Paste de tranșare Începe Epil

Smântână

Printre numeroasele produse similare, Start Epilus (pastă shugaring) se distinge printr-o serie de calități care îl fac atractivă pentru cumpărători în multe țări din întreaga lume.

Caracteristicile compoziției

Populară printre profesioniștii cosmeticiștii pastă pentru shugging Start Epil este un natural și hipoalergenic. Proprietatea din urmă este realizată de componentele naturale care o compun. Nu există elemente chimice sau produse modificate în amestec. Acesta include numai:

Toate componentele au fost curățate corespunzător de impurități și nu conțin elemente asociate care slăbesc proprietățile utile ale sculei.

Zaharul de struguri (glucoza) folosit in amestec este o sursa valoroasa de energie pentru celule. Datorită acestui fapt, în timpul aplicării compoziției care conține glucoză, energia este alimentată în organism la nivel celular.

Zaharul, obținut din trestia de zahăr, are proprietăți de legare ridicate, care dau carbamelului vâscozitatea și plasticitatea necesare. Zaharoza este utilizată în tratamentul diabetului, astfel încât produsele pe care se bazează poate fi utilizată fără cel mai mic efect asupra sănătății.

Arabia, producătorul de paste shugging, Start Epil, nu utilizează arome, îmbunătățiri și culori în produsele sale. Chiar și acidul citric, folosit în unele produse naturale, este exclus. Datorită acestui fapt, produsele pentru epilarea acestei firme pot fi utilizate fără teama de reacții alergice și alte efecte dăunătoare.

Diferențe în densitatea pastei

Tratamentul termic delicat al componentelor care alcătuiesc instrumentul vă permite să obțineți mai multe tipuri de amestecuri. Produsele au următoarea coerență:

Domeniul aplicării, tehnica de aplicare și alți factori depind de starea fizică a produsului.

Masa densă de zahăr este utilizată pe toate părțile corpului. Nu necesită pregătire specială: amestecul poate fi încălzit rapid, frământat în mâini și apoi utilizat imediat.

Temperatura de lucru pentru un produs dens este de + 37 ° C. Datorită acestui fapt, este imposibil să se ardă în timpul contactului, ca în cazul utilizării ceară. Densitatea mare a maselor permite folosirea în încăperi bine încălzite. Compoziția nu se "topinește" nici măcar în contact cu corpul, care este fierbinte natural.

Densitatea medie este adecvată pentru funcționarea la temperatura camerei normale (nu mai mare de + 25-27 ° C), nu își pierde calitățile în camere cu aer condiționat. Dacă este necesar, pasta de zahăr cu consistență medie poate fi încălzită într-un cuptor cu microunde la temperatura optimă. Experții recomandă la lucru să fie ghidat de indicatori + 23-40 ° С. Căldura mai mare va duce la pierderea proprietăților interesante ale amestecului și poate provoca deteriorarea pielii.

Pasta moale este destinată procesării zonelor folosind tehnologia bandajelor. Temperatura de lucru este aceeași cu cea a produsului cu densitate ridicată.

Universal este proiectat pentru tehnologia manuală și poate fi utilizat la temperaturi medii. Datorită versatilității sale, eficacitatea sa este destul de medie.

Coerență și domeniu de aplicare

Nu este o coincidență faptul că producătorul fabrică produse de trei tipuri de densitate. Datorită acestui fapt, este posibil să le folosiți în diferite zone, chiar și greu accesibile.

Compoziția moale este convenabilă pentru a aplica pe zone plate cu o arie de acoperire mare:

Pastele de consistență medie se vor descurca bine cu curățarea în zona bikinelor, axițelor. Și experții recomandă utilizarea unui amestec dens atunci când se procesează zone mici ale corpului.

Ultimul tip de îndepărtare a părului este recomandat persoanelor care sunt sensibile la durere. Îndepărtați puțin părul nedorit, puteți face procedura cosmetică mai plăcută.

Experții recomandă utilizarea mai multor produse de densități diferite pentru a realiza un amestec de consistență adecvată. Amestecarea instrumentelor de diferite tipuri, puteți alege compoziția care va avea cel mai mare impact.

Diferitele tipuri de păr (subțiri, medii și subțiri) necesită o anumită vâscozitate. Acest lucru poate fi obținut prin combinarea produselor cu altele. Efectuarea unor astfel de "cocktailuri" vă va permite să utilizați pastă de zahăr în condiții necharacteriste. De exemplu, având în mână un tip dens și moale de produs, puteți face o compoziție care va funcționa ideal într-o cameră cu temperatură scăzută.

Ca produs "în condiții meteorologice" este "Universal". Este imediat gata de utilizare, nu este nevoie să îl preîncălziți la temperatura de funcționare. În plus, densitatea sa este potrivită pentru toate tipurile de depilare.

Termeni de utilizare

Paste de zahăr Începe Epil este folosit în două moduri: manual și bandaj. Pentru primul tip, obțineți o consistență densă și medie, pentru a doua utilizare o compoziție moale.

Pentru a facilita lucrul cu produsul, producătorul a ajustat eliberarea produsului în cartușe. Din acest motiv, amestecul este aplicat uniform, acoperind bine pielea. Această metodă este potrivită pentru îndepărtarea părului de pe suprafețe mari și netede.

Producătorul recomandă ca, dacă este necesar, înainte de procedură, să se încălzească amestecul. Pentru a face acest lucru, este de obicei recomandat să utilizați un cuptor cu microunde, care oferă o temperatură finală stabilă și se încălzește rapid. Dacă nu există cuptor cu microunde la îndemână, puteți folosi baia de apă încălzită. Precizia în acest caz nu este atât de mare, dar încălzirea este moale. Acest lucru reduce riscul de a fi ars.

După pregătirea pastei, trebuie să pregătiți pielea. Pentru a face acest lucru, este degresat folosind produse cosmetice convenționale, creme sau loțiuni. Se recomandă stropirea zonei tratate cu pulbere de talc. Acest lucru va împiedica lipirea amestecului de piele și va îmbunătăți calitatea îndepărtării părului nedorit. În unele cazuri, pielea poate fi pre-evaporată și apoi uscată.

Compoziția este aplicată pe piele în direcția creșterii părului. Acest lucru îmbunătățește implicarea. După ce se slefuiesc și se strânge masa de zahăr, se îndepărtează în direcția creșterii părului.

Beneficii suplimentare

Glucoza și sucroza din pastă alimentează celulele pielii. Dar nu numai această procedură este utilă. Împreună cu părul, partea moartă a epidermei este de asemenea eliminată. Astfel, depilarea este completată cu peeling.

Având în vedere că oamenii au nevoie de o cantitate diferită de substanță pentru a curăța corpul de păr nedorit, producătorul oferă mai multe tipuri de ambalaje:

Lipirea în cartușe este produsă în greutate de 100 g. Acest lucru este foarte convenabil, deoarece pentru prima dată nu este nevoie să cumpărați o cantitate mare de substanță. Și dacă, din anumite motive, nu funcționează, achiziția nu va afecta bugetul familiei.

Datorită acestei abordări echilibrate, componentelor selectate cu îndemânare și ușurinței utilizării, pastele de zahăr Epil Start se află în creștere în rândul clienților.

Lipiți-l pe Epil pentru călcări

Pisica netedă, bine îngrijită, din timpuri străvechi, este considerată drept referință a atractivității. Lipiți "Epil Start" pentru a vă ajuta să faceți frumusețe moderne pentru a scăpa cu ușurință de firele de păr nedorite și pentru a câștiga încrederea lui Cleopatra.

Caracteristici și beneficii

Shugaring este o metoda de indepartare a parului folosind pasta de zahar. Producătorii moderni ne oferă compoziții gata de utilizare. O astfel de companie este Aravia.

"Start Epil" este o linie de produse a mărcii, inclusiv opțiuni de depilare a diferitelor zone. Mijloacele sunt ușor de utilizat, potrivite pentru procedurile profesionale în cabină și pentru utilizare independentă.

Avantajele produselor de brand sunt evidente.

 • Compoziție naturală. Pastele companiei includ doar ingrediente naturale inofensive. Este apă, fructoză și zaharoză. Unele tipuri de paste includ, de asemenea, vitamine și minerale care îngrijesc pielea în timpul procedurii.
 • Securitate. Mijloacele nu provoacă reacții alergice (în absența intoleranței individuale la fructoză) și iritare, potrivite pentru pielea sensibilă.
 • De înaltă calitate. Produsele "Start Epil" sunt certificate, supuse unui control strict în toate etapele de producție.
 • Rezultat. Pastele asigură aderență excelentă, învelișul fiecărui păr și îndepărtează-l împreună cu rădăcina. Pielea rămâne perfect netedă și delicată. Cu fiecare procedură, firele de păr devin mai subțiri și mai ușoare. Creșterea lor este ușor mai lentă, ceea ce permite creșterea timpului dintre proceduri.
 • Parfum plăcut. Ingredientele naturale provoacă mirosul corespunzător de caramel delicios. Aceasta face ca procesul de epilare să fie cât se poate de confortabil și plăcut.

Termenul de valabilitate al pastă - 3 ani. După deschidere, pachetul poate fi utilizat timp de 6 luni.

În plus față de pastele pentru îndepărtarea părului, compania oferă produse similare. Acestea sunt medicamente pre- și post-epilare. Acestea vă permit să oferiți o îngrijire completă a pielii, să o hidritați și să o restaurați.

Colecția de paste făcute de marcă include 4 tipuri de produse. Ele diferă în consistența și condițiile necesare pentru aplicarea lor. Profesioniștii pot achiziționa întregul set, inclusiv opțiuni pentru orice ocazie. Și fetele care folosesc produse numai pentru ele însele pot alege una sau două opțiuni optime. Alegerea depinde de părțile corpului în care sunt îndepărtate firele de păr, de temperatura camerei și de alți factori. Luați în considerare fiecare produs în detaliu.

capitonat

Acest tip de pastă are o textură cu densitate redusă. Este destinat numai pentru îndepărtarea firelor de păr dulce. De obicei, ei îndeplinesc îndepărtarea părului pe față și pe mâini.

În același timp, în cameră ar trebui să fie rece. Chiar și mâinile calde pot afecta consistența care se răspândește când este încălzită. Și aceasta, la rândul său, poate fi o problemă atunci când capturați părul.

Pasta moale este reprezentată de trei pachete diferite de greutate diferită. Dimensiunea 500 și 600 de grame - pentru echipamentele manuale (când pasta este aplicată și scoasă din corp cu ajutorul mișcării mâinii). Piggy ambalaj este proiectat pentru bandaje de îndepărtare a părului.

A doua opțiune este mai convenabilă în acest caz. Aceasta constă în aplicarea compoziției cu un cartuș și scoaterea acesteia cu benzi speciale. Acest lucru vă permite să distribuiți mai uniform textura destul de lichidă a pasta de pe suprafață și să efectuați procedura cât mai eficient posibil.

Înainte de a începe, asigurați-vă că pregătiți pielea. Luați un duș și uscați corpul cu un prosop. Ștergeți zonele care trebuie tratate cu un tonic dezinfectant. Apoi stropiți pielea cu pulbere de talc. Acest lucru va elimina posibilitatea transpirației în acest proces.

După aplicarea compoziției, atașați banda la pastă. Îndepărtați-l cu mâna și tăiați puternic. Mișcarea trebuie să fie îndreptată de-a lungul creșterii firelor de păr.

După îndepărtarea vegetației inutile, tratați din nou suprafața corpului cu o cremă tonifiantă sau regenerantă. De asemenea, puteți folosi o loțiune specială care încetinește creșterea părului nou.

Pasta universala pentru zahar pentru "Start Epil"

"Start epil" este o pastă de zahăr produsă de compania rusă Arabia. Specialiștii companiei dezvoltă produse cosmetice destinate efectuării procedurii de depilare. Compoziția pastă este bogată în uleiuri naturale care asigură înmuierea și hidratarea pielii. Paste de zahăr "Start epil" - o opțiune excelentă pentru un spa care se deplasează acasă fără abilități profesionale.

Shugaring - un tip modern de depilare

Cu câțiva ani în urmă, cuvântul "rătăcire" nu era asociat cu cosmetologia. Cu toate acestea, acum fiecare fată sau femeie este familiarizată cu procedura de îndepărtare a părului cu pastă de zahăr. În ciuda inventării unor creme speciale de depilare, metodele antice nu pierd popularitate. Se crede că tremurând - cel mai vechi mod de a curăța permanent pielea de păr. Frumusețile Persiei vechi au folosit miere sau zahăr pentru a îndepărta firele de păr. De aici a apărut al doilea nume de epigrație "persană".

Tehnica procedurii este destul de simplă, însă necesită experiență. Zaharul caramelizat sau pasta de miere se aplica pe pielea degresata in prealabil. Acesta poate fi un produs de origine sau un produs special achiziționat la un magazin de cosmetice profesional. O masă groasă este încălzită în palme, aplicată pe suprafața tratată a pielii împotriva creșterii firelor de păr. După îngroșare, masa de zahăr este brusc întreruptă, făcând mișcări de-a lungul creșterii părului. Astfel, toate părurile rămân în pasta dulce îndepărtată.

Caracteristicile pastă "Start epil"

Pe Internet, puteți găsi sute de rețete diferite pentru a face acasă să-și schimbe acasă. Din păcate, cele mai multe încercări sfârșesc prin a distruge mai multe kilograme de zahăr sau miere. În cel mai rău caz, puteți să vă luați la revedere la vasul dvs. preferat, care nu poate fi curățat de caramelul ars. Dacă nu sunteți încrezător în abilitățile dvs., este mai bine să cumpărați un produs cosmetic pentru depilare la domiciliu.

Pasta de patiserie pentru depilare "Epil Start" constă exclusiv din ingrediente naturale:

Diferitele grade de densitate permit persoanelor cu diferite tipuri de păr să aleagă produsul potrivit. Ca regulă, pentru părul subțire se folosește o pastă moale și pentru a îndepărta părul gros, este mai bine să se utilizeze o pastă groasă. Cum de a alege pasta "Start Epil"?

 1. Pasta moale este proiectată pentru a fi folosită în camerele răcoroase. Se folosește pentru a îndepărta părul vellus pe față sau pe mâini. Înainte de utilizare, este necesar să încălziți produsul în palme. Potrivit pentru fete cu păr blond. Ca regulă, părul blond este mai subțire decât părul întunecat datorită conținutului său mai scăzut de pigment.
 2. Pasta medie este utilizată în camere calde. Înainte de utilizare, produsul trebuie încălzit într-o baie de apă la o temperatură de 37 de grade. Folosit pentru toate tipurile de păr pe toate zonele pielii.
 3. Paste groasă - ideală pentru începători. Poate fi folosit și în zonele umede. Gradul de cuplare cu părul - maximul. Ajută la îndepărtarea firelor de păr scurte. Potrivit pentru tratamentul zonei de bikini, îndepărtarea părului pe picioare, mâini și față. Puteți folosi bărbații pentru a îndepărta părul pe spate și pe piept. Înainte de utilizare, produsul trebuie încălzit într-o baie de apă la o temperatură de 40 de grade.
 4. Paste universale de zahăr pentru depilare "Start Epil" nu necesită preîncălzire. Acesta păstrează o textură coezivă chiar și la o temperatură de 27 de grade. Poate fi folosit pe toate părțile corpului.

Tehnica de procedură

Prepararea pielii

Prima etapă a procedurii de depilare la domiciliu este prepararea pielii. Cea mai grasă piele de pe față. Pentru a îndepărta resturile de grăsimi grase din organism, puteți folosi loțiune sau tonic, produs de Arabia. Tonic cu ulei de esență de rozmarin și aloe vera elimină impuritățile și înmoaie pielea, pregătindu-l pentru procedură. Lotiunea cu ulei de melisa si ulei de migdale tonifica pielea, protejand-o de iritarea posibila.

Deținătorii de piele grasă ar trebui să utilizeze talc. Pudra speciala absoarbe umezeala si lasa un strat protector pe corp. Talcul trebuie aplicat cu un șervețel chiar înainte de depilare.

Alegerea metodei de depilare

Există 2 moduri de a efectua tărăgănarea la domiciliu:

 • tehnologia bandajelor (utilizarea fâșiilor);
 • tehnica manuală (aplicarea și îndepărtarea pastei cu mâna).

Pentru prelucrarea suprafețelor mari și netede ale corpului, puteți folosi benzi speciale (țesut sau polimer). Această metodă seamănă cu îndepărtarea părului cu ceară. Adesea folosită de începători care nu au experiența tehnologiei manuale. Versiunea clasică a shugaring este tehnica manuală. Se utilizează pentru a îndepărta firele de păr de pe față, în zona bikinilor (inclusiv cea profundă) și în întregul corp.

depilare

Produsul încălzit trebuie aplicat pe zona pregătită a corpului cu o mică spatulă sau cu o mână curată împotriva creșterii părului. Cu o mână curată, țineți pielea în locul defecțiunii. Cu o mișcare ascuțită rupeți pasta aderentă la corp pentru creșterea părului. Lungimea ideală a părului pentru o depilare eficientă este de 5-7 mm. Pentru primele probe ale procedurii de la domiciliu, o pasta densa pentru "Start Epil" este ideala.

Finalizarea procedurii

Dupa ce a scos multe fete sa se simta arsuri si disconfort, rosul apare pe corp. Pentru a calma pielea, puteți folosi apa termală "Start Epil" sau uleiuri liniștitoare cu extract de eucalipt sau musetel. Eucaliptul are un efect de răcire, iar musetelul dezinfectează și calmează pielea.

Beneficiile "Start Epil"

"Start Epil" vă permite să efectuați îndepărtarea profesională a părului într-un mediu confortabil, economisind o mulțime de bani. Principalele avantaje ale pastă pentru depilare:

 • preț rezonabil;
 • hipoalergenic;
 • efect blând asupra pielii;
 • capacitatea de a îndepărta părul din zonele intime;
 • nu este nevoie de abilități profesionale.

Paste "Start Epil" este notabil pentru confortul său de utilizare, ceea ce a făcut-o lider printre produsele pentru procedeul shugaring.

Paste de migrare a zahărului Începe Epil: comentarii și instrucțiuni

O alternativă la metoda clasică de îndepărtare a părului de pe picioare și în zona bikinilor se abate. Sunt folosite mijloace speciale. Unul dintre producătorii de produse este Aravia Professional, care produce paste Epilarea de zahăr Start Epil.

Descrierea produsului

Start Epil - este o pasta profesionala, care este conceputa pentru a evita acasa. Instrumentul este un sirop gros de caramel care arată ca mierea. Densitatea consistenței poate varia ușor în funcție de tip. Producătorul a oferit mai multe paste de început Epil: dens, mediu, moale, versatil.

Produsul a fost certificat, ceea ce indică siguranța acestuia. Potrivit pentru toate tipurile de piele, inclusiv sensibile. Îndepărtează delicat părul de 2-5 mm. Disponibil în cutii, greutatea este de 400 de grame. Înainte de utilizare este necesară încălzirea cuptorului cu microunde. Ingrediente Începe Epil: glucoză, fructoză, apă.

Instrumentul este potrivit pentru cei care practică depilare manuală. Printre contraindicații: erupții cutanate la locul depilării, răni deschise, abraziuni și alte leziuni, idiosincrazii. În general, pasta este bine tolerată și nu provoacă alergii.

Pentru a evita intoleranța individuală, merită testată. Pentru a face acest lucru, aplicați niște bani pe încheietura mâinii și, după 20 de minute, îndepărtați-o cu apă micelară. Dacă nu s-au produs reacții nedorite în timp, puteți utiliza în siguranță produsul.

Beneficii Începeți Epil

Avantajele Start Epil includ următoarele:

 • potrivită pentru pielea sensibilă;
 • îndepărtează delicat părul de 2 mm;
 • nu rănește pielea;
 • face parul mai subțire și mai slab;
 • încetinește creșterea părului;
 • nu provoacă reacții alergice;
 • compoziție naturală;
 • bine capturează și îndepărtează firele de păr;
 • convenabil aplicat.

Și apoi despre cum să utilizați crema de depilare Veet pentru zone intime.

Caracteristici de utilizare

Pentru a efectua o procedură de calitate, trebuie să țineți cont de caracteristicile fiecărui tip:

 1. Soft - proiectat pentru mâini reci, pentru camere răcoroase. Se folosește la îndepărtarea părului cu dungi.
 2. Mediu - pentru utilizare în condiții de temperatură scăzută a încăperii și mâini calde și, invers, cu mâini reci și temperatură ridicată a încăperii.
 3. Densă - recomandată femeilor cu mâini fierbinți, destinată camerelor cu aer condiționat scăzut. El tolerează umezeala și căldura.
 4. Universal - nu necesită încălzire. Destul de utilizat la temperatura camerei. Condiții de lucru optime - 27 de grade. Folosite în special în saloane de către meșteri calificați.

Pentru cele mai înalte calități de depilare efectuați o pregătire specială. "Dens" trebuie încălzit în cuptorul cu microunde timp de 20 de secunde la putere mare.

Pentru "Medium" și "Soft", sunt suficiente 15 și 10 minute. Reîncălzirea nu este recomandată. Prin această metodă, umiditatea pătrunde în bancă, ceea ce duce la o înmuiere rapidă.

Pentru a evita blocările în procesul de lovitură cu pasta Star Epil, este important:

 • pentru a alege mijlocul potrivit în funcție de temperatura mâinilor, temperatura camerei;
 • efectuați împiedicarea paralel cu suprafața, nu lateral sau în sus;
 • mănuși de lucru - un film apos care se formează atunci când transpirația mâinilor, topeste unealta și contribuie la lipirea.

Cum se efectuează procedura

Pasta este folosită pentru autoguvernare. Procedura de îndepărtare a părului cu ajutorul acestuia are loc într-o secvență clară:

 1. Prepararea pielii - degresarea și curățarea zonei de depilare se realizează cu ajutorul unui tonic sau lapte, uscat cu un prosop. Talc este aplicat pentru a face parul mai bine orbit.
 2. Înainte de a pune pe mănuși, mâinile trebuie tratate cu pulbere de talc.
 3. Prepararea înseamnă - puneți un borcan în cuptorul cu microunde și încălziți.
 4. Aplicarea pe piele - o cantitate mică de fonduri aplicate la locul de depilare împotriva creșterii părului. Spatula linguriță sau din lemn folosită.
 5. Distribuție - faceți două treceri prin corp.
 6. Îndepărtarea - apăsați pielea cu o mână în loc de defalcare, țineți brusc un tresar paralel cu suprafața pe creșterea părului.
 7. Scoaterea reziduurilor - eliminați cu un șervețel și apă termală.
 8. Finalizarea procedurii - aplicați un produs de îngrijire a pielii pe piele (crema de regenerare, lapte după depilare).

NOTĂ! Producătorul recomandă utilizarea produselor din seria Start Epil în fiecare etapă a procedurii pentru a obține un efect maxim.

Informații suplimentare

Condiții de depozitare - într-un vas închis la umiditate relativă

Temperatura de depozitare - de la 0 la + 25 de grade

Producător - Arabia LLC.

Recenzii de utilizatori

Paste de zahăr pentru scufundări Start Epil a adunat multe recenzii. Observațiile pozitive indică o bună tolerabilitate, absența aproape totală a durerii, eficienței, miros plăcut, confort, eficiență.

Observațiile negative sunt foarte puține. Ei acordă atenție în principal prețului ridicat și aspectelor tehnice.

Împărtășește-ți experiența folosind această pastă de zahăr în comentariile de sub articol.

Varvara Kalacheva, 32 de ani, Ekaterinburg: "După ce m-am enervat la îndepărtarea părului cu o mașină de ras, am decis să trec la depilare cu zahăr. Prima dată când a făcut-o în cabină, părea costisitoare. Apoi am decis să o fac singură pentru a salva.

Pentru procedură am ales pasta densă de început Epil. Opiniile acestui produs au fost foarte bune, așa că am decis să-mi asum riscul. Instrumentul în sine este foarte mulțumit, în special mirosul său. Senzația de durere a fost minimă. Sa dovedit bine numai după a treia oară. Bineînțeles, pentru această procedură trebuie să-ți iei mâna.

Svetlana Sergeeva, 27 de ani din Chelyabinsk: "Din toate pastele pe care le-am încercat, îmi place Epil Începe cel mai mult. Am incercat mijlocul, acum folosesc dens. Singurul dezavantaj al produselor este prețul mai mare comparativ cu alții. Dar suficient pentru o lungă perioadă de timp. Cu aplicația nu există nici o problemă, după procedură, pielea se simte bine. Observ un miros placut si textura. Cu Start Epil este plăcut și interesant să efectuezi depilare, cu ajutorul căruia poți să-ți dai drumul la domiciliu de înaltă calitate.

Taisia ​​Stukalova, 37 de ani, Voronej: "Pentru prima oară îmi petrec o bătaie de cap. Potrivit recenziilor, am ales Start Epil. A examinat multe clipuri de pe Internet și a început procedura. Părul de 4 mm elimină normal, cu excepția faptului că în aceeași zonă a trebuit să se repete de mai multe ori. Eu nu sunt un profesionist în acest domeniu și nu fac declarații tare. Dar nu mi-au plăcut produsele. Îmi pare rău pentru banii cheltuiți, dar unealta nu este ieftină. "

Karina Voloshina, 34 de ani, Sankt Petersburg: "Începe Epil este o pastă care fugă. Îndepărtează firele de păr chiar mici, nu provoacă iritare, procedura este aproape fără durere. Înainte de asta, a folosit-o pe Gloria, dar ea a adus disconfort, deși chiar și-a curățat părul dur. Dar Start Epil este cea mai bună opțiune pentru mine. L-am cumpărat după citirea recenziilor și fără nici un fel de regretă. "

Iată câteva sfaturi despre cum să tratezi durerea din mușchiul gastrocnemius.

concluzie

Paste Start Epil - produse de calitate pentru a efectua o înfometare în casă. Acesta este selectat în funcție de temperatura individuală a mâinilor și de temperatura camerei. A câștigat multe recenzii pozitive, iar cele negative sunt extrem de rare.

Pasta de zahar pentru scufundare Start Epil

Dintre uriașa varietate de paste de zahăr din magazinele moderne, nu fiecare dintre ele este potrivită pentru cei care încep să înțeleagă știința despre răsturnare. Prin urmare, o masă de caramel usor de utilizat, Start Epil.

Această pastă de zahăr este reprezentată de compania Aravia. Un astfel de remediu pentru depilarea dulce va îndepărta cu atenție și cu atenție părul și, eventual, va da un rezultat excelent, nu mai rău decât după salon.

Compoziția pastă este complet naturală, conține numai fructoză, apă și sucroză, dar uneori pot fi adăugați aminoacizi și vitamine pentru îngrijirea suplimentară a pielii.

Produsul are un miros caracteristic de caramel, are un efect de peeling, îndepărtând particule moarte de pe suprafața pielii. Pielea după depilare dulce rămâne netedă și are un aspect radiant bine îngrijit.

Cum de a alege o pastă

Luând în considerare diferitele tehnici în care puteți face o lovitură, diferite tipuri de paste Începeți Epil. În total, există 10 tipuri de patru consistențe principale:

Puteți alege orice, dar lucrul cu fiecare dintre ele va fi oarecum diferit.

Pentru pastă moale, este important ca încăperea să fie răcoroasă, iar mâinile comandantului și a corpului clientului nu erau fierbinți, altfel caramelul va începe să se topească și să plutească departe de căldură.

O astfel de pastă de zahăr îndepărtează bine firele de păr dulce de pe față și zonele în care vegetația nu este greu (mâini, coapse etc.). Caramelul moale are o consistență lichidă și, prin urmare, este recomandat pentru depilare în tehnică manuală (exclusiv cu mâinile) sau bandaj (folosind benzi bandage). Pentru incepatori, tehnologia de bandaj va fi mai usor de realizat.

Pasta medie poate fi utilizată cu mâinile calde și la temperatura camerei normale. Principalul lucru nu este să fie foarte fierbinte, altfel acest caramel poate pluti și poate deveni lipicios. Nu trebuie să fie încălzit și, dacă o astfel de pastă de zahăr este gătită acasă, atunci, spre deosebire de cea achiziționată, va trebui să frământați cu mâinile. Potrivit pentru efectuarea în tehnica manuală, dar pentru bandaj se potrivește mai bine. Nu se confruntă întotdeauna cu părul deosebit de dur. Consumul unei astfel de pastă este mic, dar o bucată pentru întregul picior, de exemplu, poate să nu fie suficientă.

Datorită pastei dense, puteți îndepărta cu ușurință tot părul dur, de aceea este folosit pentru depilarea de bikini, arici, picioare. Zaharul strânge firele de păr, nu lipsește bine pe piele și acționează ca și în zonele care nu sunt complet uscate (umiditatea ridicată este posibilă în zona axilară, în zona bikinilor).

Această masă de caramel poate fi folosită în siguranță în sălile fierbinți și poate lucra cu mâinile fierbinți. Este necesară preîncălzirea, altfel amestecul pur și simplu nu poate fi scos din borcan, atât de greu încât este rece.

Este ideal doar pentru echipamentele manuale: prajiturile din pastă încălzită și piure sunt aplicate pe piele, așteptați 15-20 de secunde și faceți o separare clară a aplicației de pe corp. Nu se recomandă să așteptați mai mult, deoarece amestecul se va lipi mai strâns pe piele și va fi mai greu să-l rupeți.

Deși o astfel de pastă de zahăr și scump, dar consumul său este economic: un tort este de obicei suficient pentru întregul picior nu prea mare.

Este mai ușor să lucrați cu pastă universală în tehnică manuală după preîncălzirea la 37 ° C. Ar trebui să se dovedească o consistență elastică care se aplică corpului și, după câteva secunde, se întrerupe. Poate fi folosit pentru a lucra în majoritatea zonelor (prin urmare, se numește universal), dar este necesară o îndemânare, în caz contrar, pasta poate începe rapid să rămână în mâini și pe pielea zonei tratate.

Pentru informații: toate pastele listate au un dezavantaj. Prețul lor este destul de vizibil, iar acest lucru este valabil mai ales pentru începătorii care, cu experiență insuficientă, consumă mai mult zahăr. În general, aceste bomboane sunt ușor de folosit și convenabil de utilizat nu numai pentru profesioniști, ci și pentru începători.

Cum să utilizați

După cum sa menționat deja, lucrul cu pastele Start Epil este destul de simplu.

În funcție de densitatea pastă, se aplică în conformitate cu regulile pentru fiecare tehnică:

 • cu manuale - cu mâinile, lăsând o "coadă" mai densă în locul în care pasta va începe să se rupă (acest lucru este necesar pentru o apucare mai confortabilă de caramel);
 • cu o spatulă de bandaj (dacă este convenabilă, este posibilă și cu o mână), lipiți o bandă de bandaj deasupra;
 • cu un amestec dens încălzit la temperatura dorită, frământat în mâini pentru a obține o nuanță de chihlimbar, apoi tortul rezultat este lipit în locul potrivit.

Principalul lucru de luat în considerare: aplicarea pastă de zahăr este întotdeauna efectuată împotriva creșterii părului.

Apoi, după ce așteaptă câteva secunde, zahărul se descompune de-a lungul creșterii părului cu o mișcare ascuțită paralelă cu corpul și cu o ușoară tensiune a pielii în locul unde se va rupe ruperea.

După aceea, rămâne doar să se spele resturile masei dulci cu apă.

Este important să se respecte condițiile de temperatură potrivite pentru fiecare tip de pastă individual, altfel zahărul va curge sau, dimpotrivă, se va întări mai repede.

Există puține nuanțe, și practic nu există nici o dificultate în a face o astfel de pastă înfricoșătoare. Prin urmare, orice începător va stăpâni ușor și rapid întreaga procedură și, ulterior, se va bucura de frumusețea și netezirea pielii.

opinii

Evgenia Smyslova, 31 de ani. Îmi place să fugim! De mult timp a fost o mizerie de a face it myself, a încercat paste diferite, dar a început de la începutul Epil (cosmetician sfătuiți). Este foarte usor de folosit, asa ca am invatat totul foarte repede. Până acum, uneori cumpăr exact masa densă a acestui brand, potrivită pentru părul meu destul de aspru.

Ekaterina Deryugina, 24 de ani. Îmi place acest brand și am încercat aproape toate tipurile. Mi-a plăcut mai ales să lucrez în tehnologia bandajelor, așa că am o opțiune moale. Totul este simplu, rapid și curat, iar pielea cu caramel miroase bine și arată "ura".

Regina Remez, 19 ani. Cu șase luni în urmă, a început să facă depilare cu zahăr. Bineînțeles, mai întâi în cabină. Dar apoi am vrut cu adevărat să o încerc eu. Am cumpărat media Epil Start și am început să învăț din ea. Nu pot spune că este o știință extraordinară: totul este simplu, sa dovedit, deși nu pentru prima dată (undeva de la al treilea), dar sa dovedit la fel! Acum că această bancă sa terminat, voi încerca cu siguranță o pastă de aceeași marcă, dar cu o densitate diferită.

Începe Epil - pastă universală de zahăr pentru depilare

Toate femeile tind să aibă o piele netedă, catifelată, dar acest lucru necesită mult efort. Foarte dificile sunt doamnele de tip estic cu vegetație întunecată pe corp. Atât de aranjate de natură încât corpul uman este acoperit cu păr. Acest lucru nu adaugă frumusețea și sensibilitatea unei femei fragile. Fiecare reprezentant al frumoasei jumătăți a populației este gata să ofere o mulțime, chiar dacă doar pentru a scăpa de părul urât pe picioare, armpits, fata, zonă bikini. Pentru a elimina părul nedorit folosind metode de îndepărtare a părului, îndepărtarea părului.

Potrivit recenziilor, printre numeroasele instrumente existente pe piața cosmetică, femeile preferă din ce în ce mai mult să se rănească acasă.

Paste de zahăr pentru răsturnarea de casă

Shugaringul este o metodă de depilare bazată pe utilizarea de pastă de zahăr. Se aplică în zona dorită împotriva creșterii firelor de păr, după un timp, dezbrăcat de-a lungul creșterii lor. Vegetația este îndepărtată împreună cu o pastă groasă, fără a lăsa nici o șansă pentru orice păr.

Cea mai recentă dezvoltare pentru trecerea în siguranță

Începe Epil - pastă de zahăr, este un mijloc de depilare a oricărei zone a corpului. Proiectat pentru îndepărtarea dureroasă și confortabilă a vegetației la domiciliu fără ajutor.

Paste de zahăr Start Epil este un produs rus care are certificate de calitate și siguranță. Producătorul recomandă utilizarea diferitelor tipuri de pastă, în funcție de preferințele individuale, de tipul părului, de piele.

Zahăr Paste Start Epil

Zahăr Paste Start Epil este reprezentat de mai multe soiuri: moale, mediu, dens. De asemenea, diferă în funcție de cutie, capacitate: într-un cartuș sau în borcan. Paste de zahăr pentru depilare în cartuș - o opțiune economică, deoarece reglează fluxul optim de fonduri. Masa pentru depilare este universală, potrivită pentru utilizarea pe toate tipurile de piele și păr. În funcție de densitatea utilizată în condiții diferite. Pornirea Epil pastă groasă este destinată utilizării la temperaturi ridicate, de exemplu, în timpul verii. Instrumentul de tip moale este optim pentru utilizarea la temperaturi scăzute în camere bine amenajate.

Start Epil - pastă de zahăr, care are următoarele avantaje:

 • îndepărtează firele de păr de două până la cinci milimetri;
 • protejează împotriva apariției unei noi vegetații timp de o lună;
 • firele de păr noi devin subțiri, scurte, rare;
 • în timp, durerea procedurii dispare;
 • adecvate pentru uz casnic;
Zahăr pastă
 • nu necesită ajutor extern;
 • nu afectează stratul superior al epidermei;
 • potrivită pentru utilizarea pe toate tipurile de păr, piele.

Cum se folosește tâlhăria de casă

Zahăr Paste Start Epil - un instrument convenabil pentru depilare la domiciliu. Aplicați pe orice parte a corpului, pe pielea delicată a feței, pe zona de bikini.

Compoziția de produse destinate consumului casnic include ingrediente naturale de origine naturală, ceea ce îl face sigur, complet hipoalergenic. Nu există coloranți, conservanți artificiali, arome și alte ingrediente de origine chimică. Componentele pastei asigură o protecție fiabilă a epidermei, împiedică apariția iritațiilor, inflamației.

Pastă de patiserie pentru depilare Începe Epil, metoda de aplicare:

 1. Încălziți pastele în cuptorul cu microunde.
 2. Pregătiți pielea. Trebuie să fie curățată, pentru a îndepărta grăsimile reziduale cu ajutorul unui tonic pe bază de alcool.
 3. Aplicați produsul pe piele împotriva creșterii părului, apoi îndepărtați-l împreună cu părul pe măsură ce crește. Paste de zahăr pentru depilare în cartuș este aplicată direct pe piele cu o rolă instalată. Acoperită cu o bandă inclusă în kit. Banda este presată ușor, apoi sfâșiată.
 4. Scoateți pasta rămasă. Producătorul recomandă utilizarea apei termale.
 5. Aplicați moisturizer în zona tratată.

Totul despre pasta de zahar

Din moment ce pasta de zahar nu este usor de gatit, multe femei recomanda folosirea unui instrument gata de pregatire: nu trebuie sa-l petreci cateva ore pregatirea si deja are densitatea necesara pentru epilare. Paste de epilat Epil, care, conform producătorului, conține numai produse naturale: fructoza, sucroza și apa, este deosebit de populară.

Descrierea mijloacelor

Pastă pentru depilare cu zahăr Start Epil este fabricat de compania rusă Arabia, care produce produse cosmetice atât pentru depilare profesională cât și pentru acasă. Potrivit producătorului, toate produsele companiei includ numai substanțe naturale, pentru eficiența acțiunii, aminoacizii și vitaminele sunt adăugate. Termen de stocare înseamnă trei ani, după deschidere - șase luni.

Paste de început pentru Epil Epil este certificată și respectă standardele internaționale. Feedback-ul femeilor cu privire la impresiile lor după cererea sa confirmă această afirmație: toată lumea observă faptul că miroase doar caramel, are culoarea corespunzătoare, alții chiar au gustat.

Produsele concepute pentru saloanele de înfrumusețare sunt numite Aravia Professional și, în plus față de o pastă shugaring, seria include produse pentru îngrijirea corpului înainte și după depilare. Seria de depilare a zahărului a casei se numește Start Epil, care în prezent include zece tipuri de paste cu patru consistențe: moi, mediu, dens și universal.

Ce fel de caramel Start Epil care se utilizează în fiecare caz particular depinde în mare măsură de camera în care se efectuează epilarea, de mâinile persoanei care aplică mijloacele, din care o parte a corpului este îndepărtată și chiar de condițiile meteorologice. De exemplu, în vreme caldă, pasta moale se înmoaie prea repede într-un apartament obișnuit, nu are rost să-l folosiți fără un aparat de aer condiționat.

Caramel moale

Soft Start Epil pastă este foarte potrivit pentru utilizarea în camere răcoritoare, precum și în cazul în care persoana care o aplică pe piele are mâini reci. Folosit pentru a îndepărta părul vellus de pe față, mâini, părul nu se îndepărtează (pentru recenzii, nici nu puteți încerca). Dacă este prea cald sau dacă mâinile sunt calde, pasta se va răspândi și nu va putea captura firele de păr.

Seria Epil Start oferă trei tipuri de pastă moale pentru răsturnare. Două dintre ele pentru echipamentele manuale (diferența de masă: 600 g într-o cutie, 500 g în cealaltă), una pentru bandaj, atunci când produsul este aplicat corpului cu un cartuș special, este îndepărtat cu benzi textile (greutate 100 grame).

Înainte de aplicarea pastei Epil pastă pe piele, corpul trebuie să fie pregătit. Luați un duș, uscați pielea cu un prosop, ștergeți zona cu părul, frecați cu loțiune sau tonic, apoi stropiți cu pulbere de talc. Unele femei își folosesc produsele cosmetice, altele cumpără produse de îngrijire a pielii caramelizate produse de aceeași companie înainte și după epilare.

Deoarece pasta soft Epil Start are o consistenta mai degraba lichida, multe femei sfatuiesc sa utilizeze o tehnica de bandaj: atasati banda la pasta care este blocata pe piele, slefuiti mana si rupturati de-a lungul pielii de-a lungul cresterii parului. Atunci când pielea este complet prelucrată, este necesar să se calmeze o cremă hidratantă și hrănitoare, apoi se aplică loțiune pe piele pentru a încetini creșterea părului.

Paste paste

Pasta medie Epil Start este considerată universală și este potrivită pentru utilizarea în încăperi cu o temperatură medie, precum și în cazul în care persoana care a pus caramelul are mâini calde. Ca și în cazul unei paste moi, compania oferă trei unelte, două pentru echipamente manuale și una pentru bandaj.

Potrivit recenziilor, nu este de dorit să se folosească pastă medie pentru răsturnare dacă temperatura din încăpere este prea caldă: se estompează, mai ales dacă mâinile care o provoacă sunt calde.

Unul dintre avantajele aplicației Epil Start Start Paste este că, spre deosebire de caramelul de casă, nu trebuie să fie frământat și nu necesită încălzire suplimentară. Revizuirile produselor sunt ambigue: calitatea depilării depinde de grosimea și structura părului. În plus, dacă depilați o zonă mare, de exemplu un picior, nu puteți folosi aceeași piesă pentru o perioadă lungă de timp, deoarece lipirea are loc foarte rapid. Prin urmare, nu este potrivit pentru picioare, mai ales dacă părul crește greu.

Toată lumea a fost de acord că pasta Epil Medium Start nu se confruntă cu părul dur, prin urmare, atunci când se epilează pe picioare, este adesea necesar să se repete procedura într-o zonă și se recomandă utilizarea unei paste pentru metoda bandajului, aplicarea produsului cu un cartuș și îndepărtarea acestuia cu benzi. Se recomandă, de asemenea, utilizarea unei tehnici de bandaj pentru o zonă de bikini (epilarea cu succes în acest domeniu va depinde în mare măsură de tipul de păr).

Caramel gros

Pasul Epil se folosește pentru a îndepărta părul dur, deci este foarte potrivit pentru epilarea picioarelor, a axelor și zonei de bikini, deoarece îngreunează părul chiar și în locuri dificil de uscat. Este bine să se aplice în camere calde, umede și mâini calde. Aplicați o pastă pentru că nu aveți nevoie de bucăți mici, nu mai mult de cincisprezece secunde, altfel va fi dureros să rupeți părul.

Start Epil oferă o pastă densă în două pachete (600 și 400 g) pentru metoda manuală. Caramelul este atât de dens încât pentru a lua o bucată dintr-un borcan, trebuie să utilizați un borcan sau o lingură. Înainte de utilizare, trebuie să vă încălziți, pentru care o puteți pune într-un cuptor cu microunde în borcan, fără a uita să scoateți folia, dacă ambalajul nu a fost încă folosit. Apoi frământați în mâini și aplicați conform instrucțiunilor, fără a uita să pregătiți pielea pentru procedură.

Printre avantajele Epil Start Start, femeile subliniază faptul că se confruntă cu orice tip de păr, indiferent de grosimea și rigiditatea acestora, iar atunci când se utilizează talc în timpul răsturnării (o condiție prealabilă pentru o procedură de calitate), nu se lipeste de piele. Un alt plus este că, în comparație cu pasta de consistență moale și medie, consumul este scăzut, ceea ce este important, având în vedere costul relativ ridicat al produsului.

Remediu universal

Universal Start Epil Paste este disponibil în două pachete și este destinat echipamentelor manuale. Particularitatea caramelului este că, înainte de aplicarea acestuia pe piele, nu este necesar să se încălzească până la treizeci și șapte de grade: este moale, plastic, se încălzește rapid de la temperatura corpului.

Atitudinea femeilor față de pastele universale este ambiguă. Potrivit unei revizuiri, se transformă foarte repede în timpul aplicării, este incomod să se îndepărteze de pe piele, deoarece se întinde prea mult, ceea ce determină un consum ridicat, în funcție de altele, amestecul este destul de dens și există o bucată lungă de caramel.

Fă-o singur

Unul dintre dezavantajele pastei de zahăr Start Epil este prețul său, este deosebit de costisitor pentru începători, deoarece, pentru a găsi cea mai bună combinație, este recomandabil să cumpărați fiecare tip de ambalaj.

Prețul mediu este:

 • 100 g (pentru metoda de bandaj) - 150 ruble;
 • 400 g (echipament manual) - 700 de ruble;
 • 600 g (echipament manual) - 1350 de ruble.


Multe femei cred că, deși pasta Epil Start nu este folositoare, dar pentru un produs care conține numai apă, fructoză și zaharoză, prețul este prea mare. Prin urmare, este recomandat începătorilor, după ce au stăpânit tehnica de a răsturna, pentru a afla cum să le gătiți singuri.

În același timp, trebuie să fim pregătiți pentru faptul că, din prima și chiar a doua oară, caramelul este puțin probabil să lucreze, cel mai probabil va fi fie prea gros sau prea lipicios.

Deznădejdea și aruncarea masei rezultate nu merită: unele femei susțin că, dacă amestecați o mulțime de consistențe diferite între ele, punându-vă un foc minim (puteți chiar digera) și amestecați bine, veți putea găti pasta cu densitatea necesară.

Începe Epil - pastă universală de zahăr pentru depilare

Toate femeile tind să aibă o piele netedă, catifelată, dar acest lucru necesită mult efort. Foarte dificile sunt doamnele de tip estic cu vegetație întunecată pe corp. Atât de aranjate de natură încât corpul uman este acoperit cu păr. Acest lucru nu adaugă frumusețea și sensibilitatea unei femei fragile. Fiecare reprezentant al frumoasei jumătăți a populației este gata să ofere o mulțime, chiar dacă doar pentru a scăpa de părul urât pe picioare, armpits, fata, zonă bikini. Pentru a elimina părul nedorit folosind metode de îndepărtare a părului, îndepărtarea părului.

Potrivit recenziilor, printre numeroasele instrumente existente pe piața cosmetică, femeile preferă din ce în ce mai mult să se rănească acasă.

Paste de zahăr pentru răsturnarea de casă

Shugaringul este o metodă de depilare bazată pe utilizarea de pastă de zahăr. Se aplică în zona dorită împotriva creșterii firelor de păr, după un timp, dezbrăcat de-a lungul creșterii lor. Vegetația este îndepărtată împreună cu o pastă groasă, fără a lăsa nici o șansă pentru orice păr.

Cea mai recentă dezvoltare pentru trecerea în siguranță

Începe Epil - pastă de zahăr, este un mijloc de depilare a oricărei zone a corpului. Proiectat pentru îndepărtarea dureroasă și confortabilă a vegetației la domiciliu fără ajutor.

Paste de zahăr Start Epil este un produs rus care are certificate de calitate și siguranță. Producătorul recomandă utilizarea diferitelor tipuri de pastă, în funcție de preferințele individuale, de tipul părului, de piele.

Zahăr Paste Start Epil

Zahăr Paste Start Epil este reprezentat de mai multe soiuri: moale, mediu, dens. De asemenea, diferă în funcție de cutie, capacitate: într-un cartuș sau în borcan. Paste de zahăr pentru depilare în cartuș - o opțiune economică, deoarece reglează fluxul optim de fonduri. Masa pentru depilare este universală, potrivită pentru utilizarea pe toate tipurile de piele și păr. În funcție de densitatea utilizată în condiții diferite. Pornirea Epil pastă groasă este destinată utilizării la temperaturi ridicate, de exemplu, în timpul verii. Instrumentul de tip moale este optim pentru utilizarea la temperaturi scăzute în camere bine amenajate.

Start Epil - pastă de zahăr, care are următoarele avantaje:

 • îndepărtează firele de păr de două până la cinci milimetri;
 • protejează împotriva apariției unei noi vegetații timp de o lună;
 • firele de păr noi devin subțiri, scurte, rare;
 • în timp, durerea procedurii dispare;
 • adecvate pentru uz casnic;
Zahăr pastă
 • nu necesită ajutor extern;
 • nu afectează stratul superior al epidermei;
 • potrivită pentru utilizarea pe toate tipurile de păr, piele.

Cum se folosește tâlhăria de casă

Zahăr Paste Start Epil - un instrument convenabil pentru depilare la domiciliu. Aplicați pe orice parte a corpului, pe pielea delicată a feței, pe zona de bikini.

Compoziția de produse destinate consumului casnic include ingrediente naturale de origine naturală, ceea ce îl face sigur, complet hipoalergenic. Nu există coloranți, conservanți artificiali, arome și alte ingrediente de origine chimică. Componentele pastei asigură o protecție fiabilă a epidermei, împiedică apariția iritațiilor, inflamației.

Pastă de patiserie pentru depilare Începe Epil, metoda de aplicare:

 1. Încălziți pastele în cuptorul cu microunde.
 2. Pregătiți pielea. Trebuie să fie curățată, pentru a îndepărta grăsimile reziduale cu ajutorul unui tonic pe bază de alcool.
 3. Aplicați produsul pe piele împotriva creșterii părului, apoi îndepărtați-l împreună cu părul pe măsură ce crește. Paste de zahăr pentru depilare în cartuș este aplicată direct pe piele cu o rolă instalată. Acoperită cu o bandă inclusă în kit. Banda este presată ușor, apoi sfâșiată.
 4. Scoateți pasta rămasă. Producătorul recomandă utilizarea apei termale.
 5. Aplicați moisturizer în zona tratată.

Start Epil - comentarii despre cosmetice

Mereu am iubit procedura de parafina, dar, desigur, nu am vrut sa petrec timpul sa merg la salon pentru procedura de doua ori pe saptamana, asa ca a fost decis sa faca parafina terapie la domiciliu, citind recenzii de parafine accidental stumbled pe un astfel de remediu ca parafina crema, diferenta este că nu necesită încălzire, adică se aplică pe piele ca o cremă obișnuită, dar în același timp obține efectul unei proceduri complete de terapie cu parafină.

Am cumparat crema de parafina Incepeti Epil "sorbet de fructe" cu ulei de mango si extract de portocale. Crema miroase ca portocala dulce, foarte plăcută în textura, densă, dar ușor distribuită pe piele.

Înainte de utilizare, am curățat pielea mâinilor, apoi am aplicat o scrumieră și apoi am intrat în acțiune parafina, după ce am aplicat crema de parafină, îmi împachetează mâinile cu un film și încălzesc mâinile cu un prosop deasupra, păstrați această mască timp de 20-30 minute, apoi spălați restul cremei cu un șervețel. Deja după prima aplicare am văzut o diferență - pielea a devenit mai hrănită, mai hidratată, nu a existat uscăciune, cu fiecare procedură ulterioară efectul a devenit mai pronunțat, de aceea îmi place să folosesc acest remediu minunat cu plăcere.

Comentarii Comentariu de ajutor? Da 2 · Nu 0

După ce pielea strălucitoare trebuie să fie reparată și calmează iritarea, deoarece depilarea pentru piele este stres. Prin urmare, după ce mi-am scuturat, folosesc întotdeauna această cremă, ajutând pielea să se recupereze.

Crema este ambalată într-o sticlă de plastic cu dozator, datorită căreia este posibilă dozarea produsului. Crema este ca o crema destul de groasă de culoare albă. Acestea sunt distribuite foarte ușor pe piele și absorbite instantaneu, după care nu lasă nici o senzație neplăcută pe piele.

Crema hrănește perfect și hidratează pielea, dar poate fi folosită și în fiecare zi în loc de loțiune de corp, deoarece ușurează perfect uscarea și îngrijește pielea. Consumul este foarte economic, un clic pe distribuitor este suficient pentru întregul picior. După aplicarea cremei, pielea devine catifelată și delicată, iar iritarea dispare foarte repede. În această cremă există unt de shea, alfa-bisabolol, vitamina A, vitamina E, vitamina C, care sunt foarte bune pentru piele.

Cumpar aceasta lotiune pentru a doua oara, pentru ca datorita lui am reusit inca sa fac fata problemei mele vechi de aparitie a parului ingrosat dupa depilare.

Lotiunea este o sticlă de plastic destul de simplă, cu pulverizator. Mirosul său este dulce, consistența lui este ca apa, cu o nuanță brună.

este foarte ușor de folosit: trebuie doar să-l pulverizați pe piele și să-l ștergeți cu un șervețel. Loțiunea după el nu lasă nici o senzație neplăcută pe piele, din cauza căreia poate fi folosită chiar înainte de a părăsi casa, nu va lăsa urme pe haine.

Îl folosesc timp de 14 zile după depilare și datorită lui am uitat complet problema părului îngrășat.

Compania Start Epil a realizat mijloacele nu numai pentru curățarea pielii înainte de depilare, dar și pentru curățarea pielii de resturile de pastă după ce au fost lovite. În aceste scopuri, Start Epil utilizează apă termală. Volumul de apă 160 ml.

Avantajele unei astfel de îndepărtări de pastă de pe piele nu numai că ajungem la piele hidratată, eliminând iritarea, dar și faptul că nu se recomandă rănirea în camerele umede, ceea ce înseamnă că fugem fie de la cameră la baie, care să spălați pasta sau să o spălați calm cu apă termală. Personal, aleg cea de-a doua opțiune.

Apa termală este foarte ușor de folosit: trebuie doar să o pulverizați pe piele și apoi să îndepărtați resturile de pastă cu un șervețel. Ca rezultat, obținem o piele curată, hidratată, fără iritație.

Comentarii Comentariu de ajutor? Da 1 · Nu 0

M-am decis să scriu o revizuire a unui produs foarte util și important de îndepărtare - loțiune înainte de depilarea de la Start Epil. Din anumite motive, nu am scris o revizuire asupra acesteia, deși stadiul de curățare a pielii într-o răsturnare este foarte important și nu trebuie ratat dacă doriți să obțineți rezultate personale din procedură. Înainte de procedură, este imperativ să degresați și să curățați pielea de diferite radiații, această loțiune specială vă va ajuta să faceți față acestei probleme, iar balsamul de lamaie va ajuta la prevenirea apariției iritațiilor și a înroșirii pielii. Uleiul de migdale va face pielea moale și o va tonifica. Lotiunea este aplicată pe piele în prima etapă de abraziune, apoi se freacă cu un șervețel pe piele.

Am tot același lucru cu pasta densa, am testat deja si vreau sa impartasesc parerea mea cu tine. Pasta densa s-a dovedit a fi mai convenabila pentru mine, pentru ca nu aveam nevoie sa cumpar manusi pentru al folosi - pasta nu se lipsea absolut de mainile mele, ceea ce mi sa dovedit a fi foarte convenabil, insa voi cumpara in continuare pasta de mijloc un profesionist care utilizează mai multe tipuri de paste simultan). Deci, am folosit un bikini strans, am continuat sa folosesc paste paste pe picioarele mele. Din vestea bună, acum pasta este vândută în cantitate de 400 de grame, cu o sută de grame mai mult decât versiunea anterioară, iar dacă este folosită corect, aceste sute de grame vor dura mult timp.

memoria este încă de calitate personală, nu lipeste, îndepărtează perfect părul, nu o desface, ci o trage complet. doar în cazul în care, în timpul procedurii, am păstrat robia (în cazul în care mă blochez și trebuie să o eliminăm cu ajutorul bogajei), dar nu aveam nevoie de robie. Deci, pasta sunt sută la sută satisfăcută.

În cele din urmă, trebuie să cumpăr acest cartuș pentru a-mi bate joc. În proces, au comandat doar două piese și unul dintre ei a reușit deja să încerce. Cartușul este perfect pentru începătorii care se confruntă cu dificultăți de a stăpâni tehnica manuală, precum și pentru cei care iubesc tehnica de robie în călătorii.

în aplicarea cartușului este foarte simplă: este necesar să-l încălziți în cuptorul cu microunde, apoi să aplicați pastă de zahăr cu o rolă pe o suprafață mică de piele ÎNAINTE de creșterea părului (mai întâi trebuie să pregătiți pielea în mod corespunzător), apoi să aplicați robia, să o presați și să o rupeți în direcția creșterii părului, de mână.

Dacă nu ați dobândit încă tehnica manevrabilă de manevră, această metodă poate fi utilizată și atunci când nu este suficient timp pentru a efectua operațiunile de manevrare manuală.

Astăzi vreau să vorbesc despre pasta de zahăr pentru a scuza Start Epil. Am cumpărat această pastă pe sfatul unui prieten care a fost mult timp interesat să se rătăcească, deoarece ea a explicat că cel mai important lucru în pasta de zahăr este compoziția corectă și naturală. Aici Epil are un solid de cinci cu un plus, deoarece există doar trei ingrediente în această pastă:, fructoză și apă, datorită acestei simple compoziții a pastei, este absolut hipoalergenică, deoarece nu există impurități și coloranți în ea. Pasta este de culoarea chihlimbarului, are o consistență densă, părul meu este greu și mâinile sunt calde, pentru mine această pastă este perfectă.

pentru depilare, trebuie să strângeți o bucată mică de pastă (dacă este necesar, atunci ar trebui să fie ușor încălzită în cuptorul cu microunde), atunci ar trebui să puneți pasta pe piele și cu degetele ca să o întindeți împotriva pielii împotriva creșterii părului, apăsând-o puternic (în a doua fotografie) în plus, este necesar să strângeți pielea și să trageți brusc pastele pentru a crește părul.

pe pastă ar trebui să rămână fire de păr. Pentru ca depilarea să fie eficientă, vă sfătuiesc să creșteți părul cu o lungime de cel puțin 5 milimetri, astfel încât pasta să aibă ceva de prindere, deși este posibilă o lovitură cu o lungime mai mică a părului. În cazul lipirii de pastă pe piele, există două opțiuni pentru rezolvarea problemei: spălați pasta lipită cu apă termală sau îndepărtați-o cu o robie (personal folosesc întotdeauna robie). După depilare cu zahăr, iritarea fie nu va exista deloc, fie va trece în jumătate de oră. După procedură, resturile de pastă trebuie clătite cu apă termală pentru a îndepărta nu numai pasta, ci și pentru a calma pielea după procedură.

Este cumva nedrept faptul că există doar o singură recenzie cu privire la un produs atât de important și necesar pentru că a zburat pe burete. Am decis să corectez această nedreptate. Talcul în aburi este folosit pentru a îndepărta excesul de umiditate din piele în timpul răsturnării. Multe fete folosesc pulbere obișnuită pentru aceasta, dar pudra de talc începe epil mai moale și nu conține aditivi, spre deosebire de pulbere, ceea ce îl face hipoalergenic. Deci pulberea se lipeste de pasta, ceea ce afecteaza proprietatile sale de lucru si pasta incepe sa se lipeasca pe piele. Cu pulbere de talc, pasta de zahăr epilist își păstrează proprietățile de lucru mai mult, deci nu ar trebui să experimentați analogi ieftini, dar trebuie să cumpărați imediat produse profesionale și adaptate pentru instrumentele de procedură.

După curățarea pielii cu resturile de pastă de zahăr cu apă termală, este necesară completarea procedurii cu hrană suplimentară și reparații pielii. Pentru această etapă, am ales crema cu alfa-bisabolol și un complex de vitamine, deoarece este alfa-bisabolol care are proprietăți antioxidante și un efect de vindecare. Un complex de vitamine promovează regenerarea celulară. O sticlă de cremă este echipată cu un dozator foarte convenabil, o presare suficientă pentru ambele picioare. Instrumentul este consumat foarte ușor și rapid absorbit în piele, fără a lăsa un film neplăcut pe el. De asemenea, folosesc cremă după un duș pentru a hrăni pielea și pentru ao face mai moale.

Nu mai puțin favorabile înseamnă, în comparație cu loțiunea după depilare două în una, precum și apa termală din aceeași serie pentru casa care scutură Start Epil este indispensabilă pentru mine.

Cu ajutorul acestei ape termale, am îndepărtat resturile de pastă de pe piele. Știu că multe fete o fac cu apă de la robinet obișnuită, dar cred că după ce pielea a călcat este deja stresată, are funcții reduse de protecție și îndepărtează pasta din piele cu apă curată poate provoca iritații suplimentare pe piele feedback negativ despre shugaring este scris din acest motiv). Apa termală este foarte dureroasă pentru piele (cred că acest lucru nu este un secret), hidratează foarte bine, hrănește pielea, contribuie la vindecarea rapidă și la ameliorarea iritației. De asemenea, apa termică îmbunătățește funcțiile de protecție ale pielii, ceea ce este foarte important după ce a fost lovit. Așa cum am scris mai sus, este foarte ușor și rapid să rezolvăm resturile de paste făinoase. Apa termală Start Epil are un miros ușor, plăcut și discret, care este foarte plăcut. Este rapid absorbit în piele, lăsând un sentiment de piele hrănită și hidratată. Cred că acest remediu trebuie să fie purtat împreună cu dvs., nu numai pentru călcarea, ci și pentru alte tipuri de depilare (ceaiul este cel obișnuit pentru bărbierit), pentru a ușura iritarea și hidratarea pielii.

Știu că multe fete au o astfel de problemă ca părul înghițit după depilare și de aceea am decis să încep recenziile mele cu acest produs. Problema părului îngrășat a apărut pentru mine cu mult timp în urmă, părul îngrozit a apărut din ceară și din ras și dintr-un epilator electric, așa că atunci când am cumpărat bani pentru rătăcire, am acordat o atenție deosebită selecției produselor de păr anti-înghețate. Și mi-am oprit alegerea pe acest instrument, vânzătorul mi-a spus că are o mulțime de recenzii bune și că ea însăși folosește acest instrument (de altfel, Epil Start Paste mi-a inspirat și ea). Știu că pe Internet există atât de multe sfaturi despre cum să evitați părul îngrășat, dar aceste sfaturi nu m-au ajutat, așa că a trebuit să cumpăr un remediu pentru părul înghițit cu ulei de nuc.

După ce am cumpărat acest produs, am uitat, cu siguranță, părul îngust, așa cum funcționează cu adevărat, și dacă chiar de la început a redus foarte mult cantitatea de păr îngrășat, acum nu am îngrozit părul. Lotiunea exfoliază celulele keratinoase ale pielii, astfel încât părul să înceteze să crească sub piele. Și uleiul de nuc, care este în compoziția acestui instrument ajută la încetinirea creșterii părului pe piele. Această loțiune trebuie aplicată pe pielea curată și uscată în ziua după depilare și trebuie utilizată timp de 10-15 zile. Pentru a-l utiliza, trebuie doar să pulverizați pe piele și să distribuiți uniform. Lotiunea este absorbită foarte repede, lăsând un miros ușor, ușor perceptibil, plăcut pe piele. Loțiunea este foarte bună, așa că nu mai trebuie să sufăr în căutarea instrumentului potrivit după depilare.

Am inceput sa folosesc lapte dupa depilarea lui Start Epil, chiar inainte ca eu sa incep sa ma razgandesc. Acest lapte mi-a fost recomandat de o fată pe care am mers la depilare.

După depilare, ea, desigur, mi-a tratat pielea așa cum ar trebui să fie cu o chiuvetă de căldură și apoi cu lapte. Dar din moment ce pielea mea este predispusă la diferite tipuri de iritații, arderea și roșeața au continuat și acasă.

Acest lapte le-a costat mai puțin de 250 de ruble în cabină, așa că nu m-am gândit la cumpărare pentru o lungă perioadă de timp. Volumul de 160 ml nu mi sa părut mare, dar costul a fost mic. În plus, laptele ajută foarte repede, pentru 1-2 aplicații. Cu excepția cazului după depilare, nu o folosesc, așa că se dovedește că o sticlă este suficientă pentru mai mult de șase luni.

Acum fac depilarea cu pastă de zahăr și, prin toate mijloacele, aleg brandul dovedit Start Epil și Aravia.

despre cosmetice Începe Epil 22 decembrie 2014

Am fost familiarizat cu cosmeticele Start Epil timp de mai multe luni. În această perioadă, nu am fost dezamăgit de nici un fel, așa că am decis să vă scriu despre ele.

În acest moment, de la Start Epil am un lapte cu miros de lotus și apă termală. Pastă de zahăr folosită anterior cu două tipuri și talc.

Start Epil este o linie de produse shugaring concepute pentru uz casnic. Pentru a achiziționa aceste instrumente nu este nevoie să fie instruiți și să aveți abilitățile de a lucra cu materiale profesionale. În același timp, am fost convins, din propria mea experiență, că calitatea Start Epil nu este mai rău decât în ​​seriile profesionale din Arabia.

Pe scurt despre fondurile mele:

Laptele are un miros delicat delicat de lotus. Se calmează rapid pielea după depilare, ameliorează durerea și provoacă revenirea pielii la aspectul său normal.

Apă termică. Îndepărtează perfect pielea după ce se rătăcește, calmează și hidratează. Acest instrument este deosebit de important pentru cei care au pielea sensibila sau apa de robinet de calitate dezgustatoare.

Pentru a elimina părul nedorit, este foarte important să alegeți o pastă potrivită potrivită. La Start Epil, deoarece este încă o serie pentru uz casnic, există 4 tipuri de paste făinoase (în seria profesională, alegerea este mult mai mare și mult mai dificilă). Atunci când alegeți densitatea pastă, cel mai bine este să consultați un specialist pentru a vă ajuta să selectați corect densitatea dorită, deoarece rezultatul procedurii depinde de acesta. Există următoarele tipuri de paste în Start Epilus: paste universale, moi, medii și dense. Am ales pasta de densitate medie (desi inca mai este bine sa cumparati pasta medie si densa in acelasi timp).

Ambalajul pastei Start Epil este foarte convenabil - un borcan din plastic cu capac cu șurub. Culoarea pastă este de culoare galbenă, mirosul este dulce, similar cu mirosul de bomboane. Compoziția pastă este perfectă, nu este nimic inutil, doar apă, glucoză și fructoză, totul, chiar dacă îl poți mânca cu o asemenea compoziție (nu am încercat-o eu). )))

Înainte de a începe procedura shugaringa trebuie să pregătiți pielea. Mai întâi, tratăm-o cu un mijloc înainte de depilare, apoi aplicăm talc, apoi putem proceda în siguranță cu procedura. Pentru a face acest lucru, ne punem pe manusi (acest lucru se face pentru a se asigura ca pasta nu se lipeste de maini), apoi luam putin pasta din borcan cu o spatula curata (daca pasta este o pasta groasa, trebuie sa o incalzi in prealabil, nu incalzeste pasta de mijloc) și aplicați-o pe piele. Apoi, cu mâinile noastre îl distribuim pe piele împotriva creșterii părului și apoi îl rupem cu o mișcare ascuțită pe creșterea părului (pielea trebuie să fie strânsă) strict paralelă cu pielea noastră. Dacă rupeți pasta nu este paralelă cu pielea, puteți câștiga vânătăi.

Dacă pe piele există fire de păr, trebuie să aplicați din nou pasta. Dacă pasta este blocată pe piele, puteți să o îndepărtați folosind benzi obișnuite pentru îndepărtarea părului (pur și simplu puneți o bandă pe partea superioară a pastei, neteziți și rupeți de-a lungul creșterii părului).

În această fotografie, am eliminat în mod special pasta cu o robie pentru a arăta modul în care pasta scoate firele de păr:

Ca urmare, obținem picioare fine și frumoase:

Cu alegerea remedierii anti-ingrown pentru par, nu aveam probleme sau intrebari, deoarece exista o singura optiune in magazinul in care am cumparat acest remediu (desi nu aveam de ales si comparat cu agonia). Mi-a plăcut foarte mult loțiunea, deoarece într-adevăr mi-a ajutat să tratez o problemă asemănătoare părului îngrășat.

Manualul spune ca lotiunea ar trebui sa inceapa sa aplice pielea a doua zi dupa depilare si sa o foloseasca timp de 15 zile, exact asta imi pastrez. Este foarte important să-l folosiți în mod regulat, fără a lipsi și fără a uita de el, pentru a obține cu exactitate rezultatul.

Mirosul lotiunii este foarte moale și blând, precum și întreaga linie de Start Epilus. Datorită spray-ului bun, este foarte convenabil să aplicați și să distribuiți produsul pe piele. Lotiunea este absorbita foarte repede si nu lasa urme pe corp, ceea ce este foarte convenabil, deoarece puteti folosi in siguranta dupa un dus de dimineata si imediat alergati sa va imbracati, nu trebuie sa asteptati mult timp pana nu este absorbit.

Compoziția lson conține extract de arbore de ceai și ulei de nuc (știu că nucul este utilizat în rețetele de îndepărtare a părului popular), ceea ce ar trebui să slăbească foliculul de păr, datorită căruia, cu utilizarea regulată a acestui produs, creșterea părului încetinește.

Loțiunea îndepărtează, de asemenea, stratul superior de excitat al epidermei, care împiedică îngustarea părului. Este foarte greu să spun despre încetinirea părului, pentru că nu-l urmăresc în mod specific și niciodată nu-mi amintesc data răsturnării, dar asta înseamnă că lupta cu părul îngroșat cu 100%, din moment ce nu-mi amintesc o asemenea problemă de foarte mult timp.

Atunci când aleg un produs în magazin după depilare, de mult timp nu am putut alege între "laptele cu extract de lotus alb și proteine" și smântână. Dar încă oprit la crema, a fost foarte interesant ce este crema pentru piele. )))

Volumul acestui instrument nu este mare, 160 ml. Flancochik din plastic cu dozator. Consumul de crema este minim, o presare este suficientă pentru a-mi răspândi ambele picioare pe genunchi.

Textura cremei este foarte delicată, ușor aplicată pe piele și absorbită foarte repede, nu lasă nici o senzație neplăcută sau lipicios pe piele. Consistența pentru mine nu a găsit diferența dintre lapte și smântână (deși este posibil ca laptele de la Epil Start să fie încă diferit în consistență față de laptele obișnuit pentru piele. Trebuie să cumpărați și să încercați totul). Mirosul cremei este ușor dulce, nu sufocant, plăcut.

Crema se aplică imediat după ce am îndepărtat reziduurile de reziduuri de zahăr cu apă termală. Crema își înmoaie și hidratează pielea. Alfa-bisabololul, care face parte din, ameliorează iritarea, vindecă și calmează pielea. Iar vitaminele A, C, E măresc simplitatea și regenerează celulele. Datorită cremei, pielea se recuperează mai repede după procedura de lovitură.

Prima etapă a răsturnării este, bineînțeles, curățarea pielii. Acest lucru este ajutat de loțiune înainte de depilare cu extract de balsam de lamaie și ulei de migdale dulci.

Lotiunea pregateste pielea pentru indepartarea parului. Curata, dezinfecteaza, indeparteaza impuritatile de pe piele. După cum sugerează și numele, loțiunea conține două componente naturale și foarte importante, și anume, balsam de lamaie și ulei de migdale dulci.

Melissa previne iritarea pielii în timpul răsturnării, vindecă și o calmează. Uleiul de migdale dulci hrănește, înmoaie și tonifică pielea.

Volumul de loțiune - 200 ml. Sticla de plastic are un spray cu care utilajul este ușor de aplicat și se întinde pe piele. După aplicare, loțiunea trebuie frecată uniform pe piele și așteptați până când este complet uscată, pentru a continua aplicarea talcului. După ce se aplică talc pe ok, se simte o ușoară și plăcută frig. El are, de asemenea, o aromă delicată și delicată de balsam de lamaie. Mi-a plăcut foarte mult loțiunea și în viitor o voi cumpăra cu siguranță și o voi folosi.

Înainte de procedeul de lovitură, imediat după curățarea pielii, folosesc întotdeauna pudră de talc. Talc este necesar pentru a elimina excesul de umezeală din piele și pentru a crește aderența pastă cu părul. Talcul diferă încă de străpungerea unui copil, deși talcul conține în continuare pulbere. În primul rând: în pulberea din sotava există tot felul de arome, oxizi de zinc, care pot provoca alergii, iar talcul special se duce fără aditivi și mirosuri și este hipoalergenic. În al doilea rând, pulberea are o textură densă și se află pe piele într-un strat dens și talcul este blând și se freacă cu ușurință de piele, fără a lăsa reziduuri. În al treilea rând, datorită faptului că pulberea cade într-un strat dens, rămâne pe pastă în timpul răsturnării și, din acest motiv, pasta funcționează mai rău și începe să rămână mai rapidă. De aceea am cumpărat exact pulbere de talc, nu pulbere.

Talc este aplicat pe pielea uscată după pre-curățare și uniformă. Talc dă un sentiment de piele moale și matasoasă, va împiedica iritarea pielii. În cazul în care pielea transpira mult, apoi talc în timpul procedurii va trebui să adăugați, astfel încât pasta funcționează mai bine pe piele și nu se lipesc.

Nu am cumpărat imediat apă termală din acest brand, pentru că am crezut că a fost o pierdere de bani (cel puțin am vrut să gândesc așa).

Dar, după câteva proceduri de epilare, mi-am dat seama că nu aș putea să o fac fără ea, deoarece pasta de zahăr rămâne în mod inevitabil pe piele, ceea ce necesită îndepărtarea ulterioară de pe piele. Desigur, pasta este usor indepartata cu apa obisnuita, dar nu este recomandata sa sufli, deoarece pielea dupa procedura este iritata si inca usor ranita, iar apa din robinetul nostru nu este perfect curata si puteti obtine orice iritatie inutila inutila pe piele. În utilizarea apei termale este foarte simplă, ar trebui să fie aplicată doar pe piele și frecați cu un șervețel pentru a îndepărta resturile de pastă de zahăr. Îndepărtează, de asemenea, iritația, înmoaie și hidratează pielea. De asemenea, sporește funcția de protecție a pielii. Apa termală are un miros delicat, dulce, discret și plăcut, ceea ce face ca utilizarea sa să fie foarte confortabilă.

despre cosmetice Începe Epil 25 octombrie 2014

Am dat peste această firmă în primăvară, dar numai acum "coaptă" pentru a scrie o recenzie completă. Ca întotdeauna, în primăvară am avut o întrebare logică: cum să vă pregătiți pielea pentru sezonul de plajă? După ce am citit pe Internet o mulțime de recenzii despre diverse proceduri, am decis să aleg această metodă de epilare și, din întâmplare, "am dat peste cap" comentariile fetelor pe acest site pentru pasta Start Epil. Am fost foarte multumit de faptul ca site-ul oficial al acestui brand (aravia-prof.ru) a fost indicat in rechemarea cu care am gasit cu usurinta un magazin in orasul nostru care vinde acest produs. În primul rând, am cumpărat doar o pastă pentru răsturnare, pe care deja am încercat-o în zilele următoare și am fost încântată, pentru că nu aveam probleme cu procesul de depilare. Apoi m-am dus la magazin cu toată încrederea în setul complet al procedurii.

Am achiziționat următoarele produse:

Loțiune "START EPIL" înainte de depilare cu extract de balsam de lămâie și ulei de migdale dulci, "START EPIL", paste de zahăr "Depresie START EPIL", apă caldă "START EPIL" după depilare, "START EPIL" EPIL "2 în 1" împotriva părului îngrășat și a încetini creșterea părului.

Vreau să descriu avantajele confirmate în timpul utilizării acestui set:

Părul a devenit mai subțire și mai moale, cantitatea de păr a scăzut, nu există aproape nici un păr îngrădit (este greu de spus ce este: de la rătăcirea însăși sau de la abordarea complexă a procedurii, dar rezultatul mă face foarte fericit), nu trebuie să cresc parul pentru mult timp pentru a face depilarea (diferența principală față de depilarea ceară), procedura este mai puțin dureroasă, spre deosebire de un epilator electric sau o ceară.

DAR, procedeul de contuzare are contraindicații: vene varicoase, diabet zaharat, răni și răni pe zona epilatei.

După cum mulți știu deja, există două tehnici de contuzare: robiajul - făcut din pastă moale și benzi speciale, care se aplică peste vârful pastei și se rup brusc de pe piele prin creșterea părului; pastă manuală și aplicată și îndepărtată cu ajutorul mâinilor (se recomandă procedeul cu mănuși).

Succesiunea procedurii: înainte de procedură, degresați pielea cu o loțiune specială, aplicați talcum (se va îndepărta pielea de umiditate excesivă), se aplică pasta (dacă este necesar, se încălzește) împotriva creșterii părului, apoi se rupe în creștere, paralelă cu pielea ), după procedură, spălați resturile de pastă cu apă termală și aplicați cremă pe piele, care ameliorează iritarea și calmează pielea. În ziua următoare, ar trebui să începeți să utilizați o loțiune specială care va împiedica apariția parului îngrășat. Durata efectului după procedură depinde de caracteristicile individuale ale corpului și durează între 15 și 20 de zile. După procedură este interzis să faceți plajă, mergeți la baie sau la solar.

Poate că pentru fiecare fată problema de îndepărtare a părului este acută, încă de la adolescență, și nu fac excepție. Probleme precum iritația și părul îngrășat mi-au însoțit mulți ani. Și soluția a fost foarte simplă.

Am ales pasta de zahar pentru depilarea din seria StartEpil deoarece sunt proiectate special pentru uz casnic. Ca începător, a fost un pic înfricoșător pentru mine să iau o pastă destinată profesioniștilor. Și alegerea consistențelor în pastele StartEpil este mult mai mică decât în ​​seria profesională. Dintre cele trei tipuri de paste, am ales două, moi și dense.

Alegerea acestor paste nu a fost accidentală. Profesioniștii recomandă să cumpărați paste de consistență diferite, pentru a obține coerența perfectă cu ajutorul amestecării. Sunt o fata ascultatoare, asa ca am facut-o. Dar pentru a fi sincer, nu am amestecat niciodată paste făinoase, nu a fost nevoie de asta. Poate că acestea sunt particularitățile pastelor StartEpil, că totul este deja gata și nu este nevoie să subtilizi nimic.

Pasta moale este mai potrivită pentru părul subțire sau pufos. Îmi depil mi picioarele. O densitate funcționează mai bine cu fire de păr mai groase, cum ar fi creșterea în armpits și în zona de bikini.

De asemenea, merită luată în considerare sezonalitatea utilizării pastelor de zahăr. În vreme caldă, pastele se topesc. În căldura de vară, am folosit numai pastă groasă pe toate zonele pielii.

Comportamentul pastei este puternic influențat de umiditate. Nu faceți depilare în baie după ce ați făcut baie sau duș. În aceste condiții, pasta va pluti și se va lipi de piele.

Ambele paste sunt foarte frumoase de culoarea chihlimbarului.

Între depilare am păstrat-le la temperatura camerei normale într-un dulap închis de soare. Pentru câteva luni de utilizare, pasta nu este îndulcită, nu schimbă culorile, textura și densitatea.

Învățarea de a face șchiopătări nu a fost atât de dificilă. Pe internet, o mulțime de videoclipuri educaționale. Apropo, cel mai informativ, pentru mine, a fost videoclipul de la StartEpil, îl puteți găsi cu ușurință pe YouTube.

Rezultatul shouagaringei:

[Editat de autor la 21 octombrie 2014]