Ce este caracteristic pentru îndepărtarea părului Elos, ce este și cum această metodă combină avantajele altor tipuri de îndepărtare a părului

Smântână

Epilarea ELOS este un serviciu care a ocupat recent un loc pe piața cosmetologică. În ciuda noutății, cererea pentru aceasta crește în mod activ.

Unul dintre principalele motive pentru acest fenomen este găsirea epilării ELOS în lista celor mai eficiente proceduri. Intensitatea impactului datorită caracteristicilor sale, care nu implică alte metode alternative.

Deci, ce este - eliminarea părului ELOS, ce probleme rezolvă această tehnică, cum să te pregătești pentru procedură și ce ar trebui să faci după ea, ceea ce este mai bun decât ELOS, laser sau foto-epilare, fie că este dăunătoare sau demnă de atenție -

Principiul de funcționare

Eliminarea părului ELOS este o metodă de distrugere a părului în exces. Esența sa este un efect punctual asupra părului cu ajutorul unui curent bipolar și a energiei unui puls de lumină.

Dispozitivul pentru eliminarea părului ELOS direcționează impulsurile luminoase și curentul cu ajutorul unui blitz. Focarul afectează numai părul în creștere activă. Nu distruge becurile latente.

Intensitatea impactului a două forțe combinate cu sistemul de răcire prezent în dispozitiv. Nu vă permite să vă simțiți dureri severe în timpul procedurii.

Pro și contra

Relevanța eliminării părului ELOS se datorează mai multor motive:

 • Capacitatea de a îndepărta orice tip de păr. Această procedură este supusă unei varietăți de fire de păr nedorite.
 • Rata sesiunii Procedura necesită un timp relativ scurt.
 • Risc minim de durere și complicații. Datorită capacității de reglare a dispozitivului și a sistemului de răcire inovator, este puțin probabil ca arsurile și durerile să apară.
 • Lipsa perioadei de reabilitare. După procedură, nu trebuie luate măsuri, fără nici o îndoială și temeri, puteți face plajă și puteți duce o viață normală.
 • Cea mai mare eficiență. Astăzi, eliminarea părului ELOS este una dintre cele mai bune metode pentru a elimina problema părului în exces.
 • Risc zero de infecție. Aceasta asigură absența contactului cu dispozitivul.

Procedura are, de asemenea, dezavantaje:

 • Prețul ridicat Din păcate, scopul în acest caz necesită destul de mulți bani.
 • Incapacitatea de a vă organiza o sesiune. În primul rând, aparatele scumpe sunt obligatorii și, în al doilea rând, sunt necesare abilități speciale.
 • Necesitatea unor sesiuni multiple pentru un efect mai bun. În cazul în care creșterea părului este foarte activă sau există un număr mare de becuri latente, pot fi necesare cincisprezece sesiuni.
 • Multe contraindicații. Deoarece puterea curentului este combinată cu intensitatea luminii, procedura nu este foarte recomandată pentru cei care sunt cel puțin unul dintre efectele contraindicate.

Microdermabraziunea - ceea ce este, pentru cine este util și cum să obțineți efectul și plăcerea maximă din aceasta.

Și cum diferă laserul de la laser și ce indicații și contraindicații ale acestei proceduri trebuie citite aici.

Diferențe față de procedurile similare

Dacă doriți să știți cum este îndepărtarea părului ELOS diferită de cea a laserului sau foto-epilare și pentru a face o alegere între aceste metode, trebuie să fiți atenți la diferențele dintre ele.

Îndepărtarea părului cu laser este diferită de îndepărtarea părului ELOS printr-un număr mare de complicații și senzații neplăcute, deoarece dispozitivul cu laser nu oferă un sistem de răcire.

Pentru îndepărtarea completă a părului utilizând un laser, este necesar un număr mai mare de proceduri. Dacă becurile sunt adânci, laserul pur și simplu nu le va ajunge.

Fotoepilarea este mai rea decât efectul ELOS-epilare, deoarece se folosește numai intensitatea luminii fără curent. De asemenea, nu ar trebui să fie efectuată cu fire de păr gri și foarte ușoare, deoarece rezultatul nu va impresiona. Complicațiile după ce nu sunt excluse.

În acest videoclip, un cosmetolog vă va arăta și vă va spune în detaliu despre diferențele dintre ELOS și laser și foto-epilare:

Domeniile de impact și utilizarea de către bărbați

Datorită preciziei efectului, această tehnică poate fi aplicată pentru a elimina vegetația pe orice zonă a corpului. Impactul curentului și al luminii este reglat în funcție de sensibilitatea pielii în zona selectată.

Distrugerea părului cu îndepărtarea părului ELOS este de asemenea potrivită pentru bărbați, dar va trebui să participe la mai multe sesiuni. Corpul masculin este caracterizat prin creșterea rapidă a părului, deoarece este provocată de testosteron.

Contraindicații și efecte

Utilizarea acestei tehnici nu este permisă cu anumite caracteristici ale corpului:

 • boli de sânge;
 • orice formă de diabet zaharat;
 • implanturi metalice;
 • boli ale pielii în toate etapele;
 • alergic la lumină și curent;
 • boli ale sistemului nervos;
 • boli oncologice;
 • hipertensiune;
 • lupus eritematos.

Consecințele după eliminarea părului ELOS sunt doar pozitive dacă, desigur, nu există contraindicații, iar procedura a fost efectuată de un cosmetolog cu experiență și cu experiență.

Principalele efecte placute includ netezimea pielii, moaletea si absenta "cânepei" (parul taiat).

Indicații și pregătire

Principala indicație pentru epilarea ELOS este prezența părului nedorit în diferite părți ale corpului. Mai ales dacă creșterea firelor de păr pe oricare dintre ele poate fi numită specifică, de exemplu, o barbă la femei.

Există mai multe etape de pregătire pentru o sesiune de epilare ELOS:

 • Solariu de excepție. Cu câteva săptămâni înainte de manipularea energiei curente și a luminii din patul de bronzare, este mai bine să refuzați.
 • Razboaie de prelucrare a zonei dorite. Această acțiune trebuie efectuată cu o zi înainte de sesiune.
 • Consultarea medicilor. În cazul în care cosmologul este suspectat de contraindicații, el vă poate trimite la unii medici (ginecolog, endocrinolog etc.).

Ei bine, ce substanțe biologic active sunt folosite pentru mezoterapia non-injectabilă a feței și ce rezultate vă dau, puteți găsi aici.

Magnetoterapia este una dintre domeniile de fizioterapie, care a găsit o aplicare largă în cosmetologie, mai detaliat într-un articol separat.

Cum merge

Etapa inițială este luarea în considerare a caracteristicilor organismului și a zonei alese de client. Medicul ia în considerare aceste detalii pentru a regla aparatul.

Înainte de a utiliza dispozitivul, medicul aplică un strat de gel pe suprafața pielii. Această manipulare este importantă pentru a asigura lipsa de durere. Clientul trebuie să poarte ochelari întunecați pentru a evita radiațiile.

Mai mult, cosmeticianul direcționează dispozitivul către zona selectată și creează împreună efectul unui blitz. Este foarte ușor de transportat, chiar dacă acționează pe o zonă de bikini.

Va exista doar un sentiment de furnicătură plăcută și căldură. Nu va face rău. După încheierea sesiunii, o cremă se aplică părții corpului afectat de dispozitiv.

De exemplu, sunt necesare aproximativ opt proceduri pentru a elimina firele de păr din zona de bikini și de pe picioare. În primul caz, fiecare dintre ele va dura aproximativ o jumătate de oră, iar în al doilea - aproximativ o oră și jumătate.

Pentru a elimina mușchii ar trebui să viziteze salonul de frumusețe de aproximativ zece ori, și pentru tratamentul de subsuori - de numai trei ori.

Recomandări după sesiune

Singurul lucru care va trebui să se schimbe în modul obișnuit de viață este de a evita vizitarea saunei și a băii câteva zile după fiecare sesiune. În prima zi este mai bine să nu mergeți la solariu. Sunbathing la soare pentru câteva săptămâni este posibilă, dar numai pentru o perioadă scurtă de timp și în funcție de utilizarea cosmetice de protecție.

Înainte de următoarea vizită la salonul de înfrumusețare, trebuie să vă radeți zona dorită. Razele de ras și crema de depilare sunt potrivite pentru acest scop. În nici un caz nu folosiți ceea ce va elimina firele de păr împreună cu rădăcina lor. Acest lucru va agrava efectul îndepărtării părului ELOS.

Acum vă sugerăm să vă uitați la fotografia rezultatelor după epilatul ELOS:

Prețuri și recenzii

Prețul este determinat ținând cont de zona corpului care necesită intervenție procedurală. Pentru cei care doresc să știe cât de mult costă eliminarea părului ELOS, vă oferim prețurile medii pentru o procedură:

 • adânc bikini - 4000 - 6000 de ruble;
 • shins - 5000 - 8000 de ruble;
 • armpit - 2000 - 3000 de ruble;
 • "Antene" - 1000 - 2000 de ruble.

Evaluările procedurii pot fi auzite foarte diferit. Cineva admiră cu sinceritate efectul, iar cineva, dimpotrivă, crede că este extrem de dificil să numiți acest mod de a scăpa de părul bun. În această privință, depinde mult de obiectivitatea și particularitățile pielii și părului celor care au experimentat tehnica pe ei înșiși, de exemplu:

Am facut indepartarea parului ELOS pe toata suprafata picioarelor. Rezultatul nu a dezamăgit, dar prețul său este foarte mare. Desigur, mi-a plăcut eliminarea părului ELOS, dar nu o voi mai face, deoarece consider că este o ieșire din situații critice ". Gulnara, 22 de ani:

"Am un aspect oriental pronunțat, iar părul gros este partenerul lui credincios. Mai presus de toate, m-am supărat din cauza sprâncenelor care au crescut împreună. Epilarea ELOS ma ajutat să scap de complexe și să mă facă să uit complet de pensete. Desigur, a fost nevoie de o mulțime de proceduri, dar nu regret!

"O dată trebuia să folosesc terapia hormonală, care a afectat negativ zona de deasupra buzelor. Mustața mea nu mă decora deloc. Ceea ce tocmai nu am încercat să scap de defect! Mama mi-a oferit o epilă ELOS, pentru că prietena ei a lucrat într-un salon de înfrumusețare și a făcut-o. Sunt foarte bucuros că am acceptat să iau un pas atât de îndrăzneț pentru mine! Cred că este cel mai bun mod de a scăpa de "antenele" dezgustătoare! "Christina, 30 de ani:

"Totul după o astfel de îndepărtare a părului a fost grozav, dar nu voi mai lua această măsură. Prețul este foarte mare. În plus, dacă economisiți bani pentru o singură sesiune, considerați că ați petrecut aproape în zadar. Părul, desigur, va fi mai mic, dar cei care rămân vor crește, ca și când nu s-ar fi întâmplat nimic.

Eliminarea părului ELOS - merită să vă rănească portofelul? Astăzi această tehnică înlocuiește una dintre cele mai scumpe.

Având în vedere cerințele întregului curs în unele cazuri, va trebui să cheltuiască o mulțime de finanțare. Dacă aveți o întrebare în privința dacă jocul merită lumânarea, luați în considerare eficacitatea și toate aspectele sale pozitive.

Concluzie - acest tip de îndepărtare a părului justifică costurile necesare, dar dacă nu există resurse materiale inutile și nevoia pentru aceasta, merită găsită o alternativă.

În concluzie, vă invităm să vizionați un videoclip despre istoria creației și a tehnologiei epilării ELOS:

Îndepărtarea părului Elos, ce este?

Pentru o femeie modernă, aspectul atractiv și bine îngrijit este foarte important. Și aproape fiecare doamnă visează la o piele netedă, matasoasă, fără păr excesiv. În căutarea frumuseții, puteți încerca mai multe tehnici, proceduri debilitante și dureroase, care ar trebui repetate în mod regulat, deoarece nu dau un efect de durată. Dar, datorită tehnologiei moderne, puteți scăpa repede, complet nedureros și permanent părul nedorit.

 • 1. Miracolul Elos
 • 2. Tehnologia Impact
 • 3. Comparație cu alte metode
 • 4. Cum să vă pregătiți pentru procedură
 • 5. Cate sesiuni sunt necesare pentru ca părul să dispară pentru totdeauna
 • 6. Epilarea Elos, avantaje ale metodei
 • 7. Contra și contraindicații
 • 8. Recomandări de îngrijire după procedură
 • 9. Costul serviciului
 • 10. Feedback din partea clienților care au suferit proceduri de tratament

Până în prezent, există diferite tehnici hardware pentru îndepărtarea părului de pe față și corp, care se bazează pe expunerea la raze curente, laser și lumină. Fiecare dintre aceste metode are argumente pro și contra, dar există o tehnologie care are un avantaj față de celelalte - epilarea Elos.

Miracolul Elos

Epilarea Elos este una dintre cele mai sigure și mai căutate metode de îndepărtare a părului nedorit care există astăzi. Eficacitatea sa se datorează faptului că impactul asupra foliculului de păr, spre deosebire de laser și foto-epilare, se realizează simultan din două direcții (două tipuri de energie).

Epilarea Elos (de la cuvântul elos, care se traduce ca "sinergie electro-optică", este, de asemenea, cunoscută sub numele de epilare ușoară) - efectul combinat al energiei undelor radio (RF) și al luminii (IPL). Acest lucru vă permite să generați valuri de lungimi diferite, care au un efect dublu asupra părului, asigurând cea mai profundă penetrare a becului, în timp ce sunt absolut sigure și nedureroase.

Tehnologia Impact

Înainte de procedura din zona care va fi procesată, aplicați gelul. El va acționa ca dirijor al fasciculului. Pentru a proteja ochii clientului de un fulger de lumină, poartă ochelari de protecție. Apoi specialistul trece prin întreaga zonă a duzelor de la aparat, care generează raze de lumină.

Fiecare păr provine din folicul - un fel de geantă de mână, care este alimentată de vasele de sânge. Aparatul Elos convertește energia luminii în căldură și o direcționează adânc în folicul, încălzind și distrugând-o. Părul își pierde machiajul și cade peste câteva zile.

Sesiunea durează între 10 și 60 de minute (în funcție de zona zonei tratate). La sfârșitul acestuia, o piele se aplică o cremă de înmuiere ușoară.

Comparație cu alte metode

Până în prezent, laserul și fotoepilarea au fost considerate cele mai populare metode de a scăpa de părul excesiv. Dar fiecare dintre ele are dezavantajele sale. Deoarece laserul nu afectează părul blond subțire, iar pentru epilare foto aveți nevoie de mai multe sesiuni și nu percepe părul prea luminos și gri. Epilarea Elos combină toate avantajele acestor tehnici, dar nu are dezavantajele lor.

Datorită emisiei a două tipuri de energie, aceasta are o gamă mai largă de efecte. Și, prin urmare, potrivit pentru îndepărtarea părului de toate tipurile. Sistemul epilator elos este complet sigur și are un certificat internațional.

Cum să vă pregătiți pentru procedură

În timpul epilării elos, arborele de păr care este deasupra suprafeței pielii este expus la raze. Prin urmare, cu o lună înainte de procedură, nu este de dorit îndepărtarea părului cu o cremă depilatoare, care încetinește creșterea părului și contribuie la creșterea neuniformă a acestuia. De asemenea, cu o lună și jumătate înainte de numirea epilării elos, este necesar să se excludă depilarea ceară și mecanică (prin epilator electric), ca urmare a îndepărtării părului cu becul.

Cu 3-4 zile înainte de epilare, pielea care va fi tratată trebuie rasă. De asemenea, în ziua sesiunii de pe acest site nu ar trebui să se aplice niciun produs cosmetic.

În cazul în care clientul a efectuat peeling chimic profund sau lustruire cu laser timp de 3 luni înainte de procedură, atunci este necesar să așteptați regenerarea completă a pielii.

Cate sesiuni sunt necesare pentru ca părul să dispară pentru totdeauna

Părul are propriul ciclu de creștere și puteți să acționați cel mai eficient asupra lor atunci când se află în stadiul activ. În timpul lui Elos, astfel de foliculi sunt distruși și, după o săptămână sau 10 zile, părul cad.

Deoarece, după un anumit timp, părul, care la momentul sesiunii era într-o stare de somn, începe să fie activat, procedura trebuie repetată. După fiecare expunere la raze de lumină, cantitatea de păr de pe corp este redusă cu 10-15%, așa că îndepărtarea părului trebuie făcută până când dispar complet.

Frecvența procedurii și numărul de sesiuni sunt atribuite individual (depinde de tipul de piele, de grosimea și culoarea părului). Un efect vizibil va apărea după 4-6 sesiuni cu un interval de 1-1,5 luni.

Pentru părul întunecat, întregul curs, în medie, este de aproximativ 8 sesiuni (aproximativ 8 luni), pentru părul blond sunt necesare mai multe sesiuni. Pentru a scăpa de părul nedorit până la începutul sezonului de plajă, trebuie să începeți cursul în avans - în toamnă.

Epilarea Elos, avantaje ale metodei

Acest tip de îndepărtare a părului are avantaje indiscutabile față de alte metode.

avantaje

 • fără arsuri. Lumina generată de dispozitiv este absorbită de arborele de păr și este transmisă până la adâncimea bulbului însuși, fără a afecta pielea. Pentru a preveni supraîncălzirea suprafeței, se utilizează o duză specială de răcire, care minimizează încărcarea termică a țesutului înconjurător;
 • fără durere - în timpul procedurii, clientul are o ușoară "furnicătură", sau doar aude un "clic". Acest sentiment durează doar o secundă secundă și, prin urmare, nu aduce disconfort;
 • îndepărtarea părului subțire și ușor pigmentat. Spre deosebire de laser și foto-epilare, care acționează selectiv, datorită unei combinații de valuri diferite, Epilarea Elos vă permite să scăpați de părul subțire și echitabil pe pielea tăbăcită;
 • durata scurtă a procedurii - datorită folosirii unui vârf mărit al duzelor, un bliț acoperă o suprafață mai mare, ceea ce reduce durata sesiunii;
 • nu este nevoie să se evite arsurile solare și să crească părul la o anumită lungime;
 • efect de lungă durată - părul dispare pentru totdeauna;
 • pot fi folosite în zone diferite (obrajii, buza superioară, bărbia și gâtul, pieptul, spatele, umerii, stomacul, zona bikinilor, picioarele și fesele);
 • În timpul sesiunii, datorită expunerii la IPL, începe procesul de întinerire a pielii (pete de pigment, riduri fine dispar).

Contra și contraindicații epilarea elos

În ciuda siguranței aproape complet, există unele contraindicații individuale și generale Epilarea Elos.

Procedura nu va fi eficientă în cazul:

 1. modificări ale fondului hormonal al organismului (în timpul sarcinii sau alăptării, după avort, în perioada premenopauzală);
 2. consumul de contraceptive, medicamente hormonale;
 3. în bolile sistemului endocrin (tiroidă, glandele suprarenale, hipotalamus);
 4. cu părul excesiv (hirsutism);
 5. în caz de suprasolicitare nervoasă puternică, stres;
 6. intoleranță individuală.

Contraindicațiile Elos sunt:

 1. boli oncologice;
 2. infecție herpetică acută;
 3. diabet zaharat;
 4. epilepsie;
 5. lactație;
 6. hipersensibilitate la lumină.

Îndepărtarea părului Elos nu este combinată cu alte tipuri de eliminare a părului excesiv!

Pentru a scăpa de părul nedorit a fost la fel de eficient și sigur ca posibil, trebuie să consultați un dermatocosmetolog calificat înainte de o procedură.

Recomandări de îngrijire după procedură

După sesiunea de eliminare a părului elos, se recomandă o îngrijire specială pentru zona tratată.

Îngrijire după epilare:

 • Timp de trei zile după această procedură, se aplică spray sau lotiune Panthenol în zona epilată. Se va asigura o îngrijire delicată a pielii, pentru a preveni roșeața, uscarea. De asemenea, este necesar să nu se viziteze sauna, luând o baie fierbinte, masaj;
 • În prima săptămână după epilarea îndepărtării părului, este necesar să se limiteze aplicarea cosmeticelor în zonele tratate (scrumi, preparate care conțin alcool);
 • În perioada de două săptămâni de la trecerea lui Elos, este recomandabil să refuzați să vizitați un salon de bronzare, bronzare - aceasta poate provoca apariția de pete de vârstă;
 • Înainte de a ieși în zona deschisă, trebuie aplicat echipament de protecție (o cremă cu un factor de protecție solară de cel puțin 30);
 • În perioada dintre sesiuni nu se recomandă îndepărtarea părului crescut cu pensetă, ceară sau depilator. Acestea pot fi ras sau îndepărtate cu o cremă depilatoare.

Costul serviciului

Costul cursului de îndepărtare a părului este determinat pentru fiecare client individual. Depinde de grosimea parului, de culoarea și structura părului, precum și de zona care urmează să fie tratată pe piele. De asemenea, costul final al procedurii este afectat de calitatea și noutatea echipamentului, a calificărilor și a experienței specialistului.

Aveți grijă: costul procedurii prea scăzute poate fi cauzat de lipsa calificărilor unui cosmetolog sau de deteriorarea aparatului.

Feedback din partea clienților care au suferit proceduri de tratament

Potrivit recenziilor, 80% dintre clienții care au făcut epilarea Elos sunt foarte mulțumiți de rezultat și consideră că această procedură este cea mai bună valoare pentru bani. Uneori procedura nu dă efectul dorit, dar în majoritatea cazurilor acest lucru este cauzat de caracteristicile individuale ale clientului sau contraindicații medicale la acest tip de expunere.

Epilarea Elos este o tehnică inovatoare care vă permite să îndepărtați rapid și permanent părul de pe pielea oricărei părți a feței și a corpului și să obțineți un efect frumos estetic.

Ce este eliminarea parului Elos: procedură și recenzii

Frumusețea unei femei depinde de ea. Grijă în timp - și ești irezistibil. Dar procedurile separate se repetă atât de des, încât uneori există dorința de a abandona totul pentru o vreme. Îndepărtarea părului este ceea ce te bântuie la fiecare 3 zile dacă folosești o mașină de ras sau câteva săptămâni cu benzi de ceară. Multe femei caută alte modalități - printre care și îndepărtarea părului cu laser și foto, dar nu întotdeauna rezultatul este complet satisfăcător. Părul apare din nou, procedurile au dezavantajele lor. Utilizați epilatul elos, care elimină chiar și o rară în jos după o cursă de sesiuni.

Avantajele și dezavantajele epilării Elos

Elos este o epilare modernă pentru îndepărtarea părului nedorit prin aplicarea energiei optice a frecvențelor radio bipolare și lumină. Acesta combină caracteristicile caracteristice ale procedurilor laser, electrice și foto care sunt realizate de specialiști calificați. După cum arată practica, datorită acțiunii radiofrecvenței, epilarea elosului este mult mai puțin defectuoasă decât alte tipuri. Care sunt avantajele?

 • Îndepărtarea părului Elos vă permite să îndepărtați părul de orice culoare (roșu, întuneric, lumină, gri), structură (subțire, groasă, pistol) pe tipurile de piele. Nu există excepții.
 • Datorită efectului punct al aparatului de epilare cu elos, fiecare păr este îndepărtat.
 • Există o stimulare a producției naturale de colagen și elastină, astfel încât pielea după sesiune devine mai moale, mai rezistentă și mai elastică.
 • Procedura se efectuează pe orice parte a corpului: față, spate, piept, brațe, picioare, în zona bikini.
 • Puterea laserului în procedura Elos este mai mică, deci este cu adevărat posibil să evitați arsurile, roșeața, cicatricile și pierderea pigmentului pielii.
 • Senzații dureroase în timpul sesiunii. Înainte de procedură este necesar să se răcească pielea cu un gel special.
 • În funcție de zona pielii cu scalp, o anumită putere a dispozitivului este necesară pentru epilarea de înaltă calitate. Dacă obțineți un maestru incompetent, riscul de deteriorare a epiteliului superior este ridicat.
 • Procent scăzut de eficacitate pe pielea prea bronzată sau întunecată. Focarul este distribuit nu numai pe păr, ci și pe epiteliu.
 • Procedurile de epilare, efectuate mai des decât o dată pe lună, sunt dăunătoare, deoarece acestea vor duce la frământare și piele uscată, deoarece ea nu are timp să se recupereze într-un timp atât de scurt.

Cum să vă pregătiți pentru procedura de îndepărtare a părului

Pregătirea pentru epilarea îndepărtării părului este necesară pentru ca procedura să aibă efect maxim. Atribuirea unei date comandantului, cu o lună înainte de această zi, trebuie să opriți trăgând sau trăgând părul. Numai o mașină de ras este permisă, deoarece nu întrerupe creșterea naturală și foliculii nu sunt deteriorați. Cu două săptămâni înainte de epilarea lui Elos, nu mergeți la saloane de bronzare sau plaje cu soare arzând. Un bronz puternic crește riscul hiperpigmentării. Dacă doriți să eliminați părul facial nedorit, cu o lună înainte de procedura Elos, nu puteți face îndepărtarea părului cu laser și peelingul chimic în această zonă.

Aplicarea cremelor, uleiurilor și gelurilor anestezice ale clientului în ziua vizitei la comandant este exclusă. Cu o zi înainte de procedură, utilizați o mașină de ras pe zona pregătită a pielii astfel încât lungimea părului pentru îndepărtarea părului să nu depășească 1 mm. Dacă aveți adesea răni de herpes, este necesar cu câteva zile înainte de a merge la comandant pentru a începe să luați medicamente antivirale. După îndepărtarea părului Elos continuă să dureze câteva zile.

Cum este îndepărtarea părului și câte proceduri sunt necesare

Intrând în biroul comandantului, vi se oferă să aplicați o cremă de răcire pe zona epilatei de piele. Înainte de procedură, dumneavoastră și medicul sunteți obligați să purtați ochelari întunecați pentru a vă proteja ochii de energia de străpungere a dispozitivului. Vârful aplicatorului (cristal cu electrozi) trebuie să se potrivească perfect cu zona pielii. În caz contrar, veți obține efectul de epilare fotografică, unde nu este implicată energia luminoasă, iar efectul nu va fi atins în mod maxim.

În timpul procedurii Elos, un aparat special produce bule puternice și scurte de radiație. Este posibil să simțiți tingluri care seamănă cu un vârf de secundă. Unii pacienți cu hipersensibilitate simt durere. Ei au nevoie de analgezice suplimentare. Dupa epilarea elos, se aplica un spray antiseptic, Panthenol sau calmant pe zona de piele tratata.

Pentru 3-4 săptămâni părul va cădea sau va slăbi. Următoarea sesiune trebuie să fie convenită cu medicul. Norma este perioada după 6-8 săptămâni. După fiecare procedură ulterioară, foliculii se vor slăbi, se vor lumina, vor fi subțiri. Epilarea epilată în mod ideal eliberează permanent pacienții de vegetația nedorită. Câte proceduri sunt necesare pentru o anumită parte a corpului?

Epilarea epilată: care sunt avantajele și contraindicațiile

Epilarea Elos este o modalitate inovatoare de a înlătura părul nedorit pe față și pe corp. Datorită tehnologiei dezvoltate de combinare a tehnicilor testate în timp, este metoda cea mai sigură, mai eficientă și mai confortabilă de epilare.

Ce este eliminarea părului Elos

Înainte de a decide cu privire la procedura de eliminare a vegetației nedorite, merită să știți ce este îndepărtarea părului Elos.

Termenul ELOS înseamnă că metoda combină efectele luminii și energiei electromagnetice. Lumina afectează melanina în structurile părului, cauzând prăbușirea arborelui ca urmare a încălzirii uniforme. Curentul electric distruge componentele vasculare ale foliculului de păr. Această combinație crește eficiența procedurii cu 30%. Folicile sunt distruse complet în acest caz. Probabilitatea recuperării și re-creșterii părului este minimizată.

Cât de sigur este eliminarea părului elos, ce este și dacă metoda este potrivită, vă puteți da seama prin studierea metodologiei în detaliu. Aparatele pentru procedură sunt echipate cu un sistem inovator de răcire și control al puterii, în funcție de grosimea părului și cantitatea de pigment. Acest lucru face procesul de îndepărtare a părului nedureros și sigur. Metoda poate fi aplicată fără frică asupra oricărei părți a corpului, inclusiv a celor mai sensibile. Grosimea părului nu afectează rezultatul.

Cum se îndepărtează părul elos

Energia undelor radio și radio distruge foliculul de păr. Această metodă de epilare are un efect de durată datorită distrugerii complete și irevocabile a foliculului de păr, care garantează o piele netedă timp de 4 luni, fără deteriorări și păr ingrosat. Razele de lumină încălzesc foliculul de păr, iar undele RF la temperaturi ridicate distrug compușii chimici din structura foliculului și a părului, fără a afecta epiteliul.

Astfel, energia optică și electrică se potențează reciproc, ceea ce permite reducerea puterii radiației optice cu 60% fără pierderea eficienței.

Cel mai inovator dispozitiv pentru îndepărtarea părului Elos - E-max. Acest sistem include 5 aplicatoare cu diferite combinații de factori activi: radiații optice, electrice, laser și infraroșii. De asemenea, dispozitivul poate răci pielea la 5 ° C, controlând eficiența și siguranța procedurii. Procesarea are loc pe principiul punctului. 1 cm? Epiteliul este procesat în 1 secundă. Zona de prelucrare simultană depinde de aplicator.

Câte proceduri sunt necesare

Îndepărtarea părului Elos afectează părul într-o stare de creștere activă. Nici undele electromagnetice, nici lumina nu acționează asupra foliculilor care sunt adormiți sau în faza retrogradă. Deoarece tot parul nu poate fi simultan în aceeași fază de dezvoltare, o procedură nu va funcționa.

Modul de ajustare a metodei necesare și câte proceduri sunt necesare depinde de caracteristicile individuale ale organismului. Cineva va fi de ajuns 4, iar cineva are nevoie de 7. Pentru o manipulare, poți elimina nu mai mult de 80% din păr.

Primele 3 proceduri sunt efectuate 1 dată pe lună. După a treia manipulare, toate foliculele rămase sunt sincronizate în stadiul de repaus. Dupa 2-5 luni, parul se poate trezi in acelasi timp si poate incepe sa creasca. Acesta este un moment potrivit pentru procedura a patra și finală.

Numărul de manipulări depinde de localizarea părului, deoarece în diferite părți ale corpului perioada de odihnă a foliculilor de păr durează de diferite ori. Deasupra buzei superioare, în același timp, 65% din păr pot fi în stadiul de creștere activă și numai 20% pe picioare. Faza de somn pe fata dureaza nu mai mult de 6 saptamani, iar pe picioare - pana la 2 ani. Aceste nuanțe trebuie luate în considerare atunci când se atribuie proceduri repetate.

Comparând epilarea elos cu alte metode de îndepărtare a părului

Spre deosebire de tehnica elos, fotoepilarea nu este capabilă să afecteze părul cu o cantitate mică de pigment - lumină și gri. În plus, foliculii de păr în acest caz se pot regenera și pot da o creștere a părului timp de 1,5-2 ani.

Îndepărtarea părului prin laser afectează numai firele de păr cu o cantitate suficientă de pigmenți și un contrast mare între culoarea părului și a pielii.

Electroliza necesită o precizie ridicată de la un specialist. Electrodul trebuie să cadă în foliculul de păr, altfel procedeul va fi ineficient. În plus, este destul de dureros, astfel încât numai o zonă limitată de piele poate fi tratată într-o singură sesiune.

Beneficiile eliminării părului Elos

Tehnica elos vă permite să îndepărtați fire de păr de orice grosime și culoare, inclusiv părul gri și jos.

LPG-ul este mai blând decât un laser sau un curent electric, de aceea riscul de complicații este mai mic: arsuri, iritații și roșeață a pielii, dezvoltarea depigmentării și hiperpigmentarea pielii.

Procedura poate fi efectuată pe pielea tăbăcită sau bronzată, iar pentru îndepărtarea părului cu laser și foto, un conținut crescut de melanină în celulele epidermei este o contraindicație a procedurii.

Procedura Elos duce la distrugerea ireversibilă a foliculilor de păr.

Persoana simte un disconfort minim atunci când efectuează epilarea elos, datorită capacității de a răci pielea în timpul sesiunii.

Procedura de îndepărtare a părului Elos

Îndepărtarea părului Elos necesită o pregătire preliminară, datorită căreia manipularea însăși va fi eficientă și cu cele mai puține complicații.

Pregătirea pentru epilarea elosului

Pregătirea pentru îndepărtarea părului Elos include mai multe proceduri obligatorii:

 1. Cu 30 de zile înainte, va trebui să renunțați la toate metodele de îndepărtare a părului nedorit, care implică tragerea arborelui părului, de exemplu, ceruirea, răsturnarea, folosind un epilator electric. Numai permis ras.
 2. Cu 14 zile înainte de sesiune, trebuie să renunțați la bronzare în soarele deschis și în solariu. Riscul de pete pigmentare în cazul bronzului proaspăt este în mare măsură crescut.
 3. Cu 2 zile înainte de îndepărtarea părului, trebuie să radeți părul de pe piele care se presupune a fi procesată. Lungimea părului regresat nu trebuie să depășească 1 mm.
 4. Înainte de aplicarea procedurii nu trebuie să se aplice cremă sau ulei de piele.
 5. Dacă vorbim despre îndepărtarea părului facial, cu o lună înainte de prima sesiune de elos, trebuie să renunți la corecția cu laser, diferite tipuri de peeling, pentru a reduce probabilitatea de depigmentare și pete de pigment.
 6. Dacă este posibilă reapariția infecției cu herpes, cu 2-3 zile înainte de procedură, trebuie să începeți un curs profilactic de a lua medicamente antiherpetice și continuați să le luați încă 2-3 zile după îndepărtarea părului.

Pașii de procedură

Epilarea se realizează în această ordine:

 1. Pacientul se culcă pe o canapea și pune pe ochelari proiectat să-i protejeze ochii de fulgerul luminii.
 2. Un gel este aplicat pe piele cu un efect suplimentar de răcire. Este necesar să se protejeze împotriva radiațiilor și a contactului bun al aplicatorului cu suprafața. Dacă vârful nu este suficient de strâns pentru a intra în contact cu pielea, se va pierde efectul radiației GPL.
 3. Specialistul manipulează pielea cu un aplicator. Blițul este însoțit de o senzație de furnicături, de trucuri scurte. Cu o jumătate de oră înainte de procedură, pielea poate fi tratată cu un anestezic local sub formă de cremă sau spray.
 4. Durata sesiunii depinde de aria suprafeței, de exemplu, epilarea unei zone adânci de bikini durează 40 de minute, iar scuturile - până la 30 de minute.
 5. După procedură, pielea este tratată în mod necesar cu o soluție antiseptică și cu un spray sau o cremă calmantă, cum ar fi Panthenol, Bepanten etc.

Părul va fi stropit timp de 3-4 săptămâni. După fiecare sesiune următoare, numărul de fire de păr regrown va scădea, iar cele care apar vor fi mai subțiri și mai ușoare decât înainte.

Caracteristicile procedurii pentru diferite părți ale corpului

Epilarea se poate face pe orice parte a corpului. Pentru a îndepărta părul de pe spate, piept, abdomen, sunt necesare 6-8 sesiuni. Epilarea de la epilatul Elos include până la 10 proceduri. Un efect suplimentar al acestuia - reducerea intensității transpirației.

Îndepărtarea părului pe diferite părți ale feței ajută la întinderea suprafeței pielii și îmbunătățirea culorii acesteia. Vegetația poate fi îndepărtată din buza superioară, pomeții, bărbia și alte părți ale feței și gâtului.

Prezența părului pe pielea feței are o dependență hormonală directă, boli cum ar fi ovarul polichistic, etc., conduc la o creștere a părului crescută, ceea ce poate determina o creștere a numărului de proceduri de până la 15. Îndepărtarea buzei superioare începe cu înlăturarea antenei mașini de ras sau foarfece. Este necesar să se ia în considerare faptul că aceasta este o zonă foarte dureroasă, ceea ce înseamnă că este mai bine să recurgeți imediat la anestezie.

Epilarea picioarelor, în întregime sau parțial, este o procedură populară de cosmetică. Cel mai mare număr de fire de păr este concentrat pe picioare, dintre care doar 30% se află în stadiul de creștere activă. Epilarea picioarelor va necesita complet mai multe sesiuni, iar diferența dintre acestea va fi maximă posibilă - 8 săptămâni.

Procesul de îndepărtare a părului Elos în salon

Procedura Elos din cabină este mai eficientă datorită diverselor posibilități ale echipamentului profesional. Pentru fiecare zonă este selectat un aplicator adecvat cu zona de impact dorită și o combinație de caracteristici fizice. Manipularea efectuată de un maestru profesionist, mai puțin de multe ori se termină cu complicații și defecte estetice.

Îndepărtarea părului Elos la domiciliu

Dispozitivele pentru îndepărtarea părului la domiciliu sunt destul de confortabile și sigure, dar sunt mai puțin profesionale în ceea ce privește eficiența. Înainte de utilizare, este important să studiați instrucțiunile și să selectați modul de funcționare a dispozitivului corespunzător caracteristicilor individuale ale utilizatorului.

Începeți cu puterea minimă, estimând propria sensibilitate. Aplicatorul este aplicat pe piele și condus în direcții diferite, afectând fiecare zonă doar 1 dată pe sesiune. Pentru disconfort sau durere severă, sesiunea este întreruptă și puterea este redusă.

Îngrijirea pielii după epilare

În decurs de 2-3 săptămâni după epilare, ar trebui să vă abțineți de la plajă și să vizitați solariul. Pentru a proteja pielea, dacă este necesar, rămâneți la soare, trebuie să utilizați o cremă cu un factor de protecție nu mai mic decât SPF 30. Aceasta va proteja împotriva aspectului petelor de vârstă.

Pentru îngrijirea pielii, trebuie să utilizați un hidratant potrivit pentru tipul de ten. Supraîncălzirea este nedorită, așa că trebuie să fie abandonată vizitarea saunei, piscinei, sala de gimnastică în timpul perioadei de reabilitare.

Nu puteți scoate părul după procedură. Este interzisă depilarea cu ceară, fir de mătase, electroepilator și tamponare. Este permisă folosirea numai a unei creme sau a unei bureți speciali de depilare.

Contraindicații și efecte

Ca orice altă manipulare cosmetică, tehnica are unele contraindicații și consecințe.

Complicațiile pot apărea ca urmare a muncii necalificate a comandantului, a spectrului emisiilor incorect programate sau a puterii incorecte ale dispozitivului. Posibile consecințe negative:

 1. O mică umflare locală, care trece în 2 - 4 ore după procedură. Ocazional depozitate până la 2 zile.
 2. Hiperemie pe termen scurt a pielii părții tratate a corpului.
 3. Decolorarea pielii, formarea de cruste, blistere, ulcere, care dispar în 3 zile după sesiunea de epilare.

Are contraindicații epilatare elos asociate cu starea de sănătate a clientului. Manipularea nu este efectuată dacă pacientul a găsit:

 1. Boala infecțioasă acută.
 2. Hipertensiune arterială cu complicații frecvente.
 3. Prezența unui pacemaker, implanturi metalice.
 4. Oncologie.
 5. Imunodeficiențe.
 6. Bacterii, fungice, boli de piele virale în formă acută.
 7. Eczemă, psoriazis, neurodermită.
 8. Terapia hormonală, utilizarea de medicamente care măresc sensibilitatea pielii la lumină.
 9. Boli care cresc sensibilitatea la lumină: porfirie, lupus, epilepsie sau o alergie la soare.
 10. Diabetul zaharat în stadiul de decompensare.
 11. Sarcina sau alăptarea.
 12. Reducerea coagulării sângelui, prin administrarea de anticoagulante.
 13. Piercing în zona de tratament.
 14. Cheaguri cicatrice și condiții precanceroase pe piele în zona de tratament.
 15. Pentru epilarea zonei axilare și a zonei înghinale, contraindicațiile sunt boli ale pieptului sau ale organelor sistemului urogenital.

Costul procedurii

Costul cursului de îndepărtare a părului este ceva mai mare decât orice altă metodă de îndepărtare a părului. Dar prețul este mai mult decât compensat de eficiența ridicată a procedurii.

Costul unei sesiuni depinde de grosimea, structura și gradul de pigmentare a părului, în zona de tratament. Pentru a elimina firele de păr întunecate, dure, vor fi necesare mai puține sesiuni, ceea ce înseamnă că cursul va fi mai ieftin.

opinii

Arina, 32 de ani, Kirov

Mai intai am facut epilarea fotografiei pe fata, dar parul pufos ramase. A decis să Elos și nu a regretat. Pentru 3 proceduri și fără urmă.

Olga, 36 de ani, Sevastopol

Elos interesat de îndepărtarea părului superior, recenzii ale procedurii sunt bune. Nu spera sa se auto-controleze si a cerut anestezie. Totul a dispărut rapid și eficient, iar "mustața" și puful.

Anna, 27 de ani, Moscova

Am probleme cu hormonii, din cauza asta, pe corpul meu sunt foarte mult păr. Mult timp a mers la doctori, dar nimic nu sa schimbat. A decis să Elos și nu regret, da, nu ieftine. Dar aceasta este de 1 dată. După ce un curs complet de păr nu mai crește.

Epilarea, avantajele și dezavantajele Elos

Problema îndepărtării părului nedorit ia în minte nu numai femeile, ci și cosmetologii de știință. Metodele inovatoare de îndepărtare a părului hardware sunt destinate rezultatelor maxime - complete și cât mai dureroase posibil, scăpând vegetația în exces pe corp. Fiecare dintre metodele existente are mai multe dezavantaje. Una dintre ultimele evoluții ale cercetătorilor israelieni - îndepărtarea părului Elos. Ea ține cont de particularitățile tipului de culoare, susceptibilitatea la durere și alți parametri.

Despre procesul de îndepărtare a părului Elos-îndepărtarea părului

Când se efectuează acest tip de îndepărtare a părului, foliculii de păr sunt distruși prin expunerea simultană la curent și la un puls de lumină de înaltă frecvență. Această tehnologie face posibilă asigurarea unei protecții mai fiabile a pielii prin controlul atent asupra intensității anumitor influențe. Acest lucru, la rândul său, face posibilă reducerea la minim a iritațiilor și deteriorării pielii.

Indicații și contraindicații

Următoarele motive pot fi indicii pentru procedura de îndepărtare a părului Elos:

 • Prezența firelor de păr ingrosate;
 • Creșterea sensibilității și iritarea concomitentă a pielii cu bărbierit obișnuit;
 • Prezența așa-numitei "barbă albastră" - când, după bărbierit, părul devine vizibil mai ales prin stratul de piele;
 • Prezența vegetației nedorite în anumite locuri.

Una dintre contraindicatiile luminoase la implementarea unei astfel de proceduri poate fi urmatoarele motive:

 • Reacție alergică la lumină;
 • Purtarea stimulatoarelor musculare cardiace;
 • Epilarea Elos este interzisă în timpul perioadelor de sarcină și lactație;
 • În ultimele 2-3 luni, procedurile au vizat întinerirea pielii folosind coaja chimică sau laser;
 • Prezența implanturilor cohleare sau a diabetului;
 • Infecții provocate de herpes sau care sunt declanșate de tulburări ale pielii;
 • Imbracaminte de imbracaminte metalica;
 • Oncologie;
 • Indicatori slabi de imunitate, cu condiția ca tratamentul medicamentos sau virusul imunodeficienței umane;
 • Stadiul precanceros al pielii;
 • Epilarea Elos nu se efectuează dacă există probleme de coagulare;
 • Prezența epilepsiei, lupusului sau porfiriei;
 • Tulburări severe ale organelor interne.

Ce este epilarea ELOS?

Cuvântul ELOS reprezintă "sinergia electro-optică", adică o combinație a doi factori care influențează este semnificativ mai eficientă decât aceste metode utilizate separat.

Tehnologia ELOS de îndepărtare a părului a fost inventată în Israel și este în prezent utilizată în întreaga lume. În Rusia, această procedură a început să se desfășoare din 2000. Metoda se bazează pe utilizarea luminii pulsate în bandă largă sau a undelor electromagnetice cu laser și RF. În timpul procedurii, foliculul de păr este încălzit și distrus. In acelasi timp, pielea nu este ranita deloc, asa ca aceasta metoda de indepartare a parului este considerata cea mai sigura.

Epilarea poate fi efectuată utilizând unul din cei doi aplicatori:

 1. DS - în acest caz, efecte optice aplicate în combinație cu energia RF;
 2. DSL - înseamnă utilizarea unui laser cu diodă și a undelor RF. Un astfel de impact este mai intens.

Totul despre Elos (epilarea)

Epilarea Elos (ELOS) (Sinergie Electro-Optică) este o metodă de eliminare a părului nedorit cu ajutorul energiei electrice și luminoase. Această metodă a fost dezvoltată în Israel și este folosită pe scară largă în Europa și America, în țările CSI, a apărut în 2000. Dispozitivul pentru Epilarea Elos afectează numai foliculul de păr și nu afectează zonele cele mai apropiate ale pielii. Astfel, părul este distrus, iar pielea nu este vătămată.

tehnologie

O energie de curent și lumină de frecvență ridicată acționează simultan asupra foliculului de păr, ca urmare a distrugerii foliculului. Această epilare aproape nu provoacă iritații ale pielii datorită efectelor controlate asupra pielii. Funcția de răcire a pielii nu va permite pacientului să supraîncălzească pielea și senzații neplăcute în timpul procedurii.

Cum este îndepărtarea părului Elos

Pacientul este rugat să poarte ochelari întunecați și să stea într-un scaun confortabil. Un dermatolog specialist smulge un gel de răcire pe zona dorită a pielii și îl tratează cu fulgi puternici de lumină de la un dispozitiv special. După ce oferă tratamentul pielii cu o cremă emolientă. Îndepărtarea părului Elos este absolut nedureroasă, pacientul poate simți doar o ușoară furnicătură ușoară. Durata procedurii este afectată de suprafața pielii tratate, îndepărtarea părului poate dura între 20 de minute și două ore.

Merită acordată atenția că efectuarea unei proceduri nu este suficientă pentru un efect ideal și pentru a scăpa complet de vegetația nedorită, deoarece numai părul din faza de creștere activă este distrus. Sesiunile trebuie repetate după aproximativ două luni, numărul total de repetări ale procedurilor depinde de ce parte a corpului decideți să curățați părul. De obicei, îndepărtarea părului Elos este repetată de aproximativ 10 ori. Această îndepărtare a părului garantează un efect de durată, care durează aproximativ cinci ani, atunci este de dorit ca procedura să fie repetată.

Această tehnică este considerată cea mai eficientă și în 5-8 sesiuni toate părul nedorit este eliminat. Durata unei sesiuni de la 15 minute la 1,5 ore, totul depinde de zona tratată. Procedurile se efectuează cu pauze de 3-4 săptămâni. Datorită epilării Elos, veți fi capabili să scăpați de părul mic pentru totdeauna.

Contraindicații

 • ușoare alergii
 • stimularea inimii
 • sarcinii,
 • hipertermie,
 • cochlear implant
 • diabet zaharat,
 • scăderea coagulării sângelui
 • oncologie,
 • sistem imunitar slăbit
 • boli de piele
 • epilepsie.

ELOS acasă

Cosmeticienii se opun în mod categoric comportamentului de îndepărtare a părului Elos la domiciliu. Și nu credeți că o fac din cauza fricii de a pierde bani. Există mai multe motive pentru aceasta:

 1. Îndepărtarea calitativă și permanentă a părului prin eliminarea părului elos poate fi doar un dispozitiv profesional. Cumpara-l pentru uz casnic nu este posibil. Aparatele de uz casnic la dispoziția publicului larg sunt subțiri și, prin urmare, ineficiente.
 2. Expunerea inadecvată la laser și electricitate poate provoca vătămări semnificative pentru sănătate, mai ales dacă le utilizați în ciuda contraindicațiilor disponibile.
 3. În clinica de cosmetică nu vor începe cursul fără a clarifica istoria și starea de sănătate. În cele mai multe cazuri, femeile sunt încercate în mod obișnuit la un ginecolog, un endocrinolog, și un mamolog pentru consultare.

Cei care decid să facă epilarea elos pe cont propriu ar trebui să ia în considerare faptul că aparatele de uz casnic nu vor putea să facă față părului dur și blond. Este imposibil să efectuați în mod independent îndepărtarea parului de înaltă calitate în zona armpiturilor și bikinilor. În primul rând, aceste zone sunt dificil de accesat și, în al doilea rând, părul lor crește mai dens, iar rădăcinile sunt mai adânci. În plus față de dispozitivul pentru îndepărtarea părului de acasă vor fi necesare ochelari speciali de protecție, un gel de răcire și analgezice.

Cum de a alege un dispozitiv pentru îndepărtarea părului la domiciliu

Cererea mare de îndepărtare a părului Elos a determinat producătorii să elibereze aparatele de uz casnic de diferite clase pe piața de masă. Costul lor este destul de ridicat, dar având în vedere durata de utilizare a dispozitivului, este mai bine să rămână pe un epilator de primă clasă.

Iluminare atinge 300.000

Producătorul israelian oferă un dispozitiv dovedit și sigur pentru utilizarea durabilă (pentru 300 de mii de blitz-uri). Este echipat cu o duză specială pentru epilare pe față și ochelari de protecție. Se distinge prin ușurința de utilizare, capacitatea de a utiliza pentru orice tip de piele și prezența unui uscător de păr integrat pentru răcirea pielii. Prețul distribuitorului oficial - 30900 ruble.

Producătorii oferă epilatoare de uz casnic Elos de diferite capacități și categorii de prețuri

Eu sunt cuarțul meu elos

Un alt dispozitiv israelian care a trecut de studii clinice este conceput pentru 100 mii de focare. Poate fi folosit pentru păr de orice culoare. Kitul include o lampă înlocuibilă, o duză pentru față și ochelari de protecție. Dispozitivul are o funcție de închidere automată după un minut de inactivitate. Producătorul promite să elimine până la 89% din părul nedorit. Preț - de la 14 mii de ruble.

Producătorul francez oferă un epilator semi-profesional cu 6 moduri de alimentare. Eficacitatea este declarată din prima sesiune, completată cu autocolante de protecție, două perechi de ochelari de protecție, un gel de răcire, un marker și un spray de îngrijire. Din neajunsurile dispozitivului - prețul ridicat (aproximativ 96 mii de ruble) și incapacitatea de a lucra cu părul roșu, blond și gri.

Înainte de a începe să lucrați cu orice epilator Elos, este recomandabil să consultați un cosmetolog cu experiență.

Video: tutorial video despre utilizarea dispozitivului pentru îndepărtarea părului la domiciliu

Diferențe Elos îndepărtarea părului de la laser

Diferența dintre cele două metode constă în tipurile de efecte. În îndepărtarea părului cu laser, un val de lumină acționează asupra părului, care este transformat în căldură atunci când vine în contact cu părul pigmentat de melanină. Becul de păr și apoi foliculul mor de căldură. În tehnologia ELOS, foliculul este expus la radiații duble. Dar este blând datorită sistemului de răcire și puterii inferioare a fasciculului laser.

Tabel: Principalele diferențe între epilarea laser și Elos

Compararea procedurilor dureroase nu este în întregime corectă. Depinde de pragul durerii. Dar majoritatea recenziilor sugerează că îndepărtarea părului Elos oferă mai puțin disconfort decât un laser.

Realizarea procedurii

pregătire

Recomandările necesare pot fi obținute în timpul consultării cu un cosmetician.

Nu utilizați epilator de ceară și electric în această perioadă, deoarece îndepărtează părul împreună cu becul.

Este necesară uneori pregătirea pentru procedură pentru o lună și jumătate. Adică, este necesar să se excludă utilizarea cremei depilatoare din cauza inhibării sale în creșterea părului și neuniformă.

Dacă se efectuează lustruirea cu laser sau peelingul chimic înainte de epilarea epilării, atunci ar trebui să așteptați până când pielea este complet regenerată.

Timp de două săptămâni, este mai bine să opriți bronzarea, nu numai în solar, ci și în mod natural.

Suprafața tratată a pielii trebuie rasă cu 3-4 zile înainte de data programată a procedurii, deoarece lungimea cea mai optimă a părului este de 2 mm. Iar în această zi este exclusă utilizarea oricărui produs cosmetic pe acest site.

Cum este eliminarea parului elos

Procedura de îndepărtare a părului Elos începe cu aplicarea fasciculului de conductor, care este gelul.

În timpul procesării zonei dorite a ochilor sunt protejate de un fulger de lumină cu ajutorul ochelarilor.

O duză conectată la un aparat care convertește două tipuri de energie - căldură și lumină - generează raze de lumină. Ei pătrund adânc în folicul, o pungă care se hrănește din vasele de sânge, o încălzește și o distruge. În timpul lunii, părul va slăbi și va cădea.

O procedură durează în funcție de zona care trebuie tratată de la 10 minute la 1 oră. După terminarea epilării, pielea este smântână cu o cremă care are un efect de înmuiere.

Număr necesar de sesiuni

Epilarea Elos se desfășoară în timpul etapei active de creștere a părului, deoarece acesta este momentul cel mai favorabil pentru expunerea la acestea - în această fază se produce suficient pigment și papila vasculară este mai dezvoltată. În timpul procedurii, foliculii sunt distruși, iar părul cade după o săptămână.

Sesiunea trebuie repetată din cauza firelor de păr care se aflau într-o stare de somn în timpul primei expuneri la lumină. De regulă, la un moment dat, cantitatea de păr este redusă cu 10-15%, iar epilarea Elos se repetă până la dispariția completă a părului nedorit.

Cât de des trebuie să fac îndepărtarea părului? Depinde de indicatorii individuali - grosimea părului, culoarea, tipul de piele.

Pentru a obține rezultatul maxim pentru o anumită parte a corpului, este necesar un număr diferit de sesiuni.

Epilarea axinei necesită cel puțin 3 sesiuni, pieptul și spatele sunt procesate în 6-8 proceduri.

Este posibil să scăpați de antenele pe fața în 10 sesiuni, fiecare durează între 10 și 20 de minute.

Epilarea de bikini Elos va ajuta la eliminarea părului la bărbați și femei pentru 8 tratamente, care durează 50 de minute. Parul blond este mai greu de eliminat și vor fi necesare mai multe sesiuni.

Pentru a scăpa de părul întunecat, este suficient să efectuați 8 proceduri care vor dura aproximativ 8 luni. Aceasta este, dacă există un obiectiv pentru a scăpa de păr pentru următorul sezon plaja, va trebui să înceapă procesul în toamna.

Plecarea după epilare

Pentru a îndepărtarea părului elos a adus efectul dorit va trebui să acorde atenție zonei tratate.

 1. În decurs de 3 zile după procedură, zona tratată trebuie lubrifiată cu cremă de panthenol, pentru a evita uscarea și înroșirea.
 2. Nu mergeți în primele 3 zile de baie, saună și nu faceți o baie fierbinte. În aceleași zile, excludeți masajul.
 3. Tot prima săptămână pentru a evita contactul cu produsele cosmetice pe zona epilată.
 4. Timp de două săptămâni, nu faceți plajă și nu opriți bronzarea, pentru a preveni apariția petelor de vârstă.
 5. Dacă mergeți la lumina directă a soarelui, aplicați un agent de protecție solară cu un factor de protecție de 30.
 6. Până la eliminarea completă a părului nedorit, nu folosiți forceps, depilator, ceară. În cazul unei necesități de a scăpa de părul rămas după procedură, utilizați o batistă sau o cremă depilatoare.

Este de necontestat că 80% dintre persoanele care au suferit o procedură de eliminare a părului elos consideră că este eficace cu un raport optim preț-calitate.

Avantajele și dezavantajele procedurii de îndepărtare a părului ELOS

Principalele avantaje ale procedurii de îndepărtare a părului Elos

 • capacitatea de a îndepărta orice tip de păr. Dacă laserele de diferite tipuri afectează diferențial numai părul unei anumite culori, atunci epilarea modernă ELOS este "controlată" de culorile părului fiecărui client, chiar și cele mai ușoare și mai subțiri;
 • puțin timp pentru care are loc procedura. Având în vedere costul său, echipamente scumpe pe care un salon trebuie să le cumpere, procedura se poate plăti rapid pentru ea însăși - în doar câteva luni
 • în timpul procedurii de întinerire ELOS, durerea este practic absentă, ceea ce este deosebit de important, de exemplu, în timpul epilării profunde a bikinilor;
 • după eliminarea părului ELOS, perioada de reabilitare nu este necesară - clienții aproape că nu trebuie să-și schimbe stilul de viață;
 • nici un risc de posibila infecție. Nu se produce penetrarea sub piele cu ELOS, pielea nu este deteriorată și, prin urmare, este exclusă penetrarea infecțiilor nedorite în organism;
 • finalizarea completă a cursului recomandat de cosmetolog pentru epilatul ELOS garantează în continuare eliberarea finală a zonei alese de către client de la părul nedorit, principalul lucru fiind să se desfășoare în timp util sesiuni preventive.

Principalele dezavantaje ale procedurii de îndepărtare a părului ELOS

 • costul ridicat al procedurii. Pentru a obține efectul dorit, clientul va trebui să treacă de la 6 la 8 proceduri ELOS. Uneori, numărul de proceduri ELOS poate ajunge până la 15, de exemplu, dacă clientul are un număr mare de foliculi de păr "de dormit". Dacă costul unei sesiuni este încă acceptabil, atunci atunci când suma totală pentru procedură este complet adusă, este semnificativă.

Epilarea unui bikini adânc poate costa de la 6.000 de ruble și mai mult, în funcție de nivelul salonului. Prețul epilării ELOS pe piciorul inferior al clientului este de la 10.000 de ruble și mai mare. Tratamentul ELOS în zonele de armpă - de la 5 000 de ruble; pe buza superioară - de la 3000 de ruble.

  costul ridicat al echipamentelor necesare pentru procedura ELOS. Costul mediu al aparatelor pentru epilatul ELOS este de la 200.000 la 700.000 de ruble. Adăugați la aceasta necesitatea de a achiziționa un scaun confortabil pentru un viitor client, precum și costul de instruire a unui angajat care va lucra pe un nou dispozitiv. În plus, pentru a achita echipamentul pentru procedura ELOS, este necesar să atrageți clienți prin publicitate - și acesta este, de asemenea, un cost suplimentar;

Un număr semnificativ de contraindicații pentru procedura ELOS.

Traficul clientului către serviciul ELOS este de 5-10 persoane pe zi.

Diferența față de alte opțiuni de îndepărtare a părului

Îndepărtarea părului Elos este potrivită pentru persoanele care doresc să îndepărteze părul nedorit pentru o metodă de lungă durată și rapidă. O astfel de manipulare seamănă cu o tehnică laser. Luați în considerare diferențele în detaliu:

Eficacitatea în majoritatea cazurilor depinde doar de maestru și de aptitudinile lui. Când efectuați procedura, electrodul trebuie să cadă în mod specific în folicul. Numai cu un astfel de impact, acesta va fi complet eliminat. Când cosmeticianul nu posedă abilitățile necesare, atunci nu va exista nici o eficacitate.

Îndepărtarea părului cu lumină cu impuls intensiv este potrivită pentru cei care au păr întunecat și piele echitabilă. Aceste caracteristici garantează cel mai mare rezultat. Îndepărtarea părului Elos în acest caz conține o superioritate semnificativă, deoarece îndepărtează firele mici și cele mai ușoare. De exemplu, atunci când eliminăți părul facial, acest factor este considerat a fi o superioritate semnificativă. Operațiile de distrugere a foliculilor de păr iau mult timp, deoarece este necesar cel mai mare număr de sesiuni și pot apărea și reacții alergice.

Elos sau tehnica laser

Aceste două tipuri de proceduri au diferențe minore. Caracteristicile distinctive includ: numărul de operațiuni, performanța, costul. Acțiunea laserului vizează numai firele de păr, iar epilarea Elos afectează părul și pielea din jurul firelor de păr. Rezultatul îndepărtării părului și consecințele depind de îngrijirea și competența serviciului în salon. Mai întâi de toate, acordați atenție următoarelor indicatori:

Salonul ar trebui să fie un expert în această procedură. Discuție obligatorie și pregătitoare între comandant și client. În acest caz, cosmetologul ar trebui să verifice cu vizitatorul despre bolile existente, orice manifestări alergice, ați fost la o consultare cu un endocrinolog și un ginecolog. Absența unor astfel de întrebări poate fi un paznic, deci merită să ne gândim dacă merită efectuată o procedură în acest salon.

Prezența dispozitivelor necesare: unitatea, un dezinfectant, un gel special cu efect de răcire, precum și pentru a înmuia pielea și, bineînțeles, prezența ochelarilor de soare.
În salonul de frumusețe ar trebui să fie curat, ca dispozitive, și la locul de muncă.

Cine poate efectua procedura

Atât femeile, cât și bărbații pot deveni clienți ai unui salon de înfrumusețare - principalul lucru este că ei au deja 18 ani, până la atingerea acestei vârste, procedura ELOS nu se poate face. Impactul este un punct, astfel încât vă permite să eliminați părul nedorit pe orice parte a corpului, chiar și atunci când epilați un bikini adânc la femei sau în aripile nasului la bărbați.

Procedura ELOS este foarte eficientă, de exemplu, dacă bărbații au rădăcini de păr vizibile după ras pe fața prin piele, iar această parte a feței devine albăstrui și neplăcute. Sau în prezența unei piele foarte sensibilă a clientului: trecerea acestei proceduri face posibilă refuzarea bărbieritului frecvent, ceea ce provoacă iritarea pielii. Deși bărbații cresc de obicei mai repede, probabil că vor avea nevoie de mai multe sesiuni.

Înainte de a trece prin procedura de epilare ELOS, clientul trebuie să fie avertizat că va trebui să facă unele activități pregătitoare. Deci, cu câteva săptămâni înainte de începerea sesiunilor ELOS, clientul va trebui să refuze să viziteze solariul. Cu o zi înainte de procedura ELOS, zona dorită a corpului trebuie prelucrată cu o mașină de ras. Dar este imposibil să folosiți mijloace de depilare care să scoată firele de păr din rădăcină, ceea ce va reduce efectul sesiunilor.

Cum să vă pregătiți pentru îndepărtarea părului Elos

Prima vizită la cosmetolog trebuie făcută cu cel puțin o lună înainte de începerea cursului. Ar trebui să aveți timp să vă pregătiți pentru proceduri. Acestea vor fi mai puțin dureroase și cu rezultate mai bune dacă urmați următoarele recomandări:

 • în zona de tratament, părul trebuie să fie în stadiul creșterii active, astfel încât să nu poată fi smulse sau îndepărtat cu o cremă, ceară sau zahăr;
 • Trebuie să vă abțineți de la folosirea scruburilor cu 4 zile înainte de procedură;
 • Cu o lună înainte de epilare, este recomandabil să nu mai vizitați salonul de bronzare.

Dacă în ultimele trei luni au fost efectuate proceduri de întinerire chimică sau chimică, trebuie să așteptați regenerarea completă a pielii. Cu o zi înainte de îndepărtarea părului Elos este ras

Cu 1-2 zile înainte de îndepărtarea părului Elos, trebuie să vă radeți părul. Lungimea lor nu trebuie sa fie mai mare de 1-2 mm - parul scurt face radiatii mai bine.

Puteți utiliza o cremă anestezică sau spray pentru a scăpa de epilare fără durere. Se aplică la zona dorită cu două ore înainte de procedură. Pe partea de sus a pielii este acoperit cu un film, care trebuie îndepărtat numai înainte de începerea sesiunii.

După cursul complet

Atunci când procedura se desfășoară în totalitate și în conformitate cu tehnologia, cu respectarea condițiilor unui specialist, care sunt prezentate în timpul vizitei inițiale la centrele de cosmetologie, pacientul obține în cele din urmă un rezultat stabil: pielea devine netedă, moale și curată.

În concluzie, aș dori să menționez că desfășurarea independentă a unui astfel de tip de îndepărtare a părului este extrem de nedorită. Îndepărtarea părului Elos va necesita unele dintre abilitățile și abilitățile pe care le posedă adesea numai specialiștii calificați, ceea ce înseamnă că utilizarea echipamentului vă poate conduce, cel mai probabil, la consecințe negative. În legătură cu disponibilitatea generală a majorității procedurilor de îndepărtare a părului și a lui Elos, este mai bine și mai ușor să mergeți la centrul medical. De asemenea, dacă doriți să obțineți corpul absolut neted va ajuta la îndepărtarea părului brazilian.

Deci, îndepărtarea părului Elos este în prezent un serviciu deosebit de popular și popular oferit de saloanele de înfrumusețare. Oricine poate solicita o astfel de procedură. Este important doar să înțelegeți ce cere procedura de la dvs., ca pacient, și doar atunci să vă gândiți la ce rezultat va fi. Să vă binecuvânteze!

Recomandări către clienți după procedura de îndepărtare a părului Elos

În termen de două până la trei săptămâni de la trecerea procedurii ELOS, este mai bine ca clientul salonului să nu cadă sub acțiunea razelor solare directe sau să utilizeze protecție solară. Tanarea în primele 4 zile este, de asemenea, nedorită să participi. Este mai bine să nu se supraîncălzească zonele tratate ale corpului, astfel încât vizitele la saună, la piscină, la clubul de fitness sau la sala de sport nu sunt recomandate, indiferent unde conduceți procedura ELOS - de la epilarea facială până la epilarea profundă a bikinilor.

Atunci când creșterea părului pe părțile corpului expus la ELOS este încetinită în mod clar, iar firele de păr devin mai subțiri și mai strălucitoare, ELOS se efectuează mult mai puțin frecvent și apoi se oprește complet. Momentul sesiunilor profilactice de ELOS este determinat de un cosmetolog.

Îngrijirea și interdicțiile după epilatul Elos

Nu contează cât de atent efectul, pielea este încă în stres. Aspectul după ce procedura practic nu suferă, puteți duce o viață normală. Ca o grijă suplimentară, se recomandă utilizarea unei creme cu pantenol. Acesta va înmuia pielea și va avea un efect calmant și vindecător. Interdicțiile se referă la:

 • vizite la saună, baie și piscină timp de trei zile;
 • aplicarea pe pielea tratată a lotiunilor și a scruburilor alcoolice timp de 7 zile;
 • îndepărtarea părului în creștere în intervalele dintre sesiuni în orice fel, altele decât bărbieritul;
 • tăbăcire vizita timp de 2 săptămâni.

După îndepărtarea părului Elos, puteți face plajă prin aplicarea unei proteze de protecție solară

În acest caz, nu este interzis să faceți plajă pe plajă sub soarele foarte cald, după aplicarea de protecție solară înainte.

Ce spun doctorii despre îndepărtarea părului Elos

Oncologii nu se opun implementării sale pe baza unei piele complet sănătoasă. Dar se recomandă să se facă cu epilare prudentă a axililor (există ganglioni limfatici concentrați) și halourile glandelor mamare.

Ginecologii avertizează că expunerea la căldură în zona bikinilor poate provoca o exacerbare a aftoasă și a bolilor cronice de sex feminin existente. În general, comunitatea medicală nu se opune utilizării părului Elos.

Video: ELOS - tehnologie, procedură, contraindicații

Cu toate avantajele de îndepărtare a părului Elos rămâne inaccesibil pentru utilizarea în masă. Cu toate acestea, în cazul în care există o oportunitate financiară și nu există contraindicații, cosmetologii și dermatologii recomandă alegerea sa în funcție de alte metode.