Cum sa radeti armpiturile pentru barbati

Zahăr

Vegetația din subsuori provoacă disconfort din cauza transpirației și a mirosului neplăcut. De asemenea, nu este plăcut din punct de vedere estetic. Băieții recurg din ce în ce mai mult la îndepărtarea lor. Sfaturile simple vă pot ajuta bărbații să se radă corect.

 • 1. Ar trebui să mă bărbieresc?
 • 2. Cum se rade bărbii pentru bărbați
 • 2.1. Eliminarea în fază fără iritarea pielii
 • 2.2. Caracteristici de ras pentru prima data
 • 3. Metode alternative de îndepărtare a părului

Ar trebui să mă bărbieresc?

Argumente în favoarea rasului axilar.

 • Parul gros contribuie la apariția unui mediu acvatic în care bacteriile se înmulțesc. Prin urmare mirosul neplăcut, bine-cunoscut.
 • După transpirație, zona axilară începe de multe ori să provoace mancarimi.
 • Estetica. Pielea curată, bine îngrijită este întotdeauna mai plăcută decât tufișurile ude.

Armături împotriva rasului subcutanat.

 • Vegetația axilară este un element al masculinității.
 • Acest proces poate răni pielea, poate duce la infiltrarea părului, inflamarea purulentă a glandelor sudoripare.

Cum sa radeti armpiturile pentru barbati

Îndepărtarea părului de la armpit nu este un proces dificil, însă necesită unele activități pregătitoare.

Mai întâi, selectați un aparat de ras separat. Nu puteți să o utilizați simultan pentru axile și alte părți ale corpului. Veți avea nevoie, de asemenea, un gel (sau spumă) pentru bărbierit și loțiune.

Eliminarea în fază fără iritarea pielii

Începeți procedura, utilizați recomandările.

 1. Curățați axile cu apă și săpun.
 2. Pentru a îndepărta părul și pentru a evita iritarea, aplicați o cantitate mare de spumă pe piele împotriva creșterii părului.
 3. Briciul trebuie să se deplaseze de-a lungul creșterii părului fără presiune specială, pentru a netezi pielea, a alerga mașina împotriva creșterii.
 4. Curatati periodic capul de instrument de par sub apa calda curenta;
 5. După spălarea rămășițelor gelului.
 6. Ștergeți axile cu un prosop.
 7. Lubrifiați suprafața uscată cu o loțiune sau o cremă liniștitoare.
 8. Dacă utilizați o mașină de ras reutilizabilă, spălați-o și uscați-o.

Razorul cu păr îndepărtează stratul de protecție superior al pielii. Arpitele rasnite nu pot fi frecate puternic cu un prosop. Acest lucru va duce la iritare.

Cu cât firul este mai scurt, cu atât este mai ușor să îl îndepărtați. Prin urmare, îi sfătuim pe bărbați să efectueze procedura de mai multe ori pe săptămână. Acest lucru este suficient pentru a menține axile într-o formă bine îngrijită.

Mai accesibile și mai clare cu privire la procesul simplu de bărbierit armpit masculin pot fi vizualizate în video.

Caracteristici de ras pentru prima data

Un bărbat care decide să-și radă pentru prima dată axile ar trebui să cunoască unele dintre nuanțele procesului.

 1. Vegetația lungă este dificil de bărbierit. Dacă sunteți proprietarul unei lungimi decente, vă recomandăm să scurtați mai întâi părul cu foarfece sau tundere. Ideal pentru lungimea de îndepărtare - aproximativ 0,5 cm.
 2. Luați un duș cald, va înmuia părul dur. Spălați zona tratată. Pielea trebuie să fie perfect curată.
 3. Aplicați bine gelul și spuma.
 4. Amintiți-vă că mașina cu care vă radeți axile nu trebuie folosită în altă zonă. Aceasta duce la multiplicarea și transferul de bacterii.
 5. Părul trebuie curățat cu mișcări ușoare, ușor direcționate către coaste. Nu apăsați pe instrument pentru a evita tăieri dureroase.
 6. Ștergeți periodic aparatul de răcire cu apă curgătoare.
 7. Spălați resturile gelului și ștergeți zona tratată cu un prosop.
 8. La sfârșit, aplicați puțin hidratant sau loțiune pentru a evita iritarea. Utilizați-vă obișnuit după bărbierit.

La câteva zile după procedură, este posibil să se simtă mâncărime și disconfort. Acest lucru este normal, deoarece pielea se adaptează absenței părului. Spălați această zonă cel puțin o dată pe zi și folosiți deodorant. Pentru începători, este suficient să se rade axile de două ori pe săptămână.

Metode alternative de îndepărtare a părului

Există metode de îngrijire a acestei zone fără a utiliza o lamă de ras. Bărbații care nu sunt încă gata să folosească mașina, dar nu le place vegetația luxuriantă la îndemână, iau notițe.

 1. Mașina pentru coafura. Alegerea celei mai mici duze vă va aduce simultan ordinea și va preveni iritarea pielii.
 2. Aparat de bărbierit electric Destul de rapid și sigur.
 3. Cremă depilatoare. El vă salvează complet fără durere de vegetația nedorită.
 4. Shugaring, Ceara. Aceste proceduri sunt destul de dureroase (deoarece părul este scos împreună cu becul), dar efectul este mai lung decât după o mașină de ras.

Se crede că în saloanele de astfel de servicii sunt doar populare în rândul femeilor. Vă asigurăm că acest lucru nu mai este cazul. Bărbații solicită adesea ajutor de la specialiști.

Deci ar trebui sau nu ar trebui un bărbat să-și radă axile?

Asta cred femeile despre asta, și asta spune medicina.

Frecvența crescută a corpului masculin (rezultatul muncii testosteronului dvs. preferat) a atras mereu femeile la un nivel pur fiziologic. Dr. Daniel Lieberman, profesor de biologie și evoluție umană la Universitatea Harvard, sugerează că părul armpit a fost inițial proiectat de natură să păstreze mirosul pentru a atrage un potențial partener. La urma urmei, există glande sudoripare apocrine, care sunt folosite pentru semnalizarea sexuală. Dar vremurile, cum ar fi gusturile, schimbarea, și astăzi moda pentru un corp neted. Deci, un bărbat trebuie să-și radă axile?

Ce gândește medicul

Armăturile sunt un regulator natural al temperaturii corpului prin care se produce transpirația. Părul din această zonă joacă rolul unui filtru care împiedică pătrunderea bacteriilor dăunătoare în organism, praful de sedimentare pe ganglionii limfatici și pierderea de umiditate. În același timp, vegetația excesivă mărește uneori posibilitatea acumulării de umiditate în axile și, așa cum se știe, un mediu umed și cald este un sol fertil pentru reproducerea microbilor.

În plus, arsurile subțire sudoare mult mai repede decât netedă. Sweat sub influența bacteriilor se descompune, ceea ce provoacă un miros neplăcut. Îndepărtarea părului reduce semnificativ probabilitatea apariției microbilor dăunători și, ca rezultat, un parfum respingător.

Cum sa fii? În primul rând, concentrați-vă pe indicatorii individuali, cum ar fi starea pielii, prezența bolilor alergice și dermatologice, reacția la procedura de îndepărtare a părului etc. Să se bazeze exclusiv pe preferințele estetice în această situație nu este suficient. În cazul contraindicațiilor medicale, puteți scurta lungimea părului cu foarfece și puteți monitoriza prospețimea axililor.

Ce cred femeile

Potrivit rezultatelor cercetărilor efectuate de oamenii de știință din Republica Cehă, mirosul de arsuri de sex masculin ras bărbierit pare mai atractiv pentru femei decât mirosul ascuțit al sub-arborilor rămase neatins. Este important ca, în timpul studiului, femeile să nu știe ce eșantion au de gând să miroasă, dar în același timp, parfumul de armpituri neclintite a fost practic insuportabil.

Oamenii de știință cred că există o evoluție în acțiune. Femeile încep să prefere mirosurile slabe ale bărbaților sau chiar mirosurile de origine artificială (apă de toaletă, deodorante), în timp ce natura oferă o reacție pozitivă specifică mirosurilor naturale ale transpirației. Se pare că evoluția în materie de igienă personală este la fel de logică ca progresul tehnic.

Pentru unii, axile netede sunt o vedere estetică neplăcută și practic nu este cel mai convenabil lucru, dar pentru alții - un atribut absolut normal al unui corp masculin. Prin urmare, decizia finală cu privire la procedura de ras, trebuie să vă faceți propriul.

Sfat 1: Trebuie un bărbat să-și radă axile

De ce trebuie să vă radeți axile?

Unii bărbați nu sunt departe în spatele doamnelor, își radează zona înghinală, axile și unele chiar picioarele. Desigur, un tânăr cu picioarele cheii pare neconvențional, dar cum vă place.

Un om modern trebuie să fie un om, nu un animal, și să miroasă în consecință. Îndepărtarea părului de pe față și de subsuoară nu durează prea mult. Mai mult, îndepărtarea părului de pe axă nu va dura mult timp, iar tăieturile nu vor fi la fel de vizibile ca pe față.

Un bărbat ar trebui să-și radă axile, cel puțin pentru propria lor igienă, mai ales vara. În sezonul fierbinte, transpirația într-o persoană este crescută, axile păroase miros mult mai puternice decât cele netede. Atunci când alocați transpirații rămase pe vârful părului, trebuie să fie spălate bine. Dacă părul este îndepărtat, mirosul nu este luminos. Și în transport puteți, fără a ezita, ridica mâna să vă țineți pe calea ferată.

În plus, mulți reprezentanți ai sexului echitabil consideră că un corp fără păr pare mai atractiv. Un bărbat de pe plajă, fără vegetație pe corp, va farmeca mai multe femei decât un tânăr cu păr de subsuoară.

Argumente pentru ras

Bărbații care sunt strict împotriva bărbieritului pot fi sfătuiți să taie cu atenție firele de păr sau să le scurteze cu o mașină. Cu toate acestea, unii nu sunt satisfăcuți chiar și cu această opțiune. Acești tineri fac următoarele argumente în apărarea poziției lor.

Cresterea parului corporal este una din caracteristicile sexuale secundare ale sexului mai puternic, o consecinta a activitatii testosteronului hormonal. Se pare că în subconștientul femeilor este scris că un bărbat adevărat ar trebui să fie păros. Din moment ce natura, dintr-un anumit motiv, a dat oamenilor păr, de ce merge împotriva ei?

Unii sunt prea leneși ca să se radă din când în când. Este un lucru de a rade un chip, altul este de a procesa restul de locuri, și lipsa de timp afectează.

Încă unii, mai ales tineri, părăsind părul pe axă, încearcă să arate că au devenit bărbați. Ei cred că arată mai atrăgător în ochii fetelor.

Oricum, alegerea rămâne pentru bărbați! Desigur, este mai bine să se consulte cu iubitorii lor și să rezolve împreună această problemă. Apropo, unele femei nu obiectează deloc la moderată.

Sfat 2: Trebuie să ras bărbatul bărbatului

 • Trebuie un bărbat să-și radă axile

Sfat 3: Cum să vă radeți fața

 • - gel de ras;
 • - prosop;
 • - mașină sau casetă nouă înlocuibilă;
 • - după loțiune.

Sfat 4: Cum bărbații își rade arborile

 • - mașină;
 • - spuma de ras;
 • - după loțiune.

Sfat 5: Trebuie să mă bărbierim

Pentru ce este parul pentru armpit?

Oamenii de stiinta au mai multe ipoteze despre ce functioneaza parul care creste in armpita. Mai întâi, ganglionii limfatici sunt localizați în axile. Expunerea la lumină ultravioletă asupra lor poate duce la consecințe foarte neplăcute - cancer. Vegetația densă protejează de asemenea această zonă de lumina soarelui. De asemenea, părul reduce frecarea care are loc atunci când mersul pe jos, în timp ce mișcarea mâinilor trece de-a lungul corpului. O altă variantă este că părul absoarbe perfect mirosurile, inclusiv secretul natural, care are un miros de miros și atrage sexul opus. Cu cât părul este mai gros, cu atât mai mult mirosul și, prin urmare, o persoană mai atractivă. Cel puțin, oamenii din vechime probabil credeau așa până au decis că arpita rasă arăta mai estetică.
Mirosul transpirației rămâne și în păr. În aer se oxidează rapid și devine neplăcut, astfel încât abilitatea de a absorbi mirosurile nu funcționează întotdeauna în beneficiul omului.

Este dăunător să vă radeți axile?

Omul modern nu mai are nevoie să-și protejeze axile cu vegetație densă. Protecția solară protejează împotriva radiațiilor ultraviolete și a mai multor straturi de îmbrăcăminte, dezodoranții înmoaie pielea și împiedică iritarea de la frecare, iar axile, mirosind clar secrețiile glandelor sebacee, sunt puțin probabil să pară atractive pentru oricine. Îndepărtați părul în această zonă, nu vă faceți rău corpului.
Singura inconvenientă poate fi iritarea după bărbierire. Utilizați o mașină de ras cu lame ascuțite, ștergeți pielea după procedură cu o loțiune de dezinfectare și folosiți o cremă.

Se rade sau nu se radeaza

Pentru a rade sau a nu se rade pe subsuori este o chestiune de preferintele gustului dumneavoastra si abilitatea dumneavoastra de a rezista la opinia majoritara, care, cu toate acestea, considera ca este obligatoriu ca axile feminine sa fie goale, iar masculul este foarte dorit. Multe haine de vara sunt proiectate astfel incat cavitatea axilara sa fie vizibila in ea, iar parul in acest loc va fi evident si nu va contribui la crearea unei imagini a unei persoane stilate si bine ingrijite. Dacă nu vă interesează cât de atrăgătoare arborile dvs. par să fie în jurul vostru, puteți lăsa totul ca atare, acordând o atenție sporită igienei. În cele din urmă, este corpul tău și ești liber să îl elimini la discreția ta.

Trebuie un bărbat să-și radă axile

Mai recent, reprezentanții sexului mai puternic purtau mustață, păr lung și barbă, dar astăzi a devenit la modă să se radă de tot ce este inutil. Cu toate acestea, nu fiecare om este de acord cu afirmația că trebuie să vă radeți părul cu axile. Ei cred că un bărbat adevărat ar trebui să fie păros. Acest subiect a devenit obiectul acestor dispute: să se rade sau să nu se radieze? Pentru femeile care joacă un rol semnificativ în apariția acestor dispute, această problemă sensibilă a fost rezolvată de mult timp într-o direcție pozitivă. În zilele noastre, procedurile cele mai populare în saloanele de înfrumusețare sunt depilarea părului de la armpit, pe picioare și în zona de bikini. În ceea ce privește bărbații, ei nu ar trebui să meargă la extreme - rasul picioarelor și pieptului nu este în mod clar un semn de sexualitate curajoasă. Dar axile sunt o chestiune complet diferită. Reflectând la această întrebare, trebuie să înțelegem că un om, în primul rând, este un om, nu un animal. Pentru a răspunde la întrebare: radiați-vă axile sau nu, este mai bine să faceți o listă de argumente pentru și împotriva.

Argumente în favoarea rasului subcutanat

Mai întâi de toate, este necesar să acordăm atenție esteticii, pentru că este foarte plăcut să te uiți la un corp frumos de sex masculin (nu te îndoi că femeile nu sunt mai puțin mulțumite să vadă un corp frumos de bărbat decât bărbații sunt femei). A susținut că cea mai sexuală este doar un corp de sex masculin fără păr. Și dacă prezența părului pe piept, brațe și picioare este destul de acceptabilă și, uneori, necesară, prezența părului pe axă nu se încadrează în cadrul sexualității. Nu vă îndoiți de faptul că axile rasnuite atent în sala de gimnastică sau pe plajă arată foarte sexy.

În plus, nu uitați de igienă. Oamenii se transpiră în timpul sezonului fierbinte, astfel încât axile nesfârșite vor avea un miros mult mai puternic și mai neplăcut decât cele rase. Într-adevăr, toată transpirația se acumulează în principal pe păr, ca rezultat, bacteriile încep să se înmulțească acolo, ceea ce provoacă un miros neplăcut.

În mod surprinzător, bărbații care rade în mod regulat această parte a corpului pot economisi foarte mult. Faptul este că pentru axile păroase este nevoie de mult mai mult deodorant pentru a preveni mirosul dezgustător al transpirației. Printre altele, este nevoie de mult mai mult sapun si gel. De asemenea, trebuie să țineți cont de faptul că cele mai multe deodorante moderne sunt concepute pentru aplicarea pe piele, numai atunci dau rezultatul așteptat. Și dacă se concentrează în principal pe păr, despre ce efect putem vorbi?

Argumentele de ras pentru arici

Unii bărbați sunt în mod categoric împotriva bărbierii armpiturilor, caz în care pot fi sfătuiți să tundă cu atenție firele de păr sau să le scurteze cu o mașină de scris. Dar, uneori, reprezentanții sexului mai puternic nu sunt satisfăcuți nici măcar cu această opțiune. Astfel de tineri cred că parul crescut al părului este una dintre caracteristicile sexuale secundare ale sexului mai puternic, ca rezultat al muncii testosteronului hormonal. Aceasta înseamnă că în subconștientul femeilor, așa cum cred ei, un bărbat adevărat ar trebui să fie păros.

Adesea, sexul puternic este prea lenes pentru a se rade ocazional. Este un lucru să se rade un chip, și altceva este să se odihnească celelalte părți ale corpului, în plus, de multe ori nu este suficient timp pentru el. Cel mai adesea părul de pe axă este lăsat de tineri, așa că încearcă să arate că au devenit bărbați. În opinia lor, ele par mai atractive în ochii fetelor.

În orice caz, alegerea rămâne pentru o jumătate puternică de umanitate. Dar este recomandabil să se consulte cu iubitul tău și să rezolve această problemă împreună. Apropo, multe femei nu sunt deloc impotriva parului moderat.

Cum sa radeti axile

Dacă decideți cu privire la această procedură, trebuie să știți cum să procedați corect. Mai întâi de toate, asigurați-vă că ați spălat bine în duș. Pielea din acest loc ar trebui să fie absolut curată, astfel încât să scapi de murdărie, să nu economisiți săpun. După aceea, armpiturile ar trebui să fie bine răspândite cu cremă de bărbierit (bărbații folosesc adesea spumă de ras pentru acest lucru, ceea ce este destul de acceptabil, dar absoarbe puțin mai rău în piele, astfel încât rasul va trebui făcut mai des). Înainte de procesul imediat de bărbierit, se recomandă mastirea minuțioasă a axinei. Pentru un bărbierit curat maxim, trebuie să frecați crema, în timp ce spălați ușor pielea. Cel mai bine este să faceți această procedură nu cu o mașină obișnuită de bărbierit pentru bărbați, ci cu una feminină, care este destinată depilării. Toți bărbații care au încercat acest instrument special pe cont propriu, notează eficiența incredibil de mare, sensibilitatea și confortul procesului de ras. Ar trebui să vă radeți axile de sus în jos (și nu invers), de la mână la coaste, apăsând ușor pe piele. Părul este ras pe picioare, după fiecare mișcare este de dorit să spălați mașina în apă (aceasta se aplică în special celor care nu au fost rase într-un anumit loc de mult timp și cantitatea de păr este mai mare). În mod obișnuit, o parte a părului rămâne în cavou, unde corpul se apropie de umăr. Aceasta este cea mai dificilă zonă. Doar inhalați mai mult aer, ridicați mâna până când se oprește și apoi o micșorați ușor. În acest caz, pieptul se va ridica la maxim, ceea ce va permite rasul de păr într-un loc greu de ajuns. Dacă axilei devin roșii sau iritați, aplicați un hidratant. Se recomandă să se rade la fiecare trei zile, deoarece bărbierirea obișnuită împiedică părul fragil sau dificultăți la bărbierit.

Amintiți-vă că o brici veche sau plictisitoare va tăia pielea sau va rade în mod incorect părul, așa că încercați să folosiți întotdeauna un aparat de ras nou sau ascuțit.

Statisticile arată că aproximativ 67% dintre femei sunt dispuse să îndure neajunsurile bărbaților lor. Dar, grosimea densă a mâinilor și a mâinilor subțiri, precum și părul roșu rar, cu axile, va provoca admirație la femei. Acesta va indica mai degrabă licentiousness dvs. și impropriety. Moda pentru piele netedă ne-a venit relativ recent, iar bărbații, ascunși în spatele dreptului de a fi un bărbat adevărat, adesea ascund lenea banală și incapacitatea de a se îngriji de ei înșiși. Dar chiar dacă nu doriți să vă radeți părul cu axile, trebuie doar să le păstrați curate și ordonate.

Trebuie să îmi bărbiesc biciul și axile

În ultimul timp, o bună comedie a lui Adam Sandler, "Nu te grăbi cu Zohan", unul dintre rolurile principale a mers la părul pubian. Protagonistul a spus că părul mai luxuriant din zona intimă - cu atât mai bine, mai ales că fetele doresc să stea pe perna de păr.

Dar, în realitate, probabilitatea ca cineva să vă placă pădurile Zambezi este extrem de scăzută. Din anumite motive, oamenii preferă pernele mai degrabă decât tufișurile pubian. Mai degrabă, vi se va cere să le radeți, sugerând că anii '70 au dispărut de mult. Puteți construi un iubit de valori ale vechii școli și, precum Hank Moody, susțin că părul în locurile fertile și în subsuori vă face să înțelegeți că partenerul dvs. sexual este deja un adult și că voi înșivă sunteți un unchi adult, însă societatea a decis că locurile pe care oamenii nu le arătat, ar trebui să fie netedă ca o față a copilului bun.

Răsucirea sau nu a bărbieritului - aceasta este întrebarea. Hamlet, desigur, nu avea o astfel de problemă, la acea vreme nici măcar nu se gândeau la astfel de lucruri. Merită să spunem că nu există încă un răspuns clar la această întrebare. Prin urmare, studiem această întrebare.

contra

1. Orice întrebare referitoare la partea intimă a vieții nu poate fi luată în considerare fără a lua în considerare consilierea medicală. L-am întrebat pe Fedor Dobrolyubov, urolog, să dea recomandări.

"Nu sunt un susținător al îndepărtării părului. Un lucru este femeile, îndepărtarea părului este recomandată din punct de vedere igienic. Dar omul nu este bun. Acest lucru poate duce la o slăbire a protecției împotriva diferitelor infecții. Pielea de pe testicule este mai degrabă delicată, și datorită faptului că majoritatea bărbaților rade aceste locuri oricum, există numeroase tăieturi pe piele. În plus față de disconfort, există pericolul ca infecția să poată trece prin ele, și acolo totul este posibil, chiar și cazuri grave, operabile ".

Există o altă precizare: faptul că pubisul și testiculele sunt acoperite cu păr pentru termoreglarea organelor genitale. Ganglionii limfatici mici, în apropierea testiculelor și a gâtului, trebuie protejați de aerul rece și de schimbările bruște de temperatură. Adică, rasul de blană, tribul mascul condamnă organul prețios la hipotermie. Și în timpul actului sexual, testiculele sunt protejate de păr pentru o mai bună evaporare a transpirației și protecție împotriva sărurilor și acizilor.

3. Medicul nostru a spus o altă trăsătură interesantă. Se pare că feromonii noștri de sex masculin se evaporă de pe suprafața părului în zona inghinuală și pe subsuori. Și fără ele putem pierde un recurs masculin.

4. În general, acest lucru este extrem de incomod. După primele proceduri, pielea de pe subsuoară, pe coapse se transformă într-un câmp roșu, acoperit cu acnee, de disconfort și iritare. Pielea iritată, chiar și într-o stare calmă, tinde să fie simțită și atunci când se freacă mereu de lenjerie de corp, cămașă, tricou sau piele, starea de a deveni făină de urât și toate acestea doar pentru că lama rece a încrețit părul din locul cauzal.

6. Și cel mai important lucru: de ce refuza ce ți-a dat natura? Părul în aceste locuri nu este atavism, ei au propriul rol și scopul lor, deci nu este bine să scapi de ele. Și, în general, nu este vorba despre o afacere a unui om - pentru a înlătura locurile intime în fața unei oglinzi. Un om este întotdeauna ocupat și nu are timp pentru astfel de prostii. Indiferent de ceea ce se gândesc la fete și la cei din jurul lor. Dacă cineva renunță la trupul său de pasiune arzător - îl ia pe cineva cu o limp și forță, cucerind alte virtuți.

goodies

1. Din punct de vedere vizual, organul genital, lipsit de perucă, pare mai mare. Nu se vor adăuga centimetri suplimentari la cele 11 disponibile, iar adâncimea de penetrare nu crește. Dar când ochiul atinge această zonă, sufletul se strecoară în dansuri satanice bucuroase și se ia imediat încrederea în sine de undeva.

2. Bărbații, băieții și bătrânii mai în vârstă au fost întotdeauna interesați să știe ce cred oamenii despre sexul opus despre organele lor genitale. Și ei cred că toiagul ras al iubirii este un simbol al purității proprietarului. Ca o persoană normală care se uită la sine și este foarte sensibilă la regulile de igienă, asigurați-vă că vă radeți "rădăcina". Pentru multe femei, tija jadului ras este mult mai sexy și mai atrăgătoare decât cea a șuierului.

4. Foarte des, fecioarele, fetele și femeile, chiar și cele mai singure și disperate, cu care soarta oferă ocazia de a face sex o dată la 5 ani, nu le place să exagereze organul genital shaggy cu mângâieri orale. Poate în anii '70 și mai devreme, femeile erau mai răbdătoare, dar noua eră ne-a oferit fetelor care nu le place să scuipă părul nedorit. De fapt, îi puteți înțelege și suntem jenă. Se dovedește că femeile sunt mai predispuse la sex oral, dacă văd un organ sexual frumos estetic.

5. În general, în pantaloni și pantaloni calzi, ouăle vor fi confortabile și nu vor fi supraîncălzite, nu s-au observat probleme cu termoreglarea. Dimpotrivă, se crede că în mai multe straturi de țesut și cu blană naturală testiculele se supraîncălzesc și dacă scoateți "blana", se va construi o temperatură destul de favorabilă pentru funcționarea normală a testiculelor. Temperatura lor ar trebui să fie cu 3,3 grade mai mică decât temperatura corpului (pentru aceasta sunt scoase). Încălzirea excesivă împiedică maturarea normală a spermei și eliberarea testosteronului. Deși nu există atât de mulți oameni în lume care poartă o garderobă în jurul șoldurilor. Dimpotrivă, multe sims neglijează faptul că îngheață cockpiturile refuzând să-și poarte chiloții într-un sezon rece.

Și nu se poate spune că Britanicii Cavaliers sunt mai puțin populari. Odată ce doctorii spun - înseamnă că există încă un pericol, dar este imposibil să spunem că problema este atât de urgentă. Și dacă vă adaptați și vă veți agăța, procesul va înceta să dăuneze disconfort.

Parul armpit nu este un lucru sexy. Părul pe piept, pe brațe, pe picioare - este curajos, dar pe spate și pe axă - al doilea loc în asexualitate după șosete în sandale.

7. Dar frumusețea este un lucru, iar altul este igiena. Ascuțitele subțiri transpira mult mai repede, rezultând un miros doar dezgustător, mai ales atunci când pacientul are probleme cu transpirația sau în afara ferestrei încălzește nemilos soarele. Prin urmare, este de dorit să le radeți și să le spălați fără probleme - nu contează dacă sunt cheli sau păroși.

8. Și aici este un exemplu în care igiena și economia se combină într-una. Adevărul este că arpitele îngroșate miros foarte rău, și de aceea au nevoie de mai mult deodorant, săpun și apă. Și apoi efectul nu se ridică întotdeauna la așteptări, deoarece majoritatea deodorantelor sunt destinate aplicării pe piele, nu pe păr. Un deodorant leagă firele de păr în comă urâtă, care conduce toată transpirația.

Dacă un bărbat își rade axile și cum să o facă corect

Dacă toată lumea este deja obișnuită cu faptul că fetele efectuează în mod constant proceduri pentru a elimina părul nedorit pe corp, apoi la același proces la bărbați, mulți se referă încă la necredință și prejudecăți. Această întrebare sa transformat într-o dispută reală, deoarece mulți bărbați cred că bărbierirea oricărei părți a corpului, cu excepția chipului, le reduce masculinitatea, iar fetele iau adesea partea opusă, având în vedere procesul necesar. Ar putea fi dificil pentru bărbați să-și sacrifice propriile principii, deci procesul de selecție finală poate fi amânat pentru o lungă perioadă de timp, dacă nu dezasamblați toate trăsăturile, avantajele și dezavantajele procesului.

Toate pro și contra

Principalul argument specific acelor bărbați care nu vor să-și radă axile - acest proces încalcă bărbatul. De fapt, normele sociale moderne au stabilit un cadru destul de rigid în ceea ce privește atractivitatea sexuală și masculină. Vegetația excesivă pe corpul unui bărbat nu mai este considerată un semn de forță și masculinitate neînfrânate, ceea ce înseamnă doar că nu are timp să lucreze cu corpul său.

Multe fete preferă să fie aproape de tânărul îngrijit, așa că cred că bărbații trebuie să își rade axile.

Un alt argument este lipsa timpului sau lenea banală. Mulți bărbați au un program destul de strâns, din cauza căruia nu au suficient timp pentru a rade în mod regulat axile. Cu toate acestea, trebuie avut în vedere faptul că o procedură de îndepărtare a părului armpit efectuată în mod corespunzător necesită mult mai puțin timp decât, de exemplu, bărbierirea unei fețe, atitudinea corespunzătoare, întregul proces nu va dura mai mult de cinci minute.

Ca al treilea argument, mulți preferă să indice naturalețea părului, referindu-se la faptul că bărbații sunt în mod natural acoperite cu păr. Dacă urmați această logică, atunci femeile nu trebuie să înlăture vegetația pe corp, deoarece vegetația lor pe corp este, de asemenea, stabilită de gene. Bărbații ar trebui să-și amintească că sunt încă oameni, nu animale, deci nu este necesar să onorăm tradițiile strămoșilor îndepărtați. La vremea oamenilor primitivi, părul pe corp era un analog al viei de animale, care îl proteja de vreme, acum această funcție și-a pierdut deja relevanța, astfel încât vegetația este doar o caracteristică neplăcută.

Cei care cred că bărbații trebuie să-și radă axile, mai întâi de toate, își explică punctul lor de vedere din partea esteticii. În prezent, standardul atractivității și sexualității masculine este un corp aproape fără păr și mulți tineri preferă să înlăturați părul nu numai pe subsuori, ci și pe picioare, piept și abdomen. Revistele glossy oferă viziunea lor despre moda bărbaților, atât de multe fete moderne sunt ghidate de ea. Cu toate acestea, ar trebui să se țină seama și de faptul că fiecare are propriile măsuri de frumusețe, iar unele fete nu le pasă cum arata persoana lor iubită.

Ca un al doilea argument, care vorbește în favoarea rasului, este posibil să se facă apel la considerații igienice și acesta este singurul fapt care este asociat cu sănătatea și bunăstarea omului însuși, nu cu opiniile altora. Sa demonstrat experimental că acei oameni care nu îndepărtează părul de pe axă, transpiră mult mai des și mai mult, ducând la un miros neplăcut. Puteți vedea cu claritate într-o zi fierbinte de vară în transportul public, unde aerul este saturat literalmente cu ambre de rău. Pentru cei care preferă să-și rabească în mod regulat axile, este mult mai ușor să facă față mirosului de transpirație, adesea suficient de deodorant pentru a fi mereu încrezător în sine.

Pentru a rade sau nu axile este o intrebare pur individuala, dar estetica si profesionistii in domeniul sanatatii spun un "da" neechivoc. Cei care nu pot decide cu privire la acest pas pot fi sfătuiți să efectueze procedura de mai multe ori, de preferat vara, pentru a experimenta toate schimbările din propria lor experiență.

Arătați-vă bine

Dacă tot decideți că trebuie să vă radeți axile, trebuie să efectuați corect procesul. În ciuda faptului că, la prima vedere, procedura este extrem de simplă, are încă câteva nuanțe, implementarea cărora va face mai rapidă și mai eficientă. Următoarele recomandări pot fi atribuite secrețiilor de bărbierit obișnuite:

 1. Ca un prim pas, trebuie să luați un duș, trebuie să vă spălați arborii cu o atenție deosebită. În activitățile de zi cu zi din subsuori, se colectează o mulțime de particule de murdărie, praf și grăsime subcutanată, procesul de transpirație își joacă rolul în acest sens. Spălarea va elimina orice contaminare invizibilă a ochilor, rezultatul fiind că bărbieritul va fi mult mai ușor și mai sigur.
 2. După spălare, trebuie să tratați axile cu un agent de bărbierit, pentru această zonă este mai bine să utilizați o cremă, nu o spumă. Nu puteți cumpăra un instrument separat și utilizați faptul că de obicei utilizați pentru a îndepărta părul facial. După aplicarea cremei, trebuie să așteptați câteva minute până când începe să acționeze, numai după aceea puteți trece la bărbierit.
 3. Mișcarea corectă a aparatului de ras ar trebui să fie în direcția creșterii părului, și nu împotriva acestuia, așa cum mulți obișnuiesc. Uneori în axile sunt mai multe direcții de creștere, trebuie luate în considerare înainte de începerea procesului. Dacă vă radeți firele de păr împotriva creșterii lor, rezultatul va fi, de asemenea, dar crește și riscul de deteriorare a pielii, iritații și păr ingrosat.
 4. Trebuie să încercați să treceți printr-o singură secțiune o singură dată. Când briciul se mișcă din nou, există o probabilitate mare de a afecta pielea și de a crește riscul de efecte secundare. Dacă mașina nu se rade pentru prima dată, trebuie să înlocuiți lama.
 5. Numai lamele ascuțite trebuie folosite, doar pentru ca procedura să fie efectuată corect. Dacă utilizați o mașină de unică folosință, ea nu poate fi refolosită, dar dacă sunteți proprietarul unei mașini de ras refolosibile, lamele trebuie înlocuite de la 3 la 4 aplicații.
 6. După finalizarea procedurii, este necesară tratarea pielii ariciului cu o cremă după masă, pentru a evita iritarea, părul infectat și infecția.

Trebuie remarcat că, după câteva proceduri de ras, părul va deveni mult mai gros și mai întunecat, pe lângă creșterea lor va fi mai rapidă. Din acest motiv, trebuie să vă radeți arsurile zilnic pentru a arăta întotdeauna perfect și a fi încrezător. Ușor prelungi efectul de piele netedă poate mijloace speciale pentru a încetini creșterea părului, care pot fi achiziționate la un magazin de cosmetice. Acestea ar trebui să fie aplicate direct după ras, de regulă, cu utilizare regulată, asigură durabilitatea rezultatului timp de mai multe zile.

Ce razor sa aleaga

În ciuda faptului că structura pielii și părului la bărbați este mult mai rugoasă decât la femei, în zona axilară a epidermei în sexul mai puternic este mult mai sensibilă decât în ​​alte părți ale corpului. Din acest motiv, nu se recomandă utilizarea de mașini de unică folosință de unică folosință fără o bandă hidratantă, deoarece acestea pot deteriora pielea și pot provoca complicații neplăcute. Ar fi util să rețineți că nu se recomandă utilizarea unei mașini masculine atât pentru față, cât și pentru alte părți ale corpului, inclusiv axile. O astfel de decizie nu poate fi numită igienică, din cauza căruia pot apărea probleme cu pielea, chiar dacă procedura în sine este efectuată corect.

Cel mai bine este să alegeți mașinile pentru femei, echipate cu o bandă hidratantă, care înmoaie pielea, făcând procedura mult mai confortabilă. Este mai bine să se acorde prioritate mașinilor reutilizabile, deoarece mașinile de ras de unică folosință, deși potrivite pentru o aplicație, nu sunt încă suficient de ascuțite, datorită cărora trebuie să treacă prin aceeași secțiune de mai multe ori.

Cum sa radeti axile si daca sa radeti pe subsuori

Ultima dată când mi-am ras axile mele acum aproape un an, adică chiar înainte de o excursie de trei luni în Thailanda.

Practic, înainte de începutul verii, părul meu armpit

În ceea ce privește bărbații, nu trebuie să mergeți la extrem - bărbierirea picioarelor și a pieptului împreună cu epilarea nu este evident un semn de sexualitate curajoasă.

Dar axile sunt o chestiune diferită. Când te gândești dacă trebuie să-ți rad bărbierile sau nu, trebuie să te gândești că un om este în primul rând un om, nu un animal. Pentru ca răspunsul la o astfel de întrebare să fie cel mai obiectiv, merită făcută o listă de argumente pentru și contra.

Argumente în favoarea rasului subcutanat

 • Este artistica masculină estetică - netedă și mai sexy;
 • Hygienic - pe părul rămas și grăsimile și secrețiile întârziate care sunt mai greu de îndepărtat de pe păr, și nu de pe pielea netedă. Produse de igienă: săpun, geluri de duș, deodorante - acționați pe axile păroase mai rău decât cele rase;
 • Economice - îngrijirea arborilor netede este mai puțin costisitoare.

Argumente pentru ras

În acest caz, există o întrebare mai degrabă logică cu privire la rasucirea corectă a suprafețelor de subarm. Cei care nu au ras niciodata axile, au nevoie de instructiuni detaliate. Mai întâi ar trebui să faci un duș. În același timp, este necesară spălarea perfectă a transpirației cu resturile de deodorant.

2) De pe suprafața părului din zona inferioară, feromonii se evaporă. Fără ei, puteți pierde o parte din recursul dvs.

3) După o vreme, pielea netedă se transformă într-o țesătură înțepată. Pentru a menține frumusețea înghinților va trebui să se rade tot timpul. (Opțiune: puteți cere unui prieten să taie părul înghintit. Lăsați-o să facă ceea ce îi place.)

Pro și contra de îndepărtarea părului din organism

Ar trebui doctorii să-și radă bărbii? Procedurile de îndepărtare a părului sunt specifice femeilor. Ele monitorizează cu atenție curățenia și netezimea pielii. Majoritatea reprezentanților sexului mai puternic cred că rasul subsuoară nu este o afacere a unui bărbat. Nu este. Este necesar să se înțeleagă argumentele pro și contra de eliminare a vegetației.

Aspecte pozitive ale procedurii

Rănirea sub rădăcină în lumea modernă este estetică. Curățați pielea netedă este plăcută altora. Mulți oameni ar fi de acord că nu este o plăcere să vezi alte părți păroase ale corpului.

În timpul verii, îndepărtarea părului vă ajută să evitați multe probleme. Principala problemă este transpirația excesivă. Parul armpit îndeplinește o funcție de protecție. Oamenii au ganglioni limfatici în tot corpul. Hipotermia sau supraîncălzirea nodurilor duce la diverse boli. Părul acoperă această zonă și creează un strat protector peste zona ganglionilor limfatici. Aerul din păr are o temperatură constantă și nu permite corpului să se supraîncălzească. În timpul verii, glandele sudoripare sunt activate la om, produc un fluid care răcește zona axilară.

Potul este un fluid secretor care conține diferite săruri. Lichidul are un miros neplăcut datorat hormonilor umani.

Parul de vară al armpitului este acoperit cu un strat de fluid secretor, un om miroase transpirația. Acest miros este neplăcut atât pentru persoana însuși cât și pentru cei din jurul lui. Bărbierirea ajută la scăderea problemei și reduce mirosul.

Procedura de eliminare a vegetației în exces ajută un om să salveze pe deodorante. Cu cât o persoană transpira mai mult, cu atât mai mult foloseste deodorant. Rasitia reduce transpiratia si este nevoie de parfum mai putin. Acest lucru economisește bani.

Contra pentru îndepărtarea părului

Nu uitați de aspectele negative ale îndepărtării părului. De obicei, minusurile apar atunci când se radează armpiturile la domiciliu:

 • Diverse infecții ale foliculilor de păr;
 • reduceri;
 • Cultivarea părului în piele.

Cea mai comună calitate negativă a rasului acasă este infecția în foliculul de păr. Acest lucru se datorează microtraumelor pielii zonei axilare. Acea parte a părului pe care o vedem este nucleul ei. Stemul trece în corpul părului sau al bulbului. Papila și glanda sebacee sunt potrivite pentru becul. Dacă o persoană a folosit un aparat de ras de joasă calitate, poate deteriora becul sau papila. Microtrauma provoacă o descărcare ușoară a sângelui, și acesta este un mediu favorabil pentru diferite microorganisme patogene.

Microbii se așează pe suprafața pielii contaminate și curate datorită transpirației. Mediul umed contribuie la multiplicarea coloniilor de bacterii. Dacă un astfel de microorganism intră în rană, se produce infectarea patului de păr. Din punct de vedere vizual, acest proces arată ca roșeața și umflarea locului rănit.

Tăiurile sunt, de asemenea, partea neplăcută a rasului subcutanat. Pielea axilii este foarte subțire, sub ea trece un număr mare de vase de sânge. Orice rană minoră începe să sângereze în mod activ. Lama ascuțită provoacă răni foarte subțiri. Nu se vindecă bine și provoacă multe inconveniente.

Culorile de păr din piele sunt mai frecvente pe suprafața picioarelor, dar axila nu face excepție. Acest proces se datorează unei direcții greșite în timpul bărbieritului. Dacă luăm în considerare părul ras sub microscop, atunci are o secțiune longitudinală, orientată într-o direcție. Dacă un bărbat își rade părul nu în direcția creșterii, atunci o tăietură ascuțită începe să crească în piele. Creșterea ulterioară a părului sub piele provoacă iritații și inflamații. Celulele epiteliale mor, iar zona afectată este acoperită cu descărcare purulentă. Pentru a elimina efectele ingerării părului, este necesar să îl îndepărtați și să tratați zona afectată cu soluție de peroxid de hidrogen.

Normele de eliminare a vegetației

Pentru ca procedura să nu dăuneze, trebuie respectate mai multe reguli:

 • Igiena personală;
 • Mașina potrivită;
 • Produse de ras neted.

Înainte de bărbierit, trebuie să pregătiți pielea din subsuoară. Pentru a face acest lucru, clătiți bine cu un gel antibacterian. Folosiți săpun sau șampon este interzisă, deoarece pielea armpitului este foarte delicată. Dacă spălarea corpului nu funcționează, atunci pielea va începe să se desprindă puternic sau să se rotească.

După spălare este necesar să se usuce bine axile. Înainte de a îndepărta pielea nu trebuie să fie umedă, deoarece își pierde elasticitatea. Când se rade, puteți deteriora ușor epiderma cu o mașină.

Aparatul trebuie ales special. Dispozitivele depilatoare feminine sunt foarte potrivite pentru bărbierirea corpului. Lamele de pe ele sunt ascuțite la un anumit unghi. Bărbații trebuie să-și amintească faptul că mașina pentru îndepărtarea părului din corp și față ar trebui să fie diferită. Utilizarea dispozitivului pentru îndepărtarea părului din întregul corp nu este igienică, poate duce la răspândirea diferitelor infecții.

Produse pentru bărbierit trebuie selectate cu nota "pentru organism". Ele sunt disponibile în două forme: spumă și gel. Spuma este aplicată pe suprafața părului și acoperă miezul acestuia. Bărbatul cu spumă este confortabil, dar neeconomic. Spuma se termină rapid și trebuie să cumpărați unul nou. Gelul în această privință este mult mai convenabil și mai economic. Atunci când se aplică pe piele o cantitate mică de gel, acesta dă o spumă bogată. Deoarece gelul trebuie frecat, acoperă pielea și părul. Pielea devine netedă, riscul de rănire este redus. Pentru o singură procedură, este suficientă o cantitate mică de gel. Ajută la folosirea unei sticle pentru o perioadă lungă de timp.

Cum se efectuează procedura

Procesul de îndepărtare a vegetației de la armpits nu ia mult timp. Este necesar să distribuiți corect gelul și să îndepărtați părul.

În primul rând, trebuie să aplicați gelul pe pielea curată și uscată a axinei și să o distribuiți uniform. Parul este netezit spre cap. Mașina este ghidată de lame spre coaste. Pielea din piele trebuie să fie trasă în sus și mașina în direcția opusă.

După fiecare tăiere, aparatul de ras trebuie spălat în apă caldă cu săpun. Acest lucru va ajuta la evitarea infecțiilor. Procedura se efectuează până la curățarea completă a axei din păr. După ras, ar trebui să spălați bine pielea și să o uscați cu un prosop. Nu se recomandă frecarea pielii, deoarece cântarele epiteliale nu sunt complet distribuite în locurile lor. Mișcarea trebuie să fie moale și umedă.

Indiferent dacă se îndepărtează sau nu părul de subsuoară trebuie să fie decis de către omul însuși. Procedura nu este obligatorie pentru sexul mai puternic.

Ar trebui bărbații să-și radă axile: toate aspectele

Aflați dacă aveți nevoie de bărbierit pentru bărbați, dacă acestea se radează sub axială. Sfaturi și avize de experți.

răspundă:

La un moment dat, "părul" excesiv al unui om a fost considerat dovada sexualității sale și faptul că el este cu adevărat un sex puternic. Dar, în ultimul timp, nu toți reprezentanții sexelor masculine și feminine sunt de acord cu acest lucru. Să discutăm dacă bărbații trebuie să-și radă axile?

Înainte de a concluziona, ar trebui să înțelegeți care este partea negativă a părului de sub ochi, care va crește fără griji. Toată lumea știe că axile sunt locul corpului uman în care transpirația are loc cel mai mult. În sine, transpirația nu conține miros, dar în combinație cu microorganisme, emite un miros puternic mirositor. Și axile sunt un teren excelent de reproducere pentru germeni și bacterii, deoarece datorită părului este umed, cald și retras. În acest caz, dacă axile sunt rase, permite evaporarea rapidă a transpirației și, prin urmare, lipsa unui miros neplăcut. Și dacă luați în considerare utilizarea antiperspirantului, atunci efectul se va dubla, într-un moment în care, cu nuiele arsuri, nici un deodorant nu va ajuta deloc.

Au existat numeroase sondaje între bărbați și femei cu privire la posibilitatea bărbieritului pentru bărbierit? Desigur, un procent mare dintre respondenți preferă axile ras, doar pentru că este din punct de vedere estetic și cultural. La urma urmei, când un bărbat este îmbrăcat elegant, într-o cămașă sau într-un tricou strâns, și un ciuc de păr care iese de sub armpits, veți fi de acord că nu este prea mult, mai ales că acest aspect va fi însoțit de un miros pufos.

Discutând despre subiectul dacă bărbații își radează axile, merită menționat faptul că unii preferă să nu se radie, ci să-și taie părul cu axile lor. Dacă sunteți un astfel de bărbat, rămâneți la cel puțin lungimea optimă a părului, și anume nu mai mult de 2 centimetri.

Bărbați și bărbați de bărbierit: argumente pro și contra

Oamenii trebuie să-și radă axile? Mulți oameni se întreabă de ce ar trebui să facă acest proces. Cei mai mulți consideră că este vorba doar de femei, deoarece pentru fete este un semn de sexualitate și îngrijire. Arderea axilarelor printre bărbați în cea mai mare parte relevantă doar pentru sportivi. Cu toate acestea, alți reprezentanți ai sexului mai puternic ar trebui să se gândească la folosirea acestui ritual.

Pro și contra

Unul dintre principalele argumente ale celor care cred că bărbații trebuie să-și radă arborile este estetica. Desigur, este mai plăcut să te uiți la un corp frumos de sex masculin fără păr. Nu crede că pentru fete nu contează. Mulți dețin acum opinia că bărbații cu trunchiul curat și axile sunt mult mai atractive decât părinții păroși. Desigur, nimeni nu cere să ștergeți totul curățat. Poți cel puțin ocazional tăia fire de păr pentru un aspect mai estetic.

Cel de-al doilea argument la fel de important este igiena sub-arborilor curate. Bărbații care decid să-și radă axile, notează că merită. Lipsa de fire de păr afectează cantitatea de transpirație și, în consecință, mirosul, mai ales când vine vorba de căldura de vară. În consecință, spălarea frecventă poate fi evitată, iar deodorantul va funcționa mai bine direct pe piele și nu pe păr.

Din cel de-al doilea punct, sau mai degrabă, de la sfârșitul său, urmează următorul plus. Aceasta este o economie a produselor de îngrijire personală. Un strat subțire de deodorant pe piele este mult mai mic decât stratul introdus în fire de păr. În plus, puteți reduce utilizarea gelului de duș, deoarece nu mai trebuie spălate silueta.

Există, de asemenea, cei care cred că bărbații ar trebui să păstreze vegetația în acest loc. Ei au, de asemenea, o serie de argumente cu care este dificil de argumentat. În special, cei care nu doresc să-și radă axile, fac apel la natură. La urma urmei, ea a conceput o astfel de schemă de creștere a părului, respectiv, din anumite motive este necesar. Alții subliniază faptul că prezența părului pe corpul unui bărbat este corectă, deoarece aceasta este o confirmare a manlității sale.

Cu toate acestea, în majoritatea cazurilor, principalul argument împotriva faptului că bărbații trebuie să își rade axile este lenea obișnuită. Arpitele sunt văzute mult mai rar decât o față masculină, și dacă trebuie să lucrați deja cu ea în fiecare zi, atunci de ce să pierdeți timpul în alte zone. Deci, părul se întoarce la evenimentul "solemn".

Dacă vă decideți singur că trebuie să vă radeți axile, faceți-o corect. Câteva sugestii ușor de urmărit vă vor permite să obțineți un rezultat bun.

Reglați bine

Mai întâi de toate, fii de acord cu tine însuți despre momentul psihologic al acestei acțiuni. Dacă decideți că aveți nevoie de ea, nu acordați atenție cuvintele altora. Acesta este corpul tău și ești liber să faci cu el ceea ce vrei. Crede-mă, orice fată va aprecia absența părului în exces pe corpul masculin.

Pentru a lucra, dați întotdeauna preferință noilor lame. Briciul trebuie să fie bine întemeiat. Merită să alegeți printre mașinile moderne care sunt echipate cu trei sau cinci lame simultan.

Înainte de a începe să vă radiați direct, trebuie să tăiați părul în prealabil. Arborele de bărbierit cu vegetație groasă va fi foarte dificil. Acest lucru va face ca aparatul de ras să se înclește rapid.

În plus, lipirea firelor de păr poate provoca o tăietură sau iritare. Pentru tunsori, utilizați uneltele de unghii obișnuite, care au nevoie să taie firele de păr cât mai aproape de piele, totuși, procedați cu prudență.

Poziția cea mai confortabilă pentru bărbierit va fi brațul ridicat și o mână aruncată peste cap. Veți putea strânge pielea cât mai mult posibil, îndreptați pliurile și ajutați-vă să lucrați cu locuri greu accesibile.

Raspunderea arsurilor se face întotdeauna folosind o unealtă specială în formă de gel sau spumă. După tratamentul de suprafață, așteptați un minut. În acest timp, componentele emolient care sunt conținute în produs vor avea timp să acționeze și rasul de păr va fi mai ușor.

Începeți chiar în partea de sus a axei. După o postare, schimbați direcția și radeți înapoi spre partea superioară a axinei. Bărbatul trebuie făcut în stânga și la dreapta, precum și în jos. Nu uitați că trebuie acordată o atenție deosebită axilului. Verificați dacă toate zonele pe care le-ați ras cu atenție. Nu uitați că lama trebuie spălată după fiecare îndepărtare a firelor de păr.

Dacă sunteți sigur că întreaga suprafață a fost tratată corect și curată, puteți spăla crema. Cel mai bine este să faceți acest lucru cu un duș obișnuit. Al doilea axilă este tratată în același mod. Dacă observați una sau două fire de păr, nu le radeți, ridicați "dușmani" cu pensete pentru a le elimina.

Post și sfaturi

Dupa ras, pentru a indeparta umezeala din axile ar trebui sa fie atent. Nu pot fi frecați, pot provoca iritații. Protecție suplimentară va fi un hidratant. Cu toate acestea, nu este necesar să exagerați, aplicați corect un strat mic. După lucru, asigurați-vă că spălați și uscați uneltele de lucru.

Cel mai bine este să se rade la fiecare trei zile. Nu va fi excesivă, dar tratamentul obișnuit vă va salva de părul fragil și dificultăți la bărbierirea ulterioară. Procesul este mult mai ușor atunci când radeți părul scurt și nu lung. Pentru muncă, utilizați curse lente și netede. Cu cât mișcările sunt mai puține, cu atât va fi mai bine rezultatul și iritarea nu vă va vizita.

Primul bărbierit este adesea însoțit de iritare, chiar dacă toți pașii au fost executați corect. Nu intră în panică. Acest lucru este normal, deoarece pielea dvs. nu este încă obișnuită cu un astfel de tratament. Este suficient doar câteva zile să utilizați un hidratant și toate petele vor trece. Principalul lucru, în nici un caz nu pieptene aceste locuri.

În plus, nu uitați de spălarea pielii. Dacă nu doriți să cumpărați un produs separat, este suficient de două sau trei zile după ce ați lucrat pentru a merge pe axile cu un burete grosier, aceasta va îndepărta celulele moarte, eliberând calea penetrării părului.

Dacă sunteți un atlet performant, atunci ar trebui să fiți atenți la alte modalități mai durabile de tratare a subsuorzilor. În saloane și acasă, puteți efectua îndepărtarea părului simultan în mai multe moduri:

Primele două metode sunt foarte populare. Doar câteva secunde de durere ușoară vă va costa patru săptămâni de piele netedă și delicată. Să vă faceți griji cu privire la faptul că cineva va vedea stinghiul în curs de dezvoltare nu va trebui să.