ÎNPĂȘĂMÂNT ÎNTRE FOOT - CUM SĂ FACEȚI

Ceară

Întunecarea pielii în locuri intime la femei nu este o problemă atât de rară, pur și simplu nu este obișnuită să vorbim despre asta cu voce tare. Zona dintre picioare poate avea o culoare închisă din diferite motive. În locurile delicate, culoarea pielii noastre, și anume, în zona anusului, perineu, depinde direct de cantitatea de pigment din ea. Celulele speciale ale pielii, melanocitele, sunt responsabile pentru acest lucru. Aceste structuri produc un pigment întunecat numit melanină. Uneori se întâmplă ca celulele să înceapă să funcționeze mai activ, iar melanina este produsă în exces - acest fenomen se numește hiperpigmentare. Aceasta este ceea ce duce la apariția de pete întunecate din punct de vedere estetic pe piele între picioare sau întreaga zonă de bikini.

Îmbunătățirea pigmentării pielii între picioare și de-a lungul liniei adânci de bikini poate provoca emoții conflictuale la fete. Unii oameni nu acordă atenție acestui lucru, deoarece nu este însoțit de porecle neplăcute și în viața de zi cu zi nu este vizibil din punct de vedere vizual din cauza hainei. Și, în ciuda faptului că în majoritatea cazurilor pigmentul în exces nu dăunează sănătății, întinderea întunecată pentru mulți este o problemă estetică reală - la urma urmei, un loc intim pentru o fată modernă ar trebui să fie la fel de perfect atât nu numai în timpul sezonului de bronzare și al costumelor de baie, dar și în viața de zi cu zi în pat, club de fitness, saună etc. situații. Considerăm că este urât, uneori se simte liber să fie dezbrăcat în fața tânărului său, într-un salon de înfrumusețare în fața unui cosmetician și chiar în fața unui ginecolog.

În plus, există situații în care în dușuri, vestiare de cluburi de fitness și alte locuri, o culoare neobișnuită a organelor genitale și culoarea întunecată a zonei intime, iar pielea din apropiere devine subiectul unei atenții și discuții sporite între prieteni sau alții. De aceea, interesul pentru procedura de albire a zonei dintre picioare este stabil la femei în orice moment al anului, indiferent de vârstă, convingeri religioase și preferințe sexuale.

DE CE ESTE DARKNESS

1. GENETICA

Pigmentarea unui bikin într-o persoană depinde doar de faptul dacă sudenii sau nordii erau în strămoși îndepărtați. Nordii sunt mai ușori iar pielea și membranele mucoase, cei din sud sunt mai întunecați, iar descendenții lor pot fi așa, și reclamele. Culoarea labiilor este, de obicei, cam la fel ca culoarea areolei de pe mameloanele din piept. Dacă areolasele sunt întunecate, atunci labiile și anusul vor fi asemenea, deși există excepții. Potrivit unor observații, culoarea pielii dintre picioarele bruneturilor este adesea dulce și chiar maro închis, în timp ce în blonde este de obicei ușoară, la fel ca toată pielea. Motivul este destul de ușor de înțeles - genetica diferită în brunetă și blondă.

2. DISABILITATEA HORMONALĂ

Întunecarea pronunțată a pielii într-un loc intim și, mai presus de toate, a labiilor mari și mici, este un fenomen comun în timpul sarcinii și se numește "chloasma". Hiperpigmentarea este observată nu numai pe organele genitale, ci și pe mamifere, față, gât. Creșterea producției hormonale de progesteron și estrogen "interferează" cu sinteza melaninei, dar această condiție este, de regulă, normalizată după naștere, dar nu întotdeauna.

3. MODIFICĂRI DE VÂRSTĂ

Climax la femei, unul dintre semnele caracteristice ale care este un dezechilibru hormonal în organism și, ca urmare, pielea dintre picioare devine mai întunecată. Îmbătrânirea pielii determină o creștere a numărului de pigmenți - aceasta se aplică și cauzelor hiperpigmentării, așa-numitele. "pete senile".

4. UNELE BOLI

Mai întâi de toate, bolile hepatice, principalul provocator al organelor din organism, care pot cauza o pigmentare crescută între picioarele din zona bikinilor, duc la întunecarea pielii în zona intimă. Chloasma poate apărea, de asemenea, în afecțiunile ovarelor cu funcție defectuoasă - inflamație cronică, disfuncție și unele anomalii congenitale. Locurile întunecate ale perineului pot fi diabetul, sindromul Cushing, care determină o creștere accentuată a sângelui hormonilor suprarenali, ovarului polichistic.

5. GREUTATE EXTRA

Greutatea excesivă este întotdeauna însoțită de frecare una față de cealaltă a suprafețelor interioare ale coapselor. Și, ca urmare, apar frecare și erupții în zona de frecare, ceea ce poate duce la o producție îmbunătățită de pigment de melanină responsabilă de tonusul pielii.

6. RECEPȚIA MEDICAMENTELOR

Tratamentul cu medicamente hormonale, protecție contraceptivă - COC - 1/3 dintre femeile care utilizează contraceptive orale au descoperit melanoză, adică acumularea de melanină în țesuturile organelor interne și ale pielii. Întunecarea pielii unui bikini poate apărea, de asemenea, ca urmare a ingerării substanțelor chimice, sulfonamide, arsenic, antipirină, tetraciclină, produse care conțin gudron. Utilizarea deodoranților în zona intimă duce în mod inevitabil la întunecarea în această zonă.

7. VITAMINE

Lipsa vitaminelor în organism duce la încălcări grave. În special, este un deficit de vitamina C, A, PP, acid folic și multe alte elemente care pot spori melanogeneza.

CUM SĂ CURĂȚI DIMMERUL PIELII ÎN ZONA INTIMALĂ

Procedurile de albire a pielii întunecate între picioare și în alte locuri intime includ două elemente principale - exfolierea stratului corneum și reducerea producției de pigment melanin. Exfolierea pielii ajută la îndepărtarea melaninei de pe epidermă, ceea ce duce la apariția petelor de vârstă. În acest scop, în salon sau clinică se utilizează diferite tipuri de coji. Reducerea producției de melanină stabilește efectul obținut din peeling. Aceste obiective sunt cosmetice originale speciale pentru uz casnic.

Programul de albire "între picioare" este alcătuit din 2 părți. Primul - "Proceduri în clinică" include: tratamentul prealabil, sesiunea de albire în sine, observația, îngrijirea specială după. Al doilea este "îngrijirea la domiciliu" - folosirea agenților de înălbire speciali la domiciliu timp de 21-28 de zile. Sunt recomandate 2-3 proceduri suplimentare (ser + mezokteil), accelerând și ameliorând efectul. Primele îmbunătățiri vizibile pot fi observate de obicei la 10-15 zile după procedura inițială. Câte sesiuni pot fi necesare? Depinde de starea inițială a acestei zone - de obicei este vorba despre 3-4 proceduri sau un specialist al clinicii noastre va spune cu mai multă exactitate după examinare. Vizionați "Fotografii înainte și după albire intimă"


Există o dorință de a încerca să eliminați pielea întunecată dintre picioare? Predarea în mâinile profesioniștilor - vom încerca să facem totul cât mai repede posibil!

Albirea zonei dintre picioare în același rând cu plasticitatea intimă a organelor genitale și îndepărtarea obișnuită a părului vă va permite să vă râvniți în costumele cele mai deschise și complet fără ele în orice moment și în orice loc și să nu vă simțiți puțin constrânși!

"BĂNUȘIREA PIELII DARK A ZONEI INTIMATE"

Costul acestui serviciu pentru femei din clinică, de la

Metode dovedite pentru luminarea pielii între picioare. Aflați cum să vă albiți pielea în locuri intime.

Întunecarea în locuri intime - problema estetică.

Fiecare fată dorește să arate perfectă: corpul subțire, pielea frumoasă a corpului și nu numai în locurile vizibile. Uneori oamenii se confruntă cu aceeași problemă.

Deși este un fenomen frecvent, nu cunosc toate căile de albire a pielii în locuri intime: au fost inventate multe căi pentru a rezolva rapid problema în această problemă.

Cauze de întunecare în zona inghinală

Pot exista mai multe motive pentru întunecarea pielii în locuri intime. Pielea intunecata in zona inghinala poate fi motivul complexelor la multe femei. Iată principalele motive pentru care pielea se întunecă în zona dintre picioare:

 • tulburări hormonale și infecții;
 • modificări datorate vârstei;
 • lenjerie incomodă, în care pielea este frecat;
 • frecarea bărbieritului;
 • supraponderală, care afectează transpirația în zona inferioară a femeilor;
 • arsuri solare fără cremă protectoare;
 • vene varicoase - o cauză comună a epidermei întunecate în zona inferioară a femeilor de peste 30 de ani;
 • sarcina sau menopauza.

Această problemă apare în multe fete, dar nu trebuie să vă faceți griji: puteți chiar să albiti zona de bikini acasă.

Contraindicații pentru albire

Albirea, atât în ​​saloane, cât și acasă, are contraindicații. Pentru a preveni alte probleme de a adăuga la pielea întunecată, este mai bine să se abțină de la lumină:

 • femei gravide și care alăptează;
 • persoanele cu leziuni cutanate sau diabet;
 • pacienți cu dermatită exacerbată.

Unele moduri de a ușura pielea în locuri intime la domiciliu pot provoca alergii sau iritații.

Proceduri de pregătire pentru luminarea pielii

Înainte de a afla cum să albiți pielea între picioare, trebuie să citiți despre pregătirea pentru această procedură. Cel mai probabil, este imposibil să scapi imediat de pielea întunecată în regiunea intermediară, pentru primele rezultate poate dura câteva luni. Înainte de a ușura părțile corpului la domiciliu, trebuie să vă pregătiți pentru aplicarea fondurilor necesare. Trebuie avut în vedere faptul că epiderma se întunecă:

 • Expunerea la razele UV. Deoarece acesta este unul dintre motivele întunecării, înainte și în timpul procedurilor, este mai bine să renunți la bronzare. Sau puteți să faceți plajă, dar folosind o loțiune cu un conținut SPF de cel puțin 25 de unități.
 • Un strat gros de epidermă cornificată. Poate fi curățată cu peeling.

Este necesar să se monitorizeze dacă măsurile corective nu se încadrează pe membrana mucoasă a organelor genitale.

Fotorejuvenare și lustruire cu laser

În plus față de creme speciale, unguente și remedii pentru curățare, există mai multe proceduri în saloanele care vor ajuta la albirea pielii în locuri intime. Ar trebui să decideți în prealabil de ce ar trebui să mergeți la specialiști: în majoritatea cazurilor, înălbirea de origine ajută la rezolvarea problemei. Procedurile din cabină promite un rezultat fiabil și rapid. Acestea vor costa mai mult decât curățenia acasă, dar profesioniștii vor lucra cu echipament special.

Polizarea prin laser acționează asupra țesutului conjunctiv și îl distruge, stimulând împărțirea celulelor învecinate. Ajută la albirea pielii armpitice și îndepărtează pete de pigment în alte locuri, ușurează pete întunecate; Experții pot spune de ce unii oameni nu pot să-și ușureze pielea acasă. Pentru astfel de oameni există o procedură de întinerire a fotografiilor, care afectează zonele întunecate.

Instrumente profesionale

Există creme profesionale pentru luminarea pielii în locuri intime care sunt mai predispuse să facă față problemelor de albire. Principalul lor dezavantaj este prețul ridicat. În plus, aceste instrumente ajută doar la utilizarea pe termen lung.

 • Clinicia Complex este o cremă care albeste pielea în locuri intime. Ajută la eliminarea pigmentării, hidratează pielea. Trebuie să utilizați câteva săptămâni de două ori pe zi.
 • Cremă din Revitol. Compoziția naturală are nu numai un efect cosmetic, ci și un efect de vindecare. Aplicați înainte de culcare.
 • Cremă-gel de la "Don Super Skin". Potrivit producătorului, compoziția unică nu doar elimină pigmentarea, ci previne, de asemenea, re-întunecarea.
 • Cream "Meladerm". Este renumit pentru compoziția sa naturală și absența efectelor secundare. Zonele corpului în timpul utilizării sale încep să se ușureze, dar numai atunci când se utilizează crema pentru mai mult de o lună.
 • Crema "Piele de lapte". Aliniază tonul epidermei și este potrivit pentru cele mai neglijate cazuri de întunecare.

Metode populare de albire a diferitelor tipuri de piele

Diferitele tipuri de piele pot sau nu se potrivesc diferitelor produse. Pentru a nu vă deteriora propriul corp, trebuie să determinați tipul de piele și numai apoi să faceți amestecul adecvat.

Tipul de grăsime

O astfel de epidermă este mai densă, strălucirea pe ea nu dispare nici după spălare. Acest tip este mai puțin expus influenței negative a mediului, păstrează tinerețea mai mult.

Mască de amidon cu suc de lamaie

O lingură de amidon este suficientă pentru câteva picături de suc. Ar trebui să arate consistența cremei groase. Aplicați masca de două ori pe săptămână.

Mască de oțet, miere și suc de lămâie

Toate cele trei ingrediente se amestecă. Utilizați o mască pe o zonă cu probleme de aburire, țineți-o timp de 30 de minute, apoi clătiți-o. Masca trebuie aplicată în mod regulat.

Un amestec de brânză de vaci, amoniac și peroxid de hidrogen

Se adaugă amoniac și 12 picături de peroxid la coagul. Utilizați pe piele curată și uscată, clătiți după 15 minute de utilizare.

Mască de făină de ovăz și castraveți

Se taie pulpa de castravete într-un blender, se adaugă făină. Aplicați masca timp de 10 zile, de două ori pe zi timp de 25 de minute.

Tomato Blend

Pete roșii, cremă, adăugați două linguri de făină. Aplicați timp de 25 de minute, după care trebuie să spălați masca.

uscat

Acest tip de epidermă tinde să îmbătrânească mai devreme, așa că este necesară o îngrijire specială.

Mască de castravete și iaurt

Coaja de castravete, se macină într-un blender. În masa rezultată, adăugați două linguri de iaurt. Cu o utilizare regulată, această mască va ajuta nu numai zona intimă, ci și în jurul ochilor și buzelor. În loc de iaurt, crema va face.

Miere de suc și miere de lămâie

Mierea trebuie să fie lichidă. Dacă este prea gros, îl puteți încălzi, apoi se amestecă cu suc de lămâie într-un raport de 1: 1. Mijloacele de a pune pe o zonă curată a corpului timp de 15 minute. După această procedură, corpul trebuie umezit cu o cremă specială.

Pătrunjel Infuzie comprimate

Pătrunjelul tocat se toarnă 200 ml apă clocotită. Se răcește până se încălzește. În perfuzia rezultată, umeziți servetelele și aplicați zonele cu probleme de 30 de minute de două ori pe săptămână.

Un amestec de coacăze negre și miere

Se taie coacăze coapte într-o ceașcă, se adaugă lichid sau miere încălzită. Aplicați masca rezultată pe zona problemei timp de 25 de minute. Apoi procesați acest loc kefir.

Mască de cremă, brânză de vaci și peroxid de hidrogen

Două linguri de brânză de vită măcinate cu cremă, se adaugă opt picături de peroxid de trei procente.

Pielea normală

Acest tip este rezistent la iritante, ridurile apar doar la persoanele de peste 25 de ani.

Un amestec de rădăcini de hrean și mere proaspete

Trebuie să frecați hreanul și mărul curățat pe un răzătoare. Potrivit pentru combaterea petelor pigmentare.

Mască de kefir și ulei de măsline

Adăugați o linguriță de suc de lamaie la două linguri de kefir. Scoateți uleiul de măsline. Acizii acestor produse se descurcă chiar și cu pete vechi.

Un amestec de drojdie uscată, lapte și suc de lămâie

Se amestecă două linguri de lapte cald, o lingură de drojdie și o linguriță de suc de lămâie. Utilizați pe zonele cu probleme înainte de culcare.

Masca corpului și peroxidul de hidrogen

Se amestecă ingredientele într-o masă ciudată. Masați, țineți 20-25 minute, apoi clătiți.

problematic

Acest tip de epidermă este considerat iritabil și receptiv și necesită o atenție specială.

Mască de miere și castraveți

Un amestec de miere și castraveți rase cu câteva picături de ulei esențial poate fi aplicat în mod regulat, timp de o jumătate de oră. Amestecul va face pielea albă, netedă și elastică.

Mască de roșii, ulei de măsline și suc de lamaie

Cu roșiile trebuie să scoateți pielea, să tăiați și să adăugați ingredientele rămase. Potrivit pentru utilizare permanentă.

Un amestec de brânză de vită și castraveți

Reciclați și tăiați cașul cu castraveți. Aplicați în zone cu probleme întunecate, cu un strat gros, acoperind de sus cu un șervețel, care este înmuiat cu suc de castravete. Țineți 30 de minute.

Lotiuni cu ananas

În ananasul tocat cu suc, trebuie să înmuiați șervețelele și să aplicați pe zonele cu probleme.

Toate măștile de mai sus sunt potrivite pentru luminarea suprafețelor din zona abdominală, pe partea interioară a coapsei, în jurul anusului, cu pete pigmentare pe fese și lângă anus. Bărbații pot folosi măști pentru pete roșii sau vârstă pe penis.

Retete de alte remedii populare pentru iluminarea corpului

În plus față de măștile de mai sus, există alte modalități de albire a pielii unei culori închise la domiciliu, care nu depinde de tipurile de epidermă.

Un amestec de peroxid de hidrogen și amoniac

Peroxidul strălucește foarte mult pielea, deci trebuie aplicată într-un punct și foarte atent. Puteți folosi rețeta: un amestec de amoniac și trei procente peroxid de hidrogen, amestecat într-un raport de 1: 1. Aplicați cu un tampon de bumbac pe pete de vârstă, această metodă nu este adecvată pentru iluminarea unei suprafețe mari.

Masca de patrunjel, chefir si lamaie

Fiecare dintre aceste componente are un efect de albire, astfel încât această mască este considerată foarte eficientă dacă doriți să decolorați pete negre, galbene sau maronii. Se taie o grămadă de patrunjel, se adaugă o linguriță de lămâie, amidon din cartofi și se amestecă totul cu chefir. Nu mai mult de 10 minute, procedura trebuie repetată după 1-2 zile. Pentru epidermă uscată, kefirul poate fi schimbat pentru smântână sau iaurt.

Masti cu castravete

Mastile cu castravete sunt considerate inofensive, astfel incat acestea pot fi folosite deseori si fara consecinte. Castraveții trebuie să se macină, să se adauge cremă, să se aplice timp de zece minute.

Masca de cafea si suc de lamaie

Trebuie să amestecați boabele de cafea, castraveții rași cu o lingură și o linguriță de suc de lămâie. În acest caz, cafeaua trebuie să fie proaspăt preparată și nu puteți exagera cu suc de lămâie - acest lucru este periculos. Înainte de utilizare, fața trebuie încălzită și pregătită. Masca se aplică timp de 15 minute, apoi se spală și se aplică un hidratant pe partea de sus.

Oțet de cidru de mere și pastă de sifon

Acest amestec nu trebuie folosit pentru răni, pe piele sensibilă sau uscată. Pastele trebuie diluate cu alte componente pentru o concentrație mai scăzută, de exemplu, brânză de vaci, kefir sau castraveți rasiți. Adăugați sifon la vârful cuțitului, oțet - nu mai mult de un pic de picături. Nu mai mult de 15 minute și nu mai mult de o dată la cinci zile.

Aveți grijă după procedură

După ce utilizați oricare dintre măști, trebuie să hidratezi zona corpului cu creme bogate în vitamine. Nu creșteți niciodată timpul specificat în rețeta mască. După proceduri, este mai bine să purtați lenjerie liberă respirabilă. Nu purta lenjerie de corp sintetică sau înghesuită.

concluzie

Nu fiecare fată este capabilă să depășească constrângerea și să meargă la o consultare cu un cosmetician. În acest caz, puteți folosi metoda de înălbire la domiciliu, dar trebuie să vă amintiți că pentru a obține rezultatul aveți nevoie de cel puțin o lună de proceduri regulate.

Pielea se întunecă în locuri intime: cauze și cum să scapi de pete

Astăzi, tot mai multe femei vin la cosmetologi și dermatologi cu plângeri de întunecare a epidermei în zona inghinala. În ciuda faptului că această problemă este destul de intimă, tânără doamnelor încă mai hotărăsc să viziteze medicul, deoarece întunecarea țesuturilor din zona bikini provoacă disconfort și senzație de reținere. Această problemă este deosebit de relevantă în sezonul de vară, când este nevoie să purtați costum de baie.

Dermatologii avertizează că trebuie să vă gândiți mai devreme la rezolvarea unei probleme, deoarece procedurile de iluminare vor trebui să fie efectuate timp de cel puțin 1,5-2 luni. De ce pielea se întunecă în locuri intime? Cauzele bolii pot fi foarte diferite și, înainte de a începe tratamentul, este necesar să aflăm care este sursa primară de întunecare într-un caz particular.

Principalele motive pentru schimbarea umbrei epidermei

Saturarea umbrei epidermei în orice zonă depinde de cantitatea de pigmenți secretați de celule. Dacă procesul metabolic este perturbat, pigmentul poate fi eliberat în cantități mai mari, cauzând întărirea țesuturilor.

În majoritatea cazurilor, pielea întunecată în locurile intime este o consecință a impactului negativ al următorilor factori:

 • fiind supraponderali. Persoanele supraponderale din plitele inghinale au întotdeauna transpirație excesivă, ceea ce duce la întunecarea pielii labiilor;
 • purtarea lenjeriei de corp confecționate din țesături sintetice;
 • care poartă un copil. Multe fete aflate în poziție notează aspectul pigmentării în zona de bikini. Această reacție a corpului este o consecință a tulburărilor hormonale și, adesea, trece pe cont propriu după naștere
 • infecția fungică a țesutului subțire. Mulți agenți patogeni care se găsesc în faldurile inghinale pot duce la o producție excesivă de pigment. Dacă femeia confirmă diagnosticul, este necesar să se urmeze un curs de terapie medicamentoasă;
 • boli ale organelor interne. În unele afecțiuni ale stomacului, ficatului sau vezicii biliare, unul dintre simptome este întunecarea țesutului;
 • abuz abuziv Dacă o fată merge prea adesea într-un salon de bronzare și nu utilizează cosmetice de protecție, există un risc crescut de întunecare a pielii;
 • luând contraceptive orale. Apariția petelor de vârstă în zona intimă poate rezulta dintr-un medicament ales incorect sau o doză excesivă de hormoni;
 • terapie antibiotică pe termen lung;
 • schimbări de vârstă. După 40 de ani, pielea din zona bikini se întunecă la 75% dintre femei. Această reacție a corpului este naturală și este cauzată de modificări ale nivelului hormonilor.

Pe lângă factorii de mai sus, pigmentarea afectată în zona delicată poate fi cauzată de îngrijirea necorespunzătoare sau de utilizarea unor produse de îngrijire necorespunzătoare.

Ajutor! Dacă întunecarea țesuturilor are loc destul de repede și procesul progresează, este recomandat să vizitați un dermatolog, care va spune că el este sursa principală a problemei.

Cauze legate de ras

Dacă o femeie utilizează o bandă de ras sau ceară pentru a elimina vegetația din zona bikini, depilarea va fi întotdeauna însoțită de o ușoară leziune a stratului de suprafață al pielii.

De asemenea, aceste tipuri de depilare conduc adesea la iritație și roșeață, care este adesea însoțită de pigmentare excesivă.

Îndepărtarea și ceartarea duce adesea la înrădăcinarea firelor de păr în zona bikinilor.

Locurile de la acestea, în absența tratamentului adecvat, nu mai pot trece de câteva luni, datorită cărora epiderma va deveni mai întunecată.

Pentru a reduce riscul unor astfel de complicații, se recomandă efectuarea depilării zonei intime sub supravegherea unui profesionist.

Cum să scapi de pielea întunecată

Astăzi, reducerea pigmentării în zona bikinilor nu este deosebit de dificilă, deoarece în farmacii găsiți agenți de albire speciali.

În ciuda faptului că astfel de medicamente au un efect puternic și sunt capabile să rezolve problema în cel mai scurt timp posibil, datorită compoziției specifice acestea produc deseori reacții adverse (reacție alergică, dermatită). Folosiți-le cu precauție extremă, respectând cu strictețe instrucțiunile.

Pentru a obține cel mai bun rezultat, înălbirea țesuturilor trebuie efectuată în două etape: în primul rând, este necesar să se coajă stratul corneum și apoi să se reducă sinteza melaninei. Pentru exfoliere, este mai bine să utilizați produse pe bază de acizi alfa-hidroxi, de exemplu acid citric sau acid glicolic.

Remedii populare

Înainte de a începe procedurile de albire, trebuie să pregătiți pielea. Cu câteva ore înainte de sesiune, este necesar să se efectueze depilarea, deoarece pielea netedă percepe mult mai bine compozițiile de albire.

La 2-3 ore după depilare, se cere să se desprindă și să se lase timp de 5 minute pentru expunere. După acest timp, resturile de produs sunt spălate cu apă caldă. Când particulele excitat sunt eliminate, puteți trece la albire. Cum sa scapi de pielea intunecata in zona bikinilor?

Foarte bine în lupta împotriva acestei boli s-au recomandat ei înșiși astfel de mijloace:

 • lamaie. Deoarece fructul conține o cantitate mare de acizi, acesta ajută la luminarea și chiar eliminarea tonusului pielii. Utilizarea instrumentului este foarte simplă: trebuie să stoarceți sucul din lamaie proaspătă și să-l aplicați pe zonele cu probleme. Pentru a obține efectul așteptat, compoziția trebuie lăsată să se afle timp de 10 minute, apoi spălați resturile de apă caldă. Tratamentul se efectuează zilnic, până când rezultatul dorit este vizibil;
 • castravete. Este necesar ca legumele să se rafineze și să se pună bucățelele rezultate pe zonele cu probleme. După 15 minute, spălați resturile compoziției cu apă caldă. Întrucât un astfel de agent de înălbire nu are contraindicații și nu provoacă efecte secundare, îl puteți folosi în mod constant;
 • decoction de patrunjel. O mică grămadă de verdeață este necesară pentru a măcinat și a turna un pahar de apă clocotită. După 20 de minute, când lichidul este infuzat, acesta este umezit cu o compresă de tifon și aplicat în zonele întunecate. Timp de compresie - 30 de minute;
 • cartofi si masca de lamaie. Pentru prepararea sa este necesară amestecarea a 50 de grame. cartofi rașiți proaspăt cu aceeași cantitate de suc de lămâie. Compoziția rezultată este distribuită uniform pe piele și se lasă timp de 20 de minute. După acest timp, rămășițele măștii sunt îndepărtate cu apă caldă și se aplică o cremă hidratantă pe piele.

Trebuie să vă amintiți pentru a scăpa de pigmentare în locuri intime, utilizarea rețetelor populare va avea cel puțin 2 luni.

Ajutor! Utilizați măști și mănunchiuri pe bază de lamaie numai în absența zgârieturilor și abraziunilor, altfel acest tratament poate provoca iritații și durere.

Metode medicale

Dacă doriți să albiți pielea în cel mai scurt timp posibil, este mai bine să utilizați medicamente, deoarece acestea blochează producția de pigment mult mai repede. Dermatologii sfătuiesc femeile să acorde atenție acestor medicamente:

 • Lakshma Maxxi. Acest medicament american este universal și este potrivit pentru albirea pielii absolut la toate locurile. Datorită compoziției delicate, crema poate fi utilizată chiar și în timpul sarcinii, deoarece nu are contraindicații și nu provoacă complicații. Costul aproximativ al produsului este de 1750 de ruble;
 • Extra albire ușoară Eveline. Instrumentul reduce pigmentarea și corectează tonul pielii. Datorită faptului că crema conține numai ingrediente naturale, pentru a obține un rezultat vizibil, va trebui să o utilizeze mult timp. Costul produsului variază între 70-150 de ruble;
 • Finale crema de albire. Crema are un efect pronunțat și vă permite să ușurați zona hiperpigmentată în doar 1 lună. În ciuda efectului pronunțat, instrumentul afectează delicat pielea și este potrivit pentru utilizare pe termen lung. Costul acestui produs este de 550 de ruble.

concluzie

În ce mod să scapi de întuneric în zona intimă, femeia însăși ar trebui să decidă, ținând cont de preferințele individuale. Dar este necesar să ne amintim, indiferent de metoda aleasă, este necesar să se înceapă în prealabil procedurile de albire, deoarece va fi posibil să se atingă efectul dorit nu mai devreme de o lună.

Cum să scapi și să elimini pete întunecate între picioare

Mai ales în vara, problema este cum să elimini pete întunecate între picioare. La urma urmei, astfel de puncte între picioare și în zona armpiturilor reprezintă o problemă reală.
O persoană se simte neplăcută atunci când doriți să faceți plajă sau să faceți o tinuă scurtă.

Cum pot elimina petele întunecate dintre picioare - medicamente eficiente

La prima apariție a petelor întunecate de pe piele dintre picioare, ar trebui să căutați ajutorul unui specialist (dermatolog), care, ca urmare a examinărilor, va identifica cauza pigmentării și va prescrie tratamentul corect. Astfel de acțiuni vor crește semnificativ timpul de recuperare a pielii.

Astăzi, pigmentarea este tratată:

 • cosmetologie hardware, adesea prin laser;
 • salon de peeling: superficial, mediu și adânc cu utilizarea acidului fructifer;
 • preparate externe (hidrochinonă, acid kojic);
 • medicina tradițională.

Este necesar să se înceapă tratamentul cu medicamente non-agresive și scumpe.

Luați în considerare unele tipuri de unguente eficiente care pot fi achiziționate la fiecare farmacie:

 1. Unguentul de zinc este un medicament de farmacie dintr-o gamă largă de acțiuni. Ea luptă eficient împotriva diferitelor leziuni ale pielii. Medicamentul este absolut sigur, nu provoacă reacții alergice. Oxidul de zinc conținut în unguent are un efect de albire și este capabil să facă față oricărui tip de pigmentare. Nu are efecte secundare, este utilizat în mod activ de către femeile gravide și copii mici. Unguentul este dotat cu parafină și petrolatum moale. Aceste substanțe acționează ca un film de protecție pentru piele. Ca rezultat, agenții patogeni nu pot pătrunde în epidermă. Dacă pielea se usucă și se strânge atunci când se utilizează unguentul, se amestecă unguentul de zinc cu crema (pentru copii). Medicamentul se utilizează zilnic, aplicându-se în zonele problematice ale corpului cel puțin de trei ori pe zi. Cursul tratamentului - până la clarificarea completă a petelor întunecate.
 2. Unguentul sulfuric nu este la fel de inofensiv ca și zincul. Petele pigmentare dispar ca rezultat al exfolierii și distrugerii celulelor care sunt afectate de pigmentare. Această compoziție este capabilă să se ocupe rapid de zonele problematice ale corpului. Cu toate acestea, ar trebui să fie utilizat cu mare precauție, mai ales dacă prevalează pielea uscată sau sensibilă. Aplicați crema direct pe petele întunecate, încercați să evitați contactul cu pielea sănătoasă. Utilizați medicamentul nu mai mult de o dată la două zile.
 3. Unguentul retinoic are un număr de enzime utile, deși astăzi nu este deosebit de popular cu consumatorii. Compoziția unguentului este aplicată în exterior, este un analog al vitaminei A. Medicamentul nu poate distruge doar pigmentarea crescută, dar, de asemenea, conferă pielii un aspect sănătos și frumos. Medicamentul este vândut în fiecare farmacie, conform prescripției medicului. Se aplică cu un strat subțire pe pete întunecate, nu mai mult de două ori în șapte zile. Este interzis femeilor însărcinate și care alăptează.

Înainte de a începe tratarea bolii, trebuie să cunoașteți cauza. Și numai un dermatolog calificat poate deschide acest secret!

 • ➤ Ce cauzează nevralgia occipitală?
 • ➤ În ce condiții patologice există zgomot în ureche când vă culcați?

Vizionați videoclipul

cauzele

Pielea dintre picioare este suficient de sensibilă, este expusă zilnic la stres, provocată de:

 • frecare;
 • îmbrăcăminte neplăcută;
 • modificări legate de vârstă ale corpului;
 • produse de igienă necorespunzătoare;
 • leziuni în timpul depilarei.

Din aceste motive, pe piele apar pete de pigment. Cu alte cuvinte, o dezvoltare mai mare a melanocitelor are loc într-o anumită zonă a corpului, care produce un pigment numit melanină.

Astfel de procese cumulative duc la întunecarea straturilor de piele. Locurile pot opri dezvoltarea lor sau invers continuă să crească.

Aspectul lor se poate datora:

 1. Rinichi, ficat sau boală tiroidiană. Aceste boli contribuie la dezvoltarea de substanțe care stimulează producerea de melanină.
 2. Disturbări hormonale care perturbă metabolismul pigmentului.
 3. Efectul radiației ultraviolete. Ca urmare, straturile de piele sunt supuse la îmbătrânire foto și, prin urmare, la apariția hiperpigmentării.

După consultare, specialistul va selecta tratamentul adecvat. Și, de asemenea, spune cum să scapi de pete întunecate între picioare, în funcție de cauza aspectului.

Apariția de pete în perineu și axilare

În plus față de zona piciorului, pigmentarea poate apărea sub arme. Acest lucru se poate datora vârstei sau modificărilor hormonale, dar nu întotdeauna.

Principalele cauze ale petelor intunecate sunt:

 1. Procedura de bărbierire. În această situație, pielea este supusă unei rugozități, iritații. Prin urmare, se recomandă și alte metode de îndepărtare a părului sub brațe.
 2. Depilare. Compozițiile cremelor pentru acest tip de procedeu sunt cât mai eficiente posibil, dar compoziția lor conține un număr mare de componente chimice care provoacă apariția petelor pigmentare.
 3. Transpirație. Încercați să purtați lucruri spațioase, astfel încât pielea să poată respira.
 4. Deodorante de alcool. Cu utilizarea lor obișnuită, pielea își schimbă umbră.
 5. Celulele moarte nu vor putea modifica culoarea pielii, dacă utilizați în mod regulat scrumi speciali și cosmetice.
 6. Fumatul duce la acumularea de melanină în țesuturi. Prin urmare, fumătorii sunt cei mai sensibili la pigmentare.
 7. Petele închise pot apărea în timpul sarcinii sau în terapia hormonală.
 • ➤ Care sunt motivele pentru punctele întunecate de pe picioare?
 • ➤ Ce este sindromul parafrenic!

Medicina tradițională în lupta împotriva pigmentării la domiciliu

În plus față de preparatele farmaceutice cu pete de pigment, medicina tradițională se luptă activ.

Luați în considerare câteva rețete eficiente:

 1. Pentru pigmentare, utilizați o pulbere de corp și peroxid de hidrogen (3%). Se amestecă două ingrediente într-o cremă groasă. Pre-curățați picioarele și aplicați timp de 25 de minute, apoi clătiți cu apă caldă. Aplicând o substanță, puteți simți o senzație de arsură. Cursul de tratament timp de șapte zile, aplicați medicamentul pe pete întunecate de două ori pe zi, dimineața și seara.
 2. Se amestecă patru linguri de pastă de pepene galben și același suc de pătrunjel, se adaugă paisprezece picături de ulei (esențiale) și ulei (var), opt picături. Aplicați compoziția în zonele afectate ale corpului, înfășurate cu polietilenă deasupra timp de douăzeci de minute. După aceea, spălați-vă picioarele cu apă caldă și utilizați peelingul din amestecul de kefir.
 3. Mierea obișnuită (50 grame) amestecată cu cinci picături de uleiuri esențiale de citrice va ajuta la eliminarea pigmentării. Aplicați o mască pe zonele problematice ale corpului în fiecare zi, până când petele dispăreau complet.
 4. Asigurați-vă perfect cu această problemă decoct de patrunjel. Grind rădăcina de plante, adăugați câteva picături de suc de lamaie. Ștergeți pata de două ori cu această soluție.
 5. Castravetele proaspete sunt considerate unul dintre cei mai buni medici de pigmentare. Este ușor să pregătiți o mască, să luați o legumă și să o frecați cu o cremă fină. Adăugați o cremă hrănitoare sau o cremă pentru copii în pasta rezultată. Aplică o mască pe picioarele picioarelor. După cincisprezece minute, clătiți cu apă, de preferință rece.
 6. Pentru a pregăti crema de castravete proaspete va avea nevoie de 2 linguri. linguri de legume rase. La el se adaugă 2h. lingurați uleiul de măsline, amestecați totul bine. Cu această compoziție, ștergeți zilnic petele întunecate dintre picioare.
 7. Preparatele pe bază de plante se pot descurca cu pigmenți în mod eficient și rapid între picioare. Puneți mai multe flori mai mari (7-10) într-un recipient, umpleți-le cu apă fierbinte (200 grame). După aceea, decoctul se introduce într-o baie de apă, după 10 minute, se îndepărtează și se filtrează. Când amestecul sa răcit, umeziți pânza și aplicați zonele problematice ale corpului, repetând procedura de mai multe ori. Aplicați masca cel puțin de două ori pe săptămână.
 8. Plasați centaura într-un vas de fier profund, umpleți-l cu apă rece și puneți-l pe sobă. La căldură scăzută, amestecul trebuie fiert până la jumătate din pierderea apei. După aceea, scoateți medicamentul din căldură, tensiunea și frecați loțiunea de două ori pe zi.

video

Agenți de albire împotriva pigmentării pielii

Vindecarea agenților de albire combate eficient pigmentarea pielii.

Componentele conținute în cremă pot elimina și lumina petele întunecate de pe picioare într-o perioadă scurtă de timp.

Atunci când alegeți un cosmetic, studiați cu atenție compoziția sa.

Componentele comune ale cremelor de lustruire sunt:

 1. Hidrochinona este un element de albire suficient de eficient, care după treizeci de zile de aplicare arată un rezultat excelent. Cu toate acestea, trebuie folosit cu precauție extremă, deoarece este toxic.
 2. Acidul Kojic este un agent obișnuit de albire în cosmetologie. Practic non-toxic, dar poate provoca reacții alergice. Folosind o componentă, structura petelor pigmentare se prăbușește rapid.
 3. Arbutinul este o substanță vegetală derivată din afine. Distruge numai petele existente, dar nu împiedică apariția acestora.
 4. Melanozimul este o componentă de albire, absolut inofensivă, cu îndepărtarea rapidă și de înaltă calitate a pigmentării. Abilitatea de a întrerupe sinteza melaninei în țesuturile pielii.

Luați în considerare cei mai eficienți agenți de albire:

 1. Crema "Melaniativ" pe bază de apă, cu ingrediente naturale, distruge rapid și eficient petele întunecate dintre picioare. În plus față de îndepărtarea instrumentului, se împiedică apariția pigmentării. Are un efect hidratant și hrănit. Compoziția cremelor se aplică pe zonele deteriorate ale corpului cu un strat subțire seara (fără frecare). În caz de mâncărime sau strângere a pielii, utilizarea medicamentului trebuie suspendată.
 2. Skinoren Cream este un preparat eficient de albire, curăță pielea de pigmentare, ciuperci și diverse bacterii care afectează epiderma. Crema conține acid azeloic, care elimină excesul de pigment din țesut și normalizează procesul metabolic al organismului. Produsul este aplicat pe pielea afectată a picioarelor de două ori pe zi.
 3. Crema "Klirvin" conține ingrediente naturale, plante medicinale, antioxidanți naturali, grupa vitaminică E. La fiecare aplicare a preparatului pe pielea picioarelor, celulele deteriorate prin pigmentare sunt reînnoite, excesul de melanină dispare, straturile superioare ale pielii sunt saturate cu umiditate și oxigen.

Instrumentul se aplică pe pielea întunecată de două ori pe zi.

Obțineți numai produse de albire de înaltă calitate, nu economisiți pe preț. Aceasta este singura modalitate de a obține rezultatul dorit. Când aplicați creme cosmetice și medicinale, încercați să fiți cât mai puțin posibil la soare.

Nu utilizați niciodată produse de albire înainte de bronzare. Procedurile terapeutice sunt recomandate în perioada de toamnă sau de iarnă, când razele solare sunt cel puțin active.

Puteți să scăpați rapid de această patologie

Pentru a alege cea mai eficientă și mai rapidă metodă de tratament, este necesar să se efectueze o examinare completă cu specialiști (dermatolog, endocrinolog, oncolog). După rezultatele testului, se va determina cauza pigmentării.

Dacă apariția petelor este provocată de boli grave ale glandei tiroide sau a rinichilor, este necesar să se procedeze la eliminarea bolii principale și numai după aceea pentru îndepărtarea pigmentării. Dacă apariția petelor nu este asociată cu boli, atunci pigmentarea poate fi îndepărtată rapid prin contactarea unui cosmetolog pentru ajutor, care va prescrie proceduri adecvate.

Cum se elimină pete întunecate între picioare:

 1. Crioterapie. Aceasta este o procedură absolut nedureroasă, care durează puțin. Azotul lichid va distruge melanina și straturile keratinizate ale dermei în câteva minute.
 2. Polizare cu laser. În acest caz, epiderma afectată este îndepărtată de o rază. Pielea este egalizată, este obținută o gamă de culori monocromatice. Recomandat pentru persoanele cu un grad redus de pigmentare.
 3. Fotoîntinerire. Se activează un laser care elimină pielea uscată, mărește culoarea, promovează producerea de colagen și regeneră pielea. În cazul petelor pigmentare severe, vor fi necesare mai multe proceduri.
 4. Microdermabraziunea. Procedura este potrivită pentru persoanele cu zone afectate sever de pielea picioarelor. Există măcinarea microcristalelor superioare ale pielii din aluminiu. Ca urmare, stratul deteriorat al epidermei este îndepărtat.
 5. Peeling chimic. Petele pigmentare sunt îndepărtate cu acizi. Această compoziție concentrată poate face ca pielea picioarelor să fie curată în câteva minute. Procedura poate fi efectuată numai de către un cosmetolog calificat.
 6. Peeling ultrasonic. Va curăța toată murdăria și praful de pe piele. Hrănește epiderma cu rata maximă de oxigen, hidratează și accelerează regenerarea. Potrivit pentru persoanele cu o leziune mică de pete pigmentare.
 7. Mascarea. Despre această procedură, puțini au auzit. În țara noastră, acest serviciu oferă doar câteva clinici cosmetice. Cu ajutorul unui corector cu un neutralizator de lumină, sunt afișate pete de pigment. Procedura este destul de eficientă și este capabilă să ofere pielea un aspect sănătos în câteva minute, fără pete întunecate.

Atunci când vizitați saloane de înfrumusețare, acordați atenție licenței, condițiile pentru efectuarea măsurilor terapeutice și diplomele angajaților.

Caracteristicile nutritionale ale acestei afectiuni

Adesea, petele întunecate dintre picioare apar în legătură cu un sistem imunitar slăbit sau cu avitaminoză. Puteți întări corpul cu ajutorul unei alimentații corecte. Corpul trebuie să fie saturat cu fier, cupru și zinc. Aceste substanțe sunt active în sinteza melaninei.

Pielea pigmentată are nevoie de o nutriție adecvată.

Este necesar să includeți în meniul zilnic:

 • ficat (pui și carne de porc);
 • carne de vită;
 • curcan;
 • creveți;
 • nuci;
 • linte;
 • fasole:
 • hrana pentru hrișcă;
 • pastă de mazare și supe;
 • moale brânzeturi;
 • spanac.

Utilizați cat mai mult pătrunjel proaspăt, țelină, smochine și trandafir sălbatic.

Posibile consecințe și complicații

De la apariția petelor de vârstă, nimeni nu este asigurat. Ele pot apărea de la naștere și pot fi dobândite. Pigmentarea nu este o boală a pielii și nu dăunează sănătății umane.

Punctele întunecate sunt un defect cosmetic și aduc persoanei numai inconveniente și disconfort. Principalul pericol al petelor este posibila mascare a formatiunilor maligne sub ele. Prin urmare, consultarea cu un dermatolog este o necesitate.

Prevenirea unei probleme

Pentru a preveni apariția pigmentării pe pielea picioarelor și pentru a nu consulta un consultant dermatolog și cosmetolog în fiecare an pentru consultare, este necesar să urmați câteva reguli:

 1. Vitamina C și E trebuie să fie prezente în dieta dvs., susțin sistemul imunitar și pielea cu tonul potrivit.
 2. Folosiți protecție solară, atât în ​​timpul iernii, cât și în timpul verii. Când soarele este fierbinte, purtați pantaloni ușori, purtați pantaloni scurți cât mai rare posibil.
 3. Peeling - un angajament al frumuseții și impecabilității. Acesta va satura dermul cu oxigen și va accelera reînnoirea acestuia.
 4. Renunță la alcool și nicotină.
 5. În situații stresante, luați sedative care pot fi prescrise de un specialist.
 6. Dacă pe pielea picioarelor apar în mod regulat noi pete întunecate, uitați să vizitați plaja și solariul.

Oferiți corpului o nutriție adecvată, protejați întotdeauna pielea de factori externi, iar pigmentarea vă va ocoli!

Cauze de întunecare a pielii în zona inghinală la femei. Cum să vă întoarceți culoarea pielii

Nu fiecare doamnă va îndrăzni să vorbească tare despre astfel de probleme cum ar fi întunecarea pielii corpului în zone intime. Aceasta este o neplăcere destul de frecventă în sexul mai slab.

 • Navigare rapidă pe articol:
 • De ce femeile au întunecat în piele
 • Cauze de întunecare a bustului
 • Cum de a albi pielea in zona inghinala acasa
 • Albirea în salon - avantajele și dezavantajele
 • opinii

De ce femeile au întunecat în piele

Există multe motive și este important să știți de ce femeile au pielea întunecată în zona abdomenului. Pentru umbra pielii noastre în anumite locuri, și anume - aproape de anus și în perineu, celulele numite "melanocite" sunt responsabile.

Ele produc un pigment numit melanin, a cărui cantitate depinde de culoarea capacului în zona intimă. Se întâmplă uneori că apare o defecțiune în celule, ceea ce duce la o producție îmbunătățită de melanină. Toate acestea conduc la pigmentare în perineu.

Piei frumoase netede - visul fiecărei femei

De regulă, la fete și femei, culoarea întunecată dintre picioare cauzează sentimente conflictuale. Dacă unele femei nu acordă nici o importanță acestui lucru, atunci pentru alții aceasta este o problemă reală.

Cel mai adesea, culoarea întunecată din zona bikini nu vă deranjează cu senzații neplăcute și nu afectează sănătatea femeii, dar fiecare persoană dorește să se uite perfectă întotdeauna - în timpul verii, în timpul sezonului de bronzare și în viața de zi cu zi.

Din anumite motive, majoritatea femeilor dezvoltă un complex datorită pielea întunecată din zona inghinală, chiar dacă sunt dezorientați să se dezbrace în fața partenerului sexual.

Se întâmplă adesea că, în dușurile și vestiarele publice, pigmentarea nenaturală în zona inghinală provoacă un interes crescut și o discuție între prieteni. Prin urmare, un serviciu, cum ar fi zona intimă de albire, este solicitat în rândul femeilor de toate vârstele.

Cauze de întunecare a bustului

Cauze interne

 1. Vârsta se schimbă.
  Odată cu apariția menopauzei, apar modificări hormonale în organism, ca urmare a acestui fapt - imbatranirea inevitabilă și dispariția pielii și creșterea pigmentării.
 2. Genetica.
  În cazul în care halo întuneric, atunci organele într-un loc intim sunt aceleași, dar, uneori, există excepții. De obicei, fetele cu parul drept au aceeasi culoare la picioare ca si in alte parti, in timp ce femeile cu brunet si bruneturile au pielea inchisa si, uneori, ciocolate-maro. Și acest lucru este destul de logic.
 3. Recepția medicamentelor.
  Acceptarea contraceptivelor hormonale la mai mult de jumătate dintre femei provoacă acumularea excesivă de pigment de melanină în piele, organe și țesuturi. De aceea, ele trebuie luate cu atenție și numai după cum este prescris de un medic. Se știe puțin cum și de ce substanțele chimice, cum ar fi sulfonamidele, arsenicul, antipirina, care intră în corpul feminin, provoacă întunecarea pielii la nivelul căței. Utilizarea deodorantelor pentru zona intimă poate afecta, de asemenea, schimbarea culorii.

Sa dovedit că medicamentele pot afecta pigmentarea pielii.

 • Tulburări hormonale.
  O decolorare semnificativă a organelor genitale externe este observată la purtarea unui copil și se numește "chloasma". Pigmentarea se formează nu numai pe organele și țepușurile genitale, ci și pe mâini, față și gât. Dar, după nașterea copilului, trece, de obicei, deși nu întotdeauna.
 • O serie de boli.
  Ficatul nostru este un organ important care ia greutatea "slăbiciunilor" noastre, motiv pentru care este necesară monitorizarea stării sale. Orice boală de ficat poate provoca o întunecare severă a pielii la nivelul bustului. În cazul bolilor cronice ale ovarelor la o femeie, funcția lor poate fi afectată și, de regulă, apare hiperpigmentarea. Cu boli cum ar fi diabetul zaharat și cancerul ovarian polichistic, nivelul hormonilor crește în sânge și acest lucru afectează formarea de pete de vârstă între coapse.
 • Extra kilograme.
  Excesul de greutate, în special în căldură, face ca coapsele interioare să se frece una de alta, apar iritații, scuame și erupții cutanate. Ca rezultat, pielea începe să se întunece și diferă semnificativ de restul culorii
 • Lipsa de vitamine.
  Datorită lipsei vitaminelor din organism, apar schimbări ireparabile. În special, este o lipsă de vitamina C, A, PP, acid folic și, de asemenea, vitamina B9. De asemenea, poate afecta schimbarea cantității de melanină produsă, de ce femeile și pielea din zona inferioară se înnegrează.
 • Pentru a afla cum vitaminele pot prelungi tinerii de pe piele, urmăriți următorul videoclip.

  [caseta de tip = "info"] Interesant! Pielea unei persoane din zona genitală depinde în mod direct de cine erau predecesorii ei, de sud sau de nord. Locuitorii din nordul regiunii și membranele mucoase sunt mult mai ușor decât cei din sud. De obicei, organele genitale sunt de aceeași culoare ca și pielea din jurul mamelonelor. [/ Box]

  Cauzele externe ale pigmentării

  1. Pasiune excesivă pentru arsuri solare.
   Stimulează producerea de vizite frecvente la melanină la solar și, desigur, plajă în soare deschisă este complet nudă, fără aplicarea de protecție solară specială.
  2. Efectele epilării și depilării.
   Înlăturarea inexactă a vegetației excesive în zona intimă, folosind depilarea, ceara sau o mașină de ras este, de asemenea, o cauză obișnuită de iritare și microtraumă a pielii, ceea ce duce la creșterea pigmentării.

  Procedura de îndepărtare a părului cu laser este recomandată într-un salon specializat.

 • Greșit lenjerie de corp.
  Pielea delicată a sexului echitabil este afectată negativ de purtarea sistematică a lenjeriei incomode sau prea strânse din materiale neabsorbante sau sintetice. Iată un motiv comun pentru care femeile au întunecat în piele. Dar dacă purtați tricotaje și bumbac fără dantelă, situația se va schimba în bine.
 • Cum de a albi pielea in zona inghinala acasa

  Pentru a albi zona inghinala cu metode improvizate, trebuie sa aveti rabdare. Este necesar să se ia în considerare faptul că metodele tradiționale de tratament nu acționează imediat, ci în 30-60 de zile. Dar atunci nu vă puteți complica despre aspectul lor, vă simțiți liberi și în liniște în toate situațiile de viață.

  Îndepărtarea pielii se realizează în două etape:

  [box type = "success"] • îndepărtarea celulelor moarte cu peeling;

  • realizarea producției minime de melanină. [/ Box]

  Peelingul se face cu ajutorul unui peeling profund în salon sau într-o clinică medicală, iar rezultatul este fixat cu creme speciale care alimentează pielea cu acizi grași esențiali.

  Cum de a alege peeling dreapta și alte produse de îngrijire a pielii - aceasta este în următorul video.

  Masca de castravete de casa

  Se toarna castravetele impreuna cu coaja pe o rasina fină, se învelește ciuperca în tifon, se pune pe zonele problematice timp de 20-25 minute.

  Perfecționarea peroxidului de hidrogen

  Noaptea, ștergeți locurile întunecate ale pielii cu o soluție normală de peroxid de hidrogen, cumpărată într-o farmacie. Cursul nu este mai mic de o lună.

  Peroxidul de peroxid nu numai că albează pielea, ci și o îmbogățește cu cosmosul.

  Lemon și suc de pătrunjel

  Îndepărtați patrunjelul suculent într-o tocană, adăugați suc de lamaie diluat (proporțional cu apa 1: 1), aplicați pe pielea întunecată.

  [box type = "warning"] Atenție! Sucul de lamaie concentrat este puternic iritant. Această metodă nu este potrivită pentru fetele tinere și femeile cu piele subțire și sensibilă. [/ Box]

  Albirea în salon - avantajele și dezavantajele

  Una dintre cele mai populare moduri de a scăpa de întunecarea dintre picioare este fototerapia și lustruirea. Cu ajutorul fototerapiei, puteți revigora și reîmprospăta în mod semnificativ pielea care se estompează, această procedură fiind asociată cu flash-uri puternice și impulsuri puternice.

  Pielea zonei intime este lustruită în același mod ca și pielea feței.

  Influențând celulele epidermei, procesele biochimice de construcție apar în organism. Avantajele acestei proceduri sunt multe, dar un dezavantaj major este prețul scump. Șlefuirea este pulverizarea cu laser a cristalelor mici pe zone întunecate. Se aseamănă cu o curățare profundă și curată.

  Cu acest ajutor, puteți elimina cu ușurință particule moarte, excitat. Acizii salicilici, lactici și citrici fac parte din preparatele calitative de peeling, iar pentru efectul maxim, extractele de plante diverse sunt incluse în peelingul cremelor. Pătrunjelul și extractul de castravete îmbunătățește și calmează pielea afectată.

  În acest videoclip puteți afla câteva sfaturi utile.

  Dezavantajul lustruitului este că această procedură nu este plăcută: există un sentiment că frecati șmirghel pe piele. Înainte de procedura de clarificare, trebuie să cântăriți argumentele pro și contra și să fiți extrem de atenți. Este foarte important să nu vă faceți rău, astfel încât să nu existe consecințe, iar pigmentarea să nu crească.

  [box type = "warning"] Atenție! Este recomandabil să nu fiți sub soarele deschis în această perioadă. [/ Box]

  Încet, acționând în diferite moduri și metode, veți simți ce vă convine și ce funcționează cu adevărat. Răbdarea și utilizarea sistematică a remedierii selectate vor avea un efect benefic asupra pielii dvs., iar rezultatul vă va uimi.

  Sperăm că sfaturile din acest articol vă vor ajuta să vă îngrijiți corpul.

  opinii

  3 COMENTARII

  Vă mulțumim pentru sfaturile utile! Personal, folosesc suc de lamaie pentru albirea pielii. Apoi - aplicați un hidratant. În mod obișnuit, rezultatul este vizibil după 2-3 săptămâni.

  Am folosit sifon american pentru albirea pielii intre picioarele mele, am inceput o jumatate de lingurita, am luat o lingurita timp de o saptamana, am luat o saptamana sa ma odihnesc, ma ajuta imediat, nici macar nu am observat ca pielea devenise acelasi.