Braun Series 7 7865cc Revizuirea rasnitei electrice

Smântână

De la adolescență, absolut toți bărbații se confruntă cu necesitatea de a elimina excesul părului facial. În fiecare an firele de păr devin tot mai mult, pigmentarea lor este mai bogată, grosimea crește. Procesul de bărbierire devine un test zilnic pentru piele și durează mult timp.

Există multe modalități de a scăpa de părul inutil, dar cel mai frecvent în acest moment este să folosiți o mașină de ras. Aparatele de bărbierit electrice utilizează un număr semnificativ mai mic de bărbați, deoarece Se crede că aceste dispozitive nu pot face pielea la fel de netedă ca lamele clasice ascuțite. Prețul joacă, de asemenea, un rol important. Puțini oameni sunt dispuși să dea o sumă semnificativă pentru un model avansat de gadget electric, posibilitatea de a încerca care în acțiune va apărea numai după cumpărare. Cele mai multe sunt mereu în căutarea celui mai rapid mod de a se rade, cu o iritare minimă a pielii și un cost minim. Aproape nimeni nu ia în considerare câți bani sunt cheltuiți pe spume, creme și loțiuni. Dar, dacă te uiți, se dovedește adesea că este mai profitabil să cumperi un lucru mai scump și mai avansat, pentru că în final, poate fi cel puțin nu mai scump, iar rezultatul utilizării sale va fi mai bun.
Pentru a ajuta oamenii cu o alegere, o mulțime de recenzii ale tehnologiei sunt postate online în fiecare zi. Acest articol este unul dintre aceste materiale și va fi dedicat unui model destul de interesant al celui de-al șaptelea aparat de bărbierit electric de la Braun - 7865cc.

Specificații tehnice

Sistemul de bărbierit: net;
Metoda de bărbierire: uscată / umedă;
Sistem de alimentare: baterie;
Durata de viață a bateriei: până la 50 de minute;

Tehnologia Braun Sonic, 2 ochiuri de bărbierit Opti-Foil ™, dispozitivul de tăiere ActiveLift, tehnologia de protecție a pielii SkinGuard, sistemul de bărbierit plutitor 8D (MacroMotion + MicroMotion), stația de curățare și reîncărcare CleanCharge, capul de bărbierit Precision HeadLock,, rezistent la apă.

Pachet de livrare, aspect

Eroina revizuirii este vândută într-o cutie de carton negru, pe marginile cărora sunt tipărite informații detaliate despre produs. Aici puteți vedea o fotografie a aparatului de ras în dimensiune completă și designul unității de bărbierit, citiți despre principalele avantaje ale modelului și aflați informații despre producătorul acestuia.

Ambalajul special de calitate nu este diferit. Împreună cu banda care a fixat capacul cutiei de la fabrica, a scos cu ușurință stratul superior de carton imprimat. În interior nu există un cadru de amortizare. În consecință, în timpul transportului, toate influențele externe sunt perfect transmise conținutului intern. Dar acest lucru nu a împiedicat dispozitivul să ajungă în siguranță și în siguranță.

Pachetul include:

1. Aparat de ras electric Braun Series 7 7865cc;
2. Stația de curățare și reîncărcare&Charge;
3. cartuș de curățare;
4. Perie pentru curățarea unității de tăiere;
5. Adaptor de rețea;
6. Caz de călătorie;
7. Instrucțiuni.

Aspectul briciului merită laudă. Se simte în mod clar munca minuțioasă a designerilor. Organismul sa dovedit nu numai frumos, dar și ergonomic. În mână, Braun 7865cc se află ca o mănușă, care este în mare măsură facilitată de o suprapunere cauciucată pe spatele ei.

Pe partea frontală a producătorului au fost plasate butoanele de alimentare și controalele intensității bărbierii. Privind în perspectivă, voi spune că nu am observat o mare diferență între cele cinci moduri disponibile. Sub ele există un buton de resetare, care se utilizează pentru resetarea contorului de uzură al grilajului pentru bărbierit.

Chiar deasupra butoanelor de comandă se află o placă cu nervuri, prin alunecare, puteți aduce dispozitivul de tundere încorporat în poziția de lucru. După cum puteți vedea în fotografie, țara de producție este Germania.

În partea de jos puteți vedea un afișaj rotund care arată încărcarea bateriei și semnalizarea necesității de a înlocui caseta cu o placă de ras și unitatea de tăiere.

Pe partea din spate, în afară de o pereche de contacte metalice pentru reîncărcare de la stația de bază și un conector pentru conectarea unui adaptor de rețea, nu este nimic interesant.
Pe una din laturile capului aparatului de ras este un dispozitiv de fixare care îi permite să se fixeze în poziția dorită pentru confortul manipulării locurilor greu accesibile.

Pe de altă parte, este o eliberare cu buton etichetat, dând clic pe care puteți scoate caseta cu plasă și unitatea de tăiere pentru curățare sau înlocuire.

Partea din față a stației de bază este realizată din plastic lucios, pe care se acumulează constant praf, amprente și zgârieturi. Un buton rotund mare în centrul său este responsabil pentru pornirea procesului de curățare a aparatului de ras, iar indicatorii din partea dreaptă arată gradul actual de contaminare a unității de tăiere.

În partea stângă există un buton pentru deschiderea compartimentului pentru cartușul de curățare și trei indicatoare prin care puteți evalua starea lichidului din interiorul acestuia.

În interiorul stației de bază există două contacte metalice cu arcuri care sunt responsabile pentru controlul aparatului de ras.

Alimentarea este furnizată prin conectarea unui adaptor de rețea la un conector specializat.

Pentru stabilitatea stației de bază sunt responsabile trei picioare de cauciuc. A fost lansat în Ungaria.

Cartușul de curățare este închis cu un dop special care trebuie îndepărtat cu grijă înainte de a fi instalat. Eticheta indică compoziția chimică a lichidului și țara de fabricație. În cazul nostru, aceasta este Irlanda.

Testați aparatul de bărbierit electric Braun Series 7 7865cc. Impresii generale

Înainte de a utiliza aparatul de ras pentru prima oară, acesta trebuie încărcat, ca Din fabrică, bateria este complet descărcată. Acest lucru se poate face în două moduri.
Primul este conectarea aparatului de ras la rețeaua de alimentare utilizând adaptorul inclus.

Al doilea este să instalați aparatul de ras în stația de bază inclusă. Este nevoie de aproximativ o oră pentru ca bateria să atingă capacitatea maximă. Puteți să o încărcați oricând, deoarece Pentru bateriile Li-ion, acest lucru este absolut necritic.
Există o nuanță importantă: nu puteți folosi o mașină de ras din rețea, ci pur și simplu nu va porni. Se pare că acest lucru se face din motive de securitate ale utilizatorului. Dacă cineva a avut timp să se supără, atunci grăbesc să vă rog, pentru un bărbierit de o singură dată, o reîncărcare de cinci minute a bateriei este de ajuns.
Producătorul a livrat Braun Series 7 7865cc cu un cap de flotare plutitor capabil să se deplaseze în opt direcții (poate fi rotit 40 de grade) pentru a repeta maxim toate contururile feței. Acest lucru ar trebui să îmbunătățească îndepărtarea părului în zonele cu probleme.

Evaluarea vizuală a eficacității rasului utilizând modelul 7865cc poate fi prezentat pe video și fotografiile de mai jos. Pentru a complica sarcina unei mașini de ras, a fost selectat un bărbat cu păr gros și rigid. Lungimea medie a firelor de păr este de aproximativ un milimetru și jumătate, ceea ce reprezintă cel mai frecvent scenariu de utilizare a unor astfel de dispozitive (îndepărtarea zilnică a părului în exces).

Întregul proces a durat câteva minute. Impresiile au fost doar pozitive. Se simte doar o ușoară vibrație pe piele. Dacă plasa nu este murdară, atunci se poate simți o ușoară căldură. Părul este tăiat în una sau două treceri, ceea ce reduce în mod semnificativ iritarea pielii. Astfel, este foarte posibil să nu folosiți creme și balsamuri după bărbierit - nu este nevoie pur și simplu de acestea.
Înainte de asta, am avut o mașină de ras net Braun a primei serii în uz - diferența este pur și simplu cer și pământ. Procesul este accelerat de mai multe ori, iar rezultatul este semnificativ mai bun. Prima serie nu poate face față parului lung, dar pentru al șaptelea se pare că dimensiunea perilor (în rațiune) nu joacă nici un rol. Timpul de bărbierit crește doar ușor.
Mulți bărbați folosesc mașini de găurit rotative (din cauza ieftinității și versatilității lor), dar adesea rupe părul lung și pot irita pielea, pe care eroina revizuirii nu a fost niciodată observată.
Suportul părului ușor și subțire va fi capabil să obțină rapid rezultatul perfect când se utilizează Braun Series 7 7865cc. Cei pe care natura le-a recompensat cu părul negru dens, vor obține de asemenea un rezultat foarte bun, dar nu vor fi complet analogi cu ceea ce se poate obține cu o mașină de ras. Va exista o mică albăstruie a feței. Cu toate acestea, lamele radiază o perie puternică mult mai curată decât plasa. Cu toate acestea, mai puțină iritare a pielii atunci când utilizați o mașină de ras electrică o face o soluție mai versatilă. Dacă imediat după ce ați folosit mașina pentru a ieși în frig sau vânt - acesta este un alt test pentru față.
Braun Series 7 7865cc permite rasul umed (care, în opinia mea, este doar o mișcare de marketing obișnuită, nu are nici un înțeles special). În acest caz, doar senzații puțin diferite, dar rezultatul este același. Cu toate acestea, merită să ne amintim că după fiecare bărbierire cu spumă, briciul trebuie să fie spălat, uscat și lubrifiat cu puțin ulei de motor ușor. Cu un bărbierit uscat, curățarea este și mai ușoară. O casetă cu o plasă și o unitate de tăiere este scoasă, cu un mic robinet pe masă, bucăți de păr sunt scuturate, alte impurități sunt periate. Dar grila nu poate fi atinsă de ea, altfel muchia de tăiere va deveni plictisitoare. Uleiul este aplicat după cum este necesar.

Cea mai simplă modalitate de curățare și lubrifiere a unei mașini de ras este folosirea unei stații de bază complete. Tot ce trebuie să faceți este să apăsați un buton și să așteptați un pic, la ieșire vom primi un dispozitiv complet încărcat care arată ca unul nou. Gradul de contaminare a unei mașini de ras este determinat de intervalul de timp dintre sesiunile de curățare. Nu există senzori inteligenți oriunde. Nu există nici un sistem de uscare în modelul nostru, dar nu este nevoie urgentă de acest lucru. Alcoolul se evaporă în câteva minute.

Procesul de curățare este după cum urmează: lichidul de curățare este pompat în rezervor cu un cap de ras, aparatul de ras este pornit pentru câteva secunde, apoi testarea este drenată înapoi în cartuș. Toate acestea se repetă de mai multe ori.
Cu utilizarea zilnică a stației de bază, cartușul complet va dura aproximativ o lună. Este destul de costisitor să cumperi altele noi (aproximativ 1500 de ruble pentru 2 bucăți), iar producătorul ne sperie cu inscripția despre necesitatea de a folosi doar consumabile originale.
Dacă vă uitați la compoziția soluției dezinfectante, aceasta constă din alcool izopropilic, aromă și lubrifiant. Oamenii au înlocuit cu succes conținutul cartușului uzat cu alcool etilic, amestecat cu o cantitate mică de loțiune de ras (pentru miros) și câteva picături de ulei de motor. Potrivit recenziilor, totul funcționează fără probleme. Deci există întotdeauna o alternativă.
Este necesar să spun câteva cuvinte despre tunderea încorporată. Este foarte ascutit, rasand orice par la un moment dat, asa ca va fi foarte usor sa tai pieptanele. Singurul lucru care nu este familiar la început este abaterea de la corpul aparatului de ras cu 90 de grade.
Pentru două săptămâni de utilizare tipică a aparatului de ras, bateria nu a putut fi descărcată, ceea ce explică în mare măsură absența unui compartiment adaptor de rețea în carcasa de călătorie. La o călătorie de afaceri sau în vacanță nu va trebui să luați nimic în plus. Acesta este un plus imens. Apropo, capacul în sine este făcut destul de solid, fețele sunt destul de dense, iar pe partea stângă există chiar o plasă pentru ventilație. Nu este nevoie de protecție suplimentară a plasei de bărbierit.

concluzie

Dacă lăsăm la o parte problema costului, aparatul de bărbierit Braun Series 7 7865cc este un dispozitiv tehnologic modern, excelent, care își gestionează în mod ideal sarcinile cât mai mult posibil cu acest tip de dispozitiv. Da, se rade puțin mai rău decât mașina, da, sentimentul de neclintit va apărea puțin mai devreme. Dar rata de îndepărtare a vegetației de pe față, combinată cu absența aproape totală a iritației pielii (în funcție de tipul acesteia), face ca modelul 7865cc să fie un bun gadget pentru orice bărbat.
Dintre dezavantajele minore, este posibil să se noteze așa-numitul plastic ușor de zgâriat la stația de bază și indicatorul nivelului de încărcare a bateriei, care nu este cel mai bine făcut (procentajele, de exemplu, pe modelul 760cc-7 arata mai informativ).

Razor Braun Seria 7

Razor Braun Seria 7

Toate modelele cu utilizarea de ultimă oră Braun 7 aparate de ras sunt fabricate și oferă o netezime ideală a pielii după ras, fără tăieturi și semne de iritare. Ei au capacitatea unică de a "citi" fața și de a-și adapta puterea la densitatea firelor. Cu ajutorul butoanelor de personalizare, puteți alege cel mai potrivit mod de bărbierire din 5 opțiuni posibile - de la atent la turbo.

aparat de ras de lucru Braun Seria 7 de puternice baterii Li-Ion, care oferă până la 50 de minute de ras și complet încărcate pe oră (de unică folosință, dar suficient de a încărca bateria timp de 5 minute, acesta are un efect de memorie nu).

Modelele din această serie sunt potrivite pentru bărbierit uscat și umed, chiar și în duș. Mai mult decât atât, aparatul de ras electric Braun Seria 7 permite scufundare la o adâncime de 5 metri, astfel încât să poată spăla în condiții de siguranță sub jet de apă.

Dar este mai bine să folosiți în acest scop o instalație specială de curățare și reîncărcare CleanCharge. Oferă aparatului de ras cu o curățenie impecabilă, eliminarea maximă a germenilor, lubrifierea necesară și reîncărcarea.

Alte beneficii ale Razelor Braun Series 7

Printre motivele pentru cumpărarea unei mașini de ras electrice Braun 7 sunt următoarele:

 • un bărbierit eficient și confortabil pentru orice tip de piele și o grosime a firelor diferite;
 • obținerea unui rezultat perfect într-o singură trecere;
 • contactul perfect cu pielea;
 • posibilitatea blocării capului de ras în timpul trecerii zonelor dificile;
 • mașină de tundere pentru tăierea broaștelor;
 • utilizarea tehnologiei intelectuale a lui Sonic - asigură verificarea densității perilor (de 160 de ori pe minut) și adaptarea aparatului de ras la acesta, adică pe suprafețe mai groase, puterea dispozitivului crește instantaneu;
 • performanță ridicată - 30.000 de mișcări de tăiere pe minut;
 • depilare ușoară cu o precizie de 0,05 mm, chiar în creștere în direcții diferite și adiacent la piele;
 • Răsucirea capului rotorului în 8 direcții - pentru o manipulare ușoară a curbelor facială mari și mici.

Prețul aparatului de ras Braun Series 7 începe de la aproximativ 19 mii de ruble și depinde de caracteristicile tehnice și de echipamentul model.

Mașini de ras electrice Braun

Aparatul de bărbierit electric este un dispozitiv convenabil și sigur pentru fiecare procedură de ras de dimineață. Majoritatea covârșitoare a bărbaților sunt bucuroși să le folosească din cauza ușurinței maxime de utilizare și chiar a numeroaselor avantaje ale acestor dispozitive. Și mașinile de ras Braun sunt considerate printre cele mai căutate.

Punctele forte și punctele slabe ale aparatelor de bărbierit Brown

Aproape toate modelele de mașini de ras mărit ale acestui brand au avantaje foarte importante, dar există și un număr mic de defecte, dintre care, din păcate, sunt destul de condiționate.

 • siguranța utilizării (nu există contact direct al cuțitelor cu pielea);
 • fiabilitate, calitate și durabilitate (principalele garanții ale mărcii Braun);
 • o varietate de funcții suplimentare;
 • rasul neted;
 • confort pentru utilizare;
 • Multe modele sunt dotate cu baterii, care sunt convenabile pe șosea sau în absența electricității.
 • dispozitive scumpe (dar un cost unic, numai cu achiziția);
 • pentru o durată mai lungă de viață, dispozitivul necesită curățare și lubrifiere (dar procesul nu este atât de laborios și nu durează prea mult);
 • nu radeți mașina netedă (dar absolut sigură);
 • Instrucțiunile generale sunt atașate la unele modele din aceeași serie fără a specifica diferențele (dar întreaga diferență devine clară în procesul de utilizare).

Faptul că fiecare minus poate fi respins încă o dată demonstrează și explică popularitatea largă a acestor mașini de ras în rândul consumatorilor.

Braun modelele populare de ras

Orice aparat de bărbierit electric Braun, fie că este vorba de un model simplificat sau de o îmbunătățire ulterioară, va fi cu siguranță plăcut proprietarului, cu o calitate reală și ușurință de utilizare. Din toate varietățile de modele disponibile, vreau să subliniez următoarele:

 1. BraunSeries 3 3050cc. Acest aparat de ras este echipat cu 3 elemente de tăiere independente, care plutesc și se rotesc independent unul de celălalt, ceea ce le permite să copieze perfect relieful feței și garantează un bărbierit foarte înalt. Lamele taie cu ușurință chiar și o miriște de trei zile, îndepărtează fără probleme părul de orice lungime și duritate. Seria de ras Braun Series 3 are și funcția de auto-curățare cu un lichid special de dezinfectare care ucide toți germenii, care este incomparabil igienic decât simpla spălare a dispozitivului cu apă. Există un dispozitiv de tundere încorporat (chiar și mai convenabil decât cel al seriei 5), lumini pentru studii de înaltă calitate a zonelor tratate. Kitul include un cartuș special de curățare. Minus: puțin "furnicătură" atunci când se radează.
 2. BraunSeries 5 5040s. Prin calitatea sa, acest model este în multe feluri care aminteste de cea de-a șaptea serie de mașini de ras marcat Brown. Se potrivește cu peri crescuți în mai multe zile, în cursul rasului fără senzații de furnicături (ca în cea de-a treia serie). Din întreaga serie 5, numai acest model este rezistent la apă și permite rasarea umedă și curățarea sub apă. Nu irită pielea, există un dispozitiv de tundere. Minusuri: viteza de funcționare este puțin mai mică decât cea din cea de-a șaptea serie, iar trimmer-ul este puțin mai rău decât în ​​seria 3. Rețeaua nu funcționează (numai din baterie), adică trebuie să așteptați încărcarea. Puțin greu. Cartușul de curățare nu este inclus.
 3. BraunSeries 5 5090cc. O altă mașină de ras maro bună din seria 5, care tăie lin și fire de păr scurte și rănite. Capetele sunt mobile, asigurând un contact maxim, dar în același timp complet sigur cu pielea. Lucrați cu ușurință din greu pentru a ajunge în zone. Contra: cartușul de curățare înlocuibil este scump, corpul este din plastic (îl puteți zgâria cu ușurință).
 4. BraunSeries 7 7865cc-7. Acest aparat de ras "citește" în mod independent relieful feței (capetele se mișcă în 8 direcții, repetând conturul), calculează gradul de putere de lucru adecvat în funcție de păr (grosimea, lungimea și rigiditatea), cu cinci moduri de bărbierit ). Ținerea repetată în același loc nu este necesară aici: pielea rămâne netedă de la prima dată. Există un dispozitiv de tundere care se extinde din partea din spate a capului. De asemenea, modelul determină independent programul de curățare cu o compoziție specială a tuturor microbilor (dar, dacă se dorește, dispozitivul poate fi supus unei curățiri normale sub apă). Briciul este potrivit pentru bărbierit uscat și umed, cu o durată de viață a bateriei de 50 de minute. Kitul include: perie, curățare (stație și cartuș), capac. Minus: dispozitivul este foarte scump, costă aproximativ 28.000 de ruble, ceea ce este, probabil, un pic prea mare chiar și pentru o ras de acest nivel.
 5. BraunSeries 7760cc-7. Puțin diferit de modelul anterior în gradul de perfecțiune. Dar există o funcție de blocare a mobilității capetelor în timpul procesării zonei de bărbie și mustață. Acest șapte conține în set complet un caz, o perie, un cartuș.

Oricare dintre aceste dispozitive este gata să facă procedura de bărbierit dimineața cât mai confortabilă, dar numai dacă în fiecare caz aparatul de bărbierit este selectat cu o abordare individuală competentă.

Cum sa alegi

Alegerea unor astfel de dispozitive scumpe, cum ar fi brici electrice, este o chestiune serioasă și va fi foarte dezamăgitor dacă o achiziție făcută în grabă se va dovedi în cele din urmă complet inadecvată. Acesta amenință disconfortul în timpul fiecărui bărbierit, iar banii vor ajunge să fie aruncați în vânt.

Ce ar trebui să caut când aleg:

Numărul de capete și mobilitatea acestora. Totul este foarte simplu aici: cu cât sunt mai multe capete (de regulă, există până la 3 la mașinile de ras) - bărbieritul este mai curat și cu cât sunt mai flexibile, cu atât este mai ușor să se rade părul, inclusiv în locuri greu accesibile.

Caracteristici suplimentare. Opțiunea principală opțională pentru aparatul de bărbierit electric este un dispozitiv de tundere. Mulți bărbați poartă o mustă, o barbă și au nevoie de îngrijire atentă. Este datorită tăietorului puteți simula forma vegetației pe față, reglați lungimea. Prin urmare, în majoritatea cazurilor, este de dorit ca această funcție să aibă o mașină de ras. În ceea ce privește alte "clopote și fluiere" suplimentare (auto-curățare și atenționare la acestea, luminile, indicatorul de încărcare, umiditatea automată, ajustarea pentru tensiunea rețelei etc.), atunci fiecare trebuie să decidă în mod clar pentru sine cât de mult este necesar.

Putere. Fibrele care lucrează la baterie ies puțin mai scumpe pentru bani, dar de câte ori este mai convenabil! Cu un astfel de dispozitiv, nu contează dacă există o priză electrică în apropiere sau dacă electricitatea este întreruptă. Vă puteți rade și puneți fața în ordine cu astfel de dispozitive în orice condiții. Dar este important să se analizeze durata de încărcare și timpul de funcționare autonom.

Uscat / uscat de bărbierit. Acum, multe mașini de găurit maro admit posibilitatea de a rade și așa și așa. Dar dacă dispozitivul are doar 1 tip de bărbierit, este necesar să se procedeze de la sensibilitatea proprie a pielii. În cazul în care acoperirea este deosebit de blând - rasul umed este mai bun, dacă pielea este tolerantă la orice - orice.

Cum să utilizați

Racirea pe timp de noapte cu rasnite electrice este un proces familiar si familiar pentru multi, dar cei care incep sa se razbune sau sa mearga la aceste dispozitive dupa alte metode de indepartare a parului faciale (de exemplu, in caz de refuz al masinilor), nu strica sa cunoasca regulile generale de ras cu aceste dispozitive și nu depinde de ceea ce marca de razor).
Procesul trebuie să înceapă cu pregătirea:

 1. Spălați-vă fața cu apă fierbinte și abur bine (astfel încât rasul va fi mult mai ușor);
 2. uscat (este necesar pentru o distribuție uniformă a lotiunii, spumei sau gelului peste față).

Acum puteți trece la bărbieritul real. Va fi fie uscat, fie umed, iar fiecare metoda are propriile reguli:

 • Pentru rasul uscat: după spălarea cu apă fierbinte și cu aburirea pielii, fața trebuie tratată cu loțiune de bărbierit. După aceea, lăsați pielea să se usuce din nou.
 • Pentru umezeală: după pregătirea pielii, aplicați produsul pe care îl aveți la bărbierit (spumă, gel etc.) pe față.

Reguli generale pentru bărbierit prin orice metodă

Aici este important să observați succesiunea corectă a acțiunilor și precauție:

 1. începeți bărbierirea de pe obraji, cu mișcări netede de sus în jos (spre bărbie);
 2. procesează gâtul de jos în sus;
 3. mai departe - linia bărbiei în sine;
 4. zona de deasupra buzei superioare vine ultimul, astfel încât cel mai dur păr de mușchi poate fi înmuiat și mai bine în timp ce se rade în secțiunile anterioare
 5. după procedură, clătiți-vă fața și verificați dacă toate parcelele sunt ras calitativ (dacă o "insulă" lipsește undeva - pentru a termina);
 6. în caz de leziuni accidentale ale pielii, tratați rana cu un hemostat;
 7. Aplicați un produs după bărbierit pe față (cu o cremă, trebuie să așteptați ca substanța groasă să nu înfunde porii).

Deoarece Braun produce mașini de ras net, mișcările trebuie să fie drepte, nu circulare, ca în cazul lucrării cu mașini de găurit rotative. În același timp, este important:

 • nu împingeți dispozitivul pe piele;
 • să nu se grăbească și să nu facă mișcări bruște;
 • nu țineți împotriva creșterii părului (permis diagonal);
 • monitorizați încărcarea astfel încât aparatul de ras să nu se oprească în timpul funcționării (în acest moment, jerk și durere sunt inevitabile).

Procedura de ras trebuie întotdeauna terminată prin curățarea aparatului de ras, astfel încât acesta să dureze mai mult.

Cum să curățați aparatul de ras

Îngrijirea unei brici electrice nu este dificilă:

 1. deconectați cablul de alimentare (dacă dispozitivul este alimentat);
 2. scoateți capul (dacă este detașabil) și spălați-l sau dispozitivul complet sub apă;
 3. lăsați-l să se usuce bine și să se pună la loc.

Dacă dispozitivul este echipat cu o funcție de autocurățare, activați pur și simplu această opțiune, iar aparatul de bărbierit va face totul singur.

opinii

Artur Kiselev, 32 de ani. În general, am încredere în compania Braun. Aceasta este atât calitatea și confortul, cât și fiabilitatea dovedită de timp. Am multe aparate de acest brand în casa mea, iar pentru mine personal - o mașină de gătit electrică. Și toate acestea au funcționat de mai mulți ani fără o singură reparație. Nu susțin că există și alte firme, dar am încredere în Brown ca întreg.

Konstantin Mikhalchenko, 40 de ani. Cunoașterea mea cu Brown a început acum 7 ani, când soția mea a fost prezentată cu un uscător de păr de acest brand. Până în prezent, funcționează chiar fără indicii de eșecuri. Apoi, mai era încă o mașină de cafea, un aspirator și un mașină de măcinat cu carne, și acum am o mașină de ras pentru mine. Ce pot să spun: un design plăcut al echipamentului, după părerea mea, toate funcțiile sunt relevante și în cerere, banii sunt pe deplin justificați. Un cuvant: ei o fac cu adevarat pentru cei care apreciaza calitatea si comoditatea!

Revizuirea aparatului de ras Braun Series 7. Cum sa ras rapid si in siguranta

Nu faceți clic aici, acest lucru nu este subiectul site-ului.

Nu mă hotărâți

Hood. Acest om.

Judecând după statistici, vă plac cu siguranță articolele despre brici noi :) Am înțeles. Ritualul nostru pentru bărbații tradiționali este timpul să scuturăm ieșirea unor "iPhone-uri în lumea mașinilor de ras". Fraza bătută, dar reflectă o realitate tristă. Ideile din lumea mașinilor de ras nu există, există doar modele care sunt bune în felul lor.

Când am postat prima revizuire a aparatului de ras pe iPhones.ru, utilizatorii altor modele nu mi-au împărtășit opinia. Verificați dacă au dreptate - să examinăm un alt tip de aparat de ras și să comparăm eficiența acestuia în combaterea vegetației pe fața feței.

La ce ne uităm

În mâinile mele, aparatul de bărbierit electric este de la Braun, iar cel mai pompat este Seria 7. Nu, acest lucru încă nu te bărbierit, dar poate să se curățească, să-l spele și să-l păstreze în stare perfectă.

C Braun Am o poveste specială. A fost cu ei că am început să mă cunosc cu brici electrice. Patru ani la rând el a folosit două modele - la început a existat un cruzer la modă cu o grămadă de duze trimerice pentru o barbă încă inexistentă. Și apoi m-am mutat într-un mod mai accesibil, dar la fel de eficient, numărul pe care nu-mi amintesc deloc. Principalul lucru este că rezultatul a fost satisfăcut.

În acea perioadă, am scos cinci hackeri de viață utilă pentru proprietarii de mașini de ras electrice:

1. Se rade dupa dus> Se rade inainte de dus
2. Duș fierbinte = bărbierit mai repede
3. Uscați> cu spumă, deoarece nu intervine nimic
4. Nu aparatul de ras electric nu se rotește la zero, nu încercați
5. O mașină cu o lamă este utilă pentru a "termina" gâtul.

Deci aici. Doi ani mai târziu, m-am întors la acele mașini de ras într-o formă nouă și văd că progresul, să-l spun cu blândețe, nu se oprește.

Cipul de ras Braun este un cap de ras perforat. Ele diferă de la mașinile de ras rotative prin faptul că au o lamă orizontală glisantă. Pânzele pot fi mai multe, ele pot fi amplasate în unghiuri și înălțimi diferite - dar ați înțeles esența.

Avantajele unor astfel de aparate de ras, comparativ cu rotația, așa cum sa dovedit, devin relevante odată cu vârsta. Atunci când există păr mic pe față și sunt scurte, briciul rotativ își va face treaba puțin mai repede. Cu toate acestea, atunci când o situație este neglijată (sau pur și simplu dacă părul este gros), plasa este extrasă brusc înainte. Părul devine mai ușor înăuntru, ceea ce înseamnă mai puțină presiune și mai puține treceri cu o mașină de ras pe fața.

La timp

Seria Braun 7, pe care o folosesc acum, are câteva cipuri curioase care accelerează procesul de bărbierit. Lamele sunt în plus vibrate și montate astfel încât fiecare păr să fie cuplat mai ușor. Puteți ajusta viteza de lucru, deși încă nu înțeleg de ce este asta. Vă veți rade și cu cât vor fi mai rapide, cu atât mai repede veți fi liberi.

Dar cea mai importantă caracteristică este leagănul furnizat. Ca o stație de andocare pentru un iPhone, taxează aparatul de bărbierit. Și o curăță. În sine.

Cartușul cu lichid de curățare este introdus în partea inferioară a suportului. Cu aceasta, standul "spală" briciul, împărțind părul rămas pe lame și lubrifiază și componentele capului de tăiere. Este ca întreținerea mașinilor. Ideea este excelentă, cu excepția faptului că cartușele trebuie cumpărate din când în când. Apropo, sa crezut. Nu mi-am imaginat niciodata ca o zi o sa scriu o revizie a razelor :)

Cum se rade

Minunat. De două ori trec pe obraz - și asta e gata. Viteza este complet neobișnuită - cu mașini de găurit rotative a fost mai lungă și cu mai multă presiune. Chiar mai bine, briciul se descurcă cu "îndepărtarea" gâtului. Totul este logic aici: un bloc orizontal curăță rapid și uniform curba sub bărbie.

Cu rotorul trebuia aproape să "sapă" înăuntru, niște fire de păr nu se agață. În cele din urmă, ați terminat mașina, iar acum nu este necesară.

Lama de ochi de la Braun își trăiește propria viață: se transformă în aproape 90 de grade când o conduci în sus și în jos în față. După trei treceri, nimic nu rămâne în locul dimineața "grămadă". Dar! Este mult mai complicată această briciardă este acordată liniei bărbie. Aici era rotorul mai rapid. Cu plasa, m-am adaptat astfel: trag un trimer (nu voi lua alt cuvânt pentru efect) și voi tăia toate grădinile agățate.

Este demn de remarcat faptul că trimerul din acest model este pur "tehnic", pentru represiunea necondiționată asupra arsurilor arzătoare și a altor păduri artistice pe față. Nu este destinat celor care cresc barba, pentru că nu susține folosirea sfaturilor. Dacă doriți, puteți alinia lungimea cu ochiul.

În consecință, rasul net Braun are un scop clar: să vă radeți complet fața. Cei barbați se uită mai bine la seria CruZer, totul este oferit acolo (apropo, un lucru bun, vorbesc de doi ani de experiență). Și acest model poate fi recomandat în siguranță celor care nu se deranjează și doresc doar să scape repede de resturile trecutului neanderthal.

Opinia colectivă a bărbaților

Este interesant să știți ce credeți despre mașinile de ras net. Și ce alte opțiuni trebuie să le acordați atenție. De când am început acest subiect, putem merge mai adânc :)

În prezent, Braun deține promotori profitabile de la diferiți comercianți cu amănuntul din Rusia - puteți să vă apucați mașina de răzuire în condiții speciale. Detalii despre link:

Aparat de bărbierit electric BRAUN Seria 7 7899cc 7899cc Seria 7

de la 20178 la 24700

Model: 7899cc Seria 7

Tip produs: Razboaie

descriere

Seria Braun Series 7 7899cc Shaver uscat electric va fi un instrument indispensabil pentru îngrijirea personală. Tehnologia Sonic se adaptează automat la părul tău. Cele două ecrane de bărbierit și tehnologia SkinGuard de la Opti-Foil asigură un bărbierit sigur și confortabil, fără tăieturi și iritații. Elementele de bărbierire se deplasează independent unul de celălalt în opt direcții, repetând cât mai exact conturul feței.

Braun Series 7 O aparat de ras inteligent care vă citește fața și își adaptează puterea la densitatea firelor. Cu tehnologia inteligentă Sonic. Ideală pentru pielea sensibilă. Tehnologia inteligentă de bărbierire a Braun vă oferă un bărbierit individual și eficient. Nu este necesar să treceți de două ori pe aceeași suprafață, ceea ce reduce în mod semnificativ riscul de iritare a pielii.

Recenzii video (3)

Comentarii despre Braun 7893S

Braun Series 7 760 CC7 Aparat de ras electric

Braun Series 7 Revizuirea rasnitei electrice

Prețurile pe Yandex.Market

Compară prețurile (3)

Cum să cumpărați sau unde suntem +

"DiscountGID" este un serviciu de comparare a prețurilor în magazine, un serviciu de recuperare de numerar și asistență în alegerea bunurilor, printr-o selecție de recenzii video, recenzii și compararea produselor. Majoritatea magazinelor reprezentate pe site livrează în Rusia, deci este benefic să utilizați comanda online pe site-ul acestui magazin (dacă trimiteți comenzi către regiunea dvs., puteți afla pe site-ul magazinului selectat). Pentru a cumpăra produsul selectat, trebuie să faceți clic pe butonul "cumpărați" în fața magazinului selectat și să continuați cumpărarea pe site-ul web al acestui magazin. Pentru a obține un cashback, urmați pașii de mai jos pentru a vă înregistra.

Preț de la 20178 ruble la 24700 ruble în 3 magazine

Reducere de 5% pentru plata online

Serviciu cashback Reducere HYD

Cumpărați în orașe învecinate

Cumpărați pe credit

Fără dobândă până la 300 000 ₽ până la 12 luni pentru orice produs. KIWI Bank (SA), licență a Băncii Rusiei nr. 2241.

Perioadă fără dobândă - până la 100 de zile. Eliberarea cărții de credit - gratuită

Suma împrumutului este de până la 300.000 de ruble. Perioadă fără dobândă - până la 55 de zile!

Opinii (39)

Anton Vaumva

Folosesc rasina Braun 7899cc Seria 7 pentru mai mult de o lună. Pot spune avantajele necondiționate: 1) durata de viață a bateriei (aproximativ 3 săptămâni fără reîncărcare), 2) capetele de ras sunt perfect curat, 3) auto-curățare, 5) design frumos și de bună construi calitate.
Briciul este perfect pentru toată lumea, așa că îl recomand.

avantaje:

1) durata de viață a bateriei (aproximativ 3 săptămâni fără reîncărcare); 2) capul plutitor ras perfect curat; 3) capacitatea de a se rade uscat și umed; 4) sistemul de curățare automată; 5)

dezavantaje:

Perioada de utilizare:

Yudkin Alexey

În mână este confortabil - greu, dar nu greu. El rade totul pe o masă solidă (pe o scală de cinci puncte). Am obișnuit să folosesc mașini de ras bune, iar Braun nu are o calitate inferioară. Cu Braun, îmi pot permite să mă bărbieresc chiar și în fiecare zi și nu există nici o enervare, spre deosebire de mașinile convenționale.
Caracteristica de auto-curățare este foarte cool! nu trebuie să vă deranjez. De asemenea, se percepe în acest moment de curățare la bază.
Apropo, despre încărcare, tot timpul indicat în instrucțiuni este adevărat, încărcarea nu o face să-și amintească. Ei bine, eu sunt, de asemenea, mulțumit cu capacul, este convenabil de a face o călătorie, într-un rucsac în timp ce culcat cu obiecte greu nimic nu-l amenință
Linia de fund: Sunt mulțumit de aparatul de ras, îl folosesc mai departe și îl recomand. Nu știu cât de des trebuie să schimb banda.

avantaje:

1. Durata impunerii. 2. Comoditate de menținere în mână 3. Funcție de autocurățare 4. Fără iritare. 5. Capacitatea de a se rade cu spuma

dezavantaje:

niciun indicator informativ al comutării modului de bărbierit

Perioada de utilizare:

Zadorin Maxim

Aceasta nu este doar o brici, ci o excelență tehnologică. Cu toate acestea, înainte de a utiliza stația de curățare, este totuși necesar să clătiți capul de ras, să îl curățați și să îl uscați. Lichidul pentru stația însăși este inclus în kit și, judecând după compoziție, pur și simplu dezinfectează lame. Dacă mai mulți oameni folosesc această razor, atunci este, desigur, justificată. În plus, aparatul de ras, în timp ce în stație se încarcă. Indicatorii privind nivelul bateriei și gradul de curățare vă vor aminti să utilizați stația. Se rade bine, capul de ras este plutitor, dar o poti repara. Există diferite moduri de intensitate pentru a fi bărbierit. Dacă pielea este sensibilă, atunci modul de economisire va fi calea. Tăietorul pentru temple este deja luat în considerare.

Perioada de utilizare:

Khusaenov Rizvan

De obicei mă bărbieresc cu mașina, dar recent am primit această mașină de gătit electrică Braun drept cadou. Sunt incluse - un dispozitiv pentru curățare și încărcare, un cartuș cu lichid de curățare, o perie de curățat, un carcasă, un cablu pentru încărcare și, cel mai important, briciul în sine. 5 moduri de bărbierit vă permit să determinați cel mai potrivit pentru pielea mea. Sistemul intelectual determină în mod automat unde se adaptează în fața mea și ce fel de fire se adaptează. Capul de ras este plutind și urmează conturul feței mele, ceea ce vă permite să vă radeți calm și prima dată și, dacă aveți nevoie, capul poate fi ușor fixat cu un buton lateral. Există, de asemenea, un trimmer care poate tăia arsuri sau barbă. Aparatul de ras este rezistent la apa si se rade usor, atat uscat, cat si in dus. Se află confortabil în mână și nu alunecă. După ras, trebuie doar să-l clătiți și să-l puneți cu capul într-un dispozitiv de curățare. Acesta va determina nivelul de contaminare și curățați-l după cum este necesar. Există un indicator de încărcare, atât pe aparat, cât și pe aparatul propriu-zis. Bateria se încarcă complet în 1 oră și oferă până la 50 de minute de lucru. O încărcare rapidă de 5 minute este suficientă pentru un bărbierit. Acum, mă bărbieresc rapid și fără iritare!

avantaje:

Excelent ras, curatare rapida.

dezavantaje:

Perioada de utilizare:

Neprintsev Alexander

Razorul este super, nu mai sunt alte cuvinte! Acesta este cel mai bun razor pe care l-am ras! Include un aparat de ras, un dispozitiv de curățare și de încărcare, un cartuș de curățare, o cutie de transport, un încărcător și o perie de curățat. În primul rând, am pielea sensibilă a feței și, după fiecare bărbierit, simt disconfort și iritare pe piele. Când încercam această mașină de ras pentru prima oară, m-am gândit încă o dată că ar fi din nou un disconfort, dar nu este acolo, admir doar această razor. Razorul are 5 moduri de bărbierire, de la blând la modul turbo, desigur, puteți alege cu ușurință modul potrivit pentru piele. Braun 7899cc, ras de foarte buna calitate, de la un moment dat, nu am avut de a conduce de 2 ori sau de mai multe ori in acelasi loc, desi perii au fost deja hoo. Capul de ras este repetat în fiecare curbă, se rotește în 8 direcții, dar are și o funcție de blocare a capului de ras. Sunt foarte multumit de faptul ca aparatul de ras are un taietor incorporat. Desigur, doresc sa laud aparatul pentru curatarea aparatului de ras. În primul rând, este foarte convenabil și sa curățat și ea, nu doar în apă, ci curățată igienic, eliminând toți microbii, în al doilea rând, briciul poate fi încărcat acolo, în al treilea rând, dispozitivul pare mai estetic pentru mine, decât să se culce undeva. De asemenea, vreau să rețin că briciul este impermeabil, este foarte convenabil să se rade în duș, îl puteți spăla sub apă curentă. Un alt plus imens în această mașină de ras este bateria, în numai 1 oră bateria este complet încărcată și chiar dacă vă grăbiți și aveți nevoie urgentă de un bărbierit și bateria este scăzută, aveți nevoie doar de 5 minute pentru a reîncărca acumulatorul. Am fost mai mult decât mulțumit de razor, excelent, de înaltă calitate, elegant, și cel mai important făcut în Germania.

avantaje:

Racire de înaltă calitate, posibilitatea rasului uscat și umed, un dispozitiv pentru curățare și încărcare, dispozitiv de tundere încorporat, 5 moduri de bărbierit.

dezavantaje:

Perioada de utilizare:

Ruslan Samokhvalov

M-am uitat la mașini de ras electrice pentru o lungă perioadă de timp încercând să aleg cel mai bun și în cele din urmă stabilit pe Braun Series 7 7899cc. Primul lucru pe care vreau să-l spun este că această mașină de ras este cel mai tare accesoriu pentru baie, pe raftul din baie arată foarte cool. În spatele designului frumos și umplerea corespunzătoare a fost ascunsă. Razorul se rade foarte curat, in timp ce lucreaza in liniste, fara a prinde firele de par. Când se rade cu spumă, nici măcar un indiciu de iritare, tundere, de asemenea, funcționează excelent. Impresie generală de 5+, foarte mulțumită.

avantaje:

Design răcoros, fără supărare

dezavantaje:

Perioada de utilizare:

Kiker064

avantaje:

Aparatele de ras Bracon Series 7 7899cc WetDry nu se pot rada, ci folosesc de asemenea dispozitivul de tuns pentru a tunde whisky-ul si barba. Puneți aparatul de ras pe un stand uimitor și confortabil, unde sistemul de curățare va efectua tot felul de dezinfecție, uscați-l, adică va proceda probabil la toate procedurile necesare, astfel încât aparatul de ras nu se strică pentru o perioadă lungă de timp. Și, în timp, sunt sigur că va arăta ca unul nou și nu va aduce numai impresii plăcute și chiar va da plăcere să o dețineți.

dezavantaje:

Perioada de utilizare:

Veryutin Roman

Braun razor este prima mea brici. Obișnuiam să mă bărbieresc cu un război de țesut, convins că numai ei ar putea obține o față curată. Acest razor ma surprins placut, nu am simtit nici un disconfort in timpul rasului, rasul nu se lipsea deloc si nu trage stinghiul, asa cum se intampla uneori cand se rade cu o masina, dar se usuca usor si neted pe fata, rasindu-se firele de la radacina. Aparatul de ras este, de asemenea, foarte confortabil de ținut în mână, iar dispozitivul de tundere retractabil și stația de curățare și încărcare a aparatului de ras sunt dincolo de laudă. La toate cele de mai sus, aparatul de ras este foarte silențios și se încarcă rapid.

avantaje:

Haine confortabile, tundere încorporată

dezavantaje:

Perioada de utilizare:

Kuzmin Alexander

Razorul îi plăcea în general. Taxa convenabilă și fiabilă este bună. Include o husă de călătorie, o perie de curățat, instrucțiuni și o stație de andocare cu un cartuș înlocuibil. Puteți să vă radeți în duș. Șinderea umedă și uscată.

avantaje:

Shaves curat și rapid. Există un dispozitiv de tundere încorporat. Nu este nevoie să curățați singur aparatul de ras (pentru aceasta există o stație de andocare). Liniște.

dezavantaje:

Prețul excelent la briciul însuși și cartușele de curățare scumpe înlocuibile (dar pot fi curățate manual).

Perioada de utilizare:

Egorov Ilya

Foarte bun razor. Nu cu mult timp în urmă, am început să o folosesc, dar deja am fost foarte mulțumit. În comparație cu cea precedentă, se raschetează orice fire de păr din prima dată și foarte calitativ, fără a lăsa roșeață și iritare. Și nu este nevoie să fie curățată pentru că există un sistem de auto-curățare răcoros. Braun ca întotdeauna în partea de sus

avantaje:

frumos se rade bine si se curata

dezavantaje:

prețul este cu siguranță un pic înalt

Perioada de utilizare:

Chukhnov Andrei

Bricheta excelentă oriunde și oricând. Se încarcă rapid, încărcarea se menține mult timp. Curățarea automată, precum și spălarea lamelor sub apă. Shaving aproape perfect. Singurul lucru pe care nu se rasoreaza perfect whiskers, trebuie sa folositi un trimmer pentru a obtine o piele perfect neteda. În caz contrar, un model minunat este o lumină în greutate și nu există calități negative în aplicație. Există un caz pentru o mașină de ras, convenabilă pentru a lua cu tine!

avantaje:

Calitatea bărbieritului, calitatea bărbierii, viteza de încărcare, curățarea automată.

dezavantaje:

Nu se poate folosi la dus

Perioada de utilizare:

Davydenko Anton

Comentariu: Am urmărit mașinile de ras electrice pentru o lungă perioadă de timp încercând să aleg cel mai bun și în cele din urmă stabilit pe Braun Series 7 7899cc. Primul lucru pe care vreau să-l spun este că această mașină de ras este cel mai tare accesoriu pentru baie, pe raftul din baie arată foarte cool. În spatele designului frumos și umplerea corespunzătoare a fost ascunsă. Razorul se rade foarte curat, in timp ce lucreaza in liniste, fara a prinde firele de par. Când se rade cu spumă, nici măcar un indiciu de iritare, tundere, de asemenea, funcționează excelent. Impresie generală de 5+, foarte mulțumită.

avantaje:

Design răcoros, fără supărare

dezavantaje:

Dezavantaje: nu au fost găsite

Perioada de utilizare:

sgir2001

Poate briciul și-i justifică prețul, pentru că a înmulțit o mulțime de ea și de ras de înaltă calitate.

avantaje:

Design foarte elegant, aderență cauciucată, care reduce probabilitatea de alunecare din mâini, lamele se rotesc în toate direcțiile, ceea ce vă permite să radeți cele mai dificile zone datorită capului mobil 8D (sincer, nu am văzut în niciun astfel de dispozitiv această posibilitate), există o stație de încărcare completă, Mi-a plăcut curățarea igienică, se pare că există unele componente alcoolice în soluție, puteți să-l curățați automat sau doar sub apă curentă, puteți utiliza o perie (nu foarte convenabilă), puteți alege ce bărbierit alegeți s - sensibile sau intens (apăsați butonul de pe mâner și reguliruesh

dezavantaje:

Un tampon puternic puternic, o mică miros "ia", dar cu dificultate, și totuși un preț ridicat, și o să iau în minus faptul că, în aproximativ 18 luni, va trebui să înlocuiți caseta cu o placă de ras și unitatea de tăiere (aparatul de ras " când simbolul corespunzător apare pe ecran și trebuie să cumpărați un cartuș de curățare

Perioada de utilizare:

stukalova tanya

Briciul este foarte confortabil în mână, nu greu. Caseta conține instrucțiuni, inclusiv în limba rusă. Se încarcă în decurs de o oră, la fel de mult și de încărcat. În grabă, puteți încărca 5 minute și acest lucru este suficient pentru un bărbierit. De fapt, mai ales în grabă. Razorul repetă fiecare îndoire a feței, rade chiar părul scurt, nu rata nici unul. Briciul este absolut impermeabil, adesea îl folosesc la dus. Îi recomand!

avantaje:

Design foarte frumos, ras curat, nu lasa nici o iritare. Razorul curăță și se încarcă.

dezavantaje:

nu, numai prețul poate

Perioada de utilizare:

Gnilovsky Dmitry

Prietenii au dat această brici DR. Shaves foarte bine, la nivelul mașinii noi. În mod convenabil în mână, destul de simplu de utilizat (când am deschis instrucțiunile, m-am gândit mai întâi că nu mi-aș da seama deloc)) Mi-a plăcut că se încărca rapid și că a existat o funcție de încărcare rapidă. călătorie caz.

avantaje:

păstrează bine, se rade bine

dezavantaje:

stația de epurare ocupă mult spațiu

Perioada de utilizare:

Akhmetyanova Tamara

Soțul este încântat de această mașină de ras, i-a lăsat-o sărbătorită, cu cuvintele soțului ei, razorul se rade foarte bine și lină. Îmi place faptul că briciul din casetă se rotește în toate direcțiile, ceea ce vă permite să vă apropiați chiar și de pielea cea mai greu accesibilă. După ras nu există iritații și disconfort, deoarece există un regim pentru pielea sensibilă. Încărcă rapid și păstrează taxa pentru o perioadă lungă de timp. Puteți folosi aparatul de ras și în duș. Soțul meu este foarte mulțumit. Vă recomandăm.

avantaje:

O briciță frumoasă și confortabilă, o puteți lua cu dvs. pretutindeni, taxează rapid și taxa durează mult.

dezavantaje:

Perioada de utilizare:

anonim

Îmi place inovațiile în domeniul îngrijirii corporale și al igienei, așa că am cumpărat cu curaj o șaibă electrică Braun 7899cc Seria 7 pentru soțul meu. Și ne-a îndeplinit toate așteptările și prețul. Piele sănătoasă, netedă a feței - cheia unui om de succes, cred. Acum voi încerca să clarifică. Tehnologia sonică ia în considerare conturul feței, astfel încât briciul oferă o alunecare perfectă pe întreaga suprafață a feței. Există 5 moduri: de la modul atent la turbo, care este foarte important pentru evaluarea stării firelor și a metodei de îndepărtare a acestora. De asemenea, plasa de ras cu tehnologia de protectie SkinGuard, adica, omul tau nu va putea sa te taie sau sa te irita. În mână este perfect, nu este greu, impermeabil. Îngrijirea pentru briciul în sine nu este deloc mai ușoară: puneți-o în stație - apăsați butonul - asta este. Nimic altceva de făcut. În timp, schimbați cartușele și aparatul dvs. de ras va fi mereu nou!

avantaje:

Stație de lucru sigură, de curățare și reîncărcare, aromă de lamaie, tehnologie de protecție, cap de ras în sine

dezavantaje:

nu se uita încă

Perioada de utilizare:

Kartashova Irina

Mi-am cumpărat rasul ca cadou pentru un tip pentru anul nou. Prețul, desigur, a fost cam scump înainte de sărbătoare. Dar am vrut cu adevărat să fac un dar demn de prezentat. Razorul arată foarte bine. în design nimic inutil. Tânărul îi plăcea atât de mult încât, la început, și-a dat seama că o folosea)), dar în timp ce încerca, se bucură încă. El folosește o briciță aproape în fiecare zi, pielea este fină fără roșeață. Este nevoie de foarte puțin timp pentru bărbierit, mai ales cu un sistem de autocurățare. Cartușul lichid înlocuibil spală și dezinfectează bine aparatul de ras. Sincer, nu pot spune cât timp este suficient acest cartuș. Timp de două luni de utilizare, totul este bine. Tipul este foarte mulțumit. Braun ca întotdeauna deasupra calității și designului!

avantaje:

Design foarte elegant, rasuri de înaltă calitate, fără a zgâria pielea.

dezavantaje:

În ceea ce privește performanța și calitatea, totul este excelent, singurul negativ fiind prețul.

Perioada de utilizare:

Lukonkin Anton

Un model bun, bine făcut, a servit cu credință timp de 5-7 ani, nu-mi amintesc exact cât de mult. Am vizitat centrul de service de câteva ori - 1 dată în garanție și 1 timp pentru bani. Foarte convenabil caz de transport - plastic, nu se îndoaie. Bărbatul de ras este destul de bun când vine vorba de schimbarea capului de tăiere, uneori începe să muște, dar după înlocuire totul este în ordine. Indicare foarte convenabilă la sfârșitul mânerului de ras. Dispozitivul de curățare funcționează bine, cel mai important lucru este să nu uitați să-l spălați și să-l curățați.

avantaje:

Design elegant, ergonomie, calitate de construcție

dezavantaje:

1 timp a schimbat mecanismul de numire a trimer și 1 timp cap de ras. Dar, probabil, depinde de operație.

Perioada de utilizare:

Hablak Evgeny

Aparatul electric este pur și simplu curățat sub apă curentă, iar o stație specială, inclusă în kit, dezinfectă și usucă și aparatul de ras. Există indicatori speciali, unul arată că briciul este curățat, iar celălalt că este timpul să încărcați briciul. Este inclusă o instrucțiune detaliată, în care totul este descris în detaliu cum se folosește, curăța etc., chiar dacă un începător este clar și ușor de înțeles. Razor inteligent, sigur că acest lucru va face apel la orice om. Beneficii senzaționale în timpul și după ras.

avantaje:

Totul este gândit la cele mai mici detalii. Capul plutitor pentru cel mai confortabil bărbierit, dacă este necesar, fixat într-o poziție pentru ras în locuri greu accesibile. Aparatul se adaptează la caracteristicile firelor de păr. În timpul bărbieritului, o vibrație plăcută, ca un masaj. Funcționează aproape în tăcere. Ușor de activat și dezactivat.

dezavantaje:

Perioada de utilizare:

Khusaenov Rizvan

avantaje:
Excelent ras, curatare rapida.
dezavantaje:
Nu a fost găsit
comentariu:
Am folosit această mașină de ras pentru aproape o jumătate de an. Încă nu pot obține destul de asta am eu!
Sunt incluse - un dispozitiv pentru curățare și încărcare, un cartuș cu lichid de curățare, o perie de curățat, un carcasă, un cablu pentru încărcare și, cel mai important, briciul în sine. 5 moduri de bărbierit vă permit să determinați cel mai potrivit pentru pielea mea. Sistemul intelectual determină în mod automat unde se adaptează în fața mea și ce fel de fire se adaptează. Capul de ras este plutind și urmează conturul feței mele, ceea ce vă permite să vă radeți calm și prima dată și, dacă aveți nevoie, capul poate fi ușor fixat cu un buton lateral. Există, de asemenea, un trimmer care poate tăia arsuri sau barbă. Aparatul de ras este rezistent la apa si se rade usor, atat uscat, cat si in dus. Se află confortabil în mână și nu alunecă. După ras, trebuie doar să-l clătiți și să-l puneți cu capul într-un dispozitiv de curățare. Acesta va determina nivelul de contaminare și curățați-l după cum este necesar. Există un indicator de încărcare, atât pe aparat, cât și pe aparatul propriu-zis. Acum, mă bărbieresc rapid și fără iritare!

avantaje:

Excelent ras, curatare rapida.

dezavantaje:

Perioada de utilizare:

Ivanov Alexander

Aceasta este prima mea aparat de ras electric. Am decis să mă opresc la acest model datorită feedback-ului pozitiv. Aspectul aparatului de ras și confortul acestuia la înălțime, dar calitatea bărbieritului a fost mai mică decât se aștepta. Am o perie destul de rigidă cu pielea sensibilă, ceea ce face ca rasul zilnic cu mașinile-unelte să fie aproape imposibil. Utilizarea unui aparat de ras electric a redus iritarea, dar calitatea bărbieritului a scăzut și ea. Acest lucru, desigur, nu este surprinzător, deoarece lama de aparat electric nu are contact direct cu pielea, deci nu trebuie să așteptați calitățile cum ar fi mașinile de ras pentru o mașină de ras electrică, dar vă așteptați la un rezultat mai bun de la o mașină de ras pentru un astfel de cost. Poate că totul este specific specificului mirosului meu: judecând după descrierea mecanismului de bărbierit (capete de bărbierit și lame), rasitoarele electrice nu pot deveni un substitut pentru mașinile bărbaților.

avantaje:

1) Calitatea bricului propriu-zis
2) Funcționalitate și confort
3) Abilitatea de a se rade rapid
4) convenabil în călătorii de afaceri, etc.

dezavantaje:

1) Costul unei mașini de ras și consumabile (care mașinile convenționale, că soluția iese la aproximativ același cost)
2) Calitatea revendicată de mulți pentru a rade "ca și în cazul mașinilor" nu este adevărată

Perioada de utilizare:

Aursberg Roman

Dacă citiți această recenzie, atunci căutarea pentru briciul perfect sa terminat! Acest model este excelent în orice: de la design la configurație. Se rade foarte bine, fără a lăsa nici o iritare și eliminând problema părului în creștere. De asemenea, are un tundere încorporat, care va atrage mulți domni.
Stația de curățare și de încărcare dezinfectează dispozitivul gadget.

avantaje:

Tăietor încorporat, funcționare fără fir, echipament.