Cu laser

PEROXID DE HIDROGEN

TRANSFORMAREA HIDROGENULUI:Agent antiseptic din grupul de oxidanți. De asemenea, are un efect hemostatic. Când peroxidul de hidrogen intră în contact cu pielea și membranele mucoase deteriorate, se eliberează oxigen activ și are loc purificarea mecanică și inactivarea substanțelor organice (proteine, sânge, puroi).

Corectarea tatuaj sprânceană când trebuie să ajungeți la corecție

Fetele doresc să aibă un machiaj permanent de sprâncene, pentru a nu-l aplica zilnic, pentru asta fac un tatuaj. Dar gândurile despre consecințele negative după procedură nu apar până când nu apar.

Avon: piele atât de moale, hidratabilă, pentru spălarea corpului

Îmi amintesc că în urmă cu câțiva ani, o marcă foarte cunoscută a lansat pe piață un produs "revoluționar" - un balsam de spălat pentru organism, pe care doar un blogger foarte leneș nu la laudat, precum și pe mine, care nu au nevoie de asemenea unelte.

Cum sa alegi cel mai bun epilator pentru zona de bikini

Multe fete moderne preferă să țină pasul cu vremurile, prin urmare, achiziționează diverse dispozitive progresive pentru îngrijirea personală, care umbrește metodele standard.

Soda pentru păr. Cum afectează sarea de copt părul?

În Roma antică și Egipt au folosit sifon pentru diverse proceduri igienice. Se credea că, cu ajutorul său, pielea va rămâne curată pentru o perioadă lungă de timp, protejată împotriva bolilor infecțioase.

Epilator Braun 5-541 Silk-epil 5 Umed uscat

Caracteristici generaleOpțiuni avansateAutor în secțiunile de aparate de uz casnic și de bucătărie. Specializată în aparate de uz casnic mici, produse de frumusețe.

Blog fără comenzi

Miercuri, 8 iunie 2016Reumplere DIY pentru cartușul Braun CCRNu-mi place să mă ras.Toată viața mea mă ras cu mașini-unelte, din care am bucurie de bucurie. Dar, de asemenea, urasc o barbă, așa că mai trebuie să mă bărbieresc.

BRAUN SE 3270

Alte nume ale acestui model: Braun 3270 Silk-epil 3, BRAUN SE 3270 MILOBRAUN SE 3270 de recenziiPro: un set COMFORTABIL, frumos, interesant de accesorii, să îndeplinească toate caracteristicile declarate.

Epilator Braun 7531 Silk-epil 7

Ne pare rău, produsul nu este în prezent disponibil.Transport gratuit
în KrasnoyarskMagazin online de știri "Laukar":Informații suplimentare în categoria Epilator: Descriere Epilator Braun 7531 Silk-epil 7

Braun SilkFinish FG 1100 de tuns bikini - comentarii

Comentarii negativePluse: incluse autocolante drăguțe.Dezavantaje: Absolut necorespunzătoare pentru utilizare conform destinației.Trimmer-ul pentru zona de bikini Braun SilkFinish FG 1100 nu a împlinit așteptările mele.

Braun Series 7 7865cc Revizuirea rasnitei electrice

De la adolescență, absolut toți bărbații se confruntă cu necesitatea de a elimina excesul părului facial. În fiecare an firele de păr devin tot mai mult, pigmentarea lor este mai bogată, grosimea crește.

Cannaan Shugaring Paste Medium (Medie Densitate) - Revizuire

Am vrut să cumpăr Arabia, deoarece antrenamentul a avut loc pe ea. A fost interesant să încerc cum aș putea să mă descurc de această dată, cu cunoștințele deja dobândite).

2023 Copyright www.medicalcorp-ec.com Toate Drepturile Rezervate