Fito Depilarea Cremă de Depilare

Ceară

Conținut [ascunde]

Fito Depilation Cream este un remediu natural care ajută la îndepărtarea părului nedorit al organismului rapid și în siguranță. Particularitatea acestui produs constă în compoziția sa naturală, care nu numai că se luptă cu fire de păr, ci și pentru piele. Pielea netedă și strălucitoare este visul multor femei și bărbați. Phyto Depilator - acesta este chiar instrumentul care vă va ajuta să realizați acest efect oriunde pe corp.

efect

Fito Depilation Cream este un instrument inovator brevetat care vă ajută să scăpați de părul nedorit rapid și eficient. În acest caz, acțiunea acestui instrument are drept scop reducerea creșterii noilor fire de păr, care, cu utilizare regulată și pe termen lung, oferă rezultate incredibil de pozitive.

Efect pozitiv care se poate realiza cu crema de depilare Fito:

 • Pielea devine netedă și matasoasă.
 • Eficacitatea cremei se acumulează cu fiecare utilizare, ceea ce vă permite să salvați un rezultat pozitiv pentru o perioadă lungă de timp.
 • Substanțele active afectează foliculul de păr, îl înmoaie și încetinesc creșterea părului.
 • Părul de duritate și structură diferite dispar.
 • Intensiv hrănește și hidratează epiderma, saturând-o cu substanțe nutritive.
 • Inmoaie pielea, oferindu-i sensibilitate si moale.

Avantajele pe care acest produs le are fata de alte depilatoare:

 1. Ea are un efect ușor și hipoalergenic, nu provoacă iritare după procedură.
 2. Conține ingrediente naturale sigure care nu dăunează pielea.
 3. Oferă depilare sigură.
 4. Potrivit pentru epiderma cea mai sensibilă.
 5. Ea are un efect persistent, menținând pielea netedă mult mai mult.
 6. Poate fi folosit pentru pielea corpului, mâinilor, picioarelor, zonei de bikini.
 7. Ușor de utilizat și la prețuri accesibile, ceea ce economisește pe procedurile salonului.

structură

Crema de formulare pentru depilare Fito Depilarea este aleasă în așa fel încât să aibă un efect de direcționare moale asupra foliculului de păr și a epidermei în sine.

Compoziția acestui instrument conține astfel de substanțe active:

 1. Uleiul de calendula este un ingredient activ de înmuiere și hidratare, care hrănește perfect pielea. Ajută la calmarea pielii, prevenind apariția iritațiilor și are un efect antiinflamator. Calendula are un efect activ de regenerare și vindecare, ajutând la restabilirea pielii deteriorate și prevenirea exfolierii acesteia.
 2. Extract de musetel este un component anti-inflamator și bactericid care calmează și hidratează intens pielea. Musetelul activează microcirculația sângelui și abilitățile regenerative ale epidermei. Îmbunătățește celulele pielii și le protejează de influențele externe dăunătoare.
 3. Dexpanthenolul este o componentă naturală antiinflamatoare și regeneratoare care ajută la înmuierea și hidratarea pielii. Perfecționează perfect leziunile pielii, elimină pruritul și arderea, are proprietăți antioxidante.

concluzie

Fito Depilarea cremă este un depilator eficient conceput pentru a îndepărta părul de pe corp, în bikini și underarms. Ajută nu numai la îndepărtarea firelor de păr nedorite, dar și la reducerea creșterii și rigidității acestora. Baza cremei conține un complex de ingrediente naturale care îngrijesc delicat pielea, oferindu-i un aspect neted și catifelat.

Instrucțiuni de utilizare

Reguli de utilizare a depilatorului de cremă Fito Depilare:

 1. Acest instrument nu necesită o utilizare frecventă - o procedură de îndepărtare a părului durează mult timp.
 2. Pre-curățați pielea și uscați-o.
 3. Aplicați produsul cu un strat subțire, frecându-l cu mișcări ușoare.
 4. Lăsați depilatorul timp de 5-10 minute pentru a activa proprietățile sale.
 5. Îndepărtați reziduul cu apă caldă folosind o spatulă specială.
 6. După procedură, dacă este necesar, puteți aplica un hidratant.

Phyto Depilarea - recenzii reale

Cu părul inutil pe corpul unei femei care se luptă încă din cele mai vechi timpuri. Alegerea produselor de îndepărtare a părului în lumea modernă este imensă, astfel încât cumpărătorii sunt deseori pierduți în varietatea gamei și nu știu ce înseamnă să preferați. Problema de a găsi produse de calitate pentru pielea netedă rezolvă o dată pentru totdeauna crema de depilare Fito Depilarea - o sursă de substanțe care sunt distrugătoare pentru păr și asigură îngrijirea corpului.

avantaje

Depilarea Fito (Camomile) Depilarea este potrivită pentru diferite tipuri de piele, fete, femei și bărbați. Elimină rapid și eficient vegetația în exces din organism, oferind rezultate incredibile de fiecare dată. Îndepărtarea părului apare datorită impactului componentelor active ale cremei, care înmoaie foliculii și suspendă dezvoltarea părului nou.

Crema funcționează pe principiul cumulativ, astfel încât fiecare aplicare ulterioară prelungește efectul obținut anterior. Produsul îndepărtează cu atenție părul cu duritate și umbră diferite. În același timp, înmoaie pielea și o hrănește cu substanțe nutritive.

Avantajele cremei "Fito" din clasa de produse etichetate "Depilare" pe produse similare:

 1. Hipoalergenic și fără iritații pe piele.
 2. Depilarea sigură din cauza conținutului de ingrediente naturale inofensive.
 3. Posibilitatea utilizării fondurilor pe derma hipersensibilă problematică.
 4. Rezultate stabile și ridicate - 80 - 82%.
 5. Poate fi folosit pe orice parte a corpului - mâinile, picioarele, axile, zona de bikini și alte suprafețe păroase.
 6. Convenabilitatea, simplitatea și accesibilitatea produsului - prețul unui tub de Fito Depiling cream este mult mai mic decât costul procedurilor salonului, iar eficacitatea este aceeași.

structură

Producătorul a dezvoltat depigmentarea cremei Fito astfel încât compoziția sa să nu conțină substanțe chimice agresive. Netezimea pielii se realizează datorită efectului ușor, dar țintit al medicamentului asupra foliculului de păr și a stratului dermic.

Compoziția cremei Fito Depilare:

 • Uleiul de calendula - este responsabil pentru calmarea, hidratarea, calmarea și hrănirea pielii. Extractul de galbenele previne iritarea, prezintă proprietăți antiinflamatoare, regeneratoare, vindecarea rănilor. Uleiul elimină degresarea și repararea țesuturilor deteriorate.
 • Extractul farmaceutic de mușețel - component bactericid și antiinflamator hidratează și calmează derma, activează microcirculația sângelui și a funcțiilor organismului responsabile pentru regenerarea pielii. Camomul consolidează imunitatea locală și crește rezistența pielii la efectele factorilor nocivi.
 • Dexpanthenolul - o substanță care asigură un efect antiinflamator și regenerant al depilării. Se înmoaie și hidratează pielea, elimină pruritul și arderea, vindecă leziuni microscopice și prezintă proprietăți antioxidante.

Un depilator eficient face pielea moale și catifelată, reduce creșterea și rigiditatea părului în exces, îngrijește zonele tratate ale corpului.

Cum să utilizați

Îndepărtarea părului cu ajutorul depresiei Fito, judecând după părerile femeilor și cosmeticianilor, este ușoară și simplă, nedureroasă și eficientă. Instrucțiunile de utilizare a Phyto Depilator sunt atașate la instrument. Acesta oferă informații despre buna pregătire a corpului pentru depilare, caracteristicile aplicării medicamentului și timpul în care produsul poate fi păstrat pe piele și frecvența sesiunilor.

Pregătirea pentru depilare:

 1. Cu 2 zile înainte de procedura programată, excludeți șederea în condiții fierbinți (plajă, solar, saună).
 2. Opriți utilizarea produselor de îngrijire pe bază de alcool.
 3. Baie sau duș fierbinte pentru a lua în avans. Înainte de aplicarea cremei, corpul nu trebuie să fie fierbinte.

Instrucțiuni pentru utilizarea cremă Fito Depilare:

 1. Folosind o spatulă, aplicați agentul cu un strat gros pe suprafața dorită a corpului.
 2. Așteptați 7 - 10 minute. Pentru a preveni uscarea masei, zona de depilare poate fi acoperită cu polietilenă.
 3. Îndepărtați crema cu o spatulă și ștergeți-o cu o cârpă umedă.

În cazul în care 7 - 10 minute nu este suficient pentru a obține efectul așteptat, data viitoare când procedura este permisă să se prelungească. Evident, părul dur, cu o structură densă, necesită mai mult timp pentru a înmuia becurile.

În timpul celor 48 de ore de la depilare, nu ar trebui să expuneți corpul la raze fierbinți și abur. În caz contrar, pe piele pot apărea arsuri sau alergii.

Procedura se repetă de mai multe ori până când se obține rezultatul dorit. După îndepărtarea fito-cremei, puteți purta haine deschise și scurte, deoarece pielea nu are nici un indiciu de iritare. Se pare netedă și matasoasă.

Rezultat după utilizare

Revizuirile reale ale consumatorilor indică faptul că, cu Fito Depilation Cream, scăderea părului nedorit este mai eficientă cu 82%. Fără a afecta întregul corp, vegetația dispare de la extremități, zona intimă a corpului și a sub-armei. Rezultatele utilizării Phyto Depilator sunt păstrate timp de 6 săptămâni. În viitor, fiecare sesiune de depilare la domiciliu duce la încetarea creșterii părului pe suprafețele profilate ale corpului.

Ce rezultate se așteaptă de la utilizarea fondurilor Fito Depilare:

 • Eliminarea părului abia vizibil.
 • Hidratarea și regenerarea epidermei.
 • Lipsa de sentimente incomode.
 • Restaurarea elasticității și fermității corpului.
 • Îmbogățirea pielii cu substanțe nutritive.
 • Reducerea grosimii firelor de păr noi.
 • Absența reacțiilor alergice la componentele medicamentului.
 • Îmbunătățirea stabilă a stării pielii, tratată în mod regulat cu Phyto Depilator.

opinii

Diana Arnoldovna, cosmetolog: mă ocup de eliminarea parului nedorit la bărbați și femei aproape în fiecare zi. Dar, timp de 11 ani de practică, nu am întâlnit un mijloc mai eficient decât o cremă numită Depilare cu Fito. Noutatea îi îngrijește perfect pielea cea mai delicată și o face netedă timp de 6 săptămâni. Nu pot fi așteptate rezultate mai bune, deoarece chiar uneori laserul nu produce un efect mai lung. "

Phyto Depilation Cream își îndeplinește efectiv funcțiile. În timpul procesului de dezvoltare, el a suferit multe studii clinice, după care participanții la experiment au împărtășit rezultatele utilizării depresiei Fito. Prelucrarea datelor obținute a arătat că depilatorul folosește neregulat următoarele cifre:

 • 82% - frecvență redusă de depilare a picioarelor.
 • 70% - reducerea sesiunilor de depilare în zona de bikini.
 • 50% - reducerea numărului de proceduri pentru îndepărtarea părului sub presiune.

După o aplicare de 2 luni a cremei de depilare Fito, un studiu al participanților a dat următoarele rezultate:

 • Reduceți grosimea părului cu 30%.
 • Îndepărtarea părului de diferite lungimi - 100%.
 • Îmbunătățirea calității pielii (netezime, siluetă, elasticitate) - 60%.

Rezultatele sunt evidente. Deci, de ce nu încercați să scăpați de părul nedorit pentru toate femeile și bărbații care utilizează Fito Depilarea Phytopreparation? Depilarea cremei în cauză are loc la domiciliu rapid, fără durere și ieftină pentru bani.

Recenzii cumparatori reali

Bogdana, 30 de ani, Irkutsk: "Este o plăcere să faceți depilare, știind cum să utilizați crema de depilare Fito (Camo)! Procesul este foarte rapid și eficient. Mijlocul are o structură blândă, nu lipicioasă și un miros plăcut. Îmi scot picioarele în conformitate cu instrucțiunile și de fiecare dată timp de 6 săptămâni am un rezultat de neegalat. În următoarele 2 săptămâni, pe picioarele mele apare un puf abia vizibil, iar apoi fac din nou depilarea.

Svetlana, în vârstă de 24 de ani, Novorossiysk: "Am încercat o mulțime de depilatoare și am fost deja dezamăgit de ei, deoarece atât de multe mijloace au fost iritante și au dat rezultate pe termen scurt. Vegetația pe picioare a apărut la sfârșitul primei săptămâni. Dar un prieten mi-a dat un cremă Fito Depilator și am fost plăcut surprins după prima procedură. Picioarele erau moi și matasoase la atingere și nu doar o săptămână, dar până la 6. Sunt foarte mulțumit și recomand tuturor fetelor să elimine vegetația excesivă prin aceasta ".

Angela, 41 de ani, Nižni Novgorod: "Am cumpărat Fito Depilarea acum 3 luni pentru a elimina părul în zonele de bikini și axilă. Rezultatul impactului a fost apreciat foarte repede, deoarece crema face minuni. În primul rând, vreau să observ efectul pe termen lung. Cu toate acestea, 6 săptămâni de netezire a pielii nu oferă niciun instrument. Mi-a plăcut faptul că medicamentul nu irită pielea și îl hidratează. Zonele tratate ale corpului nu arata prea mult. Parul subțire începe să crească numai în a cincea săptămână de la momentul procedurii. Sunt mulțumit. "

Inessa, 35 de ani, Magadan: "Îmi place foarte mult Fito Depilation pentru efectul său lung și ușurință în utilizare. Părul meu nu este prea subțire, dar nu gros, ceva mediu. Phyto Depilator mă ajută să eliminăm părul cu o sută la sută eficacitate timp de 1,5 luni. Dar puteți aștepta un pic cu depilarea repetată, deoarece părul nou este aproape invizibil, dacă nu vă uitați atent la corp. "

Ekaterina, în vârstă de 46 de ani, Moscova: "Din cauza naționalității armene, am părul negru, gros și dur. Așa că am început să îmi ras picioarele și brațele în adolescență. Nu mi-a plăcut că pielea a fost foarte iritată, mai ales că se freacă de haine, iar părul a crescut foarte repede. Bărbatul a avut de câteva ori pe săptămână. Mântuirea pentru mine a fost o cremă cu mușețel și calendula numită depilare Fito. Acesta nu provoacă iritare, este consumat economic și are un preț accesibil. Cu scopul său, în ceea ce mă privește, se descurcă cu "excelent". Nu lasa 6 saptamani, dar 3 - 4 saptamani, cu siguranta nu fac depilarea si arata perfect. Remedierea este cu adevărat hipoalergenică și eficientă. Nepotul meu adolescent chiar își îndepărtează mustața.

Crema de depilare Fito Depilare

descriere

Fito Depilation Cream este un remediu natural care ajută la îndepărtarea părului nedorit al organismului rapid și în siguranță. Particularitatea acestui produs constă în compoziția sa naturală, care nu numai că se luptă cu fire de păr, ci și pentru piele. Pielea netedă și strălucitoare este visul multor femei și bărbați. Phyto Depilator - acesta este chiar instrumentul care vă va ajuta să realizați acest efect oriunde pe corp.

avantaje

 • Eficiență ridicată;
 • Ușor de folosit;
 • Incetineste cresterea parului;
 • Procedură fără durere și rapidă;
 • Preț accesibil;
 • Durata efectului de până la câteva săptămâni;
 • Ambalare economică;
 • Remediu universal pentru toate zonele cutanate.

Acțiune cremă

Depilatorul inovatoare acționează direct asupra foliculilor de păr, distrugându-le complet. Dintre foliculii distruși, părul nedorit nu mai crește. Crema vă permite să reduceți numărul de depilare la un nivel minim. După un timp, părul se îndepărtează, devine invizibil și curând dispare pentru totdeauna.

Potrivit producătorului, instrumentul cosmetic produce un efect antiinflamator persistent. Utilizarea cremei nu provoacă iritații, senzații neplăcute în timpul procedurii, roșeață a pielii. Componentele naturale ale plantelor care fac parte dintr-o perioadă scurtă de timp după desen, ajung la un bec de păr și foliculii sunt absorbiți în interior. Crema afectează nu numai părul subțire și moale, ci și părul foarte dur, care de multe ori începe să crească după un bărbierit repetat. De asemenea, părul mai dur crește în oameni întunecați cu piele întunecată.

După aplicarea produsului, pe piele nu apar răni sau micro-zgârieturi. Crema protejează în mod fiabil pielea de tăieturi, iritații. Imediat după folosirea cremei, poți purta deja un costum de baie și mergi pe plajă cu pielea netedă, fără părul extra de pe corp.

structură

 • Uleiul de calendula;
 • Extract de mușețel;
 • D-pantenol;
 • Excipienți suplimentari.

caracteristicile

Instrucțiuni de utilizare

Primul lucru pe care trebuie să-l luați în considerare înainte de aplicarea cremei de depilare este orientarea generală pentru pregătirea suprafețelor corpului în care se va efectua depilarea.

Înainte de a aplica orice substanțe chimice pe piele, trebuie să verificați corpul pentru toleranță individuală pentru a evita o reacție alergică pozitivă.

În cazul în care reacția la cremă a fost negativă, puteți trece în siguranță la depilare, fără a uita precauțiile preliminare.

Cu 48 de ore înainte de planificarea procedurii de îndepărtare a părului, este necesar să se excludă expunerea la soare, în solariu. Scoateți din utilizarea zilnică a tuturor mijloacelor care conțin alcool prin care este procesat organismul. Imediat înainte de aplicarea cremei pe piele este strict interzis să faceți un duș sau o baie fierbinte.

După terminarea etapei pregătitoare, puteți trece direct la depilarea unor zone cu probleme.

Pentru a face acest lucru, aveți nevoie de un strat suficient de gros pentru a aplica crema în zona corpului unde este necesar să îndepărtați firele de păr, folosind o spatulă. Apoi lăsați masa timp de 7-10 minute, fără a lăsa să se usuce. După timpul specificat, scoateți ușor crema cu o spatulă și ștergeți resturile cu un prosop umed.

Câte minute pentru a păstra cu precizie pot fi determinate după prima utilizare, deoarece firele de păr subțiri necesită mult mai puțin timp decât cele dense, astfel încât în ​​acest caz efectul este posibil cu utilizarea mai lungă a cremei.

În următoarele 48 de ore după procedură, precauțiile sunt similare cu etapa preliminară. Nu neglijați recomandările de utilizare, deoarece este posibil să provocați arsuri chimice pe corp sau o reacție alergică pozitivă.

Puteți repeta procedura de câte ori este necesar. După depilare cu ajutorul cremei, puteți purta în siguranță orice îmbrăcăminte, deoarece iritația pe piele nu apare, iar picioarele și alte părți ale corpului pentru o lungă perioadă de timp rămân netedă și matasoasă.

opinii

Annie
Fito crema de depilare a fost doar un zeu pentru mine! Am încercat atât de mult cu pielea mea hipersensibilă, groază! Deci, am o erupție după cremă, apoi mâncărimea este roșie. Se intampla ca nu am timp sa-l imprastiu, miroasea suflarea cu miros (eram intr-o coada pentru un dermatolog si am intalnit o fata, asa ca mi-a spus ce foloseste aceasta crema, am incercat-o si acum am si eu cu usurinta indepartarea parului.

Inna
Am tulburări endocrine, și din cauza asta, o vegetație foarte neplăcută și densă. Nu veți folosi o mașină de ras - foarte evident mai târziu, am încercat o epilare cu hardware - doare și este costisitoare. Dar crema de depilare Fito manipulate un astfel de inteligent! Senzațiile după el sunt minunate - nu se înțepă, nu mănâncă, pielea e moale. Voi continua să folosesc.

Eugene
Am cumparat crema de depilare Fito pe site-ul de la sfatul unui prieten. Îi place foarte mult, foarte mulțumită. Într-adevăr, crema este bună - nu există miros ascuțit, pielea după ce este moale-moale. Este păcat că volumul este foarte mic. Dar un prieten spune că acum își folosește rareori părul, părul a început să crească mai puțin, astfel încât să fie într-un pachet mare, iar standul ar fi răsfățat.

Anita
Crema nu mi-a plăcut cu adevărat. Deși nu a existat nici o durere, părul nu a căzut prima dată. A trebuit să mă aplice de mai multe ori.

Darina
Am luat la publicitate și am cumpărat imediat mai multe pachete de acest instrument. Nu mi-a plăcut primul. După al doilea, lucrurile au mers mult mai bine. Dar tot trebuie să folosiți o mașină de ras. În picioare, el acționează mult mai bine decât în ​​celelalte părți, deși nu există nici o iritare. Nu știu dacă încetinește creșterea părului, dar este convenabil să-l folosești. Este mai eficient decât alte produse similare, așa că voi lua.

Kira
Nici nu a vrut să ia imediat această cremă de depilare. Dar, după ce am revizuit recenziile, am decis să încerc. Am cumpărat două tuburi la o dată, costă puțin. Utilizat conform instrucțiunilor. Părul rămase în loc. După ce m-am hotărât să le sprijin mai mult și efectul a fost uimitor! Picioarele au devenit netede, și chiar și pentru zone mai delicate, a mers minunat. Cred că încă mai cumpără. Și vă recomand.

Katia
Pentru zona de bikini, uneori cumpăr un astfel de fonduri. De obicei, nu sunt prea scump, pentru că mulți oameni nu mă plac. Dar într-un fel sa decis să încerce asta. Prețul era mic. A fost scris acolo că este potrivit pentru pielea delicată.
Când am ajuns acasă, l-am pus imediat, urmând toate instrucțiunile. Părul lui nu este îndepărtat complet! În unele locuri erau cânepă! După ce hidratantul a apărut disconfort. Se pare că nu există senzație de arsură, dar încă inconfortabil. Nu o mai cumpăr.

Anastasia
Am început să-mi bărbieresc picioarele devreme pentru că părul este prea gros și întunecat. Am avut iritații constante, picioarele mele trebuiau să se rade aproape în fiecare zi! Acest lucru este teribil.
Am decis să încerc metode noi pentru a reduce cumva iritarea. Apoi am întâlnit aceste creme. Efectul ma lovit!) În timp ce m-am oprit la această cremă. Are o bună valoare pentru bani. Aplicați nu este dificil. Și cel mai important, fără iritare! Crem economic. Textura este drăguță. Voi folosi în mod constant.

marina
Bună remediu. Nu posedă mirosul, ca și ceilalți frați ai săi. Am folosit-o în zona de bikini, nu provoacă nici o iritare. Am pastrat chiar mai mult de 10 minute! Prețul este acceptabil. Și am observat că dacă utilizați instrumentul tot timpul, atunci creșterea părului devine mult mai mică. Și ele devin mai moi decât după o mașină de ras. Singurul lucru pe care îl puteți găsi în magazine este destul de dificil. Este mai ușor să o găsiți în rețea.

Julia
Dar mi-a plăcut foarte mult crema.) Îl folosesc pentru zona de bikini, câteodată pot curăța alte locuri. Pentru utilizare directă, crema trebuie lăsată pe piele puțin mai puțin decât timpul specificat în instrucțiuni. Este suficient pentru mine, deși nu voi spune că părul este subțire.
După procedură, părul meu crește după câteva zile. Și ele sunt moi, spre deosebire de când folosiți o mașină de ras. Iritația nu cauzează niciunul, deși pielea nu este densă. Îi recomand.

Larissa
Am încercat o mulțime de instrumente, dar asta ma surprins cel mai mult. Din avantajele sale, notez - costul, volumul bun, mirosul este ușor. Dar minus unul și el este cel mai semnificativ! Pielea din crema de depilare pentru depilarea fito este foarte fierbinte și mâncărime. Alte recenzii pe care le-am citit nu au vorbit despre asta. Aparent, pielea mea este prea sensibilă. Textura în sine arată bine. Am incercat crema o singura data si apoi am aruncat-o.

Inara
Eu iau acest remediu de multe ori. Uneori o iau într-un pachet, uneori într-un tub. Ultima dată când am luat picioarele. Este aplicat chiar și pe cele mai inegale zone în mod egal. După ce aștept un pic, și răzuiți cu o spatulă. Toate acestea se spală bine și se aplică o cremă de liniște. E destul de simplu. Am destul crema pentru mai multe utilizări. Și chiar mai mult în timpul iernii.)) Îmi place foarte mult, pentru că are o valoare bună pentru bani. Vă recomand.

Tatiana
A suferit o pată crescută, a văzut o reclamă despre această cremă, operatorul a sfătuit să ia un curs complet. După ce a aplicat cursul complet, a obținut efectul dorit (părul a căzut și pielea a devenit netedă și strălucitoare). Crema buna, acum o voi folosi mereu)))

Clever Blog

Blog inteligent despre frumusețe și sănătate

Crema depilatoare Fito Depilation (Depilation Extra Cream) o înșelăciune sau nu?

Recent, Internetul a descoperit un sfat de știri despre o epuizare a părului numită "Depigmentarea Fito" (cunoscută și ca "Fito grow", denumită aka Depilation Extra Cream). Este scris că acesta este un remediu brevetat rus pentru a scăpa de părul nedorit fără durere și pentru o lungă perioadă de timp. Adevărat, această recenzie părea foarte improbabilă și plătită. Desigur, a devenit interesant pentru mine, pentru că, ca orice fată, vreau pielea mea netedă pentru o lungă perioadă de timp și procedura de a scăpa de păr a fost la fel de dureroasă cu putință. Deși m-am obișnuit cu epilarea cu pastă de zahăr, fitoterapie și epilator. Dar chiar vreau să scap de păr odată pentru totdeauna.

În rechemare, a existat o legătură cu site-ul acestui produs de depilare Fito pentru depilare (pentru cei interesați, site-ul este căutat cu ușurință de orice motor de căutare pe Internet). A existat o cotă și costul a fost de 990 de ruble. la o reducere, fără reducere 1980 rub. (acțiunea are loc, așa cum am realizat ulterior, în fiecare zi). Totul este descris destul de atractiv și tentant, și simțiți-vă ca, fără ezitare, să comandați această cremă pentru dvs. și cu anticiparea să o așteptați. La care îmi spun mereu: "Calmează-te. Verificați mai întâi totul. Nicăieri nu va fugi de tine. Prin urmare, colectând gândurile mele, am trecut cu vederea mai mult pe site. Și am fost alarmat că nu sa scris nimic despre crema însăși, nu există informații despre compoziție, nu există nicio fotografie a acestui produs și nu este scris ce veți obține în cele din urmă: cât de mult, ce este inclus în ordine și cum să le folosiți pe toate. În general, am multe întrebări. Mai jos este un extras din site, care descrie farmecul produsului:

FitoDepilarea rapid și sigur scăpa de părul nedorit! FitoDepilation ™ știe cum să facă pielea netedă și matasoasă.

Cu ea poți purta hainele cele mai deschise, fără teamă de părul în creștere rapidă, puncte roșii ciudate după bărbierit sau lipirea ceară după epilare.

Deoarece Fito Depilation ™ este un produs conceput științific, cu o serie de ingrediente active care întrerup activitatea foliculară celulară, iar utilizarea pe termen lung reduce creșterea părului nedorit al corpului!

- Componentele se înmoaie în foliculul de păr
- Reducerea efectivă a creșterii părului
- Fito Depilarea funcționează pentru zona bikinilor, sub-arme, picioare, brațe și alte părți ale corpului.
- Structură mai moale decât alte creme depilatoare
- Acționează pe păr de orice rigiditate și structură

Veți rade mult mai rar! Cu Fito Depilation ™, este cu 82% mai puțin probabil decât în ​​prezent.

Într-o zi, nu fi surprins când nu trebuie să radeți deloc!

Întotdeauna, înainte de a comanda ceva pe Internet, colectez informații despre acest produs sau dispozitiv, citesc o mulțime de recenzii.

Cele mai multe recenzii despre depresia Fito Depilation (și Depilarea Extra Cream) au fost pozitive: toată lumea este mulțumită de crema de depilare, părul nu crește până în lună, nu există iritații etc., dar există un dezavantaj - puteți cumpăra această cremă online. Încercând să adun informații, am dat peste recenzii destul de diferite: că este vorba despre un divorț, că puteți cumpăra cremă de depilare în farmacii și magazine pentru 50 de ruble. Prezența unor astfel de recenzii ma făcut să mă gândesc mai mult. Am decis să contactez reprezentantul site-ului și să îl întreb. Părăsiți numărul de telefon pe formularul de comandă. Omul a sunat înapoi după aproximativ 15 minute. Convorbirea cu reprezentantul a arătat astfel (omitem salutul și rămas bun):

Eu: Spuneți-mi, care este compoziția produsului dvs., deoarece nu am văzut nicio informație pe acest site? Ce primesc în ordine, ce fel de produs primesc. Este o cremă de depilare sau un fel de pudră și care este volumul său?

Reprezentant: Produsul nostru este pe deplin certificat. Are o compoziție mai moale decât crema depilatoare convențională. Este valabil pentru toate tipurile de rigiditate a părului în toate zonele corpului. Volum 50 ml.

I: Bine. Atunci, spune-mi cât de mult este suficientă această cremă de depilare. Și când va renunța complet la părul nedorit?

P: Acest volum va fi de ajuns pentru tine o dată (și asta e pentru o mie de ruble!). De exemplu, pe două axe. Puteți comanda 5 tuburi pentru 4 000 de ruble. Dacă îl folosiți pe tot parcursul anului, atunci se va scăpa de tot.

Am avut imediat câteva întrebări în capul meu: "De ce certificatul nu este indicat pe site? Cât de multe dintre aceste creme ar trebui să cumpăr un an? "Și nu am fost lăsat singur de întrebarea că poți cumpăra aceeași cremă în magazin pentru 50 de ruble. Am decis să verific. Și ce credeți că ați găsit în al treilea magazin sau mai degrabă ei? Cremă de corp depilatoare 50 ml - 39,20 rub, Crema de depilare pentru bikini și arici 25 ml - 36,60 freca. și un tub de cremă 100 ml - 39,90 ruble. compania "cosmetica fito". Pachete unul câte unul ca pe o singură fotografie a cremei de pe site. Numai eu am avocado și aloe vera, iar pe site-ul cu mușețel. Dar esența nu se schimbă. Nu exista limita pentru frustrarea mea. Câte fete au făcut asta?

Am verificat, de asemenea, cine este producătorul. În primul rând, caut site-ul oficial. De asemenea, mă uit la ce produce compania și la ce adresă. Cel mai adesea, aceste informații se găsesc în partea de jos a site-ului, la care mulți nu merg, din nefericire. În cazul nostru, această LLC TD "Blue Vezhka." Dacă conduceți în motorul de căutare "vezhka albastră", pot fi văzute multe lucruri interesante. De exemplu, ei vând nu numai depilatorul Fito Depilation cream, dar și mierea pentru pierderea în greutate, ceasurile, lanțurile cheie, spray-ul pentru creșterea părului, inelul de putere absolut (într-adevăr o copie a unui inel dintr-un film despre hobbituri :)) și multe alte junk. În general, toate acestea sunt un fel de program de afiliere pentru a face bani. Cui este interesant vă puteți căuta pe voi înșivă, nu voi mai vorbi în detaliu.

În general, am fost din nou convins că miracolul fondurilor nu se întâmplă (aceeași poveste cu crema de depilatoare Velvet). Crema de depilare, este în Africa depilatoare smântână care nu distruge foliculul de par. Crema de depilare funcționează cu partea vizibilă a părului și îndepărtează părul doar pentru o vreme. Acesta este un fel de alternativă la briciul pentru cei care nu-i place să folosească lame, să obțină tăieturi și iritații pe piele. Prin urmare, numai dvs. puteți decide să credeți în cuvânt toate informațiile pe care le vedeți sau să vă petreceți timpul verificând, ceea ce vă va ajuta în final să vă cheltuiți banii cu mintea sau să-i salvați. Și, bineînțeles, este doar pentru tine să decideți să comandați această cremă pe site sau să o cumpărați într-un magazin.

Desigur, am încercat o cremă ieftină de depilare, pe care am cumpărat-o în magazin doar pentru 39 de ruble, de dragul interesului. Părul a fost înlăturat fără probleme, nu am observat iritații și firele de păr nu s-au ridicat. Nu este destul de supărător. Pentru comparație, am depilat o zonă a axinei cu o cremă, iar cealaltă cu un epilator. Epilatorul sa dovedit mai repede (poate că mâna mea este deja plină și zona este mai mică decât, de exemplu, la picioare). În zona după crema de depilare, părul a crescut cu 3 sau 4 zile și în cantități mari. Pe epilarea epilată, părul a apărut mai aproape de sfârșitul săptămânii și cu suma de mai puțin de trei ori.

Poate cineva a comandat sau a încercat o cremă depilatoare, împărtășiți-vă experiența cu noi. Și în ce fel de epilare și depilare vă luptați cu părul nedorit? Personal, eu prefer casa de shugging și epilator pentru diferite părți ale corpului, și folosit pentru a ceara ceruire.

Adăugare: prima dată când am uitat să fac o fotografie din magazin cu prețul real al cremei pentru depilarea fito sau mai degrabă a cremei depilatoare de la Fito Cosmetic. Și cine nu poate să creadă că este într-adevăr atât de ieftin, nu eram leneș, m-am dus și am luat o poză)

fito depilare într-un magazin obișnuit

Fotografia prezintă, de asemenea, crema de depilare cu Velvet, care costă 99 de ruble în magazin, iar pe Internet o vindem din nou pentru 1000.

De asemenea, am găsit o recenzie video (video de mai jos) de la o fată din Sochi, vă sfătuiesc să o priviți. La început, ea a vizionat videoclipul, unde aceeași fetiță laudă crema și un link către site-ul pentru achiziția de mai jos. Cred că este oarecum ciudat, apoi laude, apoi certuri. Și se pare că au copiat o revizuire video pentru ei înșiși și au tăiat toate "extra", astfel încât oamenii care ezită să cumpere sau să nu găsească acest tip de "laudativ și real" revizuire a Depresiei Fito și îndoielile lor disipat.

În general, când aveți dubii, căutați mai mult și mai mult de câteva recenzii. Este mai bine să vă petreceți puțin mai mult timp decât să vă dați banii necunoscutului.

Dacă articolul a fost util pentru dvs., nu ezitați și trimiteți-l cu prietenii dvs. pe rețelele sociale;)

Dacă, după citirea articolului, nu mă credeți (ceea ce aveți tot dreptul) și doriți să verificați în mod independent dacă depresia Fito vă ajută să scăpați de păr, puteți să o cumpărați aici.

Cât de eficientă este crema de depilare pentru depilarea fito?

Cea mai presantă problemă a femeilor moderne este excesul de păr al organismului. Cu o piele blândă și netedă, care arată frumos și bine îngrijită. Pentru a vă ajuta să scăpați de vegetația excesivă, veți putea crea o cremă inovatoare pentru îndepărtarea părului Fito Depilation (Phyto Depilator). Astăzi, acest instrument - singurul dintre toate posibil, diferit de alte creme cu compoziția sa naturală și eficiența ridicată.

Fito Depilarea face pielea perfect netedă în armpits, în zona bikini, pe brațe și pe picioare. Caracteristica sa este ca, dupa cateva zile de utilizare a mijloacelor, cresterea firelor de par pe zonele problematice incetineste. Ingredientele active care sunt incluse în cremă, acționează direct asupra foliculilor de păr, distrugând foliculii.

Crema de depilare - cea mai recentă dezvoltare a cosmetologiei, care este concepută pentru a îndepărta rapid și ușor părul și a opri creșterea. Părul dispare după aplicarea cremei după câteva zile. Spre deosebire de alte tipuri de îndepărtare a părului, îndepărtarea părului cu depresie Fito este complet nedureroasă.

Fito Depilarea Cream - Beneficii

 1. Procedura de îndepărtare a părului la domiciliu cu un instrument cosmetic inovator nu durează o perioadă lungă de timp. Îndepărtarea firelor de păr pe toate zonele problematice nu va dura mai mult de câteva minute.
 2. Instrumentul este dezvoltat de cosmetologi de vârf, astfel încât componentele sale să hrănească în mod activ pielea, să o hidrateze și să ofere protecție fiabilă împotriva diferiților factori negativi după epilare.
 3. Produsul cosmetic nu provoacă alergii și înroșirea pielii, iritații și erupții cutanate. Crema este bine tolerată de piele și de corp.
 4. Ușor de utilizat - o nuanță importantă pentru orice crema de depilare. Cu toate acestea, nu toate instrumentele moderne pot fi mândri de acest avantaj. Fito Depilarea diferă de celelalte creme deoarece este foarte ușor de utilizat. Crema se aplică pe piele cu mișcări rapide și blânde și se lasă timp de 10-15 minute.
 5. Hidratatoarele și substanțele nutritive conținute într-un instrument cosmetic, împiedică apariția iritațiilor și a pielii uscate.

structură

Acest produs cosmetic conține toate ingredientele active necesare pentru hrănirea pielii și îndepărtarea confortabilă a părului nedorit. Crema include:

 • extract de mușețel;
 • D-pantenol;
 • ulei de calendula;
 • excipienți suplimentari.

Hameiul natural este utilizat în produsul cosmetic Fito Depilation ca o componentă hidratantă și antiinflamatoare. Extractul de musetel este ideal pentru hrănirea pielii - stimulează regenerarea epiteliului superior al pielii, are un efect calmant și vindecător. Hidratarea pielii este deosebit de importantă pentru zonele delicate, cu sensibilitate deosebită - zonele de bikini și de sub-arc. Acesta este motivul pentru care experții de cosmetologie au inclus extract de mușețel într-o cremă de depilare în casă. După aplicarea depresiei Fito, pielea devine moale și catifelată, dobândește o silkiness specială. Componenta este ideală pentru orice tip de piele.

Uleiul de calendula, inclus în compoziția produsului inovator, este un extract natural din celebra plante medicinale. Producătorii de cremă au ales-o și au inclus-o în compoziție pentru o valoare nutritivă mai bună și pentru restaurarea pielii. Pielea bikinelor și a axelor este deosebit de sensibilă la diferite influențe. Uleiul de calendula ajută la menținerea echilibrului pielii la nivelul adecvat și asigură o protecție fiabilă.

Componenta previne în mod activ apariția iritațiilor și permite evitarea leziunilor epiteliului în timpul depilarei. De asemenea, uleiul de calendula ajută la menținerea elasticității pielii și asigură o protecție fiabilă a pielii de acțiunea razelor ultraviolete. Componenta este potrivită pentru orice tip de piele. Astfel, această cremă depilatoare este un instrument cosmetic fiabil, care nu numai că îndepărtează fără dureri părul nedorit al corpului, ci și îngrijește pielea.

O componentă importantă în compoziția depilatorului este D-panthenolul. Acesta este unul dintre cei mai cunoscuți agenți de protecție și regenerare a pielii. Substanța ajută la reducerea inflamației, iritației, restabilește toate straturile pielii, înmoaie țesuturile și vindecă microfragurile și rănile. D-Pantelon se ocupă efectiv de acnee, având proprietăți unice de vindecare. După depilare, crema de depilare Fito nu va trebui să utilizeze produse cosmetice suplimentare pentru îngrijirea pielii.

Acțiune cremă

Depilatorul inovatoare acționează direct asupra foliculilor de păr, distrugându-le complet. Dintre foliculii distruși, părul nedorit nu mai crește. Crema vă permite să reduceți numărul de depilare la un nivel minim. După un timp, părul se îndepărtează, devine invizibil și curând dispare pentru totdeauna.

Crema este destinată îndepărtării părului nedorit pe mâini, pe față, pe armpits, pe picioare, în zona de bikini. După un aparat de ras obișnuit, firele de păr devin mai dure și mai întunecate. Crema rezolvă în mod eficient această problemă. De asemenea, este absolut sigur să eliminați părul urât pe față. După o mașină de ras, părul poate crește în piele. Depilatorul rezolvă în mod eficient această problemă, eliminând vegetația nedorită.

Ca urmare a aplicării cremei nu va mai fi nevoie să utilizați o mașină de ras. Comentariile clienților despre Depoation Depilation Cream arată că, după câteva săptămâni de utilizare a produsului, părul inutil dispare pe zonele problematice ale corpului. Multe femei notează că, după aplicarea acestui depilator, pielea lor a devenit mult mai bună, a obținut elasticitate, moale și sensibilitate.

Acest rezultat este o consecință a alegerii corecte a cremei de depilare la domiciliu, care nu numai că îndepărtează părul, ci și îngrijește pielea. Caracteristica principală a acestui instrument este de a reduce numărul depilarelor necesare. Toți cei care au folosit acest depilator pentru îndepărtarea părului nu se vor întoarce la metodele anterioare folosind mașini de ras sau alte mijloace.

Caracteristicile de impact

Produsul cosmetic Fito Depilarea este cel mai modern și profitabil mod de a trata părul nedorit. Elimină perfect foliculii în armpits, în zona bikinilor, pe brațe, pe picioare și pe față. Utilizarea constanta a acestei creme este o schimbare completa a structurii parului. Părul devine mai subțire, mai strălucitor, complet imperceptibil și, după două săptămâni de utilizare, produsele se opresc în creștere și apar pe piele. Inițial, grosimea și lungimea lor sunt reduse. Apoi, sub influența cremei depilatoare, foliculul este complet distrus, iar părul nu poate să iasă din ea.

Potrivit producătorului, instrumentul cosmetic produce un efect antiinflamator persistent. Utilizarea cremei nu provoacă iritații, senzații neplăcute în timpul procedurii, roșeață a pielii. Componentele naturale ale plantelor care fac parte dintr-o perioadă scurtă de timp după desen, ajung la un bec de păr și foliculii sunt absorbiți în interior. Crema afectează nu numai părul subțire și moale, ci și părul foarte dur, care de multe ori începe să crească după un bărbierit repetat. De asemenea, părul mai dur crește în oameni întunecați cu piele întunecată.

După aplicarea produsului, pe piele nu apar răni sau micro-zgârieturi. Crema protejează în mod fiabil pielea de tăieturi, iritații. Imediat după folosirea cremei, poți purta deja un costum de baie și mergi pe plajă cu pielea netedă, fără părul extra de pe corp.

Instrucțiuni de utilizare Depilare Fito

Întreaga procedură de depilare în casă cu ajutorul cremei de depilare Fito nu durează mai mult de cincisprezece minute. Îndepărtarea părului este cea mai confortabilă în baie sau în baie. Înainte de a aplica un produs cosmetic, este necesar să citiți cu atenție instrucțiunile furnizate împreună cu ambalajul. Apoi, trebuie să deschideți un tub de cremă și să aplicați o cantitate mică de bani pe palmă.

Depilatorul este aplicat cu mâna pe toate zonele necesare în mod egal. Este imposibil să se permită lovirea mijloacelor pe membranele mucoase și lovirea lor în ochi. Este necesar să acționați în timpul procedurii cu precauție extremă. Apoi, crema este lăsată pe piele timp de 10-15 minute. În acest timp, componentele produsului penetrează foliculul de păr și distrug părul. Pentru fire de păr fin, poate dura mai puțin timp pentru a le elimina. Structura brută a părului va necesita o perioadă mai lungă de expunere la cremă.

După cinci minute, trebuie să verificați acțiunea fondurilor. Dacă părul începe să se despartă ușor de piele, crema poate fi clătită cu apă caldă. Sapunul nu trebuie folosit la spalare. Pentru a curăța pielea de la depilator, utilizați apă caldă obișnuită.

Unde să cumpăr?

Produsul este fabricat de compania de cosmetologie Fito Grow, cunoscută în Rusia. Produsele acestei companii sunt cunoscute pe scară largă în afara patriei și distribuite nu numai în Rusia, ci și în străinătate. În multe țări europene, crema de depilare Fito este folosită de mulți oameni pentru a elimina părul nedorit pe corp.

Pentru a evita obținerea unui fals, este mai bine să comandați și să cumpărați un produs inovator cosmetologic pe site-ul reprezentantului oficial al companiei Fito Grow. Acest lucru va garanta achiziționarea de bunuri de înaltă calitate care nu sunt false și vor avea efectul dorit. Prin plasarea unei comenzi pe site, puteți deveni membru al acțiunii și puteți obține o reducere la achiziționarea de cremă. Portalul deține în mod constant promoții și reduceri pe produse care vă vor permite să economisiți bugetul dvs. și să nu plătiți în avans pentru un instrument cosmetic. Prețul mediu al fondurilor - 800-990 ruble.

Completarea formularului de comandă este foarte simplă - introduceți doar toate datele specificate. După completarea cererii, managerul de consultant va contacta clientul prin telefon, va efectua o achiziție și va clarifica condițiile de livrare a bunurilor în casă.

Achiziționarea unui produs cosmetic inovator prin intermediul site-ului reprezentantului oficial al companiei farmacologice este singura opțiune convenabilă și corectă de a evita frauda în rețea.

Mulți oameni întreabă dacă puteți cumpăra crema de Fito Depilatin la o farmacie și cât costă acolo. Faptul este că producătorul reglementează strict prețurile cu amănuntul pentru produsele sale, iar lanțurile de farmacie nu pot face o primă mare pentru bunuri. În acest sens, ei nu sunt dispuși să-și ia frișca de depilare cu Fito Depillation.

Prin urmare, găsirea acestui instrument în farmacii nu este foarte ușoară. Și o altă problemă cu care se confruntă producătorul. Potrivit rezultatelor inspecțiilor farmaciilor din Moscova, fiecare al 8-lea vas de produse a fost fals. Astfel, pentru a fi pe deplin siguri de calitatea și originalitatea mărfurilor, este mai bine să le cumpărați pe site-ul oficial. Acolo, aceasta poate fi achiziționată nu numai de rezidenții din Rusia, ci și de Ucraina, Kazahstan și Belarus.

Crema de cercetare Phyto Depilator

Compania Fito Grow dezvoltă și produce numai produse naturale pe bază de materii prime vegetale organice. Crema de depilare Fito Depilarea nu este o excepție. Studiile produsului cu exemple reale au arătat că crema este netoxică, absolut sigură și eficientă în îndepărtarea firelor de păr nedorite pe corp.

Numeroasele recenzii ale clienților despre crema de depilare cu depigmentare Fito indică calitatea superioară a acestui produs cosmetic. Toată lumea care a folosit crema de îndepărtare a părului la domiciliu a remarcat folosirea sa convenabilă, un efect protector asupra pielii și absența totală a părului nedorit după o lună de utilizare regulată. Când cumpărați Fito Depilarea Cream, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la efectele sale negative asupra pielii și a întregului corp.

Comentariile clienților noștri despre crema Fito Depilator

Revizuirea №1

Anterior, am folosit adesea diverse mijloace pentru a elimina vegetația pe picioarele mele și în zona de bikini. După cum am cumpărat crema de depilare Fito pe portalul de internet de la un reprezentant oficial, pot spune cu încredere că numai acest depilator mi-a plăcut. Este foarte ușor de utilizat. Mi-am pus crema pe picioare și zona de bikini în baie, după un duș, pe pielea umedă.

Păstrați instrumentul în jur de zece minute, nu mai mult. După ce merită să-și țină mîna, toate firele de păr de pe picioare și zona de bikini dispar fără efort. Nu este nevoie să frecați, să radeți, să schimbați lama pe mașini de ras. După ce produsul este foarte ușor spălat cu apă obișnuită. Și din nou, nu este nevoie de niciun produs cosmetic de protecție pentru piele - crema conține tot ce este necesar pentru îngrijirea pielii și tot ceea ce este necesar pentru nutriția sa.

Picioarele după depilare sunt netede, pielea este netedă, fără tăieturi de la o mașină de ras, fără zgârieturi. Efectul durează aproximativ o săptămână de la început. După trei sau patru depilare o dată pe săptămână, părul de pe picioare mi-a dispărut pentru totdeauna. Sunt foarte recunoscător pentru companie și producătorii de cremă pentru un depilator cu adevărat de înaltă calitate și ieftin. Nu mai alerg la farmacii în căutarea produselor ieftine și ieftine de îndepărtare a părului.

Alisa, 26 ani - Kharkov, Ucraina

Examinați numărul 2

Sunt o balerină și picioarele mele ar trebui să fie întotdeauna bine îngrijite. Aplicată la crema de depilare Fito atât de multe depilatoare care au pierdut numărul. Și pe bază de ingrediente pe bază de plante, cu ulei de păpădie și cătină de mare, și creme simplu ieftine cumpărate de la intermediari de diverse companii cosmetice. Piciorușele, axile și zona de bikini au fost respinse imediat, de îndată ce a apărut o problemă cu părul de pe picioare.

Răsăritul normal nu permite picioarelor să fie lungi. În plus, după ce aparatul de ras, părul începe să crească în a doua zi. Neplăcut de păr negru și dur. Rasanarea picioarelor, a axelor si zonele de bikini este ieri. Îi sfătuiesc tuturor fetelor să aleagă o cremă depilatoare de înaltă calitate. Fito Depilarea este cea mai bună opțiune. Când am primit pachetul cu crema (am comandat instrumentul prin Internet), am decis imediat să încerc efectul cumpărării mele.

Rezultatul a fost uimitor. Majoritatea depilatoarelor de înaltă calitate se descurcă cu îndepărtarea părului, dar pentru a avea grijă de piele în același mod în care se îngrijește de depilarea Fito nu este posibilă orice remediu. Pielea picioarelor după aplicarea acestei creme este cu adevărat blând, catifelată, este plăcut să o atingi. Pe scenă, nu mă simt acum strâns și nu mă gândesc acum la apariția picioarelor bine îngrijite. Recomand doar această cremă, deoarece acțiunea ei este foarte lungă.

Anastasia, 22 de ani - Moscova

Examinați numărul 3

Am folosit doar o mașină de ras. Depilatoarele nu au luat niciodată, pentru că uneori am alergii la produse cosmetice. Cu toate acestea, faptul că depistarea Fito a fost dezvoltată pe baza extractelor naturale de plante ma făcut să mă gândesc la achiziționarea ei. Pentru mine, un pic mai scump pentru bani a fost această achiziție, dar crema merită!

Este foarte ușor de utilizat, îndepărtează repede și fără dureri vegetația excesivă ori de câte ori este necesar. Consistența produsului este foarte plăcută, este foarte plăcut să aplicați crema pe corp, produsul are o aromă plăcută, moale și blândă. Se pare ca este o crema obișnuită de corp cosmetologic, dar se confruntă cu îndepărtarea părului foarte puternică. Am folosit acest depilator de două ori pe săptămână în timpul băii. A trecut o lună și am pus o cremă de depilare o dată pe lună. Timp de trei luni corpul meu nu a avut păr, întotdeauna bine îngrijit și frumos. Și, cel mai important, nu am nicio reacție alergică la acest remediu.

Svetlana, 34 ani - Kiev, Ucraina

Revizuirea №4

Mulți oameni cred că o cremă de depilare este necesară numai pentru femei, dar nu este. Astăzi, mulți bărbați și băieți folosesc depilatoare pentru a elimina părul din corp. Mai ales dacă doriți să arătați frumos și plăcut din punct de vedere estetic pe plajă sau pe corp, fără un singur păr, trebuie să faceți o profesie. De câțiva ani lucrez ca model. Trebuie să te duci nu numai pe podium, arătând haine, dar de asemenea, de multe ori participa la fotografiere.

Corpul modelului ar trebui să fie neted, frumos și, desigur, să nu aibă vegetație. În orice caz, în compania mea în acest fel. Am folosit briciul numai la începutul carierei mele. Apoi a început să cumpere creme de depilare. Dar părul nedorit a apărut după un timp. Mai mult decât atât, un timp destul de scurt. Pentru efect a fost lung, trebuie să cumpărați o cremă depilatoare de înaltă calitate.

Și nu trebuie să se supună procedurilor în saloanele de înfrumusețare. I-am cumpărat Fito Depilarea și acum nu cunosc problemele cu părul nedorit al corpului. Instrumentul este foarte convenabil de utilizat, foarte ușor de aplicat și, împreună cu îndepărtarea firelor de păr, hrănește și hidratează pielea. Chiar mi-a plăcut efectul și sunt mulțumit de rezultatul depilării.

Vyacheslav, 26 de ani - Sankt-Petersburg

Revizuirea №5

Am cumparat crema de depilare Fito si am uitat parul de pe picioare si in zona de bikini dupa o luna de utilizare. Produs foarte eficient, cu un efect blând și blând asupra pielii. Acum, nu vă fie rușine să apară în solar și pe plajă. La atingere, pielea după aplicarea cremei este foarte moale și netedă. La început, firele de păr au apărut, dar de-a lungul timpului, ele au devenit într-adevăr mai subțiri, spărturi, luminate.

Am continuat să folosesc Fito Depilarea. Acum depilarea pentru prevenire petrece o dată pe lună. Undeva unde poate ieși un păr. Dar instrumentul este excelent în ceea ce privește calitatea și îngrijirea pielii. Sunt mulțumit de alegerea mea și de cunoștința cu această cremă. Acum îi sfătuiesc pe toți prietenii mei să folosească numai acest depilator. De asemenea, sora a achiziționat recent această cremă specială la un preț foarte accesibil pe site-ul oficial.