Crema de sex masculin pentru depilarea zonelor intime

Ceară

Poate că pentru unii poate fi o descoperire, dar depilarea masculină nu este o astfel de întâlnire rară. În cele din urmă, vorbim nu numai despre estetica banală a apariției, ci și despre igiena personală. În ciuda faptului că există o expresie plină de umor că "un bărbat ar trebui să fie puțin mai frumos decât o maimuță", oamenii moderni se disting printr-un sentiment de stil bun, curățenie și bineînțeles bine îngrijit.

Unul dintre punctele cheie este îndepărtarea părului în exces din corp. Nu este vorba doar de zone intime, ci și de picioare, brațe, spate și alte zone ale corpului, care pot fi observate de păr prea gros. Astăzi, bărbații sunt mult mai ușor să se îngrijească de ei înșiși, deoarece chiar și procedura de depilare se poate face independent acasă cu ajutorul unei creme speciale!

caracteristici

Acest instrument - nu este absolut crema cosmetică la care sunteți obișnuiți. Principiul acțiunii sale se bazează pe faptul că substanțele chimice din compoziție au un efect distructiv asupra structurii externe a părului, îndepărtându-l complet.

Se poate părea că procesul de astfel de depilare este destul de similar cu cel obișnuit de bărbierit, dar are propriile sale caracteristici. Datorită formei lichide, crema pătrunde mult mai adânc nu numai în structura părului, ci și în stratul de piele. De aceea, după depilare, pielea devine complet netedă și nu există puncte negre urât pe ea, care constituie "tunderea" părului.

Cu toate acestea, crema nu penetrează direct în bulb sau folicul. Acesta este un mic dezavantaj, care explică faptul că, după câteva zile după depilare cu o cremă, precum și după un bărbierit obișnuit, părul începe să crească din nou. Astăzi, pe rafturile de magazine încep să apară fonduri care au în compoziția de substanțe suplimentare care sunt utilizate împotriva creșterii părului corpului. În consecință, eficacitatea depilării crește, iar frecvența necesară a implementării acesteia, dimpotrivă, este redusă.

Vegetația masculină este mai durabilă și mai durabilă, datorită nivelului ridicat de hormon sexual - testosteron. În acest sens, cremele de depilare destinate reprezentanților sexului mai puternic au un efect chimic mai puternic. Ele au mult mai multe componente care au un efect distructiv asupra țesăturii. Astfel de instrumente pot fi mult mai eficiente decât, de exemplu, un puternic depilator electronic scump.

Desigur, această structură înseamnă că poate provoca arsuri grave ale pielii și iritații locale. Pentru a preveni astfel de reacții, conținutul de componente care îngrijesc derma este, de asemenea, crescut în cremă. Îl hrănesc, hidratează, normalizează nivelul Ph, reîmprospătează și reduce iritarea în general.

În plus, particularitățile compoziției cremei de depilare masculină provoacă unele nuanțe în utilizarea ei:

 • Există multe creme, dintre care producătorii susțin că pot fi utilizați în orice situație. De fapt, acest lucru poate fi aplicat numai pe pielea curată și uscată. Înainte de procedură, asigurați-vă că spălați zonele necesare și uscați-le atent cu un prosop. Umiditatea excesivă sau reziduurile de sebum reduc eficacitatea cremei și pot provoca reacții aspre nedorite la componentele chimice;
 • Pentru aplicare, utilizați un aplicator special. Este necesar să se obțină stratul cel mai subțire și cel mai uniform, deoarece activitatea chimică este destul de ridicată;
 • Pentru a elimina crema cu resturile de păr trebuie să fie, de asemenea, o spatulă specială. Încercați să reduceți contactul cu pielea și produsele de îndepărtare a părului fără păr;
 • La sfârșit, zona trebuie tratată cu apă caldă menajeră, pentru a spăla reziduurile și pentru a reduce iritarea. Un prosop nu ar trebui să ștergeți, și promakovat ușor pielea.

Acordați atenție, de asemenea, faptului că există câteva opțiuni pentru crema. În cazul bărbaților, numărul de zone care pot fi tratate este foarte mult crescut. Crema depilatoare pentru bărbați poate fi destinată nu doar pentru zonele intime, ci și pentru spate sau pentru față.

structură

După cum sa menționat mai sus, principiul mijloacelor de depilare este o reacție chimică care are un efect distructiv asupra structurii părului. Desigur, în această situație există un risc ridicat de iritare alergică, așa că trebuie să înțelegeți ce este inclus în partea principală a cremei. De regulă, este reprezentată de următoarele componente:

 • Diluanții - acesta este ingredientul principal, care este baza tuturor cremelor, și conține o emulsie a tuturor substanțelor active. Datorită solvenților, se obține consistența dorită, crema devine ușoară și netedă. Acesta poate fi un ulei natural sau glicerină, dar apa este cel mai des folosit diluant, deoarece are calități neutre și este accesibil;
 • Principalul ingredient activ este întotdeauna tioglicolat. Acesta este un derivat al potasiului sau calciului chimic, care are un miros destul de ascutit si neplăcut, motiv pentru care aromele sunt adesea adăugate în cremă. Thioglycolate are o proprietate unică de a reacționa cu keratina - elementul principal al structurii părului, și o distruge. Din acest motiv, există un efect pronunțat al depilării;
 • Sulfurile, de exemplu, bariu sau stronțiu, au de asemenea un efect similar. Unele companii cosmetice le folosesc încă în producție, deși au un efect mai puțin puternic și sunt mult mai susceptibile de a provoca iritații ale pielii. În acest sens, se recomandă întotdeauna alegerea cremelor, în care componenta principală este tioglicolatul de potasiu;
 • Hidroxizii sunt folosiți ca element suplimentar. Ele creează pe suprafața părului și a pielii un mediu alcalin, care este ideal pentru reacția de tioglicolat cu keratină;
 • Așa-numitele emolienți sunt substanțe care au un efect protector asupra straturilor superioare ale dermei. Ele trebuie să fie în compoziție, deoarece împiedică un efect puternic asupra pielii componentelor agresive, cum ar fi alcalii, tioglicolat sau sulfuri. De cele mai multe ori, siliconul sau uleiurile esențiale sunt utilizate ca emolienți;
 • Componente suplimentare necesare pentru menținerea proprietăților normale ale cremei. Acestea pot fi coloranți, emulgatori, arome și chiar și conservanți.

Prezentare generală a celor mai buni producători

Aspectul bine îngrijit a fost de mult considerat nu ceva special, ci un fenomen cultural obișnuit, care ar trebui să fie caracteristic nu doar unei femei, ci a fiecărui om respectat de sine. Îndepărtarea extragerilor în acest caz joacă un rol semnificativ, deci nu trebuie să fii surprins că majoritatea companiilor cosmetice sunt implicate în dezvoltarea și producția de creme care ar putea înlocui o procedură completă de depilare.

Din păcate, eficacitatea multor creme lasă mult de dorit. Cel mai adesea acest lucru se datorează abundenței reacțiilor cutanate negative la agent. Desigur, îndepărtarea permanentă a părului cu o cremă este imposibilă, dar nu orice producător poate garanta chiar și un efect temporar. Printre branduri există doar câțiva care atrag cu adevărat atenția cu calitatea lor.

Veet este bine cunoscut ca producător al unei game uriașe de produse de îngrijire a pielii. În plus, cremele de depilare pentru femei și bărbați au devenit populare. O caracteristică distinctivă a produselor Veet este o compoziție destul de moale și blândă, datorită căreia procedura se desfășoară foarte atent.

Ca parte a unei creme standard de sex masculin, numărul de emolienți depășește întotdeauna partea principală a "componentei distructive", care, apropo, este reprezentată de tioglicolat, ceea ce asigură un bun efect depilatoriu.

În plus, gama cuprinde mai multe opțiuni cu componente suplimentare pentru îngrijire mai blândă. Ele sunt ideale pentru a trata zone intime sau piele care este prea sensibilă. Elementele naturale cum ar fi sucul de aloe sau extractul de ceai verde sunt folosite ca ingrediente de protecție.

Cremă "Cliven Young" - foarte des considerată ca fiind echivalentă cu o mașină de ras sau depilator electronic, când aveți nevoie de un efect rapid și scurt de îndepărtare a părului. Acesta diferă de alte mijloace la un preț accesibil.

S-ar putea argumenta faptul că crema nu este suficient de bună, deoarece îndepărtarea părului nu este atât de adâncă cum am dori. Dar această deficiență este explicată și compensată de un nivel ridicat de emolienți, datorită căruia acest remediu nu provoacă niciodată iritații, roșeață și mâncărime ale pielii, pe care aproape toate cremele depilatoare păcătuiesc.

De droguri Rivanol este un alt instrument de farmacie la prețuri accesibile. Este adesea folosit nu atât pentru îndepărtarea părului, cât și ca o cremă de "vindecare" a rănilor. Trebuie remarcat faptul că eficacitatea sa este destul de scăzută, dacă încercați să îndepărtați părul gros și puternic.

Rivanol este potrivit pentru tratamentul zonelor intime sau pentru depilarea armei pulmonare pe față. Prin urmare, este adesea recomandat nu numai bărbaților, ci femeilor care suferă de disconfort datorită apariției vegetației nedorite deasupra buzei superioare. Cu toate acestea, este un instrument destul de simplu, accesibil și sigur.

Crema depilatoare Collistar Men poate fi atribuită liniei de produse profesionale de elită. Este relativ mai scump, dar în același timp demonstrează o eficiență ridicată. Curățirea întregii suprafețe a părului are loc rapid, profund și fără durere. Datorită combinației perfecte între ingredientul activ și ingredientele de înmuiere, producătorul din Italia a reușit să obțină rezultate aproape perfecte.

O altă opțiune bună este Rica For Men. Una dintre cele mai reușite alegeri în cazul în care trebuie să îndepărtați rapid părul din piept, mâini, arici. Este un depilator mascul clasic, de aceea se concentrează pe eliminarea părului puternic și grosier. Nu este recomandată pentru utilizarea în zonele intime unde pielea este prea tandru și poate reacționa cu o inflamație severă la un astfel de remediu.

opinii

Până în prezent, rețeaua poate răspunde atât la opiniile pozitive, cât și la cele negative privind depunerile de creme în general. După cum puteți vedea, plângerile principale se referă la faptul că produsul se arde atunci când este aplicat, provocând iritații severe și roșeață a pielii.

Cel mai adesea rezultatul este o alegere greșită a unui mijloc și a funcționării acestuia. Prea mulți oameni, pentru prima dată confruntat cu problema îndepărtării vegetației pe zonele intime ale pielii, pentru a primi crema, care este cel mai bine utilizat pentru tratamentul cancerului de sân sau a mâinilor, deoarece are un efect foarte pronunțat. Se întâmplă și invers - încearcă să îndepărteze părul gros din piept cu un mijloc de piele delicată și subțire, care, desigur, nu dă efectul dorit.

În general, crema pentru îndepărtarea părului cu alegerea potrivită și aplicarea vă permite să aduceți ușor zona intimă a unui bărbat într-un aspect decent și bine îngrijit. În mod separat, este demn de remarcat faptul că această procedură este o bună alternativă pentru a merge la salon, în timp ce crema este mult mai ieftină.

În următorul videoclip - o prezentare generală a cremei masculine pentru depilarea zonelor intime "Camo Depilation".

Bărbați facial depilatoare de față


Mai recent, vegetația pe fața masculină a fost considerată un semn de brutalitate. Cu toate acestea, moda sa schimbat: acum bărbații preferă buclă scurtă sau piele netedă. Reprezentanții jumătății puternice a omenirii caută în mod activ modalități de a scăpa de miriște sau de a le oferi o privire clară.

Crema de depilare poate fi o opțiune excelentă pentru bărbații care nu doresc să viziteze un salon de înfrumusețare și preferă să-și îndepărteze părul acasă.
avantaje:

 • nici o durere în timpul depilarei părului facial;
 • posibilitatea de a economisi timp: un sfert de oră este suficient pentru a deveni proprietarul unei piele netedă;
 • un efect lung care durează 5-10 zile (în funcție de crema selectată și de caracteristicile individuale ale organismului).
 • crema poate provoca o reacție alergică gravă și chiar arsură chimică. Acestea din urmă sunt deosebit de periculoase pentru bărbații cu piele sensibilă: trebuie să studieze cu atenție instrucțiunile producătorului și să nu păstreze prea mult timp crema pe piele;
 • Depilatoarele au un miros caracteristic care poate persista pe piele pentru câteva ore.

Depilatoarele de sex masculin sunt mai greu de găsit pe piața liberă, trebuie achiziționate în magazine specializate care oferă produse pentru saloanele de înfrumusețare. Aceste creme sunt mai scumpe decât femeile. Cu toate acestea, nu ar trebui să salvați: un depilator de sex feminin nu poate pur și simplu să facă față părului dur de sex masculin.

Crema de sex masculin pentru depilarea zonelor intime

Moda pentru un corp neted fără păr excesiv atins în secolul XXI și pentru bărbați: acum din ce în ce mai des reprezentanții stațiunii sexuale mai puternice la procedurile de îndepărtare a vegetației, inclusiv în zonele intime, iar acum acest lucru nu va surprinde pe nimeni. Cu toate acestea, nu toate metodele de îndepărtare a părului sunt potrivite pentru bărbați, deoarece părul lor este mult mai gros decât femeile: depilarea este considerată metoda cea mai blândă, ceea ce este deosebit de bun pentru zona sensibilă de bikini. Care este crema de sex masculin diferită de cea feminină și cum să o utilizați corect, citiți mai departe.

Beneficiile cremei pentru îndepărtarea părului

Pentru zona intimă, bărbaților nu li se recomandă să utilizeze ceară sau pastă de zahăr, deoarece este un impact prea mare. Desigur, puteți încerca, dar numai dacă aveți încredere într-un maestru profesionist, în caz contrar riscați să rămâneți fără... vătămări grave. În plus, va fi foarte dureros oricum, pentru că părul bărbaților din zona intimă "stau" mai adânc, sunt mai puternice, mai dense și nu sunt atât de ușor epilate ca și îndepărtarea părului de către femei. Dacă decideți o astfel de procedură, utilizați crema pentru anestezie Emla. Cu el, în orice caz, procedura de epilare va fi mai puțin dureroasă.

Razorul nu este de asemenea potrivit pentru toată lumea. Iritația, mâncărimea și chiar părul se înrăutățește chiar a doua zi. În plus, vă puteți tăia.

Crema depilatoare nu are toate aceste dezavantaje:

 • Este convenabil să-l utilizați;
 • Nu există nici un risc de rănire;
 • Procedura de îndepărtare a părului durează 5-10 minute și este absolut nedureroasă;
 • Părul va crește apoi nu la fel de repede ca după o mașină de ras, deși mai rapidă decât după epilarea sau epilarea cu zahăr;
 • Nu este un preț mare pentru cremă.

Prezentare generală a cremelor depilatoare pentru bărbați

Industria a produs de mult timp o cremă specială de depilare a bărbaților, care diferă de cea a femeilor printr-o concentrație mai mare de substanțe active și liniștitoare. Cu toate acestea, pot aparea produse depilatoare feminine, totul depinde de caracteristicile individuale.

Iată câteva creme celebre care pot fi aplicate bărbaților pentru zone intime:

 • Clien Young este o cremă depilatoare de sex masculin care îndepărtează delicat vegetația nedorită și, în același timp, hidratează și calmează pielea. Nu provoacă iritare.
 • Collistar Men - poate fi folosit chiar și pe pielea sensibilă.
 • Cream-gel Veet pentru bărbați, pe care îl puteți folosi chiar în duș.

În plus, bărbații pot încerca și alte creme depilatoare de la Velvet, Eveline etc. Cel mai important lucru este că produsul este potrivit pentru dvs. Dacă cineva provoacă iritație sau nu ia părul, încercați altul, deoarece, din păcate, încă nu a venit cu un remediu universal.

Principiul cremei masculine

Când sunt aplicate pe piele, substanțele active încep imediat să afecteze. Ei penetrează fiecare păr și îl distrug din interior, ca și cum ar fi dizolvat. Ca urmare, aceasta slăbește și apoi este foarte ușor îndepărtată din piele cu o spatulă sau o spatulă. Impactul cremei are loc la nivelul membranei bazale din epidermă. În cazul părului de bărbierit este pur și simplu tăiat lama de pe suprafața epiteliului.

Foto: Cremă de depilare pe păr.

De asemenea, agentul acționează asupra părții interioare a părului, care este sub piele. Din acest motiv, efectul unei astfel de îndepărtări va dura mai mult decât după îndepărtarea vegetației cu o mașină de ras (în medie, aproximativ o săptămână). Cu utilizarea regulată a cremei depilatoare, firele de păr vor începe treptat să crească mai lent, vor deveni mai slabe și mai puțin observabile, prin urmare procedura de epilare va trebui repetată din ce în ce mai puțin.

Instrucțiuni de utilizare

Instrucțiunile de utilizare a cremei pentru depilare în zona intimă sunt foarte simple. Dar, înainte de a ajunge la afaceri, asigurați-vă că faceți un test. Pentru a face acest lucru, aplicați o cantitate mică de produs pe piele (de preferință pe crăpătura cotului), așteptați 60 de minute sau mai mult și verificați iritarea. Dacă totul este în ordine și nu există roșeață, arsură sau mâncărime, puteți trece la depilare.

 1. Curățați pielea. Este recomandabil să luați un duș, acesta va ajuta crema să facă față rapid sarcinilor sale. După ștergere, ștergeți pielea cu un dezinfectant, cum ar fi clorhexidina.
 2. Aplicați crema cu spatulă care intră în trusă în zona de depilare. Stratul produsului trebuie să acopere complet părul. Pentru a economisi bani, mai întâi puteți bărbați pubisul cu un aparat de ras sau tundere electrică.
 3. Așteptați timpul specificat în instrucțiuni, de obicei 5-10 minute. Nu exagerați cu medicamentul pe piele, altfel puteți obține o arsură chimică.
 4. Îndepărtați produsele reziduale cu părul cu aceeași spatulă (împotriva creșterii părului).
 5. Clătiți bine pielea cu apă și aplicați gelul preferat după spălare.

După cum puteți vedea, nu este nimic în neregulă cu această procedură, trebuie doar să urmați instrucțiunile și să urmăriți reacția corpului. Dacă în timpul procesului de epilare simți brusc o senzație puternică de arsură, durere sau alte senzații neplăcute, îndepărtați imediat produsul de pe piele și spălați-l cu multă apă. Dacă iritația persistă, consultați un medic. Totuși, compoziția unor astfel de creme de depilare este o componentă destul de agresivă, deoarece imaginați-vă că ei mănâncă părul. Din același motiv, astfel de produse nu ar trebui utilizate, mai ales pentru locurile intime, mai des decât o dată la două săptămâni.

Nu neglijați recomandarea de a efectua un test pe o suprafață mică de piele înainte de procedură.

Video: doar un vidos interesant pentru bărbați)

Îngrijirea pielii după bikini de depilare chimică

Deoarece această procedură este destul de agresivă și pielea în locuri intime este sensibilă, este imperativ să fie bine îngrijită pentru:

 1. Imediat după îndepărtarea părului, ștergeți-l din nou cu un dezinfectant pentru a elimina riscul apariției microbilor în pori;
 2. Nu utilizați agenți chimici sau alcoolici pentru mai multe ore;
 3. După procedură, utilizați în mod regulat creme liniștitoare și hidratante;
 4. Dacă doriți ca efectul după îndepărtarea vegetației nedorite să dureze mai mult, obțineți-vă o cremă bună care încetinește creșterea părului.

Sperăm că acest articol v-a ajutat să găsiți o cremă de păr pentru bărbați și să învățați cum să o utilizați!

Elementele principale ale alegerii și aplicării cremei pentru depilarea masculină

În lumea modernă, bărbații doresc adesea să scape de vegetație inutilă pe corp. Motivele fiecăruia sunt diferite: transpirația excesivă, dorința de a fi bine îngrijită, cerută de profesie, îndepărtarea părului din zonele intime atrag partenerul și altele. Deoarece părul de pe corpul bărbaților este mai gros decât cel al femeilor, iar becul este mai adânc, este necesar să alegeți cu atenție o cremă pentru depilare.

Cum sa alegi?

Părul bărbaților crește mai gros și mai rapid decât femeile. Crema depilatoare de sex masculin trebuie să aibă componente care pot:

 • menține nivelul pH-ului;
 • hrănește pielea, slăbește iritarea;
 • capabile să denatureze proteinele.

Instrumentul afectează structura părului, distrugând componentele chimice active ale acestuia.

cerere

Crema de depilare se aplică pe spate, față, zone intime, mâini, picioare, axițe, sprâncene. Crema nu poate fi aplicată dacă pielea este deteriorată, crăpată, arsă, rănită sau în caz de intoleranță la componentele unei astfel de scule. Verificați-o ușor, răspândiți o mică suprafață a pielii, așteptați un pic dacă apare mâncărime, înroșire (alergie), crema nu poate fi aplicată.

Aplicarea cremei este simplă:

 • Zona de piele care va fi procesată, curățată și uscată.
 • Cu ajutorul unei spatule speciale aplicați scula în zona dorită cu un strat subțire.
 • Lăsați timp de cinci până la zece minute, în funcție de instrucțiunile din instrucțiuni.
 • Spatulul a colectat de pe pielea rămășițelor de păr și smântână.
 • Spălați cu apă, fără a aplica detergent, numai cu o cârpă curată. Uscați-l.
 • Aplicați pe sprayul de piele, ceea ce reduce creșterea intensă a părului.
 • nu exagerați produsul pentru a nu arde pielea;
 • mai devreme de șaptezeci și două de ore nu poți re-epilarea;
 • nu au sex după epilarea zonelor intime timp de cel puțin două ore, până când pielea se calmează;
 • Evitați lumina directă a soarelui pe pielea unde a fost îndepărtată părul.

Aceste creme au multe avantaje: cost, fără durere, eficiență, sortiment bogat, utilizare confortabilă, convenabilă, nu există nici un risc de rănire.

Cele mai populare creme care au primit multe feedback pozitiv sunt fiabile și testate:

 • Cream-gel Veet (Germania) este popular, puteți cumpăra în farmacii, supermarket-uri. Crema distruge becul, făcând părul mai slab după fiecare îndepărtare a părului la bărbați; În plus, înmoaie, hrănește și tonifică pielea. Compoziția include aloe vera, care încetinește creșterea părului. Aplicați timp de șase minute. Poate fi folosit la dus.
 • Cliven Young (Italia). Compoziția include uleiuri vegetale, care ameliorează iritarea, calmează pielea. Îndepărtarea vegetației are loc rapid și eficient. Reaprovizionează alimentarea cu apă.
 • Tanita pentru bărbați (Polonia). Crema este potrivită pentru epilarea zonelor intime la bărbați. Eficace, acționează rapid, hidratează și îndepărtează inflamația din zona în care părul a fost îndepărtat. Compoziția include aloe vera, vitaminele C, E.
 • COLLISTAR Bărbați (Italia). Îndepărtează rapid părul pe piept, spate, brațe, picioare, hidratează, calmează zonele tratate, încetinește creșterea părului.
 • Vanity pentru bărbați (Polonia). Aplicați timp de zece minute. Eficace, convenabil pentru îndepărtarea părului în zone intime, încetinește creșterea părului.
 • Bio Care Homme (Italia). Conține ingrediente din plante care calmează pielea după epilare. Îndepărtează ușor parul bărbaților nedorit, înmoaie și tonulează pielea.
 • VIGORDEPIL (Daen, Spania). Crema de depilare are o formulă unică, constând din: migdale dulci, proteine ​​din grâu, mătase. Special conceput pentru structura părului bărbaților. Nu provoacă reacții alergice, iritații. Cu fiecare utilizare a creșterii părului încetinește, îndepărtat rapid, fără durere. Datorită texturii moi, este ușor de aplicat în zona în care vom efectua îndepărtarea, timp de cincisprezece minute. În zonele sensibile nu se aplică.

Selectați produsul care vă convine cel mai bine, nu va provoca iritații și utilizarea va fi confortabilă. Pentru a îndepărta părul în locuri sensibile, puteți alege o cremă mai blândă. Pentru a elimina vegetația inutilă din spate, brațe, picioare, utilizați mijloace puternice.

Cu ajutorul cremei de depilare, corpul masculin va arata frumos, neted si intotdeauna bine ingrijit.

Cum se utilizează crema de depilare de sex masculin

Nu numai corpul feminin are nevoie de îngrijire, ci și bărbatul. Acum, tot mai mulți reprezentanți ai sexului mai puternic luptă activ cu vegetație excesivă, folosind o mașină de ras pentru acest lucru. Dar nu mulți bărbați folosesc o cremă pentru depilare, deși cu ajutorul ei puteți obține un efect similar. Această metodă de îndepărtare a părului este rapidă, nedureroasă și ieftină.

Cum se face crema de depilare

Pentru a înțelege principiul de acțiune al cremei de depilare, trebuie să înțelegeți componentele acesteia și efectele pe care acestea le au asupra pielii și părului.

Tabel: componente principale ale unei creme depilatoare

Crema de depilare nu afectează rădăcina părului, îndepărtând numai partea exterioară. Cu ajutorul substanțelor speciale pe bază de alcalii, keratina (proteina naturală) este lichefiată. Ca urmare, vegetația este îndepărtată împreună cu crema.

Crema depilatoare îndepărtează părul mai adânc decât o mașină de ras, astfel încât pielea rămâne mai fină

Tipuri de creme depilatoare

Cremele de depilare sunt împărțite în tipuri bazate pe sensibilitatea pielii și a rigidității părului:

 • Universal. Potrivit pentru diferite tipuri de piele. Poate fi folosit oriunde pe corp. Părul dens mascul, nu este potrivit datorită eficienței sale scăzute.
 • Pentru depilarea corpului. Este folosit pentru a elimina părul în zonele cele mai sensibile sau delicate. Nu rănește pielea.
 • Saturate. Folosit pentru a îndepărta părul dur. Este potrivit nu numai pentru femei, ci și pentru bărbați. Proiectat pentru zona subacvatică sau zona piciorului. Nu este recomandat să se aplice pe zone de piele delicată.
 • Pentru zona intimă. Instrumentul se caracterizează printr-o compoziție delicată. Potrivit pentru ambele sexe care sunt predispuse la alergii. Această cremă conține un număr mare de emolienți.
 • Pentru bărbați. Mijloace de combatere a părului rigid. Poate fi folosit pentru a elimina vegetația nedorită în piept, spate sau umeri, pe față, precum și în zona intimă.

Atunci când alegeți o cremă depilatoare, luați în considerare zona pe care o veți folosi.

Diferența de remedii masculine de la femei

Datorită efectelor testosteronului, părul bărbaților este mai aspru și mai dur decât cel al femeilor și creste și mai repede. Prin urmare, crema de depilare pentru bărbați conține mai multe componente pentru denaturarea (pierderea proprietăților naturale) de proteine. Procentul de ingrediente cu proprietăți emoliente și hidratante este de asemenea mai mare.

Cremele depilatoare de sex masculin conțin, de obicei, substanțe speciale care încetinesc creșterea părului. Acestea includ extracte:

Tabel: creme de depilare populare pentru bărbați

Galerie foto: creme depilatoare populare pentru bărbați

Cum se utilizează crema de depilare de sex masculin

Înainte de a utiliza crema de depilare, testați alergii. Pentru a face acest lucru, aplicați o sumă mică de bani pe spatele încheieturii mâinii. Așteptați câteva minute. Dacă nu apare nici o arsură sau roșeață a pielii, puteți aplica cremă depilatoare în scopul dorit.

Folosind un scrub înainte de depilare vă va permite să uitați de părul îngrășat.

Algoritmul de utilizare a cremelor este următorul:

 • Citiți cu atenție instrucțiunile de utilizare.
 • Evitați pielea cu aburi și faceți peeling. Acest lucru va ajuta la eliminarea ingrowth parului.
 • Aplicați crema pe pielea uscată și curată cu o spatulă specială. De obicei vine în pachet. Îmbrăcați complet firele de păr din zona de tratament: aceasta este singura modalitate de a obține efectul dorit.
 • După ce ați așteptat timpul specificat în instrucțiuni, îndepărtați agentul de pe piele folosind o racletă. Păstrați crema pe piele mai mult decât cea specificată în instrucțiuni nu poate fi: poate provoca arsuri.
 • Îndepărtați restul cremei cu apă curentă caldă.
 • Aplicați un produs de îngrijire pentru pielea uscată și curată. De asemenea, este recomandabil să utilizați medicamente care încetinesc creșterea părului.

Nu lăsați crema pe piele mai mult decât este indicată în instrucțiuni, deoarece poate provoca roșeață, iritație și arsuri

 • Monitorizați starea pielii. Dacă iritația nu dispare în decurs de 5 ore, consultați un dermatolog pentru consiliere.
 • Nu utilizați cosmetice în zona de tratament timp de 24 de ore.
 • Nu vă spălați în corpurile de apă deschise și evitați lumina directă a soarelui în zona care a fost drenată.
 • Este recomandat să purtați haine spațioase. Preferați țesăturile naturale.
 • Nu îndepărtați părul în zona tratată timp de 3 zile după aplicarea cremei depilatoare.
 • Nu vă angajați în intimitate mai devreme de 2 ore după procedură.

În timpul zilei după depilare nu se recomandă aplicarea pe piele a produselor cosmetice.

Contraindicații

Crema depilatoare nu poate fi utilizată dacă aveți:

 • intoleranța individuală la componentele cremei;
 • creșterea temperaturii corporale;
 • varice;
 • în zona de tratament există negi, molare, zgârieturi, abraziuni, acnee;
 • există boli ale pielii.

Dacă există o deteriorare a pielii, nu se depilate cu cremă.

Avantajele și dezavantajele metodei

Crema de depilare are avantajele și dezavantajele sale.

Avantajele includ:

 • cost redus;
 • ușurința utilizării;
 • nutriția și hidratarea pielii;
 • riscul minim de încălcare a integrității pielii;
 • posibilitatea utilizării în zone greu accesibile;
 • nedureros;
 • durata optimă a procedurii în timp;
 • capacitatea de a îndepărta părul de orice lungime.

Crema de depilare este capabila sa indeparteze parul de orice lungime

 • apariția posibilă a alergiilor;
 • riscul de dependență de componentele cremei, ceea ce va duce la o pierdere a eficacității;
 • efect pe termen scurt (nu depășește 7 zile);
 • drenarea pielii cu utilizare obișnuită.

Este posibil, cu ajutorul cremei depilatoare, sa scapi de par pentru totdeauna

Eliminarea vegetației nedorite pentru totdeauna cu crema depilatoare nu poate. Puteți opri creșterea și puteți elimina temporar prezența acestuia pe corp. Cu toate acestea, cu utilizarea regulată și pe termen lung a părului poate deveni mult mai subțire și, uneori, poate înceta să crească.

opinii

Am încercat odată să fac depilarea zonei intime ca dar pentru cel de-al 25-lea iubit. Ma cerut mult timp, iar acum cu darul nu trebuie sa te deranjezi. În general, starea de spirit a coincis cu stelele. Am cumpărat un pachet de cremă cu o spatulă și am început să aplic produsul, dar înainte de asta, din anumite motive, am decis să-mi ud părul. În cele din urmă, după ce l-am păstrat timp de 5 minute, nu am primit nimic. Am hotărât să nu renunț: am îndepărtat toate rămășițele cremului, l-am uscat cu un uscător de păr și am uns din nou, de data aceasta firele de păr au început să se încurce și să dispară înaintea ochilor noștri. Apoi au fost răzuite cu o spatulă și au spălat cadavrul. Două zile s-au săturat, era foarte frumos față de corpul său neted, dar apoi făina a început când părul a început să crească. Nu îndrăznesc să mai fac asta, deși fetița a spus că există tratamente speciale pentru piele după depilare, dar nu le aveam la acel moment.

Lech, 33 de ani

http://ilcosmetic.ru/uhod-za-telom/depilyatsiya/krem-depilyator-dlya-muzhchin.html

Îmi iubesc corpul, așa că încerc mereu să am totul în corpul meu. Eu folosesc creme pentru depilare recent, înainte de a mă bărbierit, după ce a apărut o burtică, a devenit greu să o fac. Deci sunt dependent de o opțiune mai bună - creme. Ei trebuie să fie aleși, așa cum mi-a explicat consultantul, concentrându-se pe grosimea și grosimea părului. Eu personal am optat pentru "Collistar Men". Îmi convine complet. Mă dau mai mult timp pentru câteva minute, un semnal de referință pentru eliminarea părului este răsucirea zigzagului. După câteva ori depilarea o face pe mașină.

Igor, 45 de ani

http://ilcosmetic.ru/uhod-za-telom/depilyatsiya/krem-depilyator-dlya-muzhchin.html

Mulți bărbați la depilare fac distracție. Probabil că ei ar fi condamnat-o pe femeie pentru apariția ei necuviincioasă, însă se consideră mai presus de ea. Sunt profesionist angajat în înot, așa că am trebuit mai întâi să le radez, astfel încât corpul să alunece mai bine pe suprafața apei. Nu există practic niciun timp pentru a petrece epilarea ceară sau a bărbierit întregul corp, așa că lucrez cu creme. Foarte convenabil înseamnă, întotdeauna ajutor. Acum mă gândesc la îndepărtarea părului cu laser, acesta este pasul meu următor.

Max, 28 de ani

http://ilcosmetic.ru/uhod-za-telom/depilyatsiya/krem-depilyator-dlya-muzhchin.html

Acum bărbații încep să se confrunte din ce în ce mai mult cu vegetația pe corp. Unii folosesc pentru aceste creme depilatoare. Ele dau un rezultat mai lung decât o bricieră și, de asemenea, nu irită pielea.

Crema de sex masculin pentru depilarea zonelor intime: sfaturi despre alegerea și aplicarea

Combaterea vegetației este una dintre componentele importante ale îngrijirii corporale, atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Aderenții de piele netedă și curată sunt conștienți de cât de dificilă este de a face față vegetației nedorite, în special în zonele de piele delicată din zona inghinală. Bărbați pentru depilarea zonelor intime - un mijloc de a scăpa de părul pubian fără durere și disconfort. Cu toate acestea, nu ar trebui să tratați fără griji acest tip de îndepărtare a părului, deoarece se bazează pe procesul chimic de distrugere a vegetației nedorite.

JURNALUL NAVIGAȚIEI ARTICOLULUI

Aspecte pozitive ale zonei intime de îndepărtare a părului

Scepticii ar putea argumenta: ei spun, de ce se îndepărtează părul din trup, pentru că natura a venit cu o astfel de persoană? Poate că în cuvintele lor există un grăunte de adevăr, dar astfel de fapte mărturisesc elocvent în favoarea epilării:

 • Lipsa vegetației conferă corpului un aspect estetic bine îngrijit.
 • Zonele intime ale părului creează un mediu favorabil pentru dezvoltarea bacteriilor dăunătoare, prin urmare absența lor reduce probabilitatea proceselor inflamatorii și a altor boli.

Și funcția de a proteja organele genitale de influențele negative externe cu dezvoltarea civilizației a luat hainele.

deficiențe

Procedeul de îndepărtare a părului din crema de depilare are, din nefericire, unele dezavantaje. Poate cauza iritații și peeling al pielii. Și în caz de intoleranță la oricare dintre componente, chiar și o reacție alergică. De aceea, un om, înainte de a decide cu privire la depilarea de zone intime cu o cremă, ar trebui să citiți cu atenție compoziția produsului și asigurați-vă că pentru a efectua un test pe o mică zonă a corpului.

În cazul înroșirea sau erupții cutanate de la această metodă de îndepărtare a părului este mai bine să refuzați.

Principiul cremei

Îndepărtarea părului cu ajutorul cremei este considerată cea mai umană și, în plus, nu este atât de costisitoare ca și unele tipuri de proceduri. Vegetația zonelor intime este expusă acțiunii chimice a componentelor constitutive ale cremei, care au proprietatea de a distruge keratina - principalul material de construcție a părului.

Ca urmare a doar câteva minute de expunere, structura părului este distrusă din interior și rămâne doar să-i îndepărtezi pur și simplu de pe suprafața pielii folosind o scapula specială.

Cum crema depilatoare masculină diferă de cea feminină

Crema de sex masculin pentru depilarea zonelor intime are o compozitie speciala imbunatatita. Acest lucru se datorează faptului că părul de sex masculin are o structură ușor diferită de cea a femeilor: este mult mai dificilă, în plus, este capabilă să crească mai repede.

Crema de sex masculin conține mai multe substanțe pentru denaturarea proteinelor. Și acțiunea lor este compensată de componente suplimentare pentru a înmuia și hidrata pielea.

Marci populare

De regulă, brandurile celebre specializate în producția de creme depilatoare nu sunt lăsate nesupravegheate de bărbați. Reprezentanții sexului mai puternic primesc produse special concepute pentru aceștia.

COLLISTAR Cremă de depilare pentru bărbați

Cremă pentru îndepărtarea părului făcută în Italia. Proiectat special pentru pielea sensibila pentru barbati. Elimină vegetația în câteva minute și încetinește semnificativ creșterea ulterioară a acesteia. Poate fi folosit pe oricare, chiar și în zonele cele mai delicate ale pielii: pe față, pe armpits, pe vintre.

Costul cremei de depilare a acestei companii este destul de ridicat, în medie, va trebui să plătiți aproximativ 1.500 de ruble pentru aceasta.

Cream-gel Veet

Instrumentul este fabricat în Germania. Are o structură ușoară, înmoaie și tonifică pielea. Crema distruge nu numai părul părului situat pe suprafața pielii, ci și pătrunde în bulbul de păr, distrugând-o. Ca urmare, în mod obișnuit, firele de păr devin mai subțiri, creșterea acestora încetinind semnificativ.

Este un Veet de sex feminin cremă-gel de circa 1000 de ruble.

Clienți tineri

Crema făcută în Italia. Conține uleiuri vegetale naturale, glicerină și lanolină. Acționează rapid și eficient. Poate fi folosit chiar și pe piele uscată, predispusă la iritații.

Este puțin mai ieftin decât cele două produse anterioare, aproximativ 500-600 ruble.

Tanita pentru bărbați

Aceasta este o crema mai puțin costisitoare făcută în Polonia. Potrivit pentru depilarea pielii sensibile. Acționează rapid și eficient. Nu irită pielea din cauza conținutului de aloe vera și a vitaminelor C și E.

Vanitate pentru bărbați

Un produs foarte ieftin pentru bărbații din Polonia. Conform producătorului, conține în compoziția sa extract de plante asiatice Centella, datorită cărora hidratează pielea pentru o lungă perioadă de timp.

Sfaturi pentru alegerea și aplicarea la domiciliu

Bărbații care decid să efectueze depilarea zonelor intime cu o cremă acasă vor face bine să asculte câteva sfaturi:

 • Nu salvați prin achiziționarea unui produs ieftin. O cremă depilatoare bună nu poate fi ieftină și, cel mai adesea, vine însoțită de o spatulă de îndepărtare a părului și de produse de îngrijire a pielii după procedură.
 • Nu cumpărați un produs expirat. Utilizarea acestui instrument nu este sigură.
 • Pentru a elimina părul pubian, faceți crema doar cu nota: "pentru zone intime".
 • Nu cumpărați un produs pe ambalajul a cărui compoziție nu este indicată sau nu există instrucțiuni detaliate în limba rusă.
 • Nu lăsați niciodată crema pe corp mai mult decât timpul specificat în instrucțiuni! Chiar dacă rezultatul a fost departe de a fi așteptat. Este mai bine să repetați procedura în câteva zile.

Puteți afla mai multe despre depilarea masculină din videoclip.

Crema de sex masculin pentru depilarea zonelor intime

Depilarea de zone intime în rândul bărbaților nu este la fel de populară ca și în rândul femeilor, dar tot mai mulți bărbați găsesc că pielea netedă este mai igienică, estetică și plăcută pentru un partener. Cu toate acestea, o mașină de ras nu este o opțiune aici.

Bărbații sunt foarte problematici la bărbierit: puteți tăia un membru cu testicule. Trebuie să mă duc la salon? Există metode mai accesibile. Cea mai rapidă și mai ușoară modalitate de a scăpa de "vegetație" inutilă, fără a părăsi cremele obișnuite de baie - depilatoare.

Principiul cremei masculine pentru depilarea zonelor intime

Esența este simplă - crema de agenți chimici distruge partea exterioară a părului, fără a afecta rădăcina acestuia. Acest lucru face ca această metodă să arate ca un bărbierit, dar crema, datorită texturii lichide, este încă caracterizată printr-un efect mai profund - de aceea pielea după ce este mai fină și mai fină, fără puncte negre. Cu toate acestea, crema nu este capabilă să pătrundă complet în becul, astfel încât după câteva zile părul va apărea din nou în zona tratată. Există creme depilatoare masculine care încetinesc creșterea părului și, respectiv, frecvența de depilare.

Părul de sex masculin - datorită efectelor testosteronului, este mai gros, mai gros și adesea gras. Acest lucru înseamnă că crema de sex masculin pentru depilarea organelor genitale este aproape identică cu cea a femelei, cu excepția unei concentrații mai mari de componente active pentru "dizolvarea" părului? Acest lucru este adevărat, cremele de bărbați pentru depilarea corpului și într-adevăr au un grad mai mare de "putere distructivă", dar în limite acceptabile. În același timp, acestea sunt mai intensiv îngrijite.

Pentru a compensa efectul negativ al "chimiei", procentul componentelor care înmoaie, hidratează, menține nivelul PH, calmează, se răcește și hrănește suprafața pielii este mărită ca parte a cremei bărbaților.

Cum sa alegi o crema de sex masculin pentru depilarea unor zone intime

Principalul criteriu este portabilitatea personală. Din păcate, acest parametru poate fi verificat numai după cumpărare. Aproximativ Orient va permite recenzii. Asigurați-vă că acordați atenție tipului de piele (sensibil, uscat, normal) și părului celor care scriu recenzii. Blondele trebuie să fie și mai atente - pielea lor dă adesea o reacție alergică. De asemenea, trebuie să examinați cu atenție compoziția. Ar trebui să fie scris în limba rusă, iar ingredientele de îngrijire intensivă (de exemplu, uleiuri naturale) ar trebui să fie incluse.

În plus, trebuie să aveți încredere în acei producători care oferă o gamă de instrumente înainte și după depilare, precum și sonde. O cremă creată pentru depilarea altor părți ale corpului masculin (picioare sau mâini) nu merită luată - puteți arde pielea delicată. În cazuri extreme, puteți lua nota "pentru pielea sensibilă", dar este necesar un test preliminar.

Cum se utilizează crema de bărbați pentru depilarea zonelor intime

Pentru a preveni necazurile (desigur, este foarte distractiv să-i spui mai târziu prietenilor cum ati reanimat urgent zona intimă, dar nu a fost găsit nimic potrivit și a trebuit să împingeți niște locuri în înghețată cumpărată pentru soția dvs., dar este greu de amuzant când și fără mai mult, pielea sensibila arde nemilos), trebuie testata pentru sensibilitate si alergii. Aceeași cremă poate avea efectul opus asupra diferiților oameni, astfel încât orice cremă, chiar și în cel mai atractiv și promițător tub, trebuie verificată și în nici un caz nu utilizată dacă rezultatul este negativ. Dăunarea cauzată de utilizarea cremei de depilare, în special ieftină, poate fi enormă - o arsură chimică.

Testul pentru depilarea cremei

O cantitate mică de cremă trebuie aplicată pe piele, menținută timp de câteva minute, clătită cu apă caldă. În cazul în care pielea din zona în care a fost aplicată crema, nu a devenit roșie și nu mancarime, atunci puteți folosi în siguranță crema. Alergia, de regulă, se manifestă în două ore, dar există cazuri dificile atunci când imediat după aplicarea remediei, pielea este curată și după o zi apare o reacție. Prin urmare, doar în cazul în care este mai bine să efectuați testul cu o zi înainte de a utiliza crema.

Aplicarea cremei depilatoare de către bărbați

 1. Pielea este curățată, de preferință cu un detergent ușor și uscată. Crema depilatoare se aplică numai pe pielea uscată. Există creme care se aplică înainte de a vizita dușul - citiți instrucțiunile.
 2. Crema este aplicată pe piele cu un strat subțire, este mai bine să o faceți cu un aplicator și nu cu mâinile.
 3. După timpul specificat în instrucțiuni (de obicei, nu mai mult de 8 minute), apoi crema împreună cu părul este îndepărtată cu o spatulă specială.
 4. După procedură, zonele tratate sunt spălate intens cu apă caldă, șterse cu un prosop, aplicându-l ușor.

Îngrijire după folosirea cremei masculine pentru depilarea zonelor intime

Pielea este în general foarte receptivă la îngrijirea regulată. Imediat după depilare, trebuie să utilizați o cremă / loțiune care elimină iritarea. Nu numai o cremă specială, ci și orice alinare, de exemplu, pentru copii. Pentru bărbați, produc produse mai intense, cu mentă și mentol, care pot ameliora iritarea gravă.

După îndepărtare, vă puteți confrunta cu o problemă precum ingerarea părului - persoanele cu părul dur și întunecat sunt în mod special susceptibile la acest lucru. Acest lucru este ușor de prevenit dacă faceți în mod regulat peeling, ceea ce ajută la îndepărtarea stratului superior al epidermei, care permite părului să crească și nu lateral. Nu orice frecare este potrivită pentru zona intimă, ar trebui selectată ținând cont de particularitățile pielii din această zonă. După aplicarea scrumiului se aplică o cremă de înmuiere. O astfel de îngrijire va permite efectuarea următoarei proceduri de depilare mai eficient și confortabil. Rețineți că, de obicei, crema de depilare a sânilor pentru bărbați este mult mai puternică decât crema depilatoare de sex feminin din zona bikinilor.

Cele mai populare creme pentru bărbați pentru depilarea zonelor intime

Lista celor mai populare și mai credibile mărci:

 1. "Hair No More Pack" de la "Doctors Skin" - a câștigat popularitate în ultima vreme, având presat branduri mai familiare. Judecând după recenzii eficiente și eficient îndepărtează părul pentru o lungă perioadă de timp.
 2. "Veet pentru bărbați" - cremă ușoară, nu ieftină, dar eficientă, are un efect de durată.
 3. "Collistar Men" - o opțiune de elită destul de costisitoare, previne apariția iritării.
 4. Clien Young este o opțiune bugetară, dar se descurcă bine cu funcțiile sale directe.
 5. "Vanity for man" - prețul cel mai accesibil din această colecție. Conține un extract de Centella Asiatica, popular în medicina ayurvedică și care deține o masă de proprietăți utile pentru piele.

Depilare în întrebări și răspunsuri

Are greutatea asupra procedurii de depilare?

Pentru obezitate, procedura este mai dureroasă și durează mai mult.

Este posibil să faceți depilare cu pastă de zahăr în timpul sarcinii, dacă nu ați făcut acest lucru înainte?

De când nu va mai exista păr din depilare?

Netezirea absolută, de regulă, este realizată prin procedura a treia.

Pot să mă duc la baie după depilare?

Nu, în timpul zilei după depilare nu puteți vizita baia.

Este adevărat că dacă vorbim în timpul procedurii de depilare, atunci va fi mai puțin dureros?

Da, ajută la distragerea atenției și reducerea durerii.

Cremă depilatoare pentru bărbați: cum să alegi și să aplici

Pentru a salva oamenii de vegetație excesivă, există destul de multe instrumente diferite. Unele dintre ele sunt asociate cu tragerea părului, destul de dureroase și durează mult timp. Crema depilatoare masculină este o alternativă excelentă la aceste metode.

Scop și caracteristici

Crema de păr pentru îndepărtarea părului este concepută pentru a elimina părul nedorit din diferite zone ale pielii. Mijloacele pot fi aplicate în orice zonă, inclusiv pe o față și pe zone sensibile din zone intime. Principiul efectului unei substanțe este acela că compușii chimici din compoziția sa distrug cuticula și arborele de păr și pot fi ușor îndepărtați de pe piele. Datorită faptului că părul nu este supus tragerii, procedura este complet nedureroasă.

Deoarece părul bărbatului este mult mai gros și mai gros decât părul femeilor, preparatele pentru bărbați pentru îndepărtarea părului au o compoziție chimică diferită, cu componente mai active. În plus, foliculii la bărbați sunt localizați mai profund, iar părul crește mai rapid, prin urmare, nevoia de îndepărtare a părului are loc mai des. În acest sens, există un risc mare de iritare a pielii. Prin urmare, cremele pentru bărbați ar trebui să conțină ingrediente nutritive și de îngrijire pentru piele.

Datorită faptului că pielea din diferite părți ale corpului de bărbați poate avea sensibilități diferite, sunt disponibile creme care diferă în modul de acțiune:

 • mijloace pentru păr dur și grosier;
 • mijloace pentru zone sensibile (zone intime, zone ale feței și gâtului);
 • - preparate hipoalergenice pentru bărbați cu piele deosebit de sensibile;
 • universală, care poate fi aplicată indiferent de tipul de piele și de zona tratată.

avantaje

Epilarea cu o cremă are multe avantaje față de alte metode de îndepărtare a părului.

 • Eficiență ridicată. În timpul procedurii, 100% din păr sunt îndepărtate, părul individual nu rămâne pe piele. Substanțele care acționează asupra bulbului duc la distrugerea acestuia și, ulterior, părul crește mai încet.
 • Ușurința acțiunii. Pentru epilare, nu sunt necesare preparări lungi, este suficient să aplicați produsul și după câteva minute să îl îndepărtați de pe piele. Nu necesită utilizarea unor instrumente suplimentare.
 • Procedura durează un minim de timp, ceea ce este un mare plus pentru bărbații moderni.
 • Cost eficient. Cremele de îndepărtare a părului sunt ieftine în comparație cu alte produse de îndepărtare a părului. Pentru a efectua o procedură, nu este nevoie să cheltuiți o mulțime de bani, ca atunci când utilizați alte metode.
 • Ca parte a cremei pentru bărbați conțin ingrediente care îngrijesc și hidratează pielea.
 • Cremele sunt disponibile într-o gamă largă, ceea ce vă permite să alegeți cea mai bună opțiune pentru dvs. Aveți posibilitatea să alegeți un medicament pentru tratamentul zonei intime sau a axelor, în funcție de dorința dumneavoastră.

Utilizarea unei creme pentru epilare poate fi atribuită celor câteva contraindicații ale prezenței diferitelor tipuri de răni pe piele și intoleranței individuale la substanțele care alcătuiesc preparatul, ceea ce este destul de rar.

Recomandări de utilizare

Când utilizați acest instrument, trebuie să urmați câteva recomandări pentru a evita iritarea pielii după procedură și formarea microtraumelor:

 • în timpul procedurii de epilare, păstrați crema pe piele cel mult timp specificat în instrucțiuni, în caz contrar ar putea apărea o arsură chimică;
 • atunci când îndepărtați părul pe zonele feței, nu lăsați produsul să intre în ochi;
 • în timpul epilării zonelor intime este necesar să se excludă pătrunderea cremei pe membranele mucoase;
 • după operație, se recomandă aplicarea hidratantelor sau preparatelor care încetinesc creșterea părului în zona tratată;
 • imediat după terminarea operațiunii, nu utilizați parfum și produse cosmetice care conțin alcool;
 • după tratamentul zonelor intime, nu purtați haine prea strânse și bine fixate pentru a evita frecarea pielii în zonele sensibile;
 • o zi după procedură, este de dorit să nu expuneți zona tratată la lumina directă a soarelui.

Înainte de efectuarea unei epilări este necesară testarea unei reacții alergice. Aplicați o cantitate mică de produs pe zona de piele din zona încheieturii mâinii. Așteptați câteva minute, dacă nu există roșeață și alte reacții cutanate, puteți efectua operația.

Realizarea procedurii

Atunci când se efectuează procesul de îndepărtare a părului pe orice parte a corpului, trebuie respectată următoarea secvență de acțiuni:

 • Mai întâi, curățați zona dorită a pielii folosind agenții de curățare obișnuiți. Puteți face un duș, apoi ștergeți bine pielea cu un prosop.
 • Folosind o spatulă cosmetică, care este inclusă împreună cu produsul, aplicați un strat gros de cremă pe zona dorită. Încercați că toate firele de păr au fost prelucrate prin mijloace.
 • După timpul specificat în instrucțiuni, spălați substanța cu multă apă caldă.
 • Uscați pielea bine, apoi aplicați orice produs de îngrijire.

Instrumente populare

Cremele pentru bărbați pentru a elimina vegetația nedorită pot fi cumpărate în farmacii sau în departamentele de cosmetică. Există mai multe produse populare de la mărcile care s-au dovedit pe piață.

Crema Veet

Cosmetica făcută în Germania, care are o mulțime de feedback pozitiv. Se caracterizează prin eficiența ridicată și durata rezultatului. Ea are o textura usoara, bine inmoaie epiderma. Versatil, poate fi folosit pe orice zonă dorită, poate fi folosit în zona intimă. Conține aloe vera, îngrijirea pielii. În cazul utilizării regulate, creșterea părului încetinește.

Clienți tineri

Îndepărtarea parului italian care conține uleiuri vegetale. Oferă un efect bun și rapid. Lanolina, care face parte din cremă, elimină perfect iritarea, iar prezența glicerinei face pielea să fie netedă și moale.

Collistar

Un preparat italian potrivit pentru pielea sensibilă a bărbaților. Se poate aplica pe toate părțile corpului, îndepărtând părul într-un timp scurt. Excelent încetinește creșterea părului.

Tanita pentru bărbați

Un bun bugetar al producției poloneze. Poate fi folosit pe pielea sensibila. Conține aloe vera și un complex de vitamine, restabilind epiderma. O alternativă ieftină la branduri mai cunoscute.