Un bărbat să-și radă picioarele

Bărbierit

Bărbații trebuie să își rade picioarele și pentru un motiv bun. Studiile au arătat că mai mult de 50% consideră acest lucru un fenomen normal, 30% își radiază picioarele în mod incomplet, aproximativ 18% utilizează un dispozitiv de tundere pentru a elimina părul excesiv.

 • 1. De ce își bărbieresc bărbații picioarele?
 • 2. Ce fel de oameni elimină părul pe picioare?
 • 2.1. bărbierit
 • 2.2. Aparat de bărbierit electric
 • 2.3. trimmer
 • 2.4. Cremă depilatoare
 • 2.5. Ceară de depilare
 • 2.6. Shugaring
 • 3. Îngrijirea ulterioară

De ce își bărbieresc bărbații picioarele?

Băieții trebuie să-și radă picioarele din diferite motive, unele sunt dictate de excesele profesiei, altele sunt o necesitate. De exemplu, înotătorii o fac să accelereze în apă, cicliștii îmbunătățesc aerodinamica. Stripperii merg pentru depilare pentru a îmbunătăți aspectul, la fel ca și lucrătorii de balet sau coregrafi. Uneori, băieții trebuie să facă depilare înainte de a vizita salonul de tatuaj pentru a tatuat în continuare. Iar unul din principalele motive este operațiunea viitoare. Mulți bărbați scapă de părul de pe picioare doar din motive de aspect estetic, astfel încât mușchii să iasă mai clar, corpul pare mai atractiv.

Ce fel de oameni elimină părul pe picioare?

Acum nu este necesar doar să vă radeți picioarele pentru a elimina vegetația excesivă. Cosmetologie a dezvoltat suficiente metode moderne și mai eficiente - aparat de bărbierit electric, tundere, cremă depilatorie, depilare cu ceară, tamponare.

Etapele pregătitoare generale

Mulți tipi neglijează stadiul pregătirii, iar rezultatul și durata sa lungă depind de ea. Recomandări cheie:

 • Pentru a vă familiariza cu contraindicațiile și alergiile, mai ales atunci când utilizați cremă depilatoare, de ceară.
 • Încingeți picioarele în apă caldă pentru a face părul mai ușor de îndepărtat.
 • Scrub pentru a evita parul ingrosat.
 • În cazul utilizării unei mașini de ras, merită folosită spumă, în toate celelalte cazuri, asigurați-vă că pielea a fost uscată.

bărbierit

Când folosiți o mașină de ras, urmați metoda simplă:

 • Folosiți spumă de ras.
 • Mașina este ținută de la gambă până la genunchi, pentru creșterea părului.
 • După procesarea picioarelor, treceți la partea de deasupra genunchilor.
 • În cele din urmă, ungeți picioarele cu un hidratant.

Nu țineți briciul într-un singur loc de mai multe ori.

Pluses razor - poate fi făcut acasă.

Contra - iritație frecventă, nu un rezultat pe termen lung.

Aparat de bărbierit electric

Aparatul electric de bărbierit taie părul ca foarfecele. Procedura este după cum urmează:

 • Briciul inclus este îndreptat împotriva creșterii părului, este mai bine să tratați o zonă de două ori.
 • Mai întâi lucrează cu scorțișoare, apoi se ridică deasupra genunchilor.
 • După ce aparatul de ras electric, este mai bine să lubrifiați picioarele cu un hidratant sau cu ulei.

Avantajele acestei metode - rezultatul durează până la o săptămână, absența efectelor secundare.

Contra - apariția iritației.

trimmer

Trimmerul este potrivit pentru a lucra cu zone mici pe picioare, pentru îngrijire. Tăietorul funcționează în același fel ca un aparat de bărbierit electric. Dar puteți alege modurile de alimentare cu duze. Pentru a îndepărta părul, este suficient să îl aduceți în zona selectată și să-l țineți de mai multe ori împotriva creșterii părului.

Avantajele metodei nu sunt atât de dureroase, rezultatul durează destul de mult.

Consolă - iritare, adecvată pentru lucrul pe zone mici ale pielii.

Cremă depilatoare

Crema depilatoare este folosită mai rar, deși avantajele metodei sunt ușurința punerii în aplicare, absența efectelor secundare și a iritației și creșterea lentă a părului. Contra - există o alergie, nu toate firele de păr sunt îndepărtate. Tehnica procedurii:

 • Pe o piele curată, aplicați o cremă dintr-un tub folosind o spatulă din trusă.
 • Răspândiți compusul în mod egal peste picior.
 • Așteptați aproximativ 15 minute sau timpul indicat pe tubul de cremă.
 • Îndepărtați crema cu o spatulă.
 • Clătiți-vă picioarele sub apă caldă și întindeți-vă cu hidratant.

Ceară de depilare

Efectuați ceara este mai bine cu un cosmetolog profesionist. Tehnica este după cum urmează:

 • Ceara este încălzită în ceruri până la temperatura camerei.
 • Compoziția este aplicată pe picioare cu o spatulă sau cu mâini în genți.
 • În plus, banda de țesături este pusă și ruptă de mișcarea ascuțită împotriva creșterii părului.

Înainte și la sfârșit, tratați-vă picioarele cu un antiseptic.

Avantajele procedurii sunt absența părului îngrășat, un rezultat pe termen lung.

Contra - iritare, durere.

Shugaring

Depilarea se face cu pastă de zahăr. Procesul de preparare include dezinfecția antiseptică și acoperirea cu talc. Mai mult, pasta finisată se aplică picioarelor împotriva creșterii părului și se rupe într-o singură mișcare imediat în direcția creșterii.

Pros - fără iritație și rezultate pe termen lung.

Cons - nevoia de ajutor profesional, complexitatea lucrului cu pasta, prezența parului îngrășat.

ingrijirilor

Indiferent de metodă, este necesar să se aibă grijă de pielea picioarelor după proceduri. Prin urmare, utilizați hidratante, coaja și curățați pielea pentru a evita părul înghițit.

Ar trebui bărbații să-și radă picioarele

Tendințele moderne ale modelor dictează că organismul ar trebui să rămână cât mai puțin păr posibil. Acesta este motivul pentru care femeile din întreaga lume încearcă în moduri diferite să scape definitiv de vegetația nedorită. Mulți reprezentanți ai sexului mai puternic uneori se întreabă dacă merită să se rade piciorul unui bărbat sau este considerat o formă proastă?

Contraindicații medicale pentru picioarele de bărbierit

De ce bărbații nu își bărbieresc picioarele, desigur, și fără alte explicații. Dar mulți oameni sunt interesați de răspunsul la întrebarea dacă bărbații trebuie să își rade picioarele și este o astfel de procedură dăunătoare în general? Numeroase studii clinice au confirmat faptul că depilarea bine efectuată și îndepărtarea părului nu dăunează sănătății.

Poate bărbații își rade picioarele? În absența contraindicațiilor absolute, dermatologii permit orice tip de depilare absolut oriunde pe corp.

În ceea ce privește rasul, în timpul acestuia nu există niciun efect asupra corpului, astfel încât procedura poate fi considerată complet sigură. Principalul lucru este să îndepărtați vegetația cât mai competent posibil, ținând cont de toate regulile și recomandările.

Ajutor! Cu o atenție deosebită, rasul ar trebui să fie efectuat cu vene varicoase, precum și în prezența dermatozelor.

Nevoia de a rade picioarele bărbaților

În ciuda faptului că depilarea este considerată a fi departe de cea mai populară procedură pentru bărbați, unii tipi își bărbesc încă picioarele. În cele mai multe cazuri, acest lucru se datorează tipului de activitate profesională, deoarece unele dintre ele pur și simplu nu permit prezența firelor de păr pe corp. De ce își bărbieresc bărbații picioarele și cine o face deseori?

 • sportivi. Cicliștii profesioniști, jucătorii de tenis și înotătorii îndepărtează adesea vegetația de pe piele. Acest lucru se datorează faptului că firele de păr pot afecta negativ viteza și mișcarea, deoarece rezistă aerului. În ciuda faptului că mulți oameni consideră că o astfel de opinie este proastă, acest lucru nu este absolut cazul. Numeroase experimente au confirmat faptul că o persoană cu piele netedă se mișcă mai repede în apă decât un înotător cu picioare păroase;
 • culturisti. Reprezentanții acestei bărbați sunt, de asemenea, o procedură necesară. În acest caz, este pur estetică;
 • stripteuze. Lungarea picioarelor este de asemenea realizată pentru a obține o estetică maximă.

Indicația absolută pentru rasul picioarelor este operația viitoare. Dacă un bărbat urmează să sufere o intervenție chirurgicală pe membrele inferioare, este pur și simplu inacceptabil să lași firele de păr pe picioare. Dacă cel puțin un păr este tăiat cu un bisturiu și cade în rană, există o posibilitate de infectare și supurație, care nu ar trebui niciodată permisă. De asemenea, părul acumulează particule de praf și grăsime, ceea ce crește semnificativ riscul de contaminare după tratamentul antiseptic.

Cum sa radeti picioarele unui barbat

Dacă a fost decis să scăpați de vegetație, înainte de a începe o acțiune, trebuie să vă dați seama cum să radeți picioarele bărbaților. În ciuda faptului că algoritmul de acțiune nu este diferit de tratamentul pentru femei, nu fiecare tip știe cum să efectueze depilarea pentru a minimiza riscul complicațiilor. Dermatologii avertizează că procedura trebuie pregătită cu atenție, numai în acest caz, puteți conta pe un rezultat favorabil.

Pregătirea sesiunii

Trebuie să-ți rad părul pe picioarele unui bărbat și cum să mă pregătesc în mod corespunzător pentru sesiune? Este o greșeală foarte frecventă atât pentru bărbați cât și pentru femei să ignore etapa pregătitoare și, de fapt, este considerată cea mai importantă. Dacă nu pregătiți pielea pentru bărbierit, riscul de îngrășare a firelor de păr crește de mai multe ori.

De asemenea, în acest caz, rezultatul nu va fi atâta timp cât celulele moarte rămase pe piele vor interfera cu îndepărtarea părului și se vor lipi între lame. Înainte de a începe depilarea, trebuie să faceți o baie fierbinte, aceasta va ajuta la deschiderea porilor și facilitarea procesului de bărbierit. În plus, înainte de bărbierit, este imperativ să curățați pielea. Peelingul poate fi cumpărat și pregătit personal.

Performanță și tehnologie

După ce se curăță, puteți trece la tratamentul propriu-zis.

 1. Indiferent de zonă, rasul se efectuează întotdeauna pe piele umedă folosind geluri și spume speciale de hidratare. Dacă este posibil, este mai bine să achiziționați un instrument special, deoarece acestea vor oferi cea mai bună alunecare. Compoziția trebuie distribuită uniform pe picioare (în orice direcție) și lăsată la impact timp de 3 minute.
 2. Apoi, se ia o nouă mașină de bărbierit. Este foarte important ca aparatul de ras să fie de înaltă calitate, dotat cu mai multe lame și o bandă de gel. Nu este recomandat categoric utilizarea mașinilor de unică folosință, deoarece în majoritatea cazurilor acestea nu sunt suficient de ascuțite și de multe ori cauzează vătămări. Masina conduce in directia de la glezna pana la genunchi, impotriva cresterii parului. Mișcarea trebuie să fie netedă și lentă, cu presiune redusă.
 3. Este important să rețineți că prelucrarea aceluiași loc de mai multe ori nu merită, deoarece acest lucru poate provoca leziuni ale pielii.
 4. După ce picioarele au fost complet procesate, puteți trece la zona de deasupra genunchilor. Stofele din acest loc sunt procesate conform aceluiași algoritm de acțiune.

După terminarea procedurii, rămășițele gelului sau spumei sunt spălate cu apă caldă. Pentru a preveni apariția complicațiilor, trebuie aplicată o picătură specială pe picioare.

Unde trebuie să fii atent

Trebuie un tip să-și radă picioarele și cum se face? Experții avertizează că membrele inferioare, ca orice altă zonă, trebuie ras foarte atent. Mișcările ascuțite și prea rapide pot cauza tăieturi adânci, deci grabă nu merită oricum. Este necesară o atenție deosebită pentru a trece prin genunchi și în zona de sub ele, deoarece lama nu acoperă complet această zonă.

ingrijirilor

Dacă pielea este normală, nu este necesară o îngrijire specială după depilare. În acest caz, este suficient să tratați cu o cremă liniștitoare sau hidratantă în următoarele 3 zile.

Dar dacă un bărbat are o epidermă destul de sensibilă, după ce se rade, picioarele sale pot fi tratate cu Bepanten, Panthenol sau orice alt unguent regenerant. Este necesar să se aplice agenți de vindecare timp de 3 zile.

Acestea nu numai că ajută la restabilirea mai rapidă a pielii, dar și la prevenirea riscului de înroșire. În ceea ce privește hidratatoarele convenționale, în acest caz rezultatul din utilizarea acestor fonduri va fi insuficient.

Recomandări și feedback

Oamenii își rade picioarele? Sondajele sociale confirmă faptul că această procedură este efectuată de nu mai mult de 5% dintre reprezentanții sexului mai puternic și îndeplinesc și îndepărtarea părului în legătură cu activitățile lor profesionale. Majoritatea respondenților consideră că picioarele netede la bărbați sunt inestetice și distrug imaginea în ansamblu.

Dacă un om este încă obligat să înlăture vegetația de la nivelul membrelor, este mai bine să o faci cu bărbieritul. Dacă efectuați adesea îndepărtarea părului, care afectează foliculii, în viitor poate încetini creșterea părului și poate cauza creșterea acestuia numai în anumite zone, ceea ce este extrem de nedorit pentru bărbați.

concluzie

Ar trebui să-mi bărbieresc picioarele, fiecare individ ar trebui să decidă în mod independent, pornind de la preferințele și nevoile individuale. În ceea ce privește opiniile femeilor, și tinerele doamne se împart în două tabere. Unele fete doresc să vadă lângă ei un tânăr modern, care, în orice mod posibil, păstrează un ochi pe sine, alții preferă "adevărații bărbați" și cred că vegetația pe tors și pe picioare pur și simplu trebuie să fie.

Oamenii trebuie să își rade picioarele

Este surprinzător, dar în prezent, destul de mulți bărbați doresc să treacă printr-o procedură profesională de îndepărtare a părului din organism. Și în acest caz vorbim de bărbați heterosexuali care se află într-o căsătorie lungă și fericită și chiar au copii. Ei cred că dacă își îndepărtează părul din piept, abdomen sau picioare, vor deveni mai atractive.

Apropo, bărbații au început să-și radă picioarele cu mult timp în urmă. Aceasta este o practică destul de obișnuită în lumea sportului, deoarece se crede că mai puținul păr este pe corpul unui atlet, cu atât este mai rapid. Dar acum, astfel de proceduri sunt luate tot mai mult de către oameni care nu sunt implicați în nici un fel cu înotul sau ciclismul. Sunt gata să plătească mulți bani pentru îndepărtarea părului cu laser sau ceară sau pur și simplu pentru a rade vegetația cu ajutorul mașinilor de ras.

Moda este stabilită de modelele de pe podiumuri, printre care practic nu sunt cele păroase. Și dacă numai recent, bărbierirea părului cu axile sau în zona inghinală a fost considerată ceva extrem de igienic, în zilele noastre reprezentanții sexului mai puternic părăsesc părul numai pe cap, pentru a merge în scurte pantaloni scurți și a nu fi timizi de plajă. Din păcate, părerile femeilor referitoare la această problemă a bărbaților nu sunt foarte interesate.

Cum își bărbieresc bărbații picioarele

În primul rând, este demn de remarcat faptul că această procedură este departe de cea mai plăcută. Și dacă se radează incorect, consecințele vor fi neplăcute: îngrășarea părului, tăieturi, iritații. Înainte de prima dată, se recomandă să umblați mai întâi cu un dispozitiv de tundere, astfel încât să aveți nevoie să radeți mai puțin. Trimmerul nu taie tot parul, dar cu ajutorul acestuia puteți ușura procedura de bărbierire în sine și puteți reduce consecințele negative cu 80%.

Deci, aveți nevoie de o baie fierbinte, de o mașină de ras, de gel sau de spumă de ras, de un burete, de frecare de corp și de ulei de corp. În nici un caz, nu se rade în apă, deoarece probabilitatea de a fi tăiat de o mașină de ras sub apă este mult mai mare. Procedura va trebui repetată pentru fiecare picior separat și fiecare picior nu trebuie să depășească 15 minute, deoarece după aceea se va răci și piciorul va trebui reîncălzit mai întâi.

În primul rând, piciorul trebuie să fie aburit în apă fierbinte, apoi pielea va deveni mult mai moale. Apoi, frecati frecarea pe corp cu un prosop pentru a curata pielea de particule vechi de piele. Dacă nu, particulele vor interfera cu bărbieritul nostru. În plus, în viitor, această procedură va reduce probabilitatea de înrădăcinare a părului. Apoi spălați scrumiera și aplicați gel de bărbierit, dar nu foarte mult. Utilizați o mașină de ras împotriva direcției de creștere a părului. Nu apăsați prea mult pe aparatul de ras, altfel nu veți evita tăieturile și iritațiile. De asemenea, nu țineți aparatul de ras de două ori în aceeași zonă, ca prima trecere să se radă părul, iar al doilea - pielea. Cel mai greu lucru este să se rade părul pe genunchi din cauza inegalității suprafeței. Pentru a întinde pielea, piciorul trebuie să fie îndoit la genunchi, iar partea superioară a piciorului este mai bine să se rade în timp ce se află în picioare. Am spălat resturile de spumă și repetăm ​​punctele de mai sus pentru al doilea picior. După aceea, ambele picioare trebuie tratate cu ulei de corp. Deoarece această procedură nu este foarte utilă pentru piele, trebuie să compensăm cumva daunele cauzate acesteia. Uleiul va calma pielea si va ajuta sa se recupereze mai repede.

La inceput, veti simti o indoiala datorita senzatiei de picioare ras, acest lucru este normal si va trece in curand. Este posibil ca picioarele dvs. să se mențină, mai ales după primul bărbierit. Dacă v-ați tăiat, este indicat să sigilați tăieturile cu adeziv medical BF-6. Poate fi achiziționat de la orice farmacie, este destul de ieftin și transparent, deci nu va fi atât de subtire în ochi, ca un tencuială regulată.

discuții

Ar trebui bărbații să-și radă picioarele?

128 de posturi

Dmitri Golchevski, judecând după expresia "Pentru a putea să semene mai bine cu o femeie. Nu mai este androgină, dar dracului!" chiar nu știi nimic despre unisex sau despre androginie, nici despre pederastya sau chiar despre ortografia corectă a acestor cuvinte :)

Stilul Unicex este, mai presus de toate, un stil exterior care șterge granițele dintre sexe, conducându-le la o anumită imagine medie. În consecință, bărbații unisex sunt în mod similar cu femeile, iar femeile unisex față de bărbați. Pentru a face acest lucru, eliminați vegetația în exces, inclusiv. pe picioare, este destul de potrivit (dar nu obligatoriu, desigur).
ANDROGINITATE - este un unisex atunci când o persoană simte că aparține ambelor sexe (sau nu aparține sexului fără sex). Și pentru ca "fără să-și piardă identitatea proprie față de sexul vostru", să învețe ce este bun și (cel mai important, probabil) să înțeleagă sexul opus, nu trebuie să fii un androgin - e suficient să fii interesat de psihologie.
Și HOMOSEXUALISMUL (pederasty este un concept mai restrâns) este un concept care denotă un r și e n t a c i. Vorbește despre preferințele sexuale ale unei persoane și nu despre cum arată sau se simte el însuși.

P.S. Deci gândește-te, dragă Dmitry, e locul tău în acest grup? Printre altele, principala idee a grupului (citiți descrierea): "Toleranța universală și umanismul". Poziția dvs. aici nu este tolerantă tolerantă.

Nu voi minți, îți voi spune sincer: îmi imaginez că androginul și unisexul sunt slabi, și m-am urcat în acest grup doar pentru a înțelege ce fel de animal este. Și principalul lucru este să răspundă la întrebarea: "Un om are nevoie de asta?"
De ce o fată începe să vorbească despre ea însăși ca bărbat, în același timp începând să-și piardă acele stocuri de feminitate și farmec pe care le avea? Și de ce deranjează să ștergi diferențele dintre sexe, dacă natura mamă are aceleași valori mmm. Sunt instalate podelele?

Oamenii trebuie să-și radă picioarele?

În ceea ce privește axile și capul, este clar că trebuie să vă îngrijiți, să vă bărbiți. Dar ce să faci cu picioarele? Ca părul acolo, dar nu la fel de mult ca pe cap, dar destul de normal. Întrebarea este, cum se referă societatea la acest lucru?

În ceea ce privește experiența, voi spune că în moduri foarte diferite. Unii oameni sunt gelos, alții spun că este dezgustător, alții că este brutal. Nu înțeleg ce să fac. Bărbierește? Lăsați picioarele?

Cum se referă societatea (la tine) la acest lucru? (se aplică atât bărbaților, cât și femeilor)

Spune prietenilor

Comentarii

Comentarii despre această postare sunt dezactivate.

© 2019 Satul. Știri din Moscova, Sankt-Petersburg. Oameni, locuri, evenimente. Utilizarea materialelor The Village este permisă numai cu acordul prealabil al deținătorilor drepturilor de autor. Toate drepturile asupra imaginilor și textelor din secțiunea Știri aparțin autorilor lor.
Prognoza meteo oferită de OpenWeatherMap

Utilizăm modulele cookie pentru a colecta statistici și a face mai interesant conținutul. Modulele cookie sunt, de asemenea, utilizate pentru a afișa anunțuri mai relevante. Puteți citi mai multe despre modulele cookie și puteți schimba setările browserului.

Oamenii trebuie să își rade picioarele

prejudecată

Imaginea unui bărbat bine îngrijit este înconjurată de o mulțime de prejudecăți. Poate fi numit metrosexual, suspectat de orientare sexuală netradițională și chiar în vânzarea corpului său. Mulți dintre cei mai puternici sexi sunt stânjeniți să folosească îngrijirea machiajului: pentru a hidrata buzele cu balzam, pentru a lubrifia mâinile crăpate cu cremă, crezând că numai săpun, spumă de ras și pastă de dinți ar trebui să fie pe raftul lor de baie. Manicura, vizitarea cosmetologilor și a baloanelor spa sunt capabile să provoace horror superstițios. Credința că un bărbat ar trebui să fie doar puțin mai frumos decât o maimuță este încă destul de comună.

Ce bărbați își rade picioarele?

În ciuda popularității nu foarte mari a acestei proceduri, unii bărbați își bărbesc încă picioarele. De regulă, aceștia sunt acei domni ale căror picioare sunt vizibile pentru mulțime din cauza profesiei lor. Pot fi înotători, striperi, jucători de tenis, bicicliști, culturisti și alți bărbați care trebuie să se răsflească întotdeauna în pantaloni scurți sau în trunchiuri de înot.

Deci, rade sau nu se rade?

Odată cu apariția căldurii, tot mai mulți bărbați încep să se întrebe dacă nu ar trebui să-și radă picioarele. Unii tineri natură înzestrat cu păduri luxuriante care arata ca un alt pantaloni, și să păstreze perfect căldură, care în căldură nu este foarte frumos. Cu trunchiuri sau pantaloni scurți, această vegetație pare neatrăgătoare, iar dorința de stripare abia dispare. Dacă vă confundați cu părul gros de culoare neagră pe picioare, într-o asemenea măsură încât vă este rușine să vă dezbrăcați, îndepărtați complexele. Razorul și gelul pentru bărbierit vă vor ușura rapid problema.

Ce vor crede fetele?

Femeia frumoasă trăiește în mod diferit bărbierit bărbierit bărbați și opiniile pot fi complet opuse: unele femei cred că tânărul nu ar trebui să rămână în urma lor în ceea ce privește eliminarea vegetației în exces, în timp ce alții vor să vadă un bărbat "natural" de lângă ei. Nu vrei să risti - întreabă-i pe fata ta cum se referă la asta. Creșterea părului corpului depinde în mod direct de cantitatea de testosteron - un hormon care face ca oamenii să fie curajoși, dar dacă ați reușit să vă stabiliți ca o persoană puternică și îndrăgită, este puțin probabil ca lipsa părului de pe picioare să vă risipească părerea despre dumneavoastră. În orice caz, picioarele aparțin de tine, și numai tu hotărăști cum ar trebui să arate.

Sfat 2: Ar trebui să-mi ras picioarele

Astfel, o femeie cu păr pe membre este percepută în cel mai bun caz ca fiind neplăcută și, deseori, nesănătoasă, cu niveluri ridicate de hormoni masculini, care nu sunt capabili să dă naștere unor copii sănătoși. Cu bărbații, dimpotrivă - cu cât trupul este mai puternic decât ovolosheno, de aceea are mai mult testosteron și, prin urmare, potența și abilitățile sale de reproducere sunt la înălțimea maximă.

Desigur, tot ceea ce este descris mai sus este stereotipurile și rămășițele din trecut. Acum, nimeni nu trage concluzii numai pe baza aparenței - puteți merge și trece orice analiză, ar exista sentimente între oameni. De asemenea, toate cele de mai sus sunt valabile pentru națiunile europene și unele țări asiatice. Multe femei din continentul nordic consideră că prezența părului pe picioare și brațe este un semn de libertate față de prejudecăți și feminism victorios. Deci, alegerea rămâne întotdeauna pentru fiecare femeie specifică și pentru fiecare bărbat specific.

Oamenii trebuie să își rade picioarele

Pentru jumătatea masculină a globului, procesul de bărbierire a picioarelor nu este tipic. O astfel de acțiune poate fi efectuată de înotători (îmbunătățind aerodinamica generală a corpului), bicicliști (creșterea ratei de vindecare a rănilor), precum și mulți alți reprezentanți ai sportului. Ce se va întâmpla în cazul bărbieritului pentru bărbați, pentru care nu aduce anumite beneficii, ci face ca aspectul lor să fie mai estetic? Trebuie să ras picioarele tuturor bărbaților, beneficiază această procedură?

Când bărbații își rade picioarele

Acest proces este mai relevant pentru următoarele categorii masculine:

 1. Înotători. Persoanele care sunt în permanență în contact cu apa. Părul excesiv poate fi o barieră serioasă care poate reduce performanțele atletice și vă poate împiedica să vă atingeți obiectivele. În cazul în care un înot joacă sport profesional și încă îl câștigă pentru o viață, atunci procesul de ras picioarele devine pur și simplu necesar. Aerodinamica imbunatatita si contactul cu apa se simte mult mai bine.
 2. Bicicliști. Cursurile de ciclism duc adesea la căderi, răniri și vânătăi. Cursele de ciclism sunt umplute cu viteze mari, la care nu puteți obține numai câteva zgârieturi, ci și pur și simplu ștergeți pielea unei părți separate a corpului pe asfalt. Este mult mai convenabil să procesați și să monitorizați starea rănilor dacă părul în exces este îndepărtat. Prin urmare, cicliștii rade părul pe picioare pentru a îmbunătăți procesul de vindecare. Un fapt interesant este că procesul de bărbierire a picioarelor bicicliștilor este o tradiție reală. Astfel de cicliști celebri ca Davis Finney, Chris Horner și Horgan-Kobelski au declarat cu încredere că un ciclist cu picioare necurate nu se poate numi un adevărat ciclist.
 3. Culturisti. Această categorie de sportivi preferă să meargă pe scenă, atunci când părul ras de pe întreaga suprafață a corpului, și nu doar din picioare. În competițiile de culturism, excesul de păr descompune estetica din vedere mușchilor pompați. De asemenea, înainte de organizarea culturală a competiției, a pus pe suprafața corpului un machiaj special care permite judecătorilor să vadă fiecare buchet de fibre musculare. Dacă există păr nedorit pe corp, aplicați machiajul în mod corect și eșuează uniform.
 4. Modelul. Bărbații care se angajează în modelarea afacerilor, își radiază în mod regulat picioarele și alte părți ale corpului. Părul excesiv al corpului încalcă estetica unui frumos corp masculin și adaugă brutalitate acolo unde nu ar trebui să fie. Prin urmare, ocupația de artă model este strâns intersectată cu menținerea greutății corporale corespunzătoare și îndepărtarea părului în exces.

Cum ar trebui bărbații să își rade picioarele

Procesul de bărbierire a picioarelor, în special pentru începători, se poate termina în lacrimi. Ar trebui să fie cât mai atent posibil și să știe câteva subtilități.

Cum sa va radeti picioarele si sa nu provoati daune? Secvența corectă a procesului de tăiere a picioarelor:

 1. Înainte de a începe bărbieritul picioarele ar trebui să fie bine aburit. Pielea va deveni mai moale și întreaga procedură nu va provoca disconfort. În nici un caz nu vă puteți bărbieri piciorul sub apă. Apoi, șansa de a face o tăietură crește. Se rade cel mult 15 minute. După această perioadă, pielea se răcește și va trebui să fie aburată din nou.
 2. După aburiți, frecați frecarea pe întreaga suprafață a pielii, care va fi predispusă la ras. Nu este necesar să utilizați produse scumpe, opțiuni adecvate și cu o politică medie de prețuri. Utilizarea scruber vă permite să scapi de particule de piele vechi care vor interfera cu rasul.
 3. Spălați frecarea și aplicați gelul sau spuma de ras. Dați un minut pentru a înmuia firele de păr.
 4. După elementele de mai sus, puteți începe procesul de bărbierit. Pentru aceasta, o brici trebuie să fie ținută împotriva creșterii părului. Un site nu trebuie să fie efectuat de două ori, deoarece a doua oară va duce la îndepărtarea pielii. Cea mai problematică zonă pentru bărbierit este articulația genunchiului. Pentru a rade acest loc, pielea trebuie să fie ușor strânsă sau doar să îndoiți piciorul la genunchi.
 5. Dupa ras, aplicati ulei de corp pe picioare. Orice tip de bărbierit este un șoc ușor pentru organism, deci ar trebui să compensați acest lucru cu produse cosmetice care calmează pielea și îmbunătățesc rata de vindecare.

În cazul tăieturilor, acestea trebuie tratate cu un antiseptic și sigilate cu clei medical. Înainte de fiecare procedură, utilizați o mașină de ras cu lame ascuțite și de înaltă calitate.

Pot folosi o crema speciala? Atunci când utilizați o cremă pentru depilare, nu există nici o posibilitate de tăieturi sau zgârieturi. Acesta trebuie aplicat pe piele, dati cateva minute pentru a infuza si elimina cu o spatula speciala, care de obicei vine in kit.

rezultate

Lungarea picioarelor nu este o procedură obligatorie pentru menținerea unui nivel normal de igienă. Mulți bărbați își rade picioarele pentru a-și îmbunătăți aspectul sau doar pentru a crea imaginea necesară.

Om cu picioare ras

Sunt bărbați cu picioare ras îngrozitor sau frumos? Mulți bărbați moderni au răsturnat mult axile și înghinăturile, deși recent nu păreau o ocupație curajoasă. Este timpul să ajungeți la altă vegetație sau dacă aveți picioare ras bărbătești? Mai multe opinii diametral opuse din diferite părți.

Un bărbat cu picioare ras este rău

Dacă iubitul meu a început să-și radă picioarele o dată, aș fi foarte surprins. Fața, axile, picioarele, brațele, inghinala. De ce? Nu, nu-mi pasă de alți bărbați și de bărbați, dar dacă tânărul meu a început să înlăture părul în locurile în care nu ar trebui să faceți acest lucru (în opinia mea), nu aș aproba. Mă întreb unde se îndreaptă lumea? Mai aproape de luciu, de strălucire? Smooth picioarele de sex feminin și masculin? Mâinile? Subsuori? Și de ce. De ce își bărbieresc bărbații picioarele? Ei bine, inghinala, armpita este de inteles, nu voi intra in detalii. Dar picioarele? Doamne, acum 20 de ani, picioarele păroase ale bărbaților nu au provocat dezgust. Era natural. Deși pentru mine este încă natural. Nu, cel puțin imaginați-vă un tip cu o mână rasă, piept ras și picioare ras pentru un minut. Ciudat este acum un fel de ideal. Sunt de acord că o femeie ar trebui să fie netedă, ca o acoperire lucioasă, dar bărbați. - TKB

Și tu nu crezi că noi, bărbați și femei, ne place în mod subconștient, în afară, pentru diferența noastră! În această lumină, argumentul "de ce fetele trebuie, dar băieți - nu". Se pare absolut idiotic. Da nu ar trebui să te calmezi! Doar fetele arata atractive pentru noi cu picioarele netede - ceea ce, de altfel, nu este un fapt imuabil. Personal, sunt absolut mulțumit de părul moale blond pe picioarele prietenei mele. Și, în general, dacă doriți o netezime absolută, există statui de marmură. Dar un om cu picioare ras este, în general, nonsens! Se pare că cel de-al treilea etaj va apărea în curând, în general, în care doamnele masculine de tip "cobble" și băieții dulci cu picioarele tăbăcite ar fi îmbinate. Iată degenerările! - Brian Boru

Bine, nu voi vorbi despre queers, etc. Dar aici este o întrebare simplă: de ce ar trebui bărbații să-și radă picioarele? Pentru femei? Să poarte pantaloni scurți, iar femeile ți-au admirat frumoasele picioare ras? Brad! Femeile au picioare de sex masculin la un loc, mai ales daca aceste picioare sunt slabe si albastre. Sau poate iubitul tău mângâi picioarele tale netede netede acasă în pat? Brad este dublu și nebun! Debilizm. - Completați psiho

Un bărbat cu picioare ras are dreptate

Rasfoieste picioarele, o chestiune personala de fiecare. Vrei așa, vrei surige sau fund despre articulație. Îmi plac picioarele prea pătate. deci ce? Poate pieptene sau panglici de panglică. Bine, ar fi o creștere moderată a părului, nu mă deranjez. Și toată lumea vrea să arate bine. Cu ocazia britanilor - gay. sau semn de păr "bărbat". Mi se pare că tipul din țăran face primul lucru despre acțiunile sale și nu are părul pe picioare. Unele stereotipuri. "Iau droguri și ucid oameni - sunt un om adevărat" - OscaR

Este o plăcere. Vă agățați de ea, caldă, moale, cât de multă fericire deodată. Și așa? După ce sa hotărât să se așeze între picioare în aceleași haine. Horror. Ea este lovită peste tot, absolut peste tot: (Este absolut neplăcută, și cu sânul este același.) Și vorbim despre dreptate (doamnelor, ne-am ras, înseamnă că trebuie) absolut nu. el este încântat.), pentru a "bea" ceva din subsuori :) Și nu snort, senzații destul de plăcut :) Deci, aș putea dori, de asemenea, să limba în jurul sfârcului său sau sirop picurare pe coapsa lui. Și acolo kapets. Grotele sunt tropicale. Odată am încercat să-mi țină o acadea pe piept. Apoi scuipă din părul care se lipi de bomboanele nefericite. Bărbați, puneți-vă în poziție! Nu vă doriți, vă vom ajuta! Doar da lumina verde. - Indyka

În al doilea rând, poziția unora să fie brutală și păroasă. Dacă radeți părul pe corp, înseamnă că nu este un om, nu știu. Am un epilator, o fac și mă simt liber. Apropo, femeile nu si-au ras niciodata picioarele sau picioarele, si in afara, aceasta procedura nu este foarte populara pentru sexul corect. Deci, Arnold Schwarzenegger nu este, de asemenea, un bărbat, ca eroii seriei Sex și oraș (nu-mi amintesc pe nimeni cu corpul unei maimuțe). Gimnaștii, mulți sportivi care cer să îndepărteze părul, sunt și niște cățeluși? Aceasta este o cruce între un orangutan și un om primitiv - ei bine, doar un simbol al timpului nostru. - KSHISHTOF

Nu, nu moda dictează comportamentul, și nu luciu. Există un sentiment de stil, reținere, tact, comportament, stima de sine. Un bărbat și un bărbat sunt două lucruri diferite. Un om este doar o creatură care urmărește fotbalul, bea bere în fața televizorului și mănâncă jetoane. El merge pe străzi în adidas (care este doar o impresie proastă că oamenii se degradează) și înjură cu o sticlă de bere pe toată strada. Încă în pantaloni scurți în care poți vedea, îmi pare rău, ouă. Și un om este cel care se ocupă de el însuși, se ocupă de el, nu-i pasă de aparență, pentru că Aceasta este cheia succesului. Nu-și va permite să iasă în astfel de pantaloni sau în pantaloni sport cu o sticlă de bere. Și este trist. Sunt 16 ani, nu prost cu mine. Nu-mi rade picioarele, doar pentru că nu sunt prea păroase și nu port aceste pantaloni scurți pentru băutură. Mi-am ras parul subminat. Și asta e bine. Aceasta este prima ta cultură. Și dacă și picioarele sunt păroase, atunci trebuie să fie ras, pentru că nu trăiești într-o peșteră și nu ești un om sălbatic. Sunteți în societate! Repet, aceasta este cultura și igiena voastră. Îmi pare rău pentru acei bărbați "tru". care numesc picioare de bărbierit. Da, luați un exemplu și priviți-vă singur, dar nu mergeți cu o sticlă de bere pe străzi. Da, pedagogia excesivă nu este un lucru bun. Un om trebuie să rămână om. Dar nucleul masculin ar trebui să se manifeste în: 1. Acțiuni. Totul depinde de acțiunile dvs. și nu de picioarele rase. 2. Aspect. Este necesar. Trebuie să ai grijă de tine. Îndepărtați regiunea axilară. Faceți un duș în mod regulat! Deoarece părul din mădura contribuie la un miros rău, iar acesta este un semn de prost gust. 3. Comportamentul tău. Poți să radeți întregul corp și, în același timp, să fiți un bărbat minunat și să aveți sex și să satisfaceți o femeie ca nici un bărbat păros. Pentru asta ar trebui să ne străduim, și nu să numim fagotă pe cei care se respectă pe ei înșiși și pe trupurile lor. Cântărind argumentele pro și contra, sunt pentru. - vfhrj98

Susțin. Un om cu păr pufos pentru mine este perceput ca un animal (nu se spune nici o ofensă). Acest tip de animale de blană. Epoca de piatră a trecut mult timp. Au venit momente când bărbații purtau ciorapi, păr lung în arcuri... și pulverulenți. Nimeni nu le-a numit "fagots". Acum, nimeni de la oameni nu are nevoie de o astfel de "frumusețe". Nu este necesar. Multe cereri de frumusețe au dispărut și de la femei. Dar, totuși, fată în orice moment ar trebui să fie perfect îngrijită, iar omul este, prin natura sa, irezistibil. în sine părul, cu un miros, doar "irezistibil". Este prea arogant? Hare leneș! Acești tipi își acoperă doar lenea cu cuvintele "ca niște fagoturi". O persoană este în sine o persoană pentru a avea o cultură și a lucra la el însuși. Ai grijă de tine! A fi bine îngrijit și a fi un baldachin nu este același lucru. Poți să te uiți la bărbați și băieți bine îngrijit fără dezgust. Puteți fi lângă ei. Dacă sunt mirosit și ciudat, mă duc la grădina zoologică. - Haruki

În ce locuri se presupune că bărbatul are părul și în ce locuri este mai bine să nu

Am găsit o femeie în redacție și am cerut să clarificăm acest punct controversat o dată pentru totdeauna.

Cele mai multe dintre materialele de pe site-ul nostru sunt anonime. Dar nu asta. Cu acest material, nimeni nu a vrut să se implice, chiar sub titlul de secret. Deci, voi fi cel care vă recomandă să vă radeți sau să nu vă radeți, cititor, diverse locuri rezervate ale corpului vostru. Pe simplul motiv că sunt o femeie. Și, prin urmare, am în arsenalul de experiență multe ore de conversații cu prietenele mele hip hop și sunt competent să vorbesc despre locul în care vegetația de pe corpul masculin este relevantă și unde este fu-fu-fu.

Faceți imediat o rezervare, șeful a întâlnit nervos recomandările mele. "Revista principală a bărbaților din țară nu poate să-i sfătuiască pe cititor să se radă de x ** y!", A replicat șeful editorului și a ieșit din biroul editorial. Îl caută pe el. De asemenea, prezic comentariile oamenilor, cum ar fi "Ei bine, dați, un om adevărat ar trebui să fie păros!". De la femei: "Nimic de genul, un bărbat adevărat ar trebui să fie păros!" De la mama ta: "Și de dragul asta, ai terminat departamentul de istorie, Masha?" Și totuși m-aș mira. Deci, să începem.

Locuri unde părul nu ar trebui să fie deloc

Fâșii și spatele care curge ușor în ele

Nici o afacere de dragoste nu conține astfel de linii: "Înainte să vă grăbiți în iaz pentru a salva Adele, Julio, pentru a nu uda, și-a rupt tricoul pe el însuși. Adele simți că picioarele îi slăbesc, chiar dacă era în apă - părul de pe spatele lui Julio era atât de mătăsos și rebel. Deci, nu există astfel de linii nicăieri. Și există un motiv clar pentru acest lucru - părul de pe spate al bărbatului, precum și pe fesele omului, nu este deloc sexy. Mă exprim chiar mai mult cu îndrăzneală - nimic. Bara de protecție din spate nu este asociată cu fetele cu masculinitate. Mai degrabă, cu neglijență și puțin cu programele despre natura sălbatică - și în sensul asexual. Din fericire, astfel de manifestări de generozitate a geneticii nu sunt comune. Dar trebuie să vă luptați fără milă și în modul cel mai decisiv.

Spatele și fesele părului sunt, probabil, singurul motiv real pentru un bărbat să viziteze o scenă de naștere cu numele demonic "Salon de înfrumusețare". Raciul obișnuit a crescut în zonele îndepărtate nu poate fi învins. În primul rând, voi nu veți ajunge. În al treilea rând, solicitând regulilor Convenției de la Geneva privind relațiile intersexuale să interzică prietena ta. În al cincilea rând (da, am un cont rău), chiar dacă reușiți să vă radeți părul, ei vor crește înapoi și vor deveni mai repede, mai greu, mai puternici. Din păcate, aceasta este reacția părului la aparatul de ras. Atât de mult noroc în cabină. Să treci acolo sub coperta nopții, timid departe de umbre și frig când strigă "Vova, ce ești tu?"

Locuri în care părul trebuie tăiat scurt

Arme și inghinale

Bănuiesc că ați apreciat deja avantajele subtirilor tăiate fără scrisul meu. Este igienic, este confortabil, nu miroase. Da, și deodorantul va fi recunoscător proprietarului său - care îi place să se hrănească să lucreze prin jungla impenetrabilă. Și acum voi fi atent, pe măsură ce fac pas pe teritoriul rezervat. La urma urmei, ne apropiem, fără exagerare, de cel mai important lucru. Mai exact pentru mediul său. Deci, fără excepție, prietenii mei sunt de acord că părul scurt decupat în zona inghinală este bine. Din nefericire, oamenii nu mă gândesc la toți prietenii mei în același mod. Prietenele suspin din nefericire. Nu vrei să-mi superi prietenii? (Da, aceasta este o amenințare. La urma urmei, unul dintre prietenii mei poate fi în pat în orice moment).

"Dar de ce?", Întrebați indignat. Îți voi pune o altă întrebare: Ai fi surprins dacă, dacă ai venit la Louvre, ai aflat că statuia lui Venus de Milo este făcută peste piept prin schele? Desigur, știți că Venus este în interior și aveți o idee minunată despre cum arată. Și totuși oarecum ofensator. Am vrut din nou să admir această frumusețe. Entirely. În creștere completă. Ei bine, pe lângă aceasta, sexul oral nu a fost anulat încă (deși, susțin, Roskomnadzor, reflectă acest lucru). Cu cât sunt mai mici peisajele sexului oral, cu atât mai convenabil.

Locuri unde părul se poate distra pentru distracție

Picioarele, brațele, pieptul, burta

Și aici vă oferim un cec gratuit, draga cititor! Creșteți părul - nu vreau! Cântați, sărbătoriți triumful părului! Voi spune mai mult: fetele sunt mai deranjate de absența completă a părului în locurile de mai sus. Cumva, acest lucru este inutil androgin. Nu atât de departe, ne-am târât de la animale pentru a ne bucura de bărbații fără păr. Îmi place prezența a ceva sălbatic și sălbatic în tine.

Oamenii trebuie să-și radă picioarele?

În opinia mea, nu. Un bărbat ar trebui să rămână un om și nu ar trebui să fie atât de obsedat de apariția lui. Mi se pare că un bărbat cu picioarele rase pare cel puțin ciudat, așa că nu ar trebui să-și radă picioarele.

Nu. Un om trebuie să rămână un bărbat! Desigur, dacă suntem îngroșați cu așa ceva încât pielea de sub ea nu este vizibilă, atunci în caz extrem, tăierea unei mașini de scris). Și așa - va fi bolnav! Bine femeia - se uită mai atent și face totul în timp util. Un bărbat ar trebui să câștige bani și să nu îndrepte frumusețea!

Nu are nici un sens în asta, pentru că părul devine mai gros. Ai nevoie de asta? Același lucru se aplică la piept, etc.

Nu, nu este necesar. Frumusețea unui om nu este deloc în picioare, ci în altceva.

În mod natural nu, natura a răsplătit bărbatul cu părul excesiv, dar, spre deosebire de femeie, nu are nevoie să se scape de ea. Pe față, în locuri intime și subsucite, este vorba mai mult de igiena personală și îl face omul mai ordonat. trebuie să rămână așa cum au fost inițial, deși, desigur, este doar opinia mea, și oricine poate face așa cum vrea și dacă există dorința de a încerca, de ce nu, dacă nu le place, vor crește rapid și totul va fi ca de obicei dar, ocazional, vor trebui totusi Să nu devii o maimuță.