea cu axile și în zona bikinelor, este dureroasă, dar este posibilă (cu depilarea uscată, majoritatea oamenilor nici măcar nu încearcă să îndepărteze părul cu un epilator).

trăsătură

Deoarece dispozitivele seriei Silk-epil 9 asigură posibilitatea epilării apei, toate acestea funcționează dintr-o baterie, durata încărcării conform instrucțiunilor fiind de patruzeci de minute (în opinii, acest timp este redus la jumătate de oră în apă, uneori bateria se află mai devreme). Timpul necesar pentru încărcarea bateriei este de aproximativ o oră, nu este prevăzută posibilitatea scoaterii părului din rețea din motive de securitate.

Dispozitivele celei de-a noua serii au fost concepute pentru a imbunatati seria anterioara de epilatoare de apa, Silk-epil 7 (de exemplu, modele precum 7921, 7951, 7181). Dar odată cu eliminarea vegetației pe picioare se pot face mai eficient, deoarece au un atașament principal îmbunătățit (este cu patruzeci la sută mai mare decât în ​​cazul dispozitivelor anterioare). Ca și aproape toate depilatoarele Braun, dispozitivele celei de-a noua serie funcționează la două viteze: cea inferioară este concepută pentru a îndepărta părul din zonele sensibile ale corpului, iar cel înalt - pentru o depilare mai rapidă.

Îndepărtați părțile nedorite ale epilatoarelor Braun cu pensete.

La toate dispozitivele celei de-a noua serii sunt furnizate patruzeci de pensete, care sunt ajutate de degetele speciale "SoftLift", care pot ridica chiar si parul lipit de piele umeda. Îi ușurează să lucreze capul plutitor, al cărui unghi de înclinare este de cincisprezece grade, ceea ce îi oferă ocazia de a repeta toate contururile corpului și de a ajunge în locuri greu accesibile.

Toate epilatoarele din serie includ un sistem de masaj cu frecventa inalta destinat reducerii durerii (in aceste modele nu a aparut pentru prima data si este deja prezent in modelele celei de-a cincea serii anterioare, de exemplu, 5280, 5329). Există, de asemenea, o duză pentru un contact mai bun cu pielea, care în timpul îndepărtării părului îl păstrează și nu se întinde după păr, reducând durerea și accelerând îndepărtarea părului. Conform recenziilor, o astfel de duză este utilă în special în timpul îndepărtării părului subsuoară și în zona de bikini adânci, unde durerea este simțită în mod special.

Un alt avantaj al epilatorului Braun este prezența unei iluminări de fundal, care luminează pielea și vă permite să vedeți părul lipsă. Este deosebit de util dacă utilizați dispozitivul în timp ce faceți baie sau duș, când multe fire de păr devin abia vizibile. Iluminarea a apărut cu mult mai devreme în epilatoarele Brown, începând cu cea de-a treia serie (nu este furnizată în modelele timpurii, de exemplu, în epilatoarele Silk-epil Eversoft), a primit o mulțime de recenzii pozitive și, ulterior, este prezentă în toate evoluțiile ulterioare.

Depilare și peeling

Epilatoarele din seria nouă sunt împărțite în două grupe. Primul este dispozitivul Silk-epil 9 SkinSpa și este în prezent reprezentat de două dispozitive, 9-969 și 9-961. Aceste dispozitive pot elimina nu numai părul nedorit, ci și peelingul pielii. Pentru aceasta, este prevăzută o perie groasă cu 10 mii de seturi (acestea sunt situate pe două nivele și reprezintă trei tipuri de seturi de lungime diferită: acest lucru face posibilă alternarea mișcărilor intensive și moi).

Peelingul are loc folosind tehnologia Sonic, în timpul căreia au loc aproximativ 3 000 de microvibrații pe minut. Acest lucru vă permite să eliminați particulele de piele moarte de patru ori mai eficient decât se poate face cu peeling manual.

Epilatorul Silk-epil 9-969 oferă o duză pentru curățarea feței, care, conform producătorului, curăță pielea de șase ori mai eficient decât utilizarea unui gel. Această inovație în modelele Braun nu a apărut pentru prima dată: peria a fost deja inclusă în pachet pentru modelul 5329, apoi a apărut în următoarea serie, în Silk-epil 7-929. Atasamentul a primit diverse recenzii: unul a plăcut ca un masaj suplimentar, alții s-au opus, susținând că doar irită pielea și provoacă disconfort.

În ambele dispozitive ale celei de-a noua serii SkinSpa există o duză pentru îndepărtarea părului nedorit de pe o față. Epilatorul Silk-epil 9-961 include o mașină de ras pentru bărbierit uscat și un dispozitiv de tundere pentru tăierea părului în zone sensibile sau pe picioare dacă lungimea lor depășește lungimea maximă recomandată de producător - cinci milimetri.

Trebuie remarcat că aceasta nu este prima încercare a Braun de a combina peelingul și depilarea: aceste dispozitive sunt o continuare a seriei anterioare de epilatori de apă, Silk-epil 7 SkinSpa. Cel mai simplu model din această serie, care nu oferă absolut nici un atașament, este Silk-epil 7921.

Este unul dintre primele modele prevăzute pentru epilarea în apă (toate modelele celei de-a cincea serii anterioare, începând cu dispozitivele de bază 5280, 5329, asigură numai epilarea uscată). Deși duza Silk-epil 7921 pentru peelingul pielii este absentă, sistemul de exfoliere Sonic este deja prevăzut și există, de asemenea, o perie pentru exfolierea celulelor moarte ale pielii.

Unul dintre cele mai complete seturi din seria a saptea este epilatorul Silk-epil 7951. Pensulă pentru față, spre deosebire de 7921, nu este prevăzută pentru el, dar este singurul dispozitiv din seria care include 5 duze (aceasta este diferența principală între 7951 și alte modele) :

 • duza pentru peeling;
 • capul de ras;
 • cap tundere;
 • pentru a elimina părul facial nedorit;
 • pentru zonele blânde (zona de sub-arici și zona de bikini).

Singurul lucru care nu se află în epilatorul 7951 Silk-epil Xpressive, este prezența unui stand pentru reîncărcare. Trebuie remarcat faptul că mulți nu și-au dat seama de absența sa și nu au vorbit despre nevoia de recrutare.

Aparate de depilare rapida

Dispozitivele din grupul următor sunt concepute pentru a îndepărta cât mai repede părul nedorit, pentru care nu este prevăzută o duză de peeling. În total, această serie de șapte dispozitive, fiecare având propriile caracteristici. Doua modele, 9558 si 9538, furnizeaza un epilator pentru fata cu zece pensete, al caror design le permite sa ridice si sa indeparteze firele foarte subtiri deasupra buzei superioare, pe frunte, pe barbie si permitand corectarea sprancenelor.

Modelul de bază al seriei Silk-epil este 9-521 (cu excepția atașamentelor pentru un contact strâns cu pielea, care este în toate epilatoarele seriei, altele nu sunt prevăzute în acesta). Epilatorul 9-561 are pachetul cel mai complet. Principala diferență dintre modele constă tocmai în numărul și scopul duzele interschimbabile, de care depind capabilitățile dispozitivului:

 • față perie: 9-549;
 • cap de ras: 9-558, 9-541, 9-561;
 • trimmer: 9-558, 9-541, 9-561;
 • pentru față: 9-561;
 • stau pentru încărcarea epilatorului: 9-549, 9-561, 9-549.

Modelele din această serie sunt o continuare a gamei anterioare de modele, și anume epilatoarele Silk-epil 7 pentru depilare uscată și umedă. Dacă vă uitați la modelul de bază 7181 Silk-epil Xpressive, în care, în afară de duza, nu vă este furnizat altul pentru cel mai apropiat contact cu pielea, puteți observa că acesta este unul dintre primele dispozitive Braun pentru epilarea apei.

Duză principală din dispozitivul 7181 Silk-epil Xpressive are aceleași dimensiuni ca și cele de-a patra serie de depilatoare, părul este îndepărtat cu ajutorul a patruzeci de pensete, are "degete" îmbunătățite, care sunt capabile să ridice părul umed lipicios din piele. O astfel de dezvoltare în epistola 7181 Silk-epil Xpressive sa dovedit a fi mult mai reușită decât sistemul în dispozitive similare de la firmele concurente și a provocat o mulțime de feedback pozitiv din partea femeilor.

Epilatorul Silk-Epil Xpressive 7181 provoacă senzații mai dureroase decât dispozitivele din seria nouă, însă șervețele umede Olay sunt prevăzute cu dispozitivul pentru reducerea durerii. Producătorul 7181 le-a intenționat să atenueze pielea înainte de epilare, dar multe femei și-au schimbat scopul și au folosit-o după procedura de a calma pielea iritată. Șervețele sunt utilizate în principal pentru depilarea uscată, deoarece acestea nu sunt în mod special necesare în timpul procedurilor de apă.

Deși epilatoarele din seria nouă sunt considerate mai puțin dureroase, judecând după recenzii, femeile care au achiziționat deja dispozitivul celei de-a șaptea serii sunt mulțumite de aceasta și nu văd nevoia de a le schimba pentru un model mai avansat. Mai ales că epilatoarele din seria a șaptea și a noua nu sunt ieftine.

Costul dispozitivelor Silk-epil 7 Xpressive, în funcție de modele, variază de la 85 la 150 de dolari, costul ultimei generații de depilatoare - de la 150 la 200 de dolari. Potrivit multor femei, dispozitivul costă acești bani. Acest lucru este în special revendicat de cei care au avut ocazia de a compara depilatoarele de apă cu cele mai simple epilatoare Brown, Silk-Epil Eversoft, a căror depilare este suficient de dureroasă chiar și atunci când se îndepărtează părul nedorit de pe picioare.

Cum sa alegi un epilator pentru uz casnic?

Epilatorul de acasă este un instrument indispensabil în lupta pentru pielea netedă, care ar trebui să fie în arsenalul fiecărei femei. Cum să alegeți un epilator și care este mai bine să cumpărați - depinde de mulți factori, deci ar trebui să examinați cu atenție avantajele și dezavantajele diferitelor modele pentru a nu fi confundate cu achiziția. Aici, ratingul celor mai populare modele de producători celebri vine la salvare.

Pielea netedă este disponibilă cu un epilator de acasă.

Utilizarea epilatorului

Epilatorul de acasă ocupă una dintre pozițiile principale printre metodele de eliminare a vegetației nedorite pe corp. Costul acestui dispozitiv este disponibil pentru fiecare femeie, iar efectul utilizării sale durează aproximativ trei săptămâni. Acesta este motivul pentru popularitatea acestor dispozitive mici. Singurul defect din epilator este boala procedurii. Epilatorul electric trage fire de păr pe principiul funcționării simultane a mai multor pensete, astfel că femeia simte durere și disconfort.

Femeile observă că durerea în timpul epilării este prezentă numai în primele proceduri. Apoi, pielea se obișnuiește cu efectele dispozitivului, iar îndepărtarea părului trece fără prea multă disconfort.

Un alt avantaj al depilatorului este siguranța. Spre deosebire de cremele depilatoare sau de ceara fierbinte, dispozitivul nu lezeaza pielea atunci cand este folosit corect, nu afecteaza vasele si nu provoaca reactii alergice.

"Braun 9-969 epilul de mătase 9" este liderul între epilatoarele de la domiciliu.

Criterii pentru alegerea unui epilator

Este imposibil să spui cum să alegi corect epilatorul sau ce dispozitiv este mai bun. Totul depinde de preferințele individuale ale femeii care alege epilatorul. Diferența dintre dispozitive scumpe și accesibile se bazează pe funcționalitatea acestora. Evaluarea celor mai bune modele ia în considerare atât dispozitivele multifuncționale, cât și cele mai simple epilatoare de buget.

La studierea diferitelor modele ar trebui să se acorde atenție următoarelor caracteristici:

 • numărul de cleme;
 • carcasă impermeabilă;
 • numărul de viteze de lucru;
 • disponibilitate de duze suplimentare.

Numărul de clipuri este determinat de numărul de păr scos de un dispozitiv pe piele. Cu cât mai multe cleme (pensete), cu atât mai puțin va dura procedura.

Există modele cu carcasă impermeabilă, care poate fi folosită direct în duș sau în timpul băii. De regulă, acestea sunt dispozitive fără fir care sunt echipate cu baterii proprii, cu capacitatea de încărcare după cum este necesar. Acestea sunt recomandate pentru a cumpara pentru cei care nu au acces convenabil la priza din baie.

Unele modele sunt completate cu accesorii adiționale concepute pentru a îndepărta părul pe față, armpituri sau în zona bikini. Evaluarea diferitelor modele de producători bine-cunoscuți vă va ajuta să alegeți corect și să cumpărați un dispozitiv cu adevărat de înaltă calitate.

Costul dispozitivului este determinat de funcționalitatea și domeniul de aplicare al acestuia. De regulă, modele simple pot fi achiziționate în medie de două-trei ori mai ieftine decât dispozitivele multifuncționale wireless.

Epilatoarele Braun

Evaluarea este condusă de depilatoare fără fir, însă decizia de a achiziționa un astfel de dispozitiv are avantaje și dezavantaje. Printre avantajele trebuie remarcat compactitatea și mobilitatea dispozitivului. Puteți efectua procedura oriunde, fără a vă îngrijora de accesul la rețeaua electrică. Dezavantajul depilatoarelor wireless este capacitatea scăzută a bateriei.

Epilatorul "Braun 7561 Epilul de mătase 7" nu este mai puțin popular.

Evaluarea celor mai bune modele wireless vă va ajuta să alegeți în favoarea dispozitivului dorit:

 1. Electroepilator "Braun 9-969 epil Silk 9" - lider de vânzări pentru ultimul an. "Braun Silk epil 9" are un cap larg, convenabil pentru îndepărtarea părului pe o suprafață mare. Dispozitivul este echipat cu o iluminare de fundal, care este proiectat pentru a ilumina zona pielii tratate. Cu toate acestea, iluminarea din spate nu poate fi oprită, adesea nu este necesară. Pachetul include perii special de peeling pentru îndepărtarea pielii excitat și curățarea feței. "Braun Silk Epil 9" funcționează autonom, totuși timpul de lucru nu depășește 40 de minute. Cel mai grav dezavantaj al dispozitivului este prețul ridicat.
 2. Fratele mai mic al modelului descris mai sus este electro-epilatorul "Braun 7561 Epil Silk 7". Acest depilator de pensetă fără iluminare și echipamentul este inferior modelului «Epilul de silicon 9». Dispozitivul este echipat cu un cap larg care ascunde întreaga pensetă de 40, precum și două moduri de operare de mare viteză și un masaj. O baterie încărcată durează aproximativ 40 de minute de utilizare. Costul său este ridicat, ceea ce provoacă singurul defect din depilator, pe care nu îl poate cumpăra toată lumea. Setul de epilă "Silk epil 7" include, de asemenea, o perie pentru curățarea dispozitivului după utilizare și un set de șervețele cu efect de răcire, care ajută la calmarea disconfortului după procedură.
 3. În linia companiei "Silk" "Brown" puteți găsi un model mai bugetar - "Braun 5780 Silk-epil" electrolitic. Mai ieftin acest epilator electric este obligat de absența unei baterii încorporate, astfel încât aparatul funcționează numai din rețea. Ea are un efect de răcire, astfel încât acest dispozitiv este numit "cel mai nedureros" în rândul femeilor, iar popularitatea sa se datorează faptului că kitul include mai multe atașamente pentru diferite părți ale corpului.

Toate modelele Silk se taxează aproximativ o oră. Diferențele lor se află doar în configurație, dar în caz contrar ambele dispozitive sunt aproape identice.

Modelele de mătase se disting prin designul elegant și durata lungă de viață a acestora, prin urmare, ele se află la vârful clasamentului celor mai bune dispozitive. Dezavantajul este numai costul ridicat, totuși, ca întreaga tehnologie a companiei "Braun". Cât de mult trebuie să găsiți acest model în magazinul de aparate.

"Braun 5780 Silk-epil" se distinge prin fiabilitatea și designul său elegant.

Philips pentru piele netedă

Potrivit multor femei, cele mai bune epilatoare sunt Phillips (Philips), iar cele mai populare dintre ele este Phillips hp6420 / 00. Acest depilator de disc are următoarele caracteristici:

   • design elegant;
   • captează chiar părul scurt;
   • complet cu o perie specială pentru curățarea dispozitivului;
   • protecția împotriva iritațiilor pielii;
   • două viteze comutative.

Disk electroepilator "Philips hp6420 / 00" funcționează numai din rețea, deci este ieftin. Diferențele sale față de modelele mai scumpe sunt lipsa unei baterii încorporate. De asemenea, diferența constă în configurația, care la Philips hp6420 / 00 nu este foarte diversă - depilatorul în sine și peria de cap.

"Philips hp6420 / 00" - unul dintre cele mai bune modele bugetare

Un alt dispozitiv bun de la Philips este modelul "hp 6570/00". Acesta diferă de modelul Philips anterior prin faptul că are o carcasă elegantă pentru stocarea și transportul dispozitivului. Dispozitivul este alimentat de la rețea și este echipat cu două viteze, totuși comutarea între ele este ușor incomodă. Depilatorul de pensetă "hp 6570/00" este, de asemenea, zgomotos la locul de muncă.

Epilatoare marca Rowenta

Electro-epilatorul Rowenta Aquaperfect Soft EP9330 a câștigat popularitate largă. Avantajele sale sunt costul scăzut și configurația avansată, care include, de asemenea, o mașină de ras, tundere și mai multe duze. Acest dispozitiv este echipat cu o baterie de joasă tensiune, care va trebui încărcată după fiecare utilizare. Diferența semnificativă a prețului epilatorului acestei companii și a altor dispozitive fără fir îi determină pe mulți să opteze pentru modelul Aquaperfect Soft.

Epilatoare de epilă - producători majori

Video: recenzie epilator

Atunci când alegeți un dispozitiv pentru uz casnic, trebuie să vă concentrați asupra propriilor preferințe și a capacităților financiare. Fiecare model are atât dezavantaje, cât și avantaje, care de multe ori nu depind de preț. Puteți să vă familiarizați cu alte metode de îndepărtare a părului la domiciliu.

Privire de ansamblu asupra epilatorului Braun Silk-epil 7-537

Picioarele netede - visul fiecărei fete. Pentru a obține un efect de lustruție de lungă durată, reprezentanții sexului echitabil merg în proceduri diferite. Cele mai populare metode de a face față creșterii părului nedorit pe corp sunt diferite tipuri de îndepărtare a părului și depilare.

Mulți oameni confundă aceste concepte și nu văd multă diferență în ele. Dar, la fel, epilarea este o îndepărtare artificială a parului (de la fr. Epiler - "îndepărtarea părului") prin distrugerea foliculilor de păr într-un fel sau altul sau prin îndepărtarea părului de la rădăcină. Această procedură include îndepărtarea părului cu pensetă, un epilator electric special, răniți (epilarea zahărului), ceruirea, epilarea fotografiei etc. Și, depilarea este îndepărtarea părții vizibile a părului fără o rădăcină - de exemplu, o brici sau o cremă specială.
Astăzi vom vorbi despre modul cel mai eficient de a combate creșterea nedorită a părului la domiciliu cu un epilator.
Recunoscut ca expert în acest domeniu este considerat cel mai mare producător mondial de produse pentru îngrijirea corpului și părul Broun. Epilatoarele Broun sunt dezvoltate folosind tehnologii moderne și sunt în mod constant îmbunătățite.
Producătorul german oferă dispozitive pentru îndepărtarea părului nedorit în diverse serii: epilat de silicon, epilatori de față, stilisti pentru zona bikinelor de silk-epil și fotoepilatori specialiști de silk.
Gama de produse de Broun Silk-epil este compusă din 5 categorii de modele de epilatoare din seria 9, 7, 5, 3 și 1. Sunt diferite în multe feluri. Hai să vorbim despre avantajele și dezavantajele epilatorului Braun Silk-epil series 7.
Începem revizuirea. Dacă cineva credea că introducerea mea a fost foarte lungă, atunci, în opinia mea, ar fi util pentru cei care abia încep să se familiarizeze cu procedura de îndepărtare a părului și de gadgeturi similare pentru îngrijirea corpului. Sincer, eu sunt unul dintre ei.

Ambalare și ambalare

Set complet

Totul era îngrădit. Carcasa, peria de curățare și duza suplimentară au fost ambalate într-o pungă separată. Geanta de tesatura cosmetice din tesatura sintetica groasa adaposteste epilatorul, duzele si alte accesorii.

Specificații tehnice

epilator

duze

O duză pentru îndepărtarea eficientă și rapidă a părului asigură un contact mai apropiat al dispozitivului cu pielea. De fapt, este un atașament standard care ascunde și protejează părțile de contact ale capului și lăsă numai pensetă în sfera de lucru completă. Nu se recomandă utilizarea acestei duze la prima aplicare pentru a reduce disconfortul din procedură.

Ambele duze sunt echipate cu o rotație netedă, care asigură capului de epilare un contact ușor și neted cu pielea, la aproape orice unghi.

Epilator Braun Silk-epil 7

Braun Silk Epil 7 este o linie de epilatoare fără fir pentru femei de la un producător de renume, care sa stabilit mult timp pe partea pozitivă, eliberând în mod constant echipamente de îngrijire personală de înaltă calitate.

În prezent, în această serie sunt incluse următoarele modele:

 1. WetDry poate efectua atât îndepărtarea părului uscat cât și a umezelii, în timp ce dispozitivul nu necesită schimbarea duzei. Mulți oameni aleg această opțiune din cauza posibilității procedurii în apă, care reduce durerea.
 2. Young Beauty este conceput pentru îndepărtarea părului în prezența părului scurt, acest dispozitiv face pielea cât mai netedă. Când reutilizați acest model, nu veți simți durerea.
 3. SkinSpa este un dispozitiv multifuncțional care permite epilarea sau peelingul profund, în funcție de tipul de duza aleasă.
 4. Dual are capacitatea de a efectua simultan atât bărbierit cât și îndepărtarea părului, ceea ce, în consecință, sporește semnificativ netezimea pielii. În plus, este înzestrat cu funcția de a efectua proceduri în apă.

descriere

Toate epilatoarele Braun Silk Epil 7 sunt dispozitive moderne pentru a asigura o piele netedă, fiecare model fiind unic și dotat cu caracteristici individuale, în producția sa folosindu-se cele mai avansate dezvoltări în acest domeniu.

Mai jos sunt câteva dintre caracteristicile comune pentru toate modelele din această serie:

 1. În timpul primei epilare, este posibil un sentiment de disconfort și arsură, care este o reacție normală. În timpul procedurilor ulterioare, durerea va scădea pe măsură ce pielea se adaptează treptat la acest efect.
 2. Toate consecințele negative ale procedurii implementate ar trebui să treacă în viitorul apropiat. Dacă, după o zi și jumătate, iritația persistă și cauzează disconfort, atunci este recomandat să consultați un sfat medicului.
 3. Înainte de fiecare procedură, capul de epilare trebuie curățat și dezinfectat, ceea ce va reduce riscul apariției bacteriilor în piele în timpul procesului de alunecare a epilatorului.

caracteristici

Folosirea celei mai noi tehnologii a permis epuizarea epilatorului Braun Silk Epil 7 cu o serie de caracteristici unice, cele mai multe dintre acestea fiind discutate mai jos:

 1. Aplicație pentru diferite modele de tehnologie Close-Grip, Micro-Grip și altele. Acestea constau în folosirea simultană a zeci de pensete de înaltă calitate, care fac posibilă îndepărtarea chiar și a celor mai subțiri și mai puțin prezenți sub rădăcină, care asigură o buna netezime a părții tratate a corpului.
 2. Toate modelele sunt dotate cu un sistem special de masaj, care mărește sensibilitatea pielii și stimulează procesul de circulație a sângelui, ceea ce reduce la minimum durerea.
 3. Duzele cu capete de ras permit copierea tuturor contururilor zonei tratate, ceea ce le permite sa pătrundă chiar și în cele mai greu accesibile locuri.
 4. Corpul este complet impermeabil, deci dacă epilatorul este aruncat într-o baie de apă, nu se va întâmpla nimic.
 5. Fiecare model are duze specifice concepute pentru a efectua diferite funcții.

Set complet

Următoarele echipamente sunt incluse în pachetul de bază la efectuarea unei achiziții:

 1. Modelul selectat al epilatorului.
 2. Accesorii suplimentare sau capete pentru desprinderea, rasul, masajul sau alte functii, in functie de modelul selectat.
 3. Perie destinată îngrijirii epilatorului.
 4. Un cablu proiectat pentru a încărca dispozitivul de la o priză electrică la domiciliu.
 5. Șervețele speciale pentru îndepărtarea părului.
 6. Instrucțiuni detaliate care vă permit să vă familiarizați cu capabilitățile unui model specific, regulile de funcționare și alte caracteristici ale dispozitivului.

caracteristicile

Toate caracteristicile tehnice principale ale tuturor modelelor din această serie sunt enumerate mai jos:

 1. Alimentarea este furnizată de acumulatorul încorporat, cablul este necesar numai în timpul procesului de reîncărcare.
 2. Există o lumină de fundal.
 3. Puterea este de 7 wați.
 4. Durata funcționării continue poate fi de 40 de minute.
 5. Abilitatea de a comuta între două viteze diferite la discreția utilizatorului.
 6. Cantitatea de încărcare rămasă a dispozitivului poate fi verificată întotdeauna pe indicatorul corespunzător din carcasa acestuia.
 7. Apa din interiorul dispozitivului este împiedicată datorită carcasei impermeabile.

Instrucțiuni de utilizare

Atunci când utilizați seria de epilatoare Braun Silk Epil 7, se recomandă utilizarea următoarelor instrucțiuni:

 1. Înainte de operare, asigurați-vă că toate articolele de lucru sunt curate.
 2. Atașamentul ales este pus pe epilator.
 3. Epilatorul este conceput pentru a fi utilizat în duș cu utilizarea produselor cosmetice și de igienă, astfel încât gelul sau spuma de bărbierit trebuie să fie aplicată mai întâi părții tratate a corpului, ceea ce va simplifica foarte mult procesul.
 4. Este necesar să vă asigurați că capul dispozitivului alunecă bine și repetă exact toate curbele corpului, atunci nu va fi necesar să vă țineți în mod repetat într-un singur loc.
 5. Mișcarea de-a lungul picioarelor este efectuată de jos în sus, atunci când se procesează zona sub genunchi, piciorul va trebui să fie întins pentru a crește eficacitatea procedurii.
 6. În timpul tratamentului zonelor aflate în imediata apropiere a articulațiilor, este necesară o atenție sporită pentru a elimina riscul de tăieturi.
 7. Periodic, spuma trebuie îndepărtată din duza utilizată, altfel nu va fi posibil să se atingă valoarea maximă de netezire.
 8. Pentru tratamentul părților corpului cu axile, precum și în zona bikinilor, este necesar să folosiți atașamente speciale care permit epilarea în locurile cele mai sensibile.
 9. După terminarea procedurii, epilatorul trebuie clătit bine cu apă curată.

Măsuri de siguranță

Folosind epilatoarele din seria Braun Silk Epil 7, este necesar să se respecte o serie de măsuri care ajută la creșterea nivelului de siguranță în timpul funcționării dispozitivului, toate acestea fiind enumerate mai jos:

 1. Toate produsele cosmetice sau de igienă care nu sunt destinate facilitării procedurii, inclusiv deodorante, trebuie îndepărtate din zonele tratate ale corpului. Încălcarea acestei reguli poate duce la iritare.
 2. Epilatorul este un subiect de igienă personală, prin urmare, poate fi utilizat numai de către proprietar. Transmiterea și exploatarea de către alte persoane reprezintă o încălcare gravă a normelor sanitare, care pot duce la infecții cu boli periculoase.
 3. Este interzisă deschiderea carcasei dispozitivului, precum și scoaterea sursei de alimentare de joasă tensiune și a altor elemente interne, în caz contrar ar putea apărea șocuri electrice.
 4. Este strict interzisă folosirea epilatorului fără cap sau atașament.
 5. Epilatorul poate fi utilizat de copii numai sub supravegherea adulților.
 6. Epilatorul, atunci când este pornit, nu trebuie să fie în contact cu scalpul, deoarece acest lucru poate duce la ruperea și rănirea acestuia.
 7. Dacă duzele de netezire au fost scăpate sau deteriorate, utilizarea lor ulterioară este exclusă.

Puteți achiziționa epilatoare din seria Braun Silk Epil 7 în magazine specializate sau comanda prin Internet, costul bunurilor va depinde direct de metoda de cumpărare, precum și de politica de preț a unui anumit vânzător.

Prețurile aproximative pentru diferite modele sunt după cum urmează:

 1. Braun Silk Epil 7 WetDry costă aproximativ 7000-7300 de ruble.
 2. Braun Silk Epil 7 Tinerii frumuseți costă aproximativ 7.500 de ruble.
 3. Braun Silk Epil 7 SkinSpa costă aproximativ 9000-10000 ruble.
 4. Braun Silk Epil 7 Dual costă aproximativ 6000-7000 ruble.

Avantaje și dezavantaje

Toate epilatoarele Braun Silk Epil 7 se bucură de popularitate neschimbată datorită numărului mare de aspecte pozitive pe care le are.

Dacă comparăm acest model cu analogii, acesta are următoarele avantaje:

 1. Posibilitatea procedurii în mai multe moduri.
 2. Grad ridicat de fiabilitate, după cum o dovedește o garanție îndelungată.
 3. Abilitatea de a alege viteza care va accelera procesul de adaptare a pielii la efectele asupra ei.
 4. Conservarea pe termen lung a rezultatului obținut, procedura repetată este de obicei necesară numai în 3-4 săptămâni.
 5. Prezența unui număr mare de suplimente menite să reducă durerea.

Dacă vorbim despre aspectele negative ale unor astfel de dispozitive, atunci putem indica un preț prea ridicat, pe care nu toți sunt dispuși să plătească.

opinii

Svetlana: "Braun Silk Epil 7 SkinSpa este al doilea epilator, am folosit ultima epilatorie timp de șase ani. Firește, progresele au depășit mult în acest timp, noul dispozitiv este mai rapid, mai convenabil, mai puțin zgomotos din acesta, încărcarea este mai rapidă.

Este deosebit de mulțumit de prezența duzei destinate pentru coajă. După ce am cumpărat un dispozitiv mic, am primit un asistent multifuncțional.

Anna: "Braun Silk Epil 7 Tânărul Frumusețe este primul meu epilator, am încercat-o inițial pe o mică parte a mâinii, fără șervețele și alte fonduri suplimentare, a fost foarte dureros. Epilarea picioarelor a fost foarte frică, dar subiectul tuturor regulilor nu este atât de dureros. Aproape două săptămâni au trecut de atunci, dar părul nu a crescut, ceea ce este foarte plăcut. "

Ksenia: "Am reușit să folosesc multe epilatori, dar nu am găsit cea mai potrivită opțiune pentru mine până nu am cunoscut Braun Silk Epil 7 SkinSpa. Duzele au fost selectate doar perfecte, doar cele care mi se potrivesc, iar abilitatea de a efectua același dispozitiv cu o coajă adâncă a fost un plus foarte frumos ".

Epilatoare "Brown Silk-epil 7": recenzii, fotografii, descriere, instrucțiuni

Epilatoarele "Brown Silk-epil 7", recenzii ale cărora sunt pozitive, - o linie de dispozitive pentru femei pentru depilare. Ei lucrează folosind tehnologia fără fir. Producătorul din această zonă lucrează mult timp, prin urmare, sa dovedit a fi unul excelent. Echipamentul se distinge prin funcționarea stabilă și este, de asemenea, o tehnică de înaltă calitate. Timpul de încărcare a bateriei pentru majoritatea modelelor este de 60 de minute, iar durata de viață a bateriei este de aproximativ 40 de minute. Trebuie remarcat faptul că aceste epilatoare sunt printre cele mai scumpe și mai dureroase posibil. Sunt o tehnică care poate funcționa chiar și în apă. Aparatele vă permit să îndepărtați părul de pe pielea uscată și umedă. În plus, dispozitivele pot fi utilizate în procedurile de apă.

Multe femei, care au eliminat deja părul nedorit cu unul dintre dispozitivele din baie, scriu recenzii conform cărora durerea este redusă cu o medie de 80% în comparație cu metoda de epilare uscată. Majoritatea fetelor nu simt nici măcar durere atunci când îndepărtează părul de pe pielea picioarelor. Depilarea armpiturilor și a zonei de bikini este un pic dureroasă, dar este destul de posibil să suferiți. Trebuie să înțelegeți că depilarea uscată în aceste zone nu trebuie efectuată.

Specificații tehnice

Acest dispozitiv are două tipuri de viteze și un cap epilator de tip plutitor. Este posibil să vă conectați la rețea. Baterie încorporată. Baterie tip litiu-ion. Durata de viață a acumulatorului este, după cum sa scris deja, aproximativ 40 de minute. Timpul de încărcare este de o oră. Pachetul celor mai multe modele a inclus 20 pensete din metal. Lungimea minimă a părului pentru epilarea cu succes trebuie să fie de 0,5 mm. Lumina de fundal este disponibilă numai în anumite modele. Nicio funcție pentru crearea spumei și alimentarea cu aer rece. Dispozitivele de cântărire de aproximativ 250 g. Epilatorul "Epu 7 7606 Silk Brown" este foarte popular deoarece este foarte compact și convenabil.

Caracteristicile liniei

Deoarece dispozitivele seriei Brown Silk-Epil 7 sunt capabile să lucreze cu regimul de epilare a apei, toate au baterii. Dacă procedura se desfășoară în apă, durata de viață a dispozitivului este redusă la jumătate de oră. În recenzii puteți citi că, uneori, bateria se poate așeza înainte. În principiu, acest lucru este suficient pentru a finaliza întreaga procedură. Îndepărtarea părului nu este permisă în timpul încărcării bateriei. Cele mai multe modele sunt protejate și pur și simplu nu funcționează în timp ce sunt conectate la rețea.

Trebuie remarcat faptul că seria Brown Silk Epil 7 a fost mult timp depășită. Recent, dispozitive similare din noua generație au fost lansate. Cu toate acestea, vechea versiune încă îndepărtează bine părul de pe picioare, are un excelent atașament principal și lucrează la mai multe viteze. Acest lucru este confirmat în revizuirile epilatoarelor "Brown Silk-epil 7". Viteza redusă este concepută pentru a lucra cu zone sensibile ale corpului și viteză mare - pentru un proces de depilare mai rapid. De asemenea, a șaptea generație este în cerere deoarece are în prezent un cost redus.

După cum a devenit clar, funcționarea dispozitivelor este realizată folosind o tehnologie specială. Toate dispozitivele au eșalonat patruzeci de pensete. Acestea vă permit să luați rapid părul dispozitivelor speciale, pot ridica chiar și cele care sunt puțin lipite de piele. Toate lucrările facilitează capul, al cărui unghi este de aproximativ 15 grade. Toate acestea vă permit să repetați maxim contururile corpului și să ajungeți ușor în locuri greu accesibile. Toate epilatoarele au sisteme de masaj care sunt declanșate la frecvențe înalte. Ca urmare, durerea este redusă semnificativ. Această caracteristică a apărut pentru prima dată în cea de-a cincea generație a liniei de la acest producător. Instrucțiunile pentru epilatoarele "Epil 7" se vând împreună cu dispozitivele.

Există o duză specială pentru un contact mai bun cu pielea. Datorită ei, puteți, de asemenea, reduce durerea, accelerați procesul de îndepărtare a părului și, de asemenea, vă permite să îndepărtați mai bine părul. În recenziile pe care le scrie că acest atașament va fi util pentru a lucra cu zona bikini și axile. Un epilator suplimentar plus - prezența luminii. Cu toate acestea, nu este disponibil pentru fiecare model. Datorită ei, puteți lumina pielea, ceea ce vă permite să vedeți părul lipsă. În special, va fi util ca o fată să facă o baie sau un duș. Într-un astfel de moment, de regulă, nu toate firele de păr sunt vizibile. În principiu, lumina de fundal, care a apărut pentru prima dată în dispozitivele de generația a treia, are o mulțime de feedback pozitiv. O descriere mai detaliată a epilatorului "Brown Silk Epil 7" poate fi citită mai departe.

Trebuie remarcat faptul că epilatoarele sunt multifuncționale. Acestea pot fi folosite ca aparat de ras electric și ca tundere. Capetele pot fi schimbate fără efort.

Aspect și echipament

Epilatoarele sunt vândute în cutia originală. Aveți un set complet de echipament. Cartonul este principalul material din care se face caseta de expediere. Kitul include un încărcător, mai multe duze, un cap înlocuibil și o perie care va fi necesară pentru curățarea uscată sau umedă. Ele sunt indispensabile atunci când se efectuează o procedură de calitate. Deci, spuneți cumpărătorii în recenziile despre epilatoarele "Brown Silk-epil 7".

Boxul suplimentar este disponibil numai în anumite modele. Disponibilitatea acestuia depinde de data emiterii dispozitivului. Este o cutie de tablă neagră, pe care este o imagine a unei fete. De asemenea, este inclus un sac cosmetic pentru epilator, în care dispozitivul și toate părțile sale pot fi stocate. Este fabricat dintr-un tip de material dens, vândut în roz și alb. Există un compartiment clar, precum și un cârlig de plastic din interior. Un compartiment este necesar pentru mai multe lucruri voluminoase, adică vorbim despre epilator și atașamente. Restul compartimentelor sunt plane și practic lipicioase. Dacă aveți nevoie să luați un dispozitiv cu dvs. în vacanță sau într-o călătorie de afaceri, acest sac cosmetic va fi un lucru indispensabil. Vandut complet cu epilatorul "Brown Silk Epil 7 561" si altele.

Când cumpărați un dispozitiv, puteți observa că toate componentele sunt ambalate în pachete individuale, cu excepția duzele care sunt asamblate împreună. Epilatorul este fabricat din plastic alb neted. Are un design clasic și plăcut la atingere. Dispozitivul nu este greu, se află perfect în mână și nu alunecă. Există inserții de perle mat, care au făcut designul mai feminin și aristocratic. Corpul este cât se poate de strâns, astfel încât epilarea se poate face în duș și în baie, fără teamă de apă. Comentarii clienți despre epilatoarele "Brown Silk Epil 7" confirmă etanșeitatea completă a dispozitivelor.

Aparatul poate fi pornit sau oprit utilizând cheia care se află în mijlocul mânerului. Dispozitivul a primit două viteze, acestea fiind reglate prin rotirea inelului de argint pe carcasă. Acesta este situat în jurul butonului principal. Sub el puteți vedea becurile responsabile de lumina de fundal. Ele sunt luminoase, vă permit să evidențieze zona de piele pe care depilarea. Puteți citi acest lucru în recenziile despre epilatoarele "Brown Silk-epil 7".

Există, de asemenea, un indicator de încărcare. Dacă bateria este descărcată, lumina începe să clipească roșu. Dacă încărcarea este plină, lumina verde este aprinsă. În partea de jos a mânerului puteți vedea intrarea în încărcător. Nu are o platformă pentru încărcare și de obicei arată. Portul nu este mult diferit de cel utilizat în telefoane sau tablete.

Duzele sunt realizate din plastic alb, au o zonă de lucru diferită (bikini, față și axe). Există un cap de ras amovibil, care poate fi folosit ca dispozitiv de tuns.

Detalii importante

Aceste dispozitive elimină cu ușurință părul subțire, ușor și scurt, chiar și în cele mai greu accesibile locuri. Durerea scade semnificativ. Acest efect a devenit o realitate cu ajutorul funcției de masaj special pe care dispozitivul este echipat. Epilatoarele sunt multifuncționale. Acestea pot fi efectuate îndepărtarea părului umed și uscat a corpului și a feței. De asemenea, puteți folosi aparatul ca aparat de bărbierit și tundere electrică. Un exemplu de astfel de dispozitiv poate fi numit epilator "Brown Silk Epil 7 5377".

Majoritatea modelelor includ o geantă cosmetică, care este foarte convenabilă. Epilatorii au un design frumos, sunt foarte convenabil de folosit. Ultimul avantaj clar pe care utilizatorii îl subliniază este capacitatea de a folosi corpuri de iluminat în duș sau în baie.

Modele din serie

Ar trebui să luați în considerare și cele mai populare modele care sunt incluse în această serie.

Modelul WetDry poate funcționa în modul de epilare atât uscat cât și umed, în timp ce atașamentul nu trebuie schimbat. Această opțiune este considerată cea mai populară, deoarece procedura poate fi efectuată în apă, ceea ce reduce foarte mult durerea. Este inclusă și o baterie pentru Epilatorul Epil 7 Brown Silk.

Modelele tinere de frumusețe sunt folosite dacă trebuie să efectuați îndepărtarea părului de păr scurt. Această soluție va face pielea cât mai netedă posibil. Dacă aplicați modelul în mod repetat și în mod regulat, după un timp durerea nu va fi simțită deloc.

Un alt model - SkinSpa - este considerat un dispozitiv multifuncțional care permite epilarea și peelingul profund. Principalul lucru - pentru a alege duza.

Modelul Dual poate efectua simultan atât depilare, cât și ras. Acest lucru crește neteditatea pielii. De asemenea, acest epilator "Brown Silk Epil" este capabil să lucreze în apă.

Nuanțele muncii

Toate epilatoarele descrise au duze confortabile pentru a asigura un nivel maxim de netezire a pielii. Fiecare dintre modele este considerat unic și creat de tehnologii speciale. Au caracteristici individuale.

Pentru a crea aceste dispozitive, dezvoltatorul a folosit cele mai noi dezvoltări din acest domeniu. Mai jos sunt nuanțele prezente în absolut toate modelele celei de-a șaptea generații, iar fotografia epilatoarelor "Brown Silk Epil 7" poate fi văzută în acest articol.

Înainte de a începe procedura, este necesară curățarea și dezinfectarea capului de epilare. Dacă apar microtraume în timpul alunecării penseii, riscul de intrare a bacteriilor în corp va fi redus la minim. Dacă după procedură apar efecte negative (iritare și așa mai departe), atunci ar trebui să treacă repede (de regulă, după 1,5 zile). Dacă, la expirarea acestei perioade, iritația și alte consecințe nu trec, atunci este necesar să se consulte un medic.

Atunci când efectuați prima epilare, un astfel de disconfort poate apărea ca arsură. O astfel de reacție este considerată normală. Cu fiecare procedură, nivelul durerii va scădea, pe măsură ce pielea se adaptează treptat la efectele dispozitivului. Acest lucru este confirmat de revizuirile epilatoarelor "Brown Silk-epil 7".

Unicitatea dispozitivelor

Unicitatea dispozitivelor constă în faptul că dezvoltatorul folosește cea mai recentă tehnologie.

Luați în considerare cele mai populare caracteristici pe care clienții le spun într-o revizuire. Toate modelele au un sistem de masaj. Îmbunătățește sensibilitatea pielii, ajută la îmbunătățirea circulației sângelui și la reducerea durerii. Cutia de instrumente a riglei este impermeabilă. De aceea, dacă epilatorul "Brown Silk Epil 7" (5377 sau oricare altul) cade într-o baie cu apă, atunci nu se va întâmpla nimic. Datorită faptului că dezvoltatorul folosește tehnologii speciale, dispozitivele funcționează cu ajutorul unor pensete speciale care elimină părul de la rădăcină, chiar dacă acestea sunt subțiri și inconfesionale. Această soluție permite îmbunătățirea netedă a pielii pentru mult timp. Dacă utilizați o duză cu capete mari, puteți observa că ele urmăresc perfect contururile zonei tratate. Acest lucru permite epilatorului să pătrundă și în cele mai dificile locuri. Fiecare model este vândut imediat cu mai multe duze, care vă permit să efectuați diverse funcții folosind epilatorul "Brown Silk Epil".

instrucție

Înainte de a începe să utilizați epilatorul și începeți procedura, trebuie să urmați o instrucțiune specială. Mai întâi trebuie să verificați dacă toate elementele sunt curate. Apoi, pe epilator ar trebui să fie pus pe duza. Trebuie să înțelegeți că dispozitivul este proiectat pentru a fi utilizat în spațiul de apă cu ajutorul gelului sau a altor produse cosmetice. Prin urmare, imediat inainte de procedura trebuie sa o puneti pe piele. În orice caz, acest lucru va atenua și va simplifica foarte mult procesul. În continuare, trebuie să vă asigurați că capul funcționează bine și alunecă bine pe piele. Dacă repetă exact toate curbele corpului, atunci nu va trebui să treceți de mai multe ori pe același loc. În consecință, șansa de iritare va fi minimă.

Duza epilator "Brown Silk Epil 7" foarte confortabil. Mișcarea de-a lungul picioarelor trebuie efectuată numai de jos în sus. Dacă trebuie să tratați zona sub genunchi, ar trebui să întindeți membrele. Acest lucru va îmbunătăți eficacitatea depilării. Dacă este nevoie să tratați zone apropiate articulațiilor, atunci ar trebui să fiți cât mai atent posibil, astfel încât să nu apară tăieturi. Periodic, la sfârșitul procedurii, trebuie să îndepărtați spuma și să curățați duza, atunci procedura va fi efectuată cât mai eficient posibil.

Pentru a trata zonele corpului cu piele delicată, inclusiv în zona de bikini, trebuie să utilizați o duză specială inclusă în kit. Acestea sunt concepute special pentru astfel de locuri. După finalizarea procedurii, ar trebui să spălați epilatorul "Brown Silk Epil 7". "7561" (doar recenzii bune despre dispozitiv) este considerat unul dintre cele mai bune modele ale liniei.

Măsuri de siguranță

Când utilizați epilatoarele în zona genunchiului, trebuie să respectați măsurile care vor îmbunătăți siguranța. În primul rând, înainte de a începe procedura, este necesar să eliminați toate produsele cosmetice și de igienă, cu excepția celor care servesc la facilitarea procesului de îndepărtare a părului. Același lucru este valabil și pentru deodorante. Dacă încălcați această regulă, atunci cu o probabilitate de 100% de iritare.

Trebuie să înțelegeți că astfel de articole, inclusiv epilatorul "Brown Silk Epil 7 527", sunt supuse igienei personale și, prin urmare, ar trebui să fie folosite numai de către proprietar. Dacă transferați acest dispozitiv altor persoane, va fi o încălcare gravă a standardelor sanitare. În plus, ca urmare a unor astfel de acțiuni, pot fi transmise boli infecțioase.

Dezasamblați dispozitivul nu merită. În plus, nu este necesar să scoateți sursa de alimentare și alte elemente care permit funcționarea dispozitivului. Din acest motiv, o persoană poate șoca.

Nu puteți folosi epilatorul fără cap sau duza. Dacă copiii folosesc epilatorul, este necesar să efectuați procedura numai sub supravegherea adulților. Dacă dispozitivul este pornit, trebuie să îl țineți departe de părul capului. Deoarece persoana este rănită și dispozitivul se va rupe cu ușurință. Dacă duzele au căzut sau au fost deteriorate, este interzisă utilizarea acestora.

Costul pentru

Trebuie să înțelegeți că trebuie să cumpărați epilatoare numai în magazinele oficiale de pe Internet, precum și în punctele de vânzare specializate. Costul dispozitivului va depinde de politica de preț a vânzătorului, precum și de modalitatea de cumpărare. În medie, este vorba de aproximativ 7 mii de ruble. Dacă luăm în considerare modelul, va fi mai scump să lăsați doar modelul SkinSpa. Costul său este, în general, 10 mii de ruble. Toate celelalte modele costă aproximativ 7,500 de ruble.

Rezumați avantajele și subliniați dezavantajele

Toate dispozitivele din a șaptea generație, inclusiv epilatorul "Brown Silk Epil 7 7561", (recenzii confirmă că este de înaltă calitate), sunt populare datorită caracteristicilor lor pozitive. Dacă comparăm această gamă de modele cu cele competitive, atunci trebuie remarcat faptul că aceasta are o serie de avantaje unice:

 • În primul rând, puteți alege viteza dispozitivului. Aceasta va accelera adaptarea pielii la epilator.
 • În al doilea rând, dispozitivul este fiabil, este subliniat chiar și de perioada de garanție de la producător.
 • Este inclus un număr mare de suplimente care vor reduce durerea.
 • Rezultatul obținut durează aproximativ 3-4 săptămâni. Acesta este un avantaj suplimentar al dispozitivelor descrise.
 • Datorită mai multor duze, este posibil să se efectueze diverse proceduri.

Dacă vorbim despre deficiențe, atunci trebuie să alocați numai costul ridicat, în comparație cu dispozitivele concurente. Pe fondul unor linii mai moderne de la acest producător, prețul descris nu este încă foarte ridicat.

opinii

Mulți cumpărători iau notă de faptul că dispozitivul acestei linii este primul lor epilator în viață. Ei scriu că, în caz de nerespectare a regulilor de igienă și a instrucțiunilor descrise mai sus, procesul este destul de dureros. Mulți chiar încep să se teamă de depilierea picioarelor, deoarece acest lucru, după părerea lor, poate duce la disconfort sever. Cu toate acestea, dacă urmați toate instrucțiunile, senzațiile devin aproape invizibile.

De asemenea, începătorii consideră că părul după aceste epilatoare nu crește mult timp. Cumpărătorii subliniază că sunt mulțumiți de prezența duzelor care efectuează peeling, este foarte plăcut pentru multe femei. De asemenea, proprietarii observă că acest "asistent" este multifuncțional.

Alte fete spun că această opțiune este cea mai convenabilă pentru utilizare, duzele sunt alese perfect. Acestea vă permit să efectuați procedura cât mai eficient posibil. Din nou, trebuie remarcat prezența funcției de peeling, care este marcată de multe fete ca un plus frumos. După cum se observă, aceste dispozitive primesc doar recenzii pozitive, decât justifică pe deplin costurile lor.