Cum se ascuțește lama GILLETTE sau orice altă mașină

Bărbierit

Fiecare om știe cât de neplăcut este să se rade cu o mașină care are o lamă plictisitoare. Cumpărați mașini de unică folosință sau luați Gillette scump, toată lumea decide singură. Numai aici costul unui cartuș de schimb pentru Gillette nu este deloc fericit. Și există o cale de ieșire, ascuțiți lama lui Gillette sau a oricărei alte mașini.

Acum veti invata o modalitate simpla, dar foarte folositoare de a ascuti lamele aparatului dvs. de ras Gillette.

Acest sfat util vă va ajuta să economisiți puțin și să prelungiți durata de viață a mașinii dvs., ceea ce vă va satisface cu un bărbierit confortabil.

Cum de a ascuți o mașină de ras acasă: instrucțiuni pentru diferite metode

Numeroși producători de accesorii pentru bărbați și accesorii pentru bărbierit oferă mașini de unică folosință și reutilizabile cu lame de materiale de calitate. Dar, mai devreme sau mai târziu, orice lamă va începe să-și piardă proprietățile, mai ales dacă mașina nu este prevăzută cu îngrijire decentă, funcționare și depozitare corespunzătoare. În acest sens, experții oferă o varietate de tehnici, cum să ascuțiți lama mașinii, multe dintre ele pot fi folosite acasă.

Cu privire la modul de a ascuți o mașină de ras la domiciliu, mulți oameni știu, deoarece de mai mulți ani au practicat mai multe moduri de modă veche. Până în prezent, au fost inventate multe idei noi, care, de asemenea, ascuți rapid și fără probleme lamele, prelungind durata de viață a acestora. Este important să respectați toate detaliile și instrucțiunile, altfel puteți deteriora suprafața tăietoare ascuțită.

Ascuțiți aparatele de ras la domiciliu: ce este important să știți

Mulți bărbați cred că ascuțirea lamelor pentru o mașină este un exercițiu puțin probabil sau inutil. Având în vedere în special faptul că există un sortiment vast de noi lame și casete în magazine. De fapt, mașinile de ras de înaltă calitate costă o mulțime de bani, la fel ca lamelele pentru astfel de modele. Prin urmare, experții recomandă economisirea de bani și ascuțirea lamelor, cu excepția cazului în care, desigur, nu folosiți un aparat de ras de unică folosință ieftin.

Există doar câteva tipuri de mașini de ras care pot fi răniți pe astfel de metode:

 • mașină de unică folosință;
 • carucioare reutilizabile cu casete;
 • Mașini în formă de T.

Dacă, pe lângă aplicarea și îngrijirea adecvată, pentru a ascuți lamelele, bărbatul va putea securiza un bărbierit umed de înaltă calitate și va economisi bani pentru achiziționarea unei mașini sau lame. În caz contrar, lamele nu numai că vor tăia firele de păr și le vor scoate din afară, dar și vor îndepărta stratul superior al pielii. O condiție importantă pentru ascuțire este respectarea instrucțiunilor pentru toate etapele, altfel puteți tăia suprafața de tăiere.

Ghid etapizat

Până în prezent, cea mai relevantă solicitare din partea bărbaților în forumuri și comunități este următoarea - cum se ascuțează lame de ras Vest. Acest producător oferă mașini de înaltă calitate, cu casete care pot fi înlocuite, care pot prelungi cu ușurință perioada de valabilitate în sine, fără ajutorul unui specialist. Cele mai frecvent practicate două dispozitive pentru o astfel de acțiune - aceasta este o piramidă de ascuțire a lamei de ras sau denim obișnuit.

Piramida poate fi realizată independent de un material care nu poate magnetiza, de exemplu, plexiglas sau carton. Cu adeziv sau bandă adezivă este fixată, dispozitivele de fixare metalice sunt interzise. Ascuțirea suplimentară se efectuează după cum urmează:

 • marcați piramida pe o suprafață tare și dreaptă;
 • În plus, piramida este orientată spre punctele cardinale;
 • lamele de ras trebuie amplasate de-a lungul piramidei în direcția nord-sud;
 • Lamele ar trebui să stea în această stare sub piramidă timp de 6-8 ore.

Aceeași metodă poate fi folosită pentru a ascuți lamele pentru mașinile de ras, cum ar fi Gillette și alte mărci.

Mulți bărbați au practicat cu succes tehnica de mulți ani, observând ușurința în utilizare și eficiența ridicată. Folosind un dispozitiv special din RazorPit sau Zattoch, lamele de pe o casetă sau lamele detașabile sunt ascuțite după cum urmează:

 • pe suprafața dispozitivului a pus un mic gel de ras;
 • de-a lungul suprafeței abrazive, dar în direcția opusă, ca și în timpul bărbieritului, efectuați mișcări de mașină;
 • 25-30 astfel de mișcări la un moment dat;
 • la sfârșit, utilajul și unealta de lucru vor trebui clătite cu apă.

Va fi de ajuns doar 5-10 minute de astfel de manipulări pentru a reanimia lamele mașinii și a da sculei de ras oa doua viață. Acest lucru nu numai că va economisi resursele financiare, dar va oferi și un bărbat cu un bărbierit de înaltă calitate și eficient, fără iritare și alte consecințe.

Modificări improvizate pentru a ajuta

Dacă un dispozitiv, cum ar fi o mașină de înțesat pentru mașină de ras nu este potrivit pentru un bărbat, puteți utiliza unelte improvizate, cum ar fi denim. Aceasta este una dintre primele metode inventate de oameni de mulți ani în urmă. Este suficient doar să întoarceți țesătura spre interior și apoi țineți mașina cu lamele în interiorul liniei de direcție a filetelor țesăturii de 30-40 de ori, dar fără a apăsa.

O altă metodă la îndemână este o curea din piele, iar ascuțirea lamelor urmează același scenariu ca și în cazul denimului. Trebuie să alegeți o centură care nu va avea zone înfrățite și îndoite, altfel suprafața lamelor va fi ruptă. Este necesar să se miște lamele de pe o bandă din partea ei înțepenită. Acest lucru va păstra integritatea părții pictate a centurii și, în același timp, va îmbunătăți funcționalitatea mașinii.

Este important să folosiți instrumente speciale?

De fapt, orice agrafiere selectată pentru mașină de ras trebuie să fie aprobată de experți, cum ar fi cureaua de piele, piramida sau denim. Alte tehnici nefamiliare și unelte netestat la îndemână pot deteriora cu ușurință integritatea lamelor, deoarece aceasta este o placă metalică de 0,5 mm grosime sau mai mică. În ciuda faptului că internetul vinde o mulțime de mașini de ras ascuțite, doar câțiva se descurcă cu adevărat.

Dacă vorbim de o unealtă scumpă și de lame, este mai bine să cumpărați opțiuni pentru ascuțire, cum ar fi un dispozitiv de la RazorPit sau omologul său ucrainean de la marca Zattoch. În acest dispozitiv, puteți ascuți lamele și casetele de ras de siguranță fără teamă pentru integritatea și funcționalitatea lor. Dacă un bărbat preferă o versiune ieftină de blugi de ascuțit, trebuie să urmați corect direcția lamei perpendicular pe direcția firelor din țesătură.

concluzie

Accesorii pentru bărbierit au toata viața proprie, care depinde de materialele produse de mașina în sine și de calitatea lamelor din ea. Mașinile de unică folosință nu folosesc mai mult de 1-3 ori, dar mașinile de ras și mașinile reutilizabile în formă de T vor dura mai mult dacă schimbați piesele de tăiere la timp. Și pentru a nu cheltui bani pentru achiziționarea de noi "pene", puteți efectua în timp util ascuțirea lor. Pentru aceasta este posibil să aveți nevoie de un dispozitiv special, precum și de o piramidă improvizată, o curea din piele sau denim.

Cum de a ascuți un gilet de ras pentru blugi

Razor - un atribut indispensabil al unui om, menit să mențină igiena personală. Dispozitivul este folosit pentru a elimina excesul de păr.

Astăzi, se disting următoarele tipuri de sisteme de ras: rotative și plasă. Spre deosebire de mașină, aceste dispozitive nu necesită folosirea apei, sunt mobile, simple și sigure în funcționare, reduc la minim riscul de tăieri, nu irită pielea, necesită înlocuirea rară a lamelor (în funcție de model - o dată la fiecare 0,5-3 ani ). Cu toate acestea, ele nu sunt capabile să îndepărteze firele "sub rădăcină", ​​pentru a asigura netezirea pielii. Ca urmare, numărul de aderenți ai bărbieritului umed "ieftin" nu scade.

Utilizarea intensivă a mașinii duce la curățarea rapidă a lamelor. Astăzi, rețeaua prezintă o varietate de variații în restabilirea performanței unui dispozitiv cu o descriere detaliată a tehnologiei pentru efectuarea lucrărilor și a videoclipurilor.

Un prim exemplu al unui aparat de ras de înaltă calitate este "Gillette". Timp de peste un secol, compania a făcut aparate de îngrijire a pielii și produse care sunt populare în Europa.

Există cazuri în care necesitatea de a prelungi durata de viață a unui dispozitiv vechi este acută și nu este posibilă achiziționarea unui dispozitiv nou. Luați în considerare modul de ascuțire a giletului aparatului de bărbierit pentru blugi și rezolvați rapid aceste probleme.

Instruire video "Cum să ascuți un gilet de ras pentru blugi"

Avantajele aparatului de ras

La sfârșitul secolului al XIX-lea, inventatorul american King Camp Gillet a propus pentru prima dată introducerea unei lame ascuțite în suportul stiloului. Datorită avantajelor incontestabile ale mașinilor de unică folosință, acestea sunt ferm înrădăcinate în viața de zi cu zi a unei persoane.

Avantajele giletului de ras

 1. Racire de înaltă calitate. Atunci când se elimină vegetația nedorită, apare contactul direct al dispozitivului cu pielea feței. Prima lamă de ras ridică părul, iar a doua - taie părul "la rădăcină".
 2. Cost redus.
 3. Disponibilitate. Puteți cumpăra o mașină de unică folosință sau puteți înlocui un cartuș de ras într-o chioșc de presă sau într-un supermarket.
 4. Nu este nevoie de electricitate.
 5. Igiena. Deoarece aparatul de ras de unică folosință este folosit pentru o perioadă scurtă de timp (2-3 săptămâni), riscul apariției bacteriilor dăunătoare pe lame este minim.
 6. Ușor de întreținut. Curățarea aparatului de bărbierit, a unui geletaj implică spălarea aparatului sub un curent de apă fierbinte.

Pentru a spori durata de viață a mașinii, este important să știți cum să ascuțiți în mod corespunzător un aparat de bărbierit periculos.

Algoritmul de ascuțire a raselor pentru blugi

Claritatea lamei de tăiere este principalul criteriu pentru alegerea unui aparat de ras. Deoarece mașina "bont" lasă vegetația excesivă pe față și cauzează microdamagii la nivelul pielii, este important să o mențineți într-o stare "sănătoasă".

Luați în considerare metoda cea mai puțin costisitoare de ascuțire a "mâner-lamei" - frecarea pe blugi.

 • blugi stransi;
 • bara sau folie cu maneci;
 • bric de unică folosință.

Este important să efectuați procedura de ascuțire a lamei pe o suprafață plană și stabilă.

Tehnica de ascutire a razelor la domiciliu

 1. Așezați bara sub blugi.
 2. Grindă lamele mașinii. Pentru aceasta, o bricieră de siguranță este frecat de blugi de 50 de ori într-o direcție și de 50 în cealaltă. Direcția de mișcare a dispozitivului - "de la sine".

După această procedură, claritatea lamelor crește de 2-3 ori. Astfel, blugi de ascuțit în mod corespunzător, o siguranță opțională și economică care crește durata de viață a produsului tăiat de 2 ori.

Cum sa ascuti o vesta de ras sau orice alta masina?

O mașină de ras pentru fiecare om este un atribut indispensabil al existenței confortabile în societate. Este ales exclusiv pentru bărbie, îi oferă un aspect curat și, ca rezultat, încrederea în sine și buna dispoziție, care îi permite să depășească barierele vieții. Este surprinzător faptul că un astfel de subiect aparent nesemnificativ are un impact extraordinar. Cel puțin, procesul de bărbierit poate fi plăcut dacă briciul este bun. Dar chiar și cei mai buni dintre ei pot fi greșiți. Cum să fii în acest caz?

Razorul de lame începe să eșueze

Va fi vorba de aparatul de casetat cu vesela cu casete de tăiere interschimbabile. Desigur, după ce acest tip de aparat de ras a intrat în uz general, relevanța ascuțitului sa dus la nu. Acest proces aparent arhaic este asociat pentru mulți numai cu un aparat de ras drept. Ea a trebuit întotdeauna să fie ținută ascuțită și să aibă grijă de ea mai grijuliu decât un cuțit într-un restaurant gourmet.

Dar, în ceea ce privește modul de ascuțire a rastelului de unică folosință sau a duzei interschimbabile, întrebarea nu apare nici măcar. Și este în zadar, deoarece lama de ras, indiferent de configurația sa, se poate ascuți. Este logic, deoarece lama însăși poate fi ascuțită. De ce să nu folosiți aceleași legi, dar cu o mașină de ras?

De fapt, toate acestea nu necesită unelte și echipamente deosebit de delicate în atelierul de garaj, cele mai simple unelte disponibile la domiciliu, pe care, fără îndoială, toți oamenii o vor face. Pentru a face acest lucru, de fapt, avem nevoie doar de două lucruri:

 • Direct mașina în sine
 • Blugi vechi

Desigur, este de asemenea util să ai o suprafață plană pe care se va întâmpla totul. Este necesar să scoateți blugi, iar pe partea neagră să lustruiți mașina cu exact aceleași acțiuni ca și în timpul bărbieritului. Dar trebuie doar să adăugați mai multă mișcare în direcția opusă.

Există câteva sfaturi despre suprafața utilizată. Unele mașini de ras în colțurile casetei au un fel de proeminențe care nu vor permite ca lamele să se așeze cât mai aproape posibil de denim. În acest caz, puteți utiliza o riglă, de exemplu, care va fi mai îngustă decât vesta de cartuș (care, pur și simplu, are proiecții similare). Astfel, veți obține ceva asemănător cu un mașină de șlefuit pentru o mașină de ras.

Trebuie să faceți aproximativ 40-50 de mișcări în fiecare direcție. Acest lucru va conferi lamei o claritate mai veche, iar rasul va fi din nou confortabil. În ciuda faptului că această metodă prelungește în mod semnificativ durata de viață a casetei, este important să rețineți că de fiecare dată devine tot mai plicticoasă. Lama însăși este subțire și după ce operațiunea de mai sus devine și mai subțire. În plus, este redus. Prin urmare, după un timp, aceasta va fi pur și simplu ineficientă.

Cum de a ascuți un aparat de ras discuri periculoase?

De fapt, acesta este un subiect destul de vast, deși se pare că nu este nimic complicat în acest sens. Briciul, având un design foarte simplu, are principii de lucru foarte subtile și sensibile. În general, ascuțirea duce direct la unul dintre procesele de întreținere ale acestei mașini de ras. Cum de a ascuți rasul și ce este necesar pentru asta?

Procesul va consta în următorii pași:

 • Inspectarea și inspecția suprafeței de tăiere (geometrie)
 • corecție
 • Ascuțire și finisare
 • Apoi verificați claritatea

Fiecare etapă are propriile detalii. Dar dacă, în general, geometria verificarea se face după cum urmează: trebuie să ia suprafața plană este adecvată, cum ar fi sticla, și atașați aparatul de ras, astfel încât obushka și căruțe au fost pe ea exact. Acest lucru va indica ce fel de pietre de slefuire trebuie sa alegeti: dur sau moale.

Lapping se face, de exemplu, cu o cârpă groasă, ca o curea din piele. În acest stadiu trebuie să mergeți după ascuțire pentru a lucra exclusiv cu suprafața lamei de ras. Mulți bărbați se bucură de briciul periculos, dar când este dobândit, pe lângă rasul și stilul bun, există și o mare nevoie de îngrijire pentru acest instrument.

Cum să ascuțiți lame de ras pe blugi, curea și ascuțitoare

Ascuțiți lamele de ras pe cont propriu poate fiecare om, dacă utilizați tehnici simple. Acest lucru va prelungi durata de viață a mașinii, iar procedura însăși nu va dura mult timp.

 • 1. Ce este important să știți
 • 2. Modalități și îndrumări pas cu pas
 • 2.1. RazorPit ascuțitoare și analogic mai ieftin Zattoch
 • 2.2. Stofa denim
 • 2.3. Curea din piele
 • 2.4. piramidă
 • 2.5. Ascuțirea pietrei
 • 2.6. Ascuțirea șmirghelului
 • 3. Caracteristici ascuțite de ras de unică folosință
 • 4. Caracteristici ascuțite Gillette
 • 5. Caracteristicile de ascuțire a aparatului de ras

Ce este important să știți

Principalul accesoriu al îngrijirii de zi cu zi a bărbaților, care necesită instrumente-unelte de atenție. Cele mai utilizate - de unică folosință, în formă de T sau reutilizabile cu casete interschimbabile.

Se întâmplă ca lama să fie blocată, iar casetele înlocuibile să iasă. Este necesar să se rade cu material inadecvat, motiv pentru care există o puternică iritare a pielii, abraziuni pe față și părul a fost ras slab.

Tehnicile realizate la domiciliu vor restabili rapid aspectul original al materialului ascuțit, vor prelungi termenul de valabilitate, vor ajuta la economisirea banilor și vor ajuta în orice situație.

Moduri și ghid pas-cu-pas

Profesioniști, barbierii și bărbații care practică îngrijirea de sine a mașinii, folosesc mai multe metode.

RazorPit ascuțitoare și analogic mai ieftin Zattoch

Compania daneză RazorPit a dezvoltat un ascuțitor pentru ascuțirea lamei. Această metodă este dovedită și bine stabilită în rândul utilizatorilor. Piața prezintă de asemenea un echivalent buget al companiei ucrainene Zattoch.

Plăcuța de piele alungită pe o bandă adezivă, a cărei suprafață este tratată cu praf de diamant și este înseși.

Cu RazorPit (Zattoch), lamele sunt măcinate după cum urmează:

 • Câteva picături de gel de bărbierit sunt aplicate pe suprafața dispozitivului.
 • Apoi, mașina de ras se mișcă în direcția opusă.
 • 25-30 mișcări recomandate.

O procedură pe lună este suficientă pentru a aduce mașina într-un instrument fiabil de bărbierit. Videoclipul arată cum se ascuțește 3 lame diferite cu un dispozitiv de strângere Zattoch.

Stofa denim

Ascuțirea unei mașini de ras la domiciliu poate fi pe blugi. Denimul din partea stransa este dens si dur, se descurca cu lama bontata.

 • Jeansul este întors spre interior.
 • Sub blugi trebuie să puneți un lucru solid din carton sau din lemn. Suitură, bar, manșon din pungi de plastic.
 • Briciul se mișcă de-a lungul țesăturii în direcția opusă bărbieritului clasic, în timp ce blugii nu se deteriorează.
 • Destul de 30-50 de ori.

Pe măsură ce mașina este utilizată, procedura se efectuează regulat până când materialul este complet diluat.

Curea din piele

Puteți acoperi o mașină de ras acasă cu o curea din piele. Procedura este similară cu metoda cu denim. Cureaua este aleasă durabilă de pe pielea groasă, întoarsă spre interior și face 25-30 mișcări în direcția opusă. Nu mai puțin convenabil și accesibil.

piramidă

Unele surse afirmă că inginerul ceh K. Drobal a inventat piramida pentru ascuțirea lamei. Poate fi cumpărat sau făcut din mijloace improvizate. Tăiați un pătrat dintr-o palmă sau carton, iar fețele sunt paralele una cu cealaltă (dimensiunea este prezentată în imaginile de mai jos). Asigurați-le cu bandă scotch sau lipici în formă de piramidă. Mai mult, conform instrucțiunilor:

 • setați piramida pe o suprafață plată solidă;
 • designul este orientat de laturile punctelor cardinale;
 • așezați lama în interiorul piramidei pe un piedestal din carton 1/3 din înălțime, de la sud la nord (sau invers);
 • păstrați banda în această stare timp de o săptămână.

Suprafața lamei nu trebuie să atingă nimic!

Ascuțirea pietrei

Ascuțirea lamei de ras cu o piatră nu poate funcționa pentru toată lumea pentru prima dată, depinde și de material. Pentru procedura utilizand pietre sintetice fara bulgari cu o suprafata uniforma.

Procedura este după cum urmează:

 • Piatra este umezită cu apă.
 • Aparatul se mișcă cu atenție de-a lungul pietrei în direcția opusă.
 • Sunt suficiente 25-30 mișcări.
 • Când ascuțiți un aparat de bărbierit periculos - lama aderă ușor la degetul mare și degetul arătător. Ascuțirea trebuie să fie mai întâi pe o parte, apoi să se întoarcă și să se ascuțeze pe cealaltă parte.

Ascuțirea șmirghelului

Șlefuirea pe șmirghel este o metodă simplă și neobișnuită. Foaie de hârtie cu granulație mai mare de 2000, apă și o suprafață plană sunt potrivite pentru acest lucru.

Caracteristici ascuțite de ras de unică folosință

Dacă vă aflați într-un loc în care mașina dvs. nu este disponibilă, atunci aparatele de ras de unică folosință vin la salvare. Prin urmare, uneori nu ar trebui să aruncați imediat mașina. Puteți clăti bine cu apă, apoi utilizați una dintre metodele deja cunoscute, iar mașina vă va servi bine.

Caracteristici ascuțite Gillette

Puteti ascuti rasina Gillette acasa folosind o piramida sau denim. Mașinile Mac 3 au avantaje față de altele, deoarece compania produce foarfece pentru o lungă perioadă de timp și este conștient de nevoile consumatorilor.

Pentru a ascuți corect o lamă de ras cu o vestă de denim, consultați descrierea de mai sus sau videoclipul.

Dispune de aparate de ascuțit

Ascuțirea unei mașini de ras la domiciliu nu este ușoară. Trebuie să fie luate măsuri, practici și tehnici adecvate.

 • Utilizați tehnici de ascuțire cu o centură sau o piatră.
 • Respectați măsurile de siguranță cu un obiect ascuțit.
 • Observați unghiul corect de ascuțire.
 • În timpul procesării, nu este necesar să apăsați puternic dispozitivul.
 • Ascuțiți mai întâi o singură parte, apoi pe cealaltă.

Briciul a fost bont? Trei moduri eficiente de ascuțire

Printre varietatea de dispozitive pentru bărbierit cel mai eficient - mașina de la o mașină de ras. Cu toate acestea, acest instrument are un dezavantaj major, devine repede blunt și banda trebuie schimbată frecvent. Proprietarii de aparate de ras a inventat mai multe metode eficiente de acasă pentru ascuțirea lor. Acest lucru este explicat mai detaliat mai jos.

Trebuie să mă ascuți singur de mine?

Următoarele fapte vorbesc în favoarea unui răspuns pozitiv la această întrebare:

 1. Dacă o luați singur, puteți prelungi durata de viață a mașinii aproximativ aceeași perioadă de timp.
 2. Astfel de acțiuni pot economisi în mod semnificativ, deoarece cumpărarea unui înlocuitor, cheltuiți o sumă semnificativă de bani. O ascuțire ajută la împingerea campaniei pentru noi accesorii timp de 2-3 luni.
 3. În unele situații, este dificil să cumpărați un nou pachet de lame interschimbabile. De exemplu, când aveți nevoie urgentă de bărbierit. Pentru a face acest lucru fără a fi distras de o excursie la magazin, trebuie doar să ascuțiți lamele.

Folosind una din metodele de ascuțire o dată, toată lumea are ocazia să învețe cum să o facă în mod eficient și ușor. Dacă nu este nevoie de aceste invenții, desigur, este mai ușor să alergi la magazin și să cumperi un nou pachet de casete. Iar cel care a ascuțit lama în una dintre următoarele moduri este probabil bucuros să-și împărtășească impresiile despre un rezultat pozitiv.

Utilizarea blugi: ascuțire din material resturi

Pentru cei care nu știu cum să ascuțeze briciul și necesitatea urgentă de a se rade, blugi vechi vor ajuta să facă față problemei. Procesarea cu acest material este simplă și disponibilă pentru a restabili claritatea instrumentului.

Ascuțirea lamelor de ras ca aceasta va dura puțin mai mult decât prelucrarea cu dispozitive speciale. Cu toate acestea, rezultatul va fi la același nivel. Pentru a lucra, aveți nevoie de o bucată rotundă de blugi și de o lamă plictisitoare.

În plus, trebuie să utilizați manșonul foliei, conducătorul sau să luați un alt obiect din lemn plat. Lățimea acesteia din urmă trebuie să fie mai mică decât lungimea părții de tăiere a aparatului de ras. Această condiție trebuie respectată, deoarece marginile lamei conțin proeminențe care pot împiedica ascuțirea aparatului de ras.

Procesul de ascuțire este după cum urmează:

 1. Materialul de denim este plasat cu partea greșită pe orice suprafață netedă.
 2. Sub țesătură, închideți bara (carton sau riglă). În acest caz, cicatricile de pe țesătură ar trebui să fie amplasate în diagonală.
 3. Apoi, aplicați briciul în sine, petreceți-le de-a lungul țesăturii și în direcția opusă. Veți avea nevoie de 150 de mișcări pentru a finaliza acest pas.
 4. La sfârșitul ascuțirii, lama este clătită cu apă.

Procesul de prelucrare a "blugi" ajută la creșterea perioadei de funcționare a dispozitivului de 2-3 ori.

Ascuțirea cartușului în piramida

Dacă sunteți chinuit de întrebarea cum să ascuțiți o mașină de ras și nu aveți dorința de a cumpăra accesorii, puteți construi o piramidă specială în acest scop.

Un astfel de dispozitiv este util pentru reutilizare. Ascuțirea unei mașini de ras cu ea este ușoară și convenabilă. În procesul de fabricație trebuie să procedați de la dimensiunea mașinii. Dispozitivul în sine poate fi construit din lamele de lemn și orice material disponibil care este tapițat de laturile figurii. Utilizarea mașinilor cu acest dispozitiv este foarte profitabilă.

O mașină de ras este așezată în interiorul piramidei cu o lamă spre nord. Dispozitivul însuși este, de asemenea, amplasat ținând cont de direcțiile cardinale.

De ce o lamă de ras este ascuțită este încă o întrebare deschisă pentru discuții. Judecând după recenziile celor care au încercat să construiască o piramida specială, putem concluziona că metoda funcționează cu adevărat.

O mașină de ras pentru a fi procesată în piramida timp de 1,5-4 ani. Prin urmare, dispozitivul este considerat eficient și sigur, în ciuda tehnicii sale secrete de expunere.

Dispozitive de ascuțire

Când apare cererea, aprovizionarea se naște întotdeauna. Recent, în ferestrele unor magazine puteți găsi dispozitive speciale care ușurează ascuțirea unui aparat de ras acasă. Dispozitivul în sine seamănă cu un stilou special, care este echipat cu o bandă mică din plastic. Pe partea exterioară a căreia se aplică un compus (abraziv), care mărește mașinile pentru o utilizare unică și reutilizabilă. Cu acest dispozitiv, durata de viață este extinsă de mai multe ori.

Astfel de dispozitive sunt ușor de manevrat și vă permit să obțineți un efect bun. Pentru prelucrarea unei mașini de ras folosind un astfel de dispozitiv, se disting următoarele etape:

 1. O cantitate mică de săpun lichid, gel sau spumă de ras este aplicată pe partea superioară a dispozitivului.
 2. Aparatul de ras este preluat și transportat peste abraziv în direcția opusă mișcării în procesul de lamă
 3. Pentru a obține rezultatul trebuie să faceți aproximativ 30 de mișcări. Și asta este de ajuns, lama visurilor va fi ascuțită.

Acestea sunt toate căile care decid cum să ascuți o mașină de ras. Folosind aceste instrumente simple puteți economisi bani și puteți prelungi durata de viață a lamelor timp de câteva luni.

Cum să ascuți rasul de ras reutilizabil

Faptul că briciul trebuie să fie constant ascuțit, ei știu aproape totul. Dar puțini oameni știu cum să ascuți o mașină de bărbierit despre blugi. Odată cu apariția uneltelor de unică folosință și reutilizabile (bandă), oamenii au început să uite de ascuțirea lamelor. Se pare însă că o mașină de ras este destul de posibilă să se ascuțească, extinzându-și în mod semnificativ viața. Având în vedere că casetele pentru o mașină de ras reutilizabilă sunt destul de costisitoare, această abilitate nu va fi superfluă și vă va permite să economisiți bani.

Cum de a ascuți rasul cu mijloace improvizate

Razorul de câteva secole este un subiect de igienă personală. Primul dispozitiv special pentru îndepărtarea părului - un aparat de ras, a fost necesar să se ascuțească înainte de fiecare utilizare. Mai mult, lama sa a fost indusă direct pe curea în timpul bărbieritului.

Tehnologia modernă ne-a permis să creăm mașini de bărbierit sigure. Multe dintre ele, cum ar fi "Vest" sau "Chic", pot fi folosite în mod repetat. Dar, chiar și casetele de marcă devin treptat inutilizabile și necesită înlocuire. Fiecare lamă a casetei este realizată din oțel de înaltă rezistență, dar rămâne încă plictisitor cu timpul, iar pe ea apar burri, ceea ce duce la ras dureros și la iritarea pielii.

Casele bune pentru mașinile reutilizabile (de exemplu, "Vest - 3") sunt destul de scumpe și uneori (de exemplu, într-o călătorie de afaceri sau în vacanță) pur și simplu nu au timp sau loc de cumpărare. Se pare că puteți extinde cu ușurință "viața" casetei. Tot ce ai nevoie este jeans și puțină răbdare. Dacă lucrul de denim va continua, atunci ascuțirea ar trebui să fie efectuată pe partea greșită. În aceste scopuri, denimul cu nervuri strans este cel mai bun.

Procedura de ascuțire este după cum urmează:

 • Întoarceți blugi înăuntru, pentru a nu strica lucrurile.
 • Răspândiți-le pe o suprafață plană.
 • Plasați un manșon de folie, o bară îngustă, o riglă îngustă sau alt obiect neted, a cărui lățime este mai mică decât lungimea piesei de tăiere din casetă, sub țesătură. Aceasta este o condiție necesară, deoarece există proeminențe de-a lungul marginilor casetei care nu vor permite ascuțirea lamei pe o suprafață plană. Așezați țesătura sub cârpă astfel încât tivurile țesăturii să meargă în diagonală.
 • Puneți lama casetei pe bara și țineți-o de-a lungul țesăturii în direcția opusă celei în care se deplasează mașina în timpul bărbieritului. Așa că am tăiat lama de 50 de ori, trecând-o într-o singură direcție.
 • Desfășurăm briciul și, în același fel, ștergem o casetă pe blugi, luându-i acum pe cealaltă parte.

După această procedură, puteți să vă radeți din nou confortabil. Perforarea periodică a casetei poate să-și extindă semnificativ durata de viață. În acest fel, puteți ascuți atât aparatele de bărbierit de unică folosință, cât și mașinile de ras, cum ar fi Vestul.

În loc de denim, puteți folosi o bandă de piele de lățimea dorită, tăiată dintr-o centură veche sau dintr-un articol din piele inutil. Ascuțirea ar trebui să fie în jurul valorii de invers - partea nevăzută a pielii. Ascuțirea este oarecum mai rapidă decât cea a pânzei. Va fi de ajuns 20-30 de pasi intr-o singura directie. În direcția opusă, ca și în blugi, nu este nevoie să vă ascuțiți.

Unelte speciale de ascuțire

În prezent, aparatele speciale au început să apară pe piață, cu ajutorul căreia este posibilă ascuțirea lamei oricărei mașini de bărbierit, atât cu costuri reduse, cât și reutilizabile, fără prea multe dificultăți.

Cele mai simple dintre ele sunt concepute pentru ascuțirea manuală. Modul seamănă cu ediția pe denim. Doar în loc de blugi, folosește o bandă de plastic special cu un amestec de cel mai mic material abraziv, așezat pe o bază convenabilă sub forma unei pene. Aceste dispozitive includ RazorPit (producător - Danemarca) și Zattoch (Ucraina). Potrivit producătorilor, prin ascuțirea obișnuită a casetei inserate în mașină, Vesta poate dura 5-10 ori mai mult.

Pe aceleași dispozitive, puteți ascuți uneltele de unică folosință. Procesul este, de asemenea, foarte asemănător cu vârful lamelor de pe țesătură. Este necesar să introduceți o picătură de gel sau spumă de ras pe banda abrazivă și apoi să treceți de-a lungul acesteia cu piesa de tăiere în direcția opusă mișcării mașinii la ras. 20-30 mișcări sunt suficiente pentru a face lama ascuțită.

Dacă nu doriți să ascuți manual mașina de ras, puteți achiziționa o mașină de ascuțit, de exemplu, Salvați o lamă de la Bradex (un chihlimbar fabricat de chinezi). Acest dispozitiv mic, alimentat de la baterie, poate ascuți rapid lamele de ras. Este suficient să plasați caseta într-un compartiment special, să o fixați și să porniți aparatul timp de 5-10 minute. Dispozitivul este universal și potrivit pentru ascuțirea oricăror aparate de tăiat casetofon.

Dacă lucrarea privind restabilirea clarității aparatului manual este efectuată manual, atunci trebuie avut în vedere faptul că lamele din casete sunt subțiri și pot fi rupte dacă sunt manipulate neatent. Este necesară efectuarea fără probleme a casetei pe suprafața de ascuțire, fără efort, fără a apăsa mașina.

Ascuțirea lamelor în mașinile de ras va prelungi semnificativ viața lor, va face mai confortabil bărbieritul și, de asemenea, va ajuta să economisiți o anumită sumă din bugetul familiei.

Briciul a fost bont? Trei moduri eficiente de ascuțire

Printre varietatea de dispozitive pentru bărbierit cel mai eficient - mașina de la o mașină de ras. Cu toate acestea, acest instrument are un dezavantaj major, devine repede blunt și banda trebuie schimbată frecvent. Proprietarii de aparate de ras a inventat mai multe metode eficiente de acasă pentru ascuțirea lor. Acest lucru este explicat mai detaliat mai jos.

Trebuie să mă ascuți singur de mine?

Următoarele fapte vorbesc în favoarea unui răspuns pozitiv la această întrebare:

 1. Dacă o luați singur, puteți prelungi durata de viață a mașinii aproximativ aceeași perioadă de timp.
 2. Astfel de acțiuni pot economisi în mod semnificativ, deoarece cumpărarea unui înlocuitor, cheltuiți o sumă semnificativă de bani. O ascuțire ajută la împingerea campaniei pentru noi accesorii timp de 2-3 luni.
 3. În unele situații, este dificil să cumpărați un nou pachet de lame interschimbabile. De exemplu, când aveți nevoie urgentă de bărbierit. Pentru a face acest lucru fără a fi distras de o excursie la magazin, trebuie doar să ascuțiți lamele.

Folosind una din metodele de ascuțire o dată, toată lumea are ocazia să învețe cum să o facă în mod eficient și ușor. Dacă nu este nevoie de aceste invenții, desigur, este mai ușor să alergi la magazin și să cumperi un nou pachet de casete. Iar cel care a ascuțit lama în una dintre următoarele moduri este probabil bucuros să-și împărtășească impresiile despre un rezultat pozitiv.

Utilizarea blugi: ascuțire din material resturi

Pentru cei care nu știu cum să ascuțeze briciul și necesitatea urgentă de a se rade, blugi vechi vor ajuta să facă față problemei. Procesarea cu acest material este simplă și disponibilă pentru a restabili claritatea instrumentului.

Ascuțirea lamelor de ras ca aceasta va dura puțin mai mult decât prelucrarea cu dispozitive speciale. Cu toate acestea, rezultatul va fi la același nivel. Pentru a lucra, aveți nevoie de o bucată rotundă de blugi și de o lamă plictisitoare.

În plus, trebuie să utilizați manșonul foliei, conducătorul sau să luați un alt obiect din lemn plat. Lățimea acesteia din urmă trebuie să fie mai mică decât lungimea părții de tăiere a aparatului de ras. Această condiție trebuie respectată, deoarece marginile lamei conțin proeminențe care pot împiedica ascuțirea aparatului de ras.

Procesul de ascuțire este după cum urmează:

 1. Materialul de denim este plasat cu partea greșită pe orice suprafață netedă.
 2. Sub țesătură, închideți bara (carton sau riglă). În acest caz, cicatricile de pe țesătură ar trebui să fie amplasate în diagonală.
 3. Apoi, aplicați briciul în sine, petreceți-le de-a lungul țesăturii și în direcția opusă. Veți avea nevoie de 150 de mișcări pentru a finaliza acest pas.
 4. La sfârșitul ascuțirii, lama este clătită cu apă.

Procesul de prelucrare a "blugi" ajută la creșterea perioadei de funcționare a dispozitivului de 2-3 ori.

Ascuțirea cartușului în piramida

Dacă sunteți chinuit de întrebarea cum să ascuțiți o mașină de ras și nu aveți dorința de a cumpăra accesorii, puteți construi o piramidă specială în acest scop.

Un astfel de dispozitiv este util pentru reutilizare. Ascuțirea unei mașini de ras cu ea este ușoară și convenabilă. În procesul de fabricație trebuie să procedați de la dimensiunea mașinii. Dispozitivul în sine poate fi construit din lamele de lemn și orice material disponibil care este tapițat de laturile figurii. Utilizarea mașinilor cu acest dispozitiv este foarte profitabilă.

O mașină de ras este așezată în interiorul piramidei cu o lamă spre nord. Dispozitivul însuși este, de asemenea, amplasat ținând cont de direcțiile cardinale.

De ce o lamă de ras este ascuțită este încă o întrebare deschisă pentru discuții. Judecând după recenziile celor care au încercat să construiască o piramida specială, putem concluziona că metoda funcționează cu adevărat.

O mașină de ras pentru a fi procesată în piramida timp de 1,5-4 ani. Prin urmare, dispozitivul este considerat eficient și sigur, în ciuda tehnicii sale secrete de expunere.

Dispozitive de ascuțire

Când apare cererea, aprovizionarea se naște întotdeauna. Recent, în ferestrele unor magazine puteți găsi dispozitive speciale care ușurează ascuțirea unui aparat de ras acasă. Dispozitivul în sine seamănă cu un stilou special, care este echipat cu o bandă mică din plastic. Pe partea exterioară a căreia se aplică un compus (abraziv), care mărește mașinile pentru o utilizare unică și reutilizabilă. Cu acest dispozitiv, durata de viață este extinsă de mai multe ori.

Astfel de dispozitive sunt ușor de manevrat și vă permit să obțineți un efect bun. Pentru prelucrarea unei mașini de ras folosind un astfel de dispozitiv, se disting următoarele etape:

 1. O cantitate mică de săpun lichid, gel sau spumă de ras este aplicată pe partea superioară a dispozitivului.
 2. Aparatul de ras este preluat și transportat peste abraziv în direcția opusă mișcării în procesul de lamă
 3. Pentru a obține rezultatul trebuie să faceți aproximativ 30 de mișcări. Și asta este de ajuns, lama visurilor va fi ascuțită.

Acestea sunt toate căile care decid cum să ascuți o mașină de ras. Folosind aceste instrumente simple puteți economisi bani și puteți prelungi durata de viață a lamelor timp de câteva luni.

Cum de a ascuți rasul - prelungi durata de viață a mașinilor de ras

Lamele ascuțite pentru bărbierit vor părea multor persoane inutile și improbabile. De ce vă ascuțiți dispozitivul de bărbierit dacă puteți cumpăra casete noi sau o mașină de unică folosință la magazin? Aproape toți susținătorii rasului umed consideră acest lucru și eficiența restaurării lamei este ridicată, iar procedura însăși este ușor de realizat cu propriile mâini.

De ce ascuți o mașină de ras?

Șlefuirea umedă rămâne cea mai populară modalitate de a elimina vegetația atât la bărbați, cât și la femei. Masina de ras de înaltă calitate nu este ieftină. Nu este întotdeauna posibil să cumpărați noi benzi de ras sau chiar un aparat de ras de unică folosință. În acest caz, abilitățile vor fi utile, cum puteți ascuți aparatul cu propriile mâini. Ascuțirea prelungește durata de viață a aparatului de ras, economisind astfel bugetul.

Masini de ras

Când se naște cererea consumatorilor, puteți aștepta întotdeauna oferte de la producători. Deci, compania RazorPit (Danemarca) a lansat un dispozitiv special care permite ascuțirea mașinilor de bărbierit la domiciliu. Un analog mai accesibil al acestui dispozitiv este compania ucraineană Zattoch.

Dispozitivele sunt o placă sau un mâner cu o bandă de plastic și un material abraziv aplicat pe ea. Potrivit recenziilor utilizatorilor care au procesat lama cu aceste dispozitive, durata de viață a mașinilor crește de aproape trei ori. Ascuțirea este după cum urmează:

 • o mică cantitate de gel de ras este aplicată pe suprafața de lucru a dispozitivului;
 • partea de tăiere a mașinii este realizată pe suprafața abrazivă în direcția opusă deplasării mașinii în timpul rasei;
 • efectuați 25 până la 30 de mișcări de ascuțire;
 • Suprafața de lucru a dispozitivului și a mașinii sunt clătite cu apă.

Procedura durează nu mai mult de 10 minute, iar aparatul dvs. de ras este pregătit să lucreze din nou.

Metoda improvizată - ascuțirea blugi

Dacă nu știți cum să vă ascuțiți lama mașinii și trebuie să vă radeți urgent, blugi vechi vor rezolva problema. Ascuțirea blugi este cea mai ușoară și mai accesibilă cale de a repara lame. Va dura puțin mai mult timp decât procesarea dispozitivelor terminate, dar efectul nu va fi mai rău. Veți avea nevoie de o țesătură de denim, de o bară rotunjită mică și de o mașină de ras cu blândă direct. Bara rotundă va înlocui cu succes manșonul de carton din folia de alimentare sau din conducătorul școlii. Ascuțirea ulterioară are loc după cum urmează:

 • denimul este plasat pe partea gresita in sus;
 • sub țesătura acoperă o bară de carton;
 • rasul de ras este efectuat împotriva materialului anti-bărbierit;
 • Sunt efectuate 100 până la 150 de mișcări, după care lama este clătită cu apă.

Tratamentul cu denim creste durata de viata a dispozitivului de ras de 2 - 3 ori.

O metodă alternativă - ascuțirea piramidei

Dacă nu doriți să cumpărați un dispozitiv special și întrebarea despre modul de ascuțire a lamei de ras este relevantă, faceți un dispozitiv piramidal. Piramida este simplă în execuție, poate fi folosită de mai multe ori. Piramida este făcută la dimensiunea mașinii și are o dimensiune mică. Dispozitivul poate fi deschis, este realizat în acest caz din șuruburi de lemn obișnuite și surzi, când cele patru laturi ale piramidei sunt acoperite cu orice material.

Aparatul de ras este amplasat în interiorul piramidei de pe suport, iar lama de ras trebuie să se îndrepte spre nord. Dispozitivul însuși este, de asemenea, instalat ținând cont de punctele cardinale. Nu există nici o explicație științifică de ce briciul devine din nou ascuțit în piramida. Dar, judecând după recenziile utilizatorilor, această metodă de ascuțire este eficientă. O mașină de unică folosință poate fi ascuțită în acest fel de la șase luni la patru ani.

Male hacking de viață: cum să ascuți un aparat de ras, chiar dacă este de unică folosință.

Excelenta hacking de viata pentru toti barbatii. Un astfel de lucru ca marketing ne obligă să folosim anumite lucruri într-un anumit fel: să mestecăm două perne masticabile, în loc de una; frotiu o pasta de dinti cu pasta de dinti, nu un mazăre; și cumpărați noi mașini de ras, în loc să învățați cum să le ascuțiți. Da, da, acest lucru se poate face, de asemenea.

Dar astăzi, OFFICEPLANKTON va lua în considerare o modalitate excelentă de a economisi ras și nu de a cumpăra noi mașini de ras. Apropo, puteți încerca metoda cu cartușele înlocuibile pentru o mașină de ras.

Astăzi, în articolul nostru, vom vorbi despre reprezentanții sexului mai puternic sau, mai degrabă, ce trebuie să facă și în fiecare zi, cu aspectul lor să arate bine îngrijit și atractiv. Ai ghicit? Ai dreptate, vom vorbi despre procedura zilnică, atât de enervantă, de bărbierit. Luați în considerare modul de a rade, de a rade și chiar de a dezvălui mici secrete.

Cum de a ascuți o mașină de ras.

Subiectul principal al igienei personale timp de multe secole la rând pentru bărbați este razor.

Primul dispozitiv special pentru îndepărtarea părului este o mașină de ras. Nu a fost fără nici un motiv că a primit un astfel de nume: dacă nu este manipulat corect, este ușor să taie pielea sau chiar să deterioreze artera. A fost adesea prezentată în filme ale planului criminal, ca instrument de comitere a infracțiunilor, iar domnii englezi o purtau cu ei ca mijloc de protecție. O astfel de bricieră trebuie să fie ascuțită înainte de fiecare utilizare. Vă oferim câteva sfaturi atunci când o cumpărați.

Lama trebuie să fie largă, cu capul rotunjit, astfel încât chiar și un novice să se poată tăia cu greu cu o astfel de lamă. Și cu cât este mai mare pânza, cu atât este mai ușor să găsești un unghi confortabil de bărbierit. Atunci când alegeți un mâner trebuie să acordați atenție calității materialului. De obicei mânerele din plastic nu sunt durabile. Și nu uitați să verificați mobilitatea aparatului de ras în cazul mânerului. Ar trebui să se miște 270 de grade. O atenție deosebită ar trebui acordată producătorului, astfel încât să nu se confrunte cu falsul chinezesc. Caracteristica principală a unei mașini de ras este o ștampilă uniformă, gravată grav pe suprafața pânzei. Și nu uitați să cumpărați un set special de bărbierit, care constă dintr-o centură de îndreptare și ascuțire, precum și o perie de bărbierit.

Să începem procedura:

Aici intrăm la întrebarea de ascuțire a unei bricuri periculoase (honing). În fabrici, de regulă, acestea dau doar forma lamei și este la îndemâna unor oameni special instruiți să editeze și să se macină. Dar te poți învăța pe tine însuți.

Cea mai simplă metodă este de a ascuți piatra de apă. Este necesar să umeziți piatra cu apă și să țineți lama de-a lungul barei. Trebuie să conduci de la tine și de la tine, schimbând lama de la laturi, iar lama însăși ar trebui să fie perpendiculară pe piatră.

Puteți, de asemenea, ascuți aparatul de ras cu biți ceramici. În acest caz, puteți ascuți briciul, umectând cu apă și uscat.

Cel mai ieftin și mai rapid mod poate fi considerat ascuțire pe șmirghel. Rețineți că șmirghelul ar trebui să fie NUMAI cel mai mic pietriș.

De îndată ce aparatul de ras este ascuțit, rămâne să îl editați înainte de bărbierit.

De ce și cum să editați o mașină de ras.

Dacă aparatul de ras este doar ascuțit, dar nu este îndreptat, atunci în timpul bărbieritului, datorită lamei tăiate și tăieturii, puteți să vă tăiați în mod sensibil. Acum rămâne să o aducem la ideal cu o curea din piele netedă. Cel mai bine este să montați cureaua mai largă astfel încât lama să se potrivească complet pe curea.

Apoi, pasta GOI se aplică pe pielea centurii și poate fi corectată. Mișcările pentru îndreptare sunt exact aceleași ca și pentru ascuțirea lamei. În același timp, centura trebuie să fie bine tensionată și fără distorsiuni. De îndată ce briciul a domnit, poți începe cu una dintre căile favorabile ale bărbaților de a te ocupa de miriște.

După ras, trebuie să spălați aparatul de răcire cu apă fierbinte și să ștergeți uscat. Începătorii trebuie să-și amintească faptul că teama bine ascuțită va dura 2-3 luni.

Cum de a ascuți un aparat de ras de unică folosință.

Ca regulă, lamelele de ras de unică folosință devin foarte repede inutilizabile. Chibritele de cea mai bună calitate și cele mai scumpe devin foarte repede. Totul se referă la cartușe și la desenele lor.

Trebuie să le aruncam afară și să cumpărăm altele noi. Odată cu apariția mașinilor de unică folosință și reutilizabile (cu casete interschimbabile), oamenii au uitat complet de metoda de ascuțire. Publicitatea și marketingul ne-au arătat o nouă modalitate de a rezolva problema - pur și simplu aruncați cartușul și cumpărați unul nou. La urma urmei, aruncarea și cumpărarea unui nou unul este mult mai ușoară și deloc neplăcută.
Cu toate acestea, această soluție are un dezavantaj important - casetele bune sunt costisitoare și nu este întotdeauna posibil să le cumperi și trebuie să arătați întotdeauna prezentabile, iar prețurile "reprezentative" din supermarket-uri pentru noi lame confirmă perfect dezavantajul acestei soluții. Prin urmare, sugerăm să nu aruncați mașinile de unică folosință, ci pur și simplu să le curățați și să le ascuțiți)

Am ascuți mașina de unică folosință pe blugi.

Ascuțirea unei mașini de unică folosință pe blugi.

Vă oferim un truc care vă va face lama de ras de 10 ori mai ascuțită în doar câteva minute. Calea este simplă și ieftină - ne vom ascuți cu blugi obișnuiți.
Esența metodei este că în timpul funcționării apar mici deformări pe lamele, care se agață de piele și de păr. Aici vom scăpa de ele.

Deci, să începem:

1 Lamă trebuie să fie uscată.

2 Întoarceți bluzele spre interior și împrăștiați-le pe o suprafață plană. Așezați un obiect uniform sub ele, a cărui lățime ar trebui să fie mai mică decât lungimea piesei de tăiere din casetă, deoarece există proeminențe de-a lungul marginilor casetei care nu vor permite ascuțirea lamei.
3 Așezați lama unui caset pe un obiect plat și conduceți-o de-a lungul țesăturii ALTE cu o ușoară presiune. O dată din nou - direcțiile mișcărilor ar trebui să fie opusul mișcărilor cu care se rade. Așa că petrecem de 50 de ori într-o singură direcție. Apoi desfasuram briciul, si in acelasi fel se sfaram banda in cealalta directie. Asta este, rapid, ușor și destul de eficient. Astfel, nu numai că veți economisi bani, dar veți fi, de asemenea, rai curate.

Prin ascuțirea casetelor în acest fel, puteți prelungi semnificativ durata lor de viață. În plus, nu uitați cu un ac sau cu o scobitoare - pentru a curăța spațiul dintre lame, eliberându-l de parul acumulat de fire.

Dacă îți pare rău pentru blugi preferați și ți-e teamă să iei o șansă, poți folosi o bandă de piele de lățimea dorită. Acordați atenție metodei de ascuțire și editare a centurii de piele pentru o mașină de ras periferică. Numai ascuțiți aparatul de ras trebuie să fie pe partea inversă, nevătămată a pielii. Ascuțirea este oarecum mai rapidă decât cea a pânzei. Va fi de ajuns 20-30 de pasi intr-o singura directie. În direcția opusă, ca și în blugi, nu este nevoie să vă ascuțiți.

Doar în cazul: recomandări mici privind modul de bărbierit.

1 Nu ar trebui sa faceti rasul in graba. Procedura ar trebui să dureze în medie 3-4 minute. Acest lucru este necesar pentru ca spuma să aibă timp să înmoaie pielea și părul. Și suficient timp pentru a rade cu fiecare pas pe piele cu atenție, pas cu pas.

2 Înainte de a începe - trebuie să vă umeziți fața cu apă caldă. Puteți folosi și spuma. Acest lucru va evita micro-tăierea, iar lama va aluneca ușor.

3 După spălare, fața trebuie umezită numai cu un prosop sau nu să fie ștersă, trebuie să fie umedă - nu uscată. Pielea uscată este susceptibilă la spumă, puteți obține o iritare elementară.

4 Aveți nevoie de bărbierit încet, cu atenție și atenție, cu un grad minim de presiune.

5 Apararea se face strict de-a lungul, nu împotriva creșterii părului.

6 După procedură, nu uitați să spălați cu apă rece și aplicați balsamul de bărbierit pe față. De obicei, acestea nu sunt prea scumpe și calmează perfect pielea. Ei bine, ca un bonus, un miros plăcut este garantat.