Zahăr

De ce are loc un loc intim la mancarime dupa ras

Pro și contra procedurii
Argumentele despre avantajele și dezavantajele înghițitului de bărbierit pot fi infinite. Susținătorii procedurii subliniază estetica și liniștea unui loc intim, precum și lipsa de sol pentru dezvoltarea bacteriilor care provoacă un miros neplăcut.

De ce este mâncărimea picioarelor după epilare: cum să elimini disconfortul?

În căutarea unei piele frumoasă și netedă, fetele recurg la o varietate de proceduri, începând cu depilarea deja cunoscută și bine cunoscută și încheindu-se cu invenții noi în această zonă, cum ar fi rătăcirea.

discuții

ARAVIA Professional | Recenzii de produse

810 mesaje

ARAVIA Professional Shugaring, produsele sunt excelente și calitatea prea! Numai acum este scump și nu profitabil (vorbesc despre paste)
750 gr.

Recenzii pe pielea Avon Skin So Soft Depilatory Cream

Cosmetica de îngrijire - recenzii privind pielea Avon Skin So Soft Depilatory CreamopiniiDepilare Cream Avon Skin So Softîndepărtează rapid părul, spatula confortabilă

Repararea electroepilatorului meu Biomak EP200

Mi-am cumpărat Bioep EP200 în decembrie 2013 și timp de aproape cinci ani am lucrat fără plângeri. Ieri fluierul și scârțâitul luminos începu să iasă din el.

Parul ingrosat dupa epilare

Epilarea este o procedură care vă permite nu numai să scăpați de părul corporal pentru o lungă perioadă de timp (prin distrugerea rădăcinilor), ci și să încetinești creșterea lor.

9 cele mai bune creme depilatoare

Carcasă netedă fără vegetație pentru o femeie - una dintre nevoile imediate. Pentru a face acest lucru, utilizați aparate de ras, epilatoare, scuturători, benzi de ceară, dar în acest caz, durerea și disconfortul sunt garantate după procedură.

Cartuș de ras Braun cu lichid de curățare CCR2

Obțineți cartușele autocurătoare Braun - prelungiți durata de viață a aparatului dumneavoastră de bărbierit!Este foarte important să aveți mereu la îndemână cartușele de auto-curățare necesare - astfel încât să puteți "actualiza" aparatul de ras în orice moment.

Prețurile pentru epilator braun 5-511 mătase-epil 5 umed uscat în Magnitogorsk

epilator, baterie, spălareÎn cazul în care pentru a cumpăracaracteristicileopiniiDupă achiziție, am încetat complet să folosesc o mașină de ras.

BRAUN 5329 Silk-epil 5

Pro: Este convenabil să țineți în mână și asta este.Contra: nu a întrunit așteptărileAnterior, timp de aproximativ 15 ani am folosit epilatorul aceleiași companii și nu au existat plângeri până când cablul a rupt, căutam o perioadă lungă de timp, am citit o mulțime de recenzii și am oprit pe acest model, deoarece funcționează din rețea, nu am suficientă baterie și nu pot uita să perceapă taxă.

6 cele mai bune mașini de ras electrice Braun

Liderul recunoscut în producția de diverse instrumente și echipamente este Brown. Rafturile electrice electrice marca germană sunt cunoscute pentru înaltă calitate și versatilitate.

Braun Fg1100

1749 Model: Fg1100Cod producator: B0005390Tip produs: ClippersdescriereBraun Silk-Epil FG 1100 - stil pentru linia de bikini. Cap pentru îndepărtarea părului la fața locului Proiectat pentru modelarea precisă și delicată.

2023 Copyright www.medicalcorp-ec.com Toate Drepturile Rezervate