Ceară

Cum să scoateți firul sprâncenelor

Majoritatea femeilor moderne îngrijesc aspectul lor, și anume, figura subțire și pielea impecabilă a feței. Cu toate acestea, știm cu toții că ochii dau expresivitatea principală față și trebuie să fie mari, luminoase, bine evidențiate.

Lungimea perfectă a parului: aflați cât de mult trebuie să fie crescut părul pentru un rezultat perfect

Shugaring este o metodă de îndepărtare a părului pe diferite părți ale corpului. Rezultatul durează până la 5 săptămâni.

Arabia - recenzii ale produselor cosmetice

Salutări! Astăzi am pe ordinea de zi îngrijire pentru pielea problemă și unul dintre preferatele mele este un tonic cu acizi de fructe de la brandul Aravia Professional.

Studio de frumusețe Azur de fleur pe bulevardul Mikhail Nagibin

În studioul de înfrumusețare Azur de fleur (rating de la Zoon - 4.3) va fi capabil să-i placă oaspeților. Aici veți găsi o gamă largă de servicii pentru a păstra frumusețea părului și a corpului.

Cum mi-am cumpărat un epilator electric de până la 1000 de dolari

Am primit mai multe scrisori despre cum am ales și am cumpărat un epilator electric. Să începem încă de la început - de ce am început să mă descurc deloc și nu am găsit un bun maestru.

Braun 5-511 Silk-epil 5 Recenzii umede uscat

DISPOZIUNEA, asta am experimentat după ce am cumpărat acest model.
Acesta este primul meu epilator (și ultimul!). Durerea în procedură este inferioară, în ciuda faptului că am un prag de durere ridicat (de obicei, pot tolera cu ușurință).

Epilarea armpiturilor în cabină și acasă

Depilarea depresiunii este o procedură obișnuită efectuată în mod regulat de către fiecare femeie acasă sau într-un salon de înfrumusețare. Există multe metode de îndepărtare a părului în axile, alegerea care va scăpa de părul nedorit pentru o lungă perioadă de timp.

Sugar depilare: cum să faci acasă, rețete, tehnici, posibile probleme, video

Deprimarea sau depilarea zahărului se confruntă acum cu vârful popularității sale. Această metodă de îndepărtare a părului a depășit chiar ceara prețioasă în eficiență și ușurință în utilizare.

Braun 5-511 Silk-epil 5 Recenzii umede uscat

DISPOZIUNEA, asta am experimentat după ce am cumpărat acest model.
Acesta este primul meu epilator (și ultimul!). Durerea în procedură este inferioară, în ciuda faptului că am un prag de durere ridicat (de obicei, pot tolera cu ușurință).

Aparat de bărbierit pentru femei: cum să alegeți și să utilizați

Pielea perfect netedă a corpului face o femeie atractivă și bine îngrijită. Cosmetica modernă oferă diferite tehnici pentru a elimina vegetația excesivă - de la bărbieritul obișnuit până la diferite tipuri de îndepărtare a părului și depilare.

Braun epil de mătase 7

Braun


, Major Express, EMS
Braun
(,,..),, , 12-18., ,, .

Problema "antenelor" la o fată adolescentă

O zi buna tuturor! Nu voi scrie multi-bug-uri, dar Pts este dureros pentru un copil, colegii lor sunt în mod constant teasing (((.) Este imposibil să nu se acorde atenție.Este necesar să se decidă.Cum?

2023 Copyright www.medicalcorp-ec.com Toate Drepturile Rezervate