Smântână

Peroxidul de hidrogen: 30 utilizări uimitoare!

Peroxidul de hidrogen este un dezinfectant excelent la cel mai mic traumatism, în care trebuie să îndepărtați rapid murdăria de pe rană și să opriți sângerarea.

Spate - întinerire în 30 de minute

Tehnologia AFT - așa-numita întinerire facială non-chirurgicală, bazată pe "includerea" proceselor naturale ale corpului. Această metodă este în esență un model îmbunătățit de fotorejuvenare.

Paste de zahăr ARAVIA Professional în cartușe - recenzie

Procedură rapidă și ușoară pentru îndepărtarea părului la domiciliu) Chiar și m-am descurcat ușor))) Bună, din moment ce eu sunt nou la acest lucru (depilate cu zahăr într-un cartuș mine) a decis să împărtășească impresiile mele despre prima procedură și, în general, cu privire la rezultatul cu tine!)

Omul neted - om frumos? Îndepărtarea părului bărbaților

Astăzi vom vorbi despre ras, dar nu despre mustață.
Recunoașteți: eliminați părul din piept, sub-arme și - cel mai important - de dvs.
demnitate?

Tremurând pentru prima dată

Prima dată în sesiune)

Pentru cei care vor încerca pentru prima oară toate plăcerile de a schimba, merită luate în considerare câteva puncte. 1. Lungimea părului. Din moment ce după bărbierit părul este destul de dur și aspru, pentru prima dată lungimea ideală va fi de 5-7 mm.

Prețurile pentru epilator braun 5-511 mătase-epil 5 umed uscat în Magnitogorsk

epilator, baterie, spălareÎn cazul în care pentru a cumpăracaracteristicileopiniiDupă achiziție, am încetat complet să folosesc o mașină de ras.

Epilator Braun 7561 Silk-epil 7 - recenzie

Braun Silk-epil 7-561 WD Folosind întotdeauna numai aparate de bărbierit, dar părul bolțit și iritarea constantă au fost extrem de enervante și acum a sosit momentul când am decis un epilator.

Cartușul Shaver de la Braun cu lichid de curățare CCR4

Un stoc de cartușe Braun îți va permite să fii calm față de starea aparatului tău de ras!Ar trebui să fie posibilă "actualizarea" aparatului de ras în orice moment utilizând cartușe interschimbabile Braun CCR4 speciale.

Contactați-ne

Epilator Silk-epil 5 Wet Uscat poate fi folosit în baie sau duș pentru un plus de confort, făcându-l o alegere ideală pentru femeile care fac îndepărtarea părului pentru prima dată. 28 pensete elimină chiar și cele mai scurte fire de păr, care depășesc puterea ceara pentru piele netedă până la 4 săptămâni.

O revizuire detaliată a noului epilator multifuncțional Braun 7561 Silk-epil 7

Epilator Braun 7561 Silk-epil 7 - un nou model modern pentru eliminarea părului nedorit pe față și pe corp. Epilatorul este autonom, alimentat de la baterie.

Ceară de ceară Depilă profundă

Dar sa dovedit atât de simplu (multe fotografii detaliate)Trecând prin Auchan, m-am dus la fâșii de ceară, dar am observat și asta pentru față, și din moment ce am părul blond peste buze, m-am hotărât să le încerc eu.

Cartușul braun ccr 2 în Magnitogorsk

Cartușul Braun CCR2 pentru SyncroCartușul aparatului de ras Braun CCR cu lichid de curățare 1Unitate de tăiere și tăiere Braun 30B (Seria 3)Cartușul Braun CCR2 pentru Syncro Lemonfresh

2023 Copyright www.medicalcorp-ec.com Toate Drepturile Rezervate